Ние направихме подобна реакция на хепатитната ваксина. Първо следобеда (сложиха й я по обед) беше успана и апатична, през нощта почна да буйства и така целия ден. Даже вечерта като стана неудържимо, звъняхме на дежурен лекар, казаха да й дадем но-шпа от ампула, защото е спазмирала от много плач. Купих го, но не исках да я тъпча с лекарства, та в крайна сметка успяхме да я успокоим и спа като къпана - след около 18 часа неволи.
Днес имахме тежка нощ и сутрин, едвам гледам. То човек да не си похвали детето, че спи

Както се оплаквах от много кърма, течове и тежки гърди, така имам усещането, че вечер започва да не й стига
Сутрин и до обяд пак си яде през 3-4 часа (понякога и повече, ако заспи навън). Стане ли 4 следобяд обаче, на мен ми спират течовете между храненията, а тя започва да иска през два часа, че и по-малко. В 10, когато я къпем и слагаме да спи, имам чувството, че съм изцедена до шушка и гърдите ми са като празни мехчета, да не говорим, че ги опразва за 3 мин и почва да нервничи. На няколко пъти се наложи да я слагам на "трета" и "четвърта" гърда
, тоест да повтаряме упражнението, за да се успокои - но пък едното ми зърно е тотално изядено от това дъвкане на жив биберон.В крайна сметка заспива и си спи 5-6 часа без прекъсване, което не би трябвало да прави, ако е гладна?!
От друга страна, не мога да стимулирам лактацията с по-често слагане на гърда, защото тя сутрин си се наяжда достатъчно и не я търси, а нощем пък да я будя - хептен не върви...
Абе.. мислех, че на седмата седмица вече ще е песен туй кърмене, ама на.
За хремата Пуки вече каза - има едни екстемпорални (приготвя се на място) капки Коларгол, черни са и се изписват и за нос, че и за очи на бебчета - дори новородени!
Госпойце, виждам те на балкона, пиши моля те как сте, че се бях запритеснила за вас с грах Момо тия дни!
/. Ако заспи без да иска допълнително
Дано ги излекувате, че могат да се влачат с години. В този ред на мисли, през 2007 г се запознах с един наш турист, който имаше бебе на 5 месеца и малко дете на 3 г. Спомена ми за някаква капкова ваксина, която се слага в една лаборатория в София и е против склонност към... и лечение на стафилококови инфекции... Не била приета още обаче, но те бяха доволни. Слага се в нослето и е с цвят на капките Коларгол... Който иска, мога да се разтърся каква беше лабораторията. Около 4-ти километър е.

не знам на бебчо дали му харесва ама аз много се раздавам като солистка
ще почна и аз така
ама много ясно че детенце си е ОК
helenka много точно е изразила и мойто мнение 
Ей спи си ми детето, ама що се будя толкова изморена не знам. Аз вчера направих пак обиколка на цяла София
Трябваше да занеса реферат на мъжа ми до УНСС и студентската му книжка и чак като стигнах там установих, че съм взела старата му книжка 
Шивани, Хеленка да знаете, че сме уцелили джакпота в момента с това майчинство 
Тъй като свърших тази манипулация с моята ножичка от комплекта, преди това я минах основно с мокра кърпичка. Сега ножичката не я дезинфекцирам, нито пък четката за ресане се дезинфекцира по някакъв начин. Това е по въпроса на Шики.