Когато Октомврийче се усмихва, даже вятърът утихва!

• 9 223
  • 216
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, имайте предвид, че не сме еднакви, една майка може да образува в определени случаи и моменти за повече или по-малко от 6или еди колко си часа кърма.Все пак не сме направени по калъп, а кърменето зависи и от физика, психика, хранене,бебето и т.н.Така както и бебетата ни са различни, а даже в различни дни се държат различно  Crazy

И мойто бебе днеска е много кисело... Tired

# 196
Мегче, по-добре не яж готвено прясно зеле. Аз за първи път видях Максим дерящ се от рев след като 2 пъти ядох точно това! Ако все пак искаш, пробвай! На нас пък боб, кафе и люти чушки засега не ни се отразяват  Thinking

П.П. Малеее, останах сама във форума (+ един скрит)

# 197
Фийл при вас продължава ли акото да е зелено ? Почвам да се чудя вече дали пък не му докарвам на малкия някаква алергия  newsm78 Май от утре ще съм на диета от картофи и ориз  Tired

# 198
Манана, от време на време е зелено само... Елица беше казала (свекърва й е педиатър), че понякога ако майката яде много сладки неща, акито се оцветява в зелено...

Пробвай 2-3 дни все пак, нищо няма да ти стане...

# 199
   Мойта бухтичка пък цял ден ми се смее и да ви кажа на косъм бях да не я изпапкам Embarassed.Аз я целувам,а тя се набира за костата ми hahaha,щеше да ми свали скалпа.И както си играехме и се мачкахме,и тя за секунди отнесе плувката.Спа цели 5 часа,опитах се да я събудя да яде но без резултат,на детето му се спинкаше повече от всичко.
  Тъй като наште колики отшумяват вече,аз вчера си позволих да си сготвя прясно зеле (много го обичам Embarassed),засега няма лош ефект върху бухтичка.Сега ще поседя малко и дано успея по-късно да я събудя да яде,та и аз да легна на спокойствие.
  Мале Пуки,събра ми очите с твоя проблем.Добре че се е разбрало за какво иде реч и да се оправят бързо нещата  Praynig!
  И аз вчера вечерта май имах недостиг на кърма,но днес е по-добре положението.Дано имам още дълго време Praynig!

# 200

Кло с баткото ги ползвах хомеопатичните на Боарон "Стафилококус аурелиус Ch 9". Много съм доволна, за около седмица проблема отшумя. Тогава коментирахме с педиатърката ни, че аз по принцип не съм фен на непрекъснатото даване на антибиотици, а и нейното мнение беше, че е по-добре да се използват други методи за лечение и само в краен случай антибиотик, защото бактериите ставали резистентни и в един момент няма да действат антибиотиците, а бебчетата са ни още много малки.
И сега съм твърдо убедена, че малкия се е сдобил със стафилококите, само да видим кога ще го заведа да му вземем секрет 
Абсолютно същото предписаха и на Вероника. Плюс още едно, Силицеа, пак на Боарон, което трябва да давам през ден един месец, след това три месеца всяка неделя. Ами почнахме го лечението, дано всичко отшуми бързо и при нея. В интерес на истината, аз даже не знаех, че при стафилококи обикновено назначават антибиотично лечение. Синът ми не е имал до сега, което си е цяло чудо.
Иначе аз съм на принудителна диета от седмица, за да разхлабя малката, но никаква полза. Ни-как-ва!  Rolling Eyes

# 201
  • Bulgaria
Здравейте и от нас.Много бързо пишете едвам ви изчетох.Благодаря на всички които отправиха мнение по въпроса ми за акото. звъняхме на педито каза да направя 400мл вода и 1 лъж. ориз и да се вари докато стане ориза.Дано да помогне от 3 дена сме така,мислих че ще се оправи.

