Когато Октомврийче се усмихва, даже вятърът утихва!

• 9 235
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
Адашке, край - ще го взимам Олег за зет! Включих се и аз в пазарлъците на свекърви и тъщи!
Че и са си "набори" - с един термин и само един ден разлика във възрастта!

От слинговете много ме кефи този, който е син на цветенца. Той какъв тип е и откъде е купен?

Момичета, да ви се похваля - на питката в събота получихме килимче за активна гимнастика и вече доволно се заиграваме с дрънкалките! Днес е кротувала повече от час и половина на него - е, на два пъти, разбира се, толкова дълго не можем да си задържим вниманието на едно място.

# 106
Ето ме и мен, но за малко, че чувам малката как се наспива...за 15 минути! ooooh!
Утре сме на първата ни консултация и ще видим колко сме пораснали! Ще питам демонстративно пред мъжа ми педито за разходките Wink. mylili, благодаря за идеята Hug. Малко сме се опъпчили по личицето, ама то явно си е период. Днес махахме малко сополки, ама само с фитилче от памук накиснато във физ. р-р. Не сме имали хриптенета повече днес Simple Smile. Започнах по вашите препоръки да пълня едно контейнерче с кърма след всяко хранене. По 20, 40, 60мл... колкото толкова. Peace
Я да ви питам, вие вече режете ли нокти? Как се справяте с тази микроскопична задача? Много ме е страх, че ще я порежа, а ноктите и вече са опасни за нея и околните! И другото, как серилизирате ножичката и четката за коса? Изобщо налага ли се?
Много сте хубави всички на снимките/да не изброявам поименно/! Hug Hug Hug
Фийл, айде оправяй се бързо и идвайте на разходка във Варна! Надявам сетова да стане макс. бързо! Да нацелуваш големия бузанко, ама все повече заприличва на татко си! baby_neutral
Мими, браво на малчо и на дуфалака! Айде сега да си хапва до насита за радост на мама и тати! Hug

# 107
Здравейте, мили мами!
Да се отчетем от днешната консултация: младежа вече е 4670кг. и 55,5 см. тоест качил е 1кг от изписването и е порастнал 4,5 см.. доки каза да почваме Вигантола, по 2 капки на ден, биха ни ваксината / естествено плака юнака Mr. Green/ Другата седмица ще ходим на ортопед... еми това е май newsm78
Фийл, не съм качила снимки, защото незнам как Embarassed Embarassed Embarassed
Дано се оправиш само с хапчетата  Peace, много  Hug
Честити месечинки на всички, които съм пропуснала Hug

# 108
На мен от няколко седмици през ден два ми се "отватря" операцията и изтича някаква гадно смърдяща течност. Не е гной, по-скоро лимфна течност. Преди 2 седмици ходих при моя доктор, но за беда докато отида, докато ме прегледа, дупчицата вече се беше затворила, та не можа да ми каже много. За всеки случай каза да почиствам със спирт ако пак се случи и че сигурно не се резорборат конците и те излизат. Някой от вас, които са със секцио имал ли е подобен проблем? Някакво лекарство ползвали ли сте?

На мен раната ми течеше допреди няколко дена. Точно същото което описваш, нещо като лимфа. Аз слагах лепенка дълго време, от тези текстилните за да може да диша и може би 10-15 пъти съм пръскала с Бивацин. От около седмица се е затворила и не тече нищо вече.
На доктор не съм ходила  Embarassed Трябваше вече да съм минала ама все не мога да се наканя. Другата седмица обаче отивам. Мъжа ми ще си вземе почивен ден и вече няма мърдане.

# 109
  • Плевен
Само да се запиша, за да си сверявам часовника с вас. Моето бебе е недоносено и не е родено октомври, но по коригирана възраст отговаря на този месец. За това съм малко объркана и ми е трудно да следя развитието му, начина на хранене и т.н. Чета ви редовно и това много ми помага.

