Когато Октомврийче се усмихва, даже вятърът утихва!

• 9 228
  • 216
  •   1
Отговори
# 120
  • София
shikimiki , ние се родихме с много мадамски маникюр и за това на снимките в родилното сме като след борба с котки в торба  Crazy Още там започнах да и пиля ноктите с пиличката от комплекта за бебета (защото бях чувала че не бива да се режат, когато са толкова малки) Но от миналата седмица минах на нокторезачката и съм много доволна - не е страшно  Peace
...виж - с ножичката ми се вижда опасна работа  Confused

# 121
  • Бургас
Сладки майчета нямах нет 5дни и съм  smile3511
Имам да чета 16страници и после и аз може да кажа нещо.

Сега да се похвалим.Днес бяхме на консултация и ни биха Пентаксима.
Плачкахме малко и сме наддали 1,300кг.и 3см.
Доки е много доволна от нас.

Сега ще чета ,че незнам кога ще успея да влеза в час.
Лека вечер и спокойна smile3524 newsm46

# 122
Лека нощ и от нас с Максим. Тъй като не е спал цял ден и незнам как ще го будя в 12 да яде.
Гушкам ви  Hug

# 123
  • Bulgaria
Момичета днес ви питах дали е нормално бебка да има разтройство?Но никой не ми отговори аз съм нахална и ще питам пак, защото много ми е притеснително. Всички говорят за запек,а някой бил ли е в такова положение като нас. Благодаря предварително.
за ноктите Шики ние имахме много малки в родилното,а после като пораснаха тати ги изряза с ножичка аз се пробвах но нещо не можах Embarassed
Джиджи пробвай с Диснимар дано помогне.
Лека вечер

# 124
Здравейте! Вероника има стафилококи,,както и предполагах. Явно са ни подарък още от боницата. Съжалявам, че толкова късно и взехме секрет от носа. Предписаха и някакви хомеопатични глупости на Боарон (май така беше) но аз не съм голям фен на хомеопатията и ще се допитам до още един педиатър. Днес и давах от тях, де.
Препоръчвам на всички майчета с бебета, които имат упорита хрема или запушен нос без видими секрети, да настояват за вземане на посявка от носа.  Peace
Макар че съм чувала, че посявките не са особен показател.

deniim, ако изхожданията не са зачестили, не е проблем. Преди запека, на Вероника бяха много рядки, почти като водичка. Даже се обаждах на педито и тя ми каза да не се питеснявам.
Лека вечер и от мен!

# 125
Добър вечер и от мен Simple Smile
Честита месечинка или две на всички сладурчета и прекрасните мами сладурани
TSV много благодаря за инфото Simple Smile вече спокойно ще започна и аз да съхранявам по малко кърма че идват празници и може да прехвърля някое хранене на бабите  Peace ей кафенце с мамина сметана звучи добре   Peace
Nedialka_81 мацка таман се притесних къде си Simple Smile
alliss3 и аз чудех как смепораснали такива големи като са ни захранвали по различен начин Simple Smile ама малко си е въпрос на мода разбране и всеки си избира как да действа Simple Smile
пък и човек яде всички храни през живота си когато му текне само кърмата е в ограничен период  Party
ами след толкова хубави отзиви за Алексиев утре му звънкам и аз  Peace влиазам в неговия фен клуб  Hug
galinaig мацка ако доки ти каже нещо за бебо моля те сподели, че и при нас от вчера наблюдавам подобни странности в поведението и се чудя "как е възможно що е това " надявам се да са само бели кахъри  Praynig
ноктите ги режа докато Ати спинка Simple Smile тогава е лесничко и ръчичките са спокойни
манана честита чиста молитва  Hug
adina тия мамите спецки от организацията за кърменето нямат ли някоя свежа идея за твоя случей  newsm78
jijibiji  ей бързо оправяне на Тони  Hug
еха дечицата започват да ни изненадват о всякави начини а  Wink аз още не съм пила пишкано при преобличане  Whistling че каквато съм барборина скоро очаквам и тая промоция  Joy
ей сладурите са страшни  Hug
хеленка много ми хареса идечта за нови гримове  Hug
северинка много мерси за календара с имунизацийте Simple Smile и темата за маските много ми хареса Simple Smile май ще почна разрасяване и стягане Wink
ами че то си трябва понеже само така бебо ще има свежа щастлива мама Simple Smile
trixy и аз съм инспектот по съдържимо на памперса Simple Smile
deniim мацка за сега не съм се сблъсквала с този проблем и съм пас Simple Smile нашето мирише и е редичко но непритеснително според мен Simple Smile
лелеееееееее преди година и през акъла не ми е минавало че ще имам такива мисли размисли страсти и теми за разговор  Joy
радвам се че има с кой да ги споделям  Hug
лека нощ Simple Smile и сладки сънища на мамите и сладките слънчица Simple Smile