И ние сме в някаква криза,кога се появява тя. Само вечер мрънка, не иска да спи, нервничи ако мога така да се изразя.Няма успокоение нзн какво да правя, това е от 3 дена. Дали мога да го свързвам с разтройството.Да не е болна? И едни ситни пъпчици ни се появиха на лицето.Педито ни препоръча крема за подсичане,ама аз не си и помислям да я мажа с него по лицето.
И аз досега храних само от едната и давах АМ. Сега почнах от двете но едвам 70мл от двете докарвам  Cry и пак дохранвам с АМ. А може би от това ми е намаляла.  Снощи като заспа в 1ч. и се събуди в 9 сутринта.Аз се събудих към 6ч. вече по навик ама не ми се будеше детето така сладко спинкаше.А не ми се цеди през нощта.Вече помпата не я ползвам.
Пуки много неприятна история дано върнат парите. И аз работя в банка и ми е странно тази ситуация.Как може от банката да са ти спретнали такъв номер.
Барабинка голям мъж си имате.Голям сладур.
Къде ще празнувате Нова година? С тия бебета сме само за домашно. Не мога да повярвам че ще съм си с детенцето на 1та ни Нова година Simple Smile
Честити месечинки първи-втори
Лека от мен

# 202
  • Варна
Шивани, Деним, и аз се чудя на това с банката, но е факт. Още по-странно е , че докато парите ми ги е нямало, в онлайн банкирането им си ми дава че ги има. Абе мазало са отвсякъде. Днес в сайта им пише, че можело да има проблем с плащанията. Ама егаси проблема с плащания е да ти източат париците. Laughing Абе ужасна банка са. Пък винаги като тегля пари в брой съм шаш, защото не ми искат лична карта. Ми то така всеки може да иде и по номера на сметката ми да изтегли пари newsm78,нали? Като ги питах веднъж защо правят така, излязоха с номера, че ме били познавали вече. Ама това несериозно ми се струва. Rolling Eyes
От ОББ съм много доволна, обаче Ла  редут не приемали карти на ОББ май. Знаете ли нещо по въпроса, та да не ходя излишно и там карти да си правя?

# 203
  Пуки,мойта карта е от Булбанк и я приемат от Ла Редута без проблеми Peace.

# 204
  • Bulgaria
Забравих да ви пиша че днес ни подариха въртяща играчка за легло.Да отбележа, че и ние сме с подвижна кошарка,а играчката е за дървени легла. Има начин мамчета да си я пригодите. Номера е да дръпнете малко плата най в края и да се покаже желязото. При нас нямаше никави проблеми и сега си се радваме на въртящите и пеещи кравички.Много е доволна,гледка си ги и им гука. А играчката е на Чиполино, но това няма значение според мен.който има такива и гои е прибрал да ги вади и да монтира,който не е разбрал как ще отида да им я монтирам Grinning
Пуки незнам Ларедут кои карти приема, не съм пазарила от там.Мился че Виза трябва да я приеме независимо от коя банка издател е картата.
айде пак лека

# 205
Само аз ли съм изтрещяла  Crazy??? Ям и прясно зеле, и фасул, леща, грах, краве сирене и кашкавал, шоколад както си признах преди малко, пия газирано отвреме навреме, позволявам си по една мандарина през ден. Още бяхме бременни, когато Асенцето в една тема на септемврийките беше написала, че кърмачките могат да ядат всичко без да се притесняват и го запомних. Може би щото ми отърва  Mr. Green. Бебето е сравнително спокойно и си карам така  Peace
Денимче, упорствай да кърмиш и от двете гърди и наблюдавай, може пък да се увеличи кърмата постепенно  Hug
За Нова година ми се ще да мръднем някъде. Миналата година бяхме резервирали една къща-хотел с компания около 30-ина приятели включая всичките ни деца - 10-15 малки страшилища. В гора на брега на Тунджа. Изкарахме 4 чудесни дни, а децата просто пощуряха, сина ми месеци наред говореше само за това. Условията бяха чудесни и си мисля, че са подходящи и за бебе. Умуваме все още в семейството, а и организацията на компанията не е започнала.

