Гоблени-35

• 40 223
  • 372
  •   1
Отговори
# 285

Започнах тази Балерина малко след като разбрах, че съм бременна.
Надявам се, да я завърша преди да се роди бебето Heart Eyes

# 286
аууу, супер става балерината
feeer , какво точно не разчиташ  newsm78

# 287
Добрютроууу, радвам се ,че ви харесва, щото и на мен много.
Дано да го направя ако не за Коледа, то за Нова година .Синът ми  идва до мен, поглежда и казва: "Браво,мамо!" , ама това през 10 минути.Той ми е най-големият стимул. Ще го сложа до елхата, ако ще и без рамка да е.

Лек ден на всички! Hug

# 288
аууу, супер става балерината
feeer , какво точно не разчиташ  newsm78
излизат ми размазано знаците на цялата схема! на всички гоблени! незнам вие как ги виждаде! това ме интересува!

# 289
ако са в пикасата, просто изчакай малко  Peace

# 290
kamelllia много е красива тая балерина, но тя ми изглежда завършена  newsm78

# 291
Камелия гобленчето ти на коя фирма е?
Всички неща който сте показали са много красиви.Ето нещо и от мен не е нещо интересно, но....http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9151960

# 292
не съм камелия, но е на казанлъшки гоблен модела  Peace

# 293
Moмичета, ето ги моите орхидеи и в рамка:

Аз лично харесвам съвсем семпли рамки; тази почти отговори на изискванията ми:) . Исках да е като на оригиналната снимка- простичка, дървена (без байц, натурален цвят, само малко матов лак), но такава нямаше. Да живее барока! Laughing

# 294
Moмичета, ето ги моите орхидеи и в рамка:

Супер  Heart Eyes много е изящно     bouquet  красота !

# 295
  • Пловдив
супер са станали  Heart Eyes според мен рамката е идеална, даже не мога да си представя какво точно си искала  Crazy  Даже като гледам от горна страна си оставила малко повече въздух и си мисля, че мойто би изглеждало леко схлупено ако ми сложат рамката по контура  newsm78 Много ти се радвам  Hug

# 296
Прасчо много красиво се е получило с тази рамка  Peace

# 297
преди седмица открих темата  Embarassed, ама оттогава я преглеждам, много красиви неща видях, всички сте страхотни  Hug
та ето и от мен нещо недовършено все още

# 298
  • Според сезона
Ето нещо и от мен не е нещо интересно, но....http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9151960
Много е красиво!

# 299
  • София
Момичета, помните ли джуджето, за което питах на срещата? Нямам снимка под ръка, но се оказа, че 2 конеца се разминават с имената си, а номерата са същите... Единия е Salmon Pink, който е ... морско зелен, а другия е Grey, който пък е зеленикав...?! Номерата са същите, както и в схемата, но имената и самите конци са... Става дума за номера 958 (Salmon Pink) и 647 (Grey). Да не са сменили цветовете, а номерата да са си същите?
П.С. За конци DMC говоря.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт