Гоблени-35

• 40 251
  • 372
  •   1
Отговори
# 225
Момичета много снимки сте направили и много сте ушили, особено Здравчето с Тайната вечеря. Направо ми събра очите  Shocked
Виждала съм ушит този гоблен и наистина е много красив, но не знам дали бих се хванала да го шия.
Здравче само от любопитство от колко време го шиеш?

# 226
  • в зоната на здрача
Ъъъ,да не мислиш ,че тя помни..май  беше '64-та големия снег.. Joy Joy

# 227
 Joy стига сте бъзикали жената, тя е нашата гордост, кой друг ще я шие  newsm78
здравче, подмазах се, да пращам ли моята ТВ да ми я ушиеш  Flutter

# 228
Ъъъ,да не мислиш ,че тя помни..май  беше '64-та големия снег.. Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Някъде тогава май беше!  Laughing

Joy стига сте бъзикали жената, тя е нашата гордост, кой друг ще я шие  newsm78
здравче, подмазах се, да пращам ли моята ТВ да ми я ушиеш  Flutter

smile3521 Чакам я!

Таша те нека ме бъзикат, ама ще видят като я ушия!  smile3534 Сега сериозно! Шия я 2год. с доста прекъсвания и с доста други ушити гоблени!  Peace

# 229
  • София
Айде и аз се прибрах .Мн.сладурска си беше срещата.А тоя момък ,за който питате си цъкаше на лаптопа,но наистина изглежда все едно бродира Laughing Laughing Joy.
Кетричка ,мн. благодаря за свещичката  bouquet.
На Здравчето "Тайната вечеря"наистина си е внушителна #Crazy,а повечето гобленчета на живо са по-красиви от снимките,които се публикуват.

# 230
Момичета здравейте!

Аз не съм от темата и се извинявам че ви занимавам, но имам един въпрос.
Бихте ли ми казали къде изкупуват готови гоблени, рамкирани готови за употреба?
Свеки плете с пълна пара и ме моли всеки ден да питам къде може да ги купят, защото ние вече нямаме къде да ги слагаме. Моля ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарна, че иначе съм подложена на стрес от свеки  Mr. Green С това ме посреща и с това ме изпраща.

Благодаря предварително!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета здравейте!

Аз не съм от темата и се извинявам че ви занимавам, но имам един въпрос.
Бихте ли ми казали къде изкупуват готови гоблени, рамкирани готови за употреба?
Свеки плете с пълна пара и ме моли всеки ден да питам къде може да ги купят, защото ние вече нямаме къде да ги слагаме. Моля ако можете да ми помогнете ще съм ви благодарна, че иначе съм подложена на стрес от свеки  Mr. Green С това ме посреща и с това ме изпраща.

Благодаря предварително!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

отговора е НИКЪДЕ  Confusedю

ако някъде се навият ще е за без пари и пак ще си под стрес Hug

# 232
  • Варна
Хехе, отдалеч се познават рамките  Laughing 35 лева за трите неща - мечоците и двата морски.
Alexandra - ти направо ме разби с тези цени  #Crazy на мен тука ми искат 50 лева само за една рамка 35 на 35 см., а имам 3 за рамкиране с такъв размер  Confused Че то в един момент по-евтино ще ми излезе да дойда до София да си ги рамкирам  newsm78
До Варна, до Варна  Laughing
Здравче, само  smile3501 мога да кажа!! Бебенцето и чорапчетата на Лили също са много сладки   bouquet

# 233
Goody благодаря ти!
Какъв е смисълът от това да ги правиш тогавакато няма кой да ги оцени и да ги вземе и да ги използва качествено. Абе България кажи и това е.

Благодаря ти.

# 234
Бре! Бре!Много си бърза,Alexandra! Shocked....Кога го почна-кога го почти-завърши ,това лигавче....!Много добре се получава! И останалите са супер! Особено "Мечетата".... smile3501
irein,щом не ти се разделя с гобленчето-недей!Просто уший още един и за приятеля си.... Wink.... Peace

pepi_r,много голяма задача си си поставила....стискам палци да го завършиш ....и рамкираш.... fingerscrossed  (може и от снимката да е ,ама зеленото на листата не ми прилича на това от картинката.... Thinking)
Лелееее....страшна сгледа сте си спретналЕ ,софиЕнки! thumbsup...."Тайната вечеря" вече почва да е явна!Браво ! smile3501 И за майсторството и за търпението ! ....Големи чорапи има Лили! smile3501....Rommi ,пък,много хубава целувка!.... smile3501 И други крайчета на започнати  и бъдещи проекти се мяркат.... Peace....А Кетревия син- смята ,ли смята.... колко ви е сметката....hahaha ........И около "спящата красавица" все орисници се навъртат   bouquet....Момичета много ви завиждам за срещичките! Ама благодаря,че ги споделяте с нас! smile3525
неличка,сладки ,сладки сте!....А и на тортата -две пламъчета  hahaha....за всеки любим мъж-по едно желание,а?!  Peace

# 235
Хе хе ама вие сте били готини мацки,младички и натокани  Wink Жалко че не всеки имаше възможноста да дойде,ама важното е че сте си прекарали добре .Виждам че е имало момчета до вас,вярвам толкова са се наслушали от вас за гоблени,че сега да им връчиш панамата и ще зашият  Laughing да не остана и аз по назад браво на Здравчето.Признавам аз не бих могла да се справя...прекалено е голяма тази Тайна вечеря за мен...истинско геройство е да я завършиш.
Жалко само че по снимките хич не мога да се ориянтирам кой кой е,трябваше да сте с табелки  newsm78
Нали бързах като ги разглеждах...сега чак виждам под всяка снимка обяснение ама кой да ти обърне внимание

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:26 от irein

# 236
  • Все на втория етаж
Отново сте си изкарали страхотно. Grinning
Здравче, евала! Hug

# 237
  • София
Момичета, елхичката с кръстат бод ли се шие или гобленов? 1:4 е, тъй като я гледам на схемата...  Mr. Green
После и аз ще се отчета с 2-3те снимки които направих Simple Smile
С кръстат ,нали си взела Аида 14.. Peace
Кетри, знам ли и аз какво съм взела, тези каунтове ми звучат като думи на китайски език  Mr. Green Каквото каза Здравчето, туй са ми дали  Mr. Green Аз сега като подпалих мотора и доших сивите конци, че чак и зеленото почнах, и преди да се намърдам тука имах намерение и него да свърша, ама тц.  Mr. Green
Йеее, качих снимките в албума  Laughing Не съм била толкова зле  Mr. Green
Ето докъде съм аз

А ето това е първото ми гобленче, Здравче...  Hug  http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/IMG_4035.jpg
П.С. Кетри, като извади тоя фотоапарат, така ме засрами... Беше ме срам мойто сапунерче да застане редом до твойто направо  Blush

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 00:19 от neznainata

# 238
  • ПАЗАРДЖИК
gesh44, ключ за "Момичето на скалата" нямам. Мога да ти изпратя мостри от конците, ако това те устройва. Иначе схемите са абсолютно същите. Другия вариант е, да почакаш малко да завърша момичето и ще ти изпратя останалите ми конци. Аз съм много пестелива(да не кажа стисната Laughing) и ще ти стигнат и на теб да го ушиеш.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 08:22 от petjah

# 239
  • в зоната на здрача
kita,Цвете мило..

, ту Ю.

Само здраве,щастие и късмет да се въртят около теб. Hug
/ей,като Дора Габе съм тая сутрин/ Wink

Общи условия

Активация на акаунт