# 110
Поздрав и от мен.Честито на всички месечинки.Ние с Калоян сме добре-отдавна нямам кърма и сме на АМ.Наддава добре, даже на последната консултация ни се скараха ,че много е наддал 1280 за месец.Наистина е много и сега се опитвам да му спра нощното хранене-засега без успех.Не можах да прочета всичко, което сте писали, но от това, което успях мога да кажа, че и ние преминахме през 90% от нещата ,които преживявате сега-нали Калоян се роди най-рано.Ще кача актуални снимки.

# 111
Stanislava и Калоян е роден два месеца преди термина.Ако мога да ти бъда полезна с нещо пиши ми на лични

# 112
  • София
Момичета, благодаря за паролката, ще кача снимки и на Тони в албума, ще пусна линк тук, когато съм готова  Hug

manana, Mylili, мерси, аз се чудя между Кехайов и Алексиев, ако се спра на Алексиев ще искам координати...ще отида на частно при един от двамата  Peace

# 113
  • Плевен
Polina7979, благодаря ти. Сина ми Николай е роден на 19.07 в 27г.с. с тегло 1055гр. /термина беше 22.10/. Ще се "възползвам" от поканата, да се консултирам с теб за някои неща.

# 114
  • Варна
Polina7979, благодаря ти. Сина ми Николай е роден на 19.07 в 27г.с. с тегло 1055гр. /термина беше 22.10/. Ще се "възползвам" от поканата, да се консултирам с теб за някои неща.

Станислава, минали сте през невероятно премеждие с малкия. В доста ранна седмица си родила и мога да предположа какво ти е било няколко месеца. Важното е обаче че сте живи и здрави.Ако искаш и имаш време разкажи повечко за вас. Hug

Мене днеска ми е нещо скофтено.Само ви чета и не ми се пише. Как ще карам цяла зима в къщи незнам.Никъде не мога да изляза и откачам от това. А как мечтая за една вечеря в ресторант. Cry

# 115
Пукс не се сдухвай, няма невъзможни неща Wink, ако добре го организираш, може и да стане, а?

# 116
Леле, хора, в какъв филм се вкарах  ooooh!

Нещо му става на това дете, ама какво...

Днес за цял ден не е мигнал, постоянно плаче и се стряска, боли ли го, какво, не знам...

Обадихме се на педи вечерта - засега вариантите са 2 - реакция на Метергина (през кърмата, колкото и рядко да е) и реакция на вчерашната ваксина против Хепатит (въпреки че не е от тези, които дават температури и нарезположения). Не можем да разберем, защото и двете са по едно и също време (кисели се от вчера). Сложих преди 2 часа Ефералган свещичка, не се успокоява, спирам лекарството и ще чакам да видя как ще се промени поведението му... Не са колики, със сигурност, някакво неразположение е, от което не може да мигне горкото. А пък утре ще се ходи и на гинеколог да видим там какво ще правим...
Ако е от ваксината, може да се проточи и утре така....

Шивани, много са ти сладки и слинговете и бебето в тях!
Тедико, някой път ще ти обясня....
Шики, наистина прилича на него, но е странно, че е копие на мои бебешки снимки на 5 месеца - и по килограми даже го докарва  Wink Ще го видим какъв ще е...
Какво още... ревем... Утре пак ще пиша...

# 117
  • София
Момичета, HELP, запушен ни е носа, физиологичния разтвор не помага, какви капки за нос слагате, когато сте имали такъв проблем?

# 118
Джиджи, помпичка нямаш ли? Ако имаш, пробвай да издърпаш с нея, за друго не се сещам

# 119
  • София
Джиджи, помпичка нямаш ли? Ако имаш, пробвай да издърпаш с нея, за друго не се сещам

пробвах с помпичката, излизат някакви дълбоки сополки, които не се виждат иначе, но продължава да диша тежко от носа Sad

Общи условия

Активация на акаунт