Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя поръчка от La Redoute?
Какво представлява Baby Shopping Guide?
Какво представляват контракциите на Бракстън-Хикс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя поръчка от La Redoute?
За да проследите поръчка от La Redoute, трябва да влезете в профилa си и да щракнете върху бутонa „Suivre mes commandes“ (Проследяване на моите поръчки). Там ще видите състоянието на поръчката, като например „En cours de preparation“, което означава, че поръчката е в процес на обработка. Статусът ще се промени, когато поръчката бъде изпратена до вас.
-
Какво представлява Baby Shopping Guide?
Baby Shopping Guide е като каталог, който включва различни продукти за бебета, като козметика, шишета, стерилзитори, пюрета, адаптирани млека, комплекти за хранене, дрехи , колички , легла , играчки и други. Този каталог предоставя информация за различни марки продукти и техните цени, което помага на бъдещите майки да се ориентират и да изберат подходящи продукти за тях.
-
Какво представляват контракциите на Бракстън-Хикс?
Контракциите на Бракстън-Хикс са подготвителни маточни контракции, които не са болезнени и се случват 3-4 пъти на ден, характеризиращи се с леко неудобство. Тези контракции са нормални и подготвят матката за предстоящото раждане. Опасно е, ако контракциите започнат да стават по-чести през деня, което може да бъде предупредителен знак за предстоящо раждане.
-
Коя програма за обработка на снимки е подходяща за публикуване на снимки?
-
Как да сменя документите си след смяна на името?
Ха, да ви видя сега, ще се оплаквате ли още? Не му мислете много, много! Само да са ни здрави дечицата, килцата се свалят! А, пък да ви кажа, че не знам откъде ги качвам тези килца незнам, ям си по 3 пъти на ден и то в напълно нормални количества! Не прекалявам със сладкото и тестеното... Абе какво да се прави!
!
Четох,че някой беше писал за хемоглобина.Аз също пих желязо един месец -Малтофер фол.Хемоглобина ми беше 105,след като го спрях направих контрола след 7 чисти дни и беше 116 и не поднових приема му.Ти под каква форма пи желязо?

Така че хранете се нормално, хапвайте свястна храна, доколкото е възможно разбира се, защото аз например не мога хич да устоя на всичко тестено и сладко и се учудвам, че с това плюскане съм само 11кг.дотук, което си е направо подвиг. Ще видим накрая каква ще е сметката, но се свалят, къде по-трудно, къде по-лесно, въпрос на воля и на физиология е... и на ЕГН 

И аз имах такъв проблем като ги почнах, ама им хванах цаката, просто спрях да ги пия сутрин и всичко е ОК 

.Решихме ние пак да заспиваме и милото се обърна с гръб към мен,а аз се залепих за него и по едно време-туп....., туп и само се чува-стига си ме ритала в г...а, дъщеря ни от малка се учи да сритва мъжете и като се понамести кеф му било.

После да не забравиш да покажеш снимки