# 206
  • София
Шики, помпичката купих от магазин Малечко, в Борово...http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&category=114& … pc=114&lang=1

Пуки, аз си мисля също, че с кредитните на ОББ не би трябвало да има проблем, Виза електрон не приема, но за кредитните няма причина да отхвърля. Иначе аз пазарувам с кредитна в евро на ПИБ и съм доволна за момента от тази банка, отдавна пазарувам там и в други онлайн магазини и няма грижи  Hug

Мими, от вчера и на Тони дупето е зачервено и с червени пъпчици, около анусчето, аз от раждането крема на Мустела ползвам и съм доволна, до момента нямаме други проблеми в тази област, та сега и аз съм в чуденка каква е причината? Иначе ползвам памперси Памперс, други не съм слагала. Утре сме на преглед и ще питам педиатъра какво мисли...

# 207
  alliss3 и аз съм от тия дето си хапват всичко що имдуша иска Mr. Green.Засега не съм видяла бухтичка да недоволства от това.Даже си позволявам и мляко с нес кафе сутрин след като я накърмя  Embarassed.
  След като ни биха ваксината и нашто дупе се зачерви яко.И с баткото беше така,след всяка ваксина даваше такава реакциа,мисля си че им се променя урината при тези обстоятелства.Дано скоро се оправи,че сигурно е и болезнено това зачервяване.
  Аз ще се мъча да я събуждам,да се напапка и двете дружно да си лягаме,че мъжете ни сънуват 10-ти сън вече  Joy.

# 208
Здравейте момичета!
Аз и бебе сме добре. Решила съм да взимам мерки и да започваме да се храним по-здравословно. Та днес сме се заредили с плодове, зеленчуци, овесени ядки и др. Crazy
Май сме в някаква кърмаческа криза, защото Дани ми се буди през 3 часа през нощта да яде, добре, че свикнах вече.
Минаваме на бамбиномио, защото тия памперси много го запарват, а и за момченцата хич не полезно това претопляне.
Фийл акането в зелено може да означава, че си е похапнал малко повече от предното мляко. И на Дани му се е случвало, но много рядко. Доколкото знам няма никакъв проблем стига да не зачести прекалено.  bouquet
Лека вечер  Hug

# 209
И аз си хапвах всичко, но установих, че от прясното зеле много се засилват коликите и спрях. Сега чакам да стане киселото.  Mr. Green
Шоколад също много ядях, но докато имахме пъпки, ме посъветваха да го намаля. Излекувахме пъпките и пак ям, много обичам, от доста неща бих се лишила, но от него - трудно.
Някой беше питал по-напред в темите дали педитата натискат за даване на сокчета. Нашата ни каза още когато бяхме на 1 месец и отидохме на консултация, да започвам да давам сок от ябълка. Отговорих й, че няма да стане, защото на детето са му много силни коликите, и защото по принцип съм привърженик на по-късното захранване, особено щом сме само на кърма. Тя не настоява повече тогава, но утре сме пак и ще видим.
Иначе ние се кърмим всеки път различно. Понякога му стига само от едната гърда, и заспива доволен, понякога явно свършва млякото, защото започва да се гърчи и да реве, тогава давам другата, дояжда си, и се успокоява. Никога не съм се цедила.
За Нова година гледам обсъждате, ние със сигурност ще сме си в къщи с децата. Откакто сме женени, все се каним да останем само ние, без гости, без да ходим някъде, но досега не се е получавало. Тази година обаче нямам никакво желания за гости, защото, честно казано, не ми се слугува цяла вечер и не ми се чисти на другия ден, а от друга страна с бебето няма да отида никъде, така че - твърдо в къщи само с децата. Баткото е очарован от идеята и още отсега замисля с какво ще ни забавлява.  Wink
Стана малко дълго, но така е, като не пиша често.
Пуки, направо звучи невероятно това, което ти се е случило. Добре, че всичко се е изяснило!

Общи условия

Активация на акаунт