# 126
  • Бургас
Гуавка Hug

Честити месечинки и други празници,които съм пропуснала на всички сладури.  bouquet
Денимче
и ние минахме през много редичко,но беше само за 2-3 дни и после се повтвърди.
Питай все пак вашето педи. Peace

В миналата тема някой беше питал за АМ.
Аз дохранвам малката /предимно нощем,денем сме на цица/с Нестоген и за момента съм доволна и то много.
Въшката си ака по 1-2 пъти на ден и то без никакъв проблем.

За дрешките-още сме основно на 22р-р,но започнахме да обличаме и 24р-р.
Сега сме 4,500кг и 55см

# 127
  • София
Мацки, мерси за съветите...пратих таткото до аптеката, казали му, че само педиатър може да изпише нещо различно от физиологичен разтвор на малко бебче, не са посмели да му продадат друго. Дали са му Стеримар, че по хубаво се впръсква в нослето, сложихме и, изкъпахме я, нахраних я и сега уж спи спокойно, дано не се запуши пак скоро, че няма да има сън..нито за нея, нито за нас  Crazy

Денимче, и ние не сме имали подобен проблем засега, пу пу, та не мога да дам съвет  Thinking

# 128
  • Бургас
Джиджи, ако нощес пак диша трудно не се притеснявай да и впръскаш пак в нослето.
Аз на Никол задължително сутрин и вечер и впръскам,за да е спокойно детето.
Но когато я чуя ,че се мъчи и посреднощите съм впръсквала,за да и олекне.

Сега гледах снимките на нашите съкровища-ми те най-хубавите бебоци да знаете.
Всички са едни мънички и сладички ангелчета пу-уп-направо изпадам в умиление като ги гледам.

А сега и аз отивам да се хоризонтирам.

# 129
Еличка мама, мерси за линк-овете, особено този с масажите, от утре ще ги внедря в дневния режим  Simple Smile
Неди, и аз разглеждах снимки преди малко, оказа се, че има доста нови албумчета на наши бебчета, които не съм видяла. Усмихвах си се сама, наистина е страшна емоция да наблюдаваш сладките малки личица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
До всички майчета, на които им е криво, че не им е сложена снимка или не им пращат паролата за албума - първо Манана, а сега и Инчето като автори на темите бяха помолили такива желания да им се пращат на Лични съобщения, наистина е невъзможно да се прегледа всичко написано от-до, а авторката на темата има и работа по оформлението освен да чете, да не говорим че преди всичко си има бебче у дома с куп задължения. А на първата страница на всяка тема много ясно е написано който желае потребителското име и паролата на албума да пише ЛС на Пуки, Мимисофия или авторката на темата.
Ох, това захранване....кой както иска да захранва, толкова много написано има по въпроса, избора е личен. Дразни ме рязкото и всезнаещо абсолютно отричане на различното мнение и компетентно изказване само въз основа на прочетеното (говоря за други форуми, не нашата тема). И просто написах, че аз на практика съм изпитала старата методика (преди 12 год. нямаше друга), нямам оплаквания от нея, детето ми е кърмено почти година и не смятам да съм го ощетила или лишила от нещо. Също така уточних, че сега ще действам различно, достатъчно нови знания има в областта и естествено ще се възпозвам от тях  Peace
Хаха, наех се като таратайка на баир  hahaha. Гуава, чудя ти се колко усмихнат и положителен човек си винаги, никога не показваш нерви или напрежение, зареждаш ме с позитивизъм  Hug
Лека и от мен, да видим докога ще ме оставят да спя  Laughing

# 130
  • Бургас
Добро утро красавици! Hug

Честита месечинка на Теодор на Мирена 80.

Честити втори месечинки и на красивите принцеси

бебка Кристиана на мама Пукджей newsm51

бебка Берия на мама Дризе   smile3525

бебка Натали на мама 3te...ki
  newsm51

# 131
Добро утро   bouquet

Деним нормално е на кърмените бебета да са им най-разнообразни акитата по вид и цвят, важното е да няма кръв и слуз, а за честотата незнам  Rolling Eyes

guava ми то за моята кърма е вече късно, явно ще съм от тези майки дето казват-мойто дете е на АМ и си е много добре/дано, де  Praynig  Peace

Нашето носле е също проблемно, а откакто пуснаха парното е по-зле  Rolling Eyes Тва парно не топли, обаче изсушава въздуха  #Cussing out Незнам при вас как е, ама на 5 е пуснат винтила-на мах, обаче едвам свързва 23 градуса, а нощем е още по-студено.Догодина живот и здраве мисля да се откажа от услугите на Топлофикация...

Ние няколко дена спахме по 6-7 часа през ноща, но тия два дена се буди нощем и се чудя дали да не му вдигна дозата  newsm78

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 08:35 от adina

# 132
  • Варна
Здравейте  Heart Eyes
Клото, и ние сме с подарък от болницата – стафилококи. Като пусках контролни изследвания /кръвна картина и урокултура/, реших да пусна и носен секрет заради хъркането на нослето. Оказаха се стафилококи, но поне другите изследвания са наред  Praynig. Утре ще ходим при нашата лекарка-хомеопат, иначе другото лечение е с антибиотик, но е хубаво да си направите антибиограма преди това, за да не давате антибиотик напразно.
Фийл, дано да е било от ваксината и днес вече да е добре Макси  Hug.
Дениим, ти сигурна ли си, че е разстройство? Най-добре да отидете при педито да види и да прецени.
Неди, добре сте се справили с Никол, продължавайте в същия дух  Simple Smile
То май моя младеж остана най-малкия  Mr. Green, към момента е около 3 900 и 53 см.
Адина, не виждам какъв е проблема, че Алекс е на АМ  Wink, нищо лошо няма. Това не означава, че си по-лоша майка от кърмещите  Naughty, по никакъв начин не си втълпявай вина, просто няма защо. Нали детенце е здраво, какво по-хубаво от това  Hug.

# 133
  Добро утро красиви мамчета  newsm51!
 Мойта бухтичка снощи спа добре,като я нахраних в 11 и чак в 4 се събуди пак за папкане.Та и мама поспа повече часове Joy.
 deniim и мойта бухтичка ака доста редичко и го изстрелва с такъв залп,че опръсква всичко наоколо си newsm62.Доки каза да не се притенявам,така било при бебетата на кърма,тъй че не го мисли много Peace.
 Честити месечинки на всички бебоци  bouquet!Да са здравички,послушнички и щастливички!
  Лек ден ви желая,гледам някакво слънчице се мъчи отвън!Може и да хукнем на разходка после.

# 134
  • Бургас
Хеленка  Hug това постижение е с дохранване ,
а вие сте само на кърма,пък и сте по-малки от нас,
та може и да ни настигнете,че даже и да ни минете.

Адинче важно е зета да расте пък дали е от цица или от АМ неМа значение Grinning
А за тъпата топлафикация ние от години сме се отказали,че работеше и парното и духалката.
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт