Когато Октомврийче се усмихва, даже вятърът утихва!

• 9 214
  • 216
  •   1
Отговори
# 180
   Здравейте сладурки Hug

Пуки, много неприятна история...с тоя Ларедут.Дано поне ти пратят нещата ooooh!

Ние снаха имаме, така че разберете се за Ева  Joy нашата се роди  ден след нас и бяхме даже в една стая.Ето ни я , а тук се вълнува  преди да отидем на гости при любимата му Joy Joy Joy

# 181
Чуйте на каква песновка попаднах Whistling

# 182
  • Варна
Здравейте  bowuu
Параход-не ме мисли,на същия хал съм, няма скоро да мина в "спящи и кротуващи"
Не пиша, защото ми е трудно с една ръка, пък и какво да ви кажа-все едно и също-реве, яде и не иска да ака.
 Днес ни е 6ти ден, какво да го правя...просто не се изхожда, а накрая като реши да го прави е супер пълен памперса
Шивани, целувам го постоянно и го питам защо не оставя мама да си направи една купичка с овесени трици да закуси, а той ми се усмихва няколко пъти и после сбръчква очите и заплаква

# 183
Здравейте  bowuu
Параход-не ме мисли,на същия хал съм, няма скоро да мина в "спящи и кротуващи"
Не пиша, защото ми е трудно с една ръка, пък и какво да ви кажа-все едно и също-реве, яде и не иска да ака.
 Днес ни е 6ти ден, какво да го правя...просто не се изхожда, а накрая като реши да го прави е супер пълен памперса
Шивани, целувам го постоянно и го питам защо не оставя мама да си направи една купичка с овесени трици да закуси, а той ми се усмихва няколко пъти и после сбръчква очите и заплаква

Не излизаш ли поне по малко навън? Представих си те денонощно сама с жално плачещия Момо на ръце...много криво  Sad

# 184
  • София
Пуки, обезателно им пиши и ще се оправи проблема. Франсетата са много коректни - винаги връщат чек или пращат ваучер ако им пишеш за обърквацията  Peace Аз съм пристрастена към пазаруването от този сайт и ако мога да ти съдействам някак - пиши на лични  Hug
Утре сме на консултация и тръпна като ( както някой беше писал) преди изпит . Дано сме наддали че не съм сигурна в количеството кърма което изяждаме  Confused ... а така не искам да дохранвам..иска ми се поне до 3 тия месец да е само на кърма  Praynig
Не мога да преценя Ема със запушен нос ли е или не - сополи не се виждат , но като спи някак си хрипа или се пъне или и аз не знам ...само дано не е от гърдичките  Praynig
Ядете ли шоколад?

# 185
  • Варна
След кратко разследване и разправии историята с ла редут се изясни. Значи преди около месец аз правя поръчка от там. Обаче Ла редутците не могат да си вземат парите от картата ми. Правят второ искане за теглене, пак не става, трето и пето пак не става. Накрая шибаните Експресбанк  #Cussing out най-накрая оправят работите и пускат парите ми от картата към Ла редут, обаче не за поръчката, а изпразват цялата карта към тях. Одеве се извиняваха и обещаха да ми върнат парите от ла редут, които са пуснали в повече. #Cussing out И естествено вече с тая банка гадна няма да се занимавам. Постоянно правят някакви простотии.

# 186
Имам едно въпросче - може ли да ям прясно зеле, наготвено, при положение, че кърмя????? Ще увеличи ли коликите на бебка?

# 187
Здравейте момичета, не съм писала отдавна но имах проблеми с нета. Изкам да препоръчам на Мими софия крема на Мустела за подсичане на нас той ни помогна. На нас ни птепоръча лекарката да изцеждаме морков и да давам по една лъжичка като всеки ден увеличавам. На някой друг дали е предписано подобно нещо във втория месец?

# 188
  • София
Пуки, малко ми е странно това с картата. Ти към кого се обърна в банката? В клон ли, към някой кредитен инспектор или отиде в централата да говориш със специалист от картовия отдел? Да знаеш само, че тия от клоновете не са високо специализирани!
Има ли вероятнст тези пари да ти стоят като pending, обясниха ли ти? Т.е. блокирани пари в следствие на "неуспешна сделка"!
Вместо да гадая кажи ти какво ти казаха от клона! Аз работя в картовия отдел на една банка и до някъде бх могла да те консултирам.

# 189
  • София
аааа,
прочетох отговора ти, ясно!
Експресбанк - що си се набутала там?! Ама нищо де, вече ги знаеш!

# 190
  • София
...Шивани, по-удобен ли е този слинг от слинга с халки? И на мен ми заприлича на слинг на Лана, от тези кадифяните... Много са сладки и двата! За целувките... и аз не броя  Grinning

Фийл и двата са с халки и двата са удобни, просто кадифения е по-сложен и си има разни джаджи - връзки за пристягане от двата края, разни дунапренови подсилвания и т.н., то и за това е два пъти по-скъп от другия. Мисля си, че и за другата зима ще ми върши работа; естествено Олег ще го нося в други пози, защото ще е по-голям.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 19:54 от shivani

# 191
Да  Simple Smile
Параход, моите гърди също омекват следобед и надвечер. Понякога като реша, че ми изглежда още гладно детето додавам от изцеденото през деня. Не може да не й стига манджата на Марта щом после спи толкова дълго. Понякога усещането за меки и празни гърди е измамно, а това, което ти се случва може да е първи признак за чаканото от теб регулиране на кърмата  newsm10
Галаксче, може би сама си открила начина да си увеличиш млякото и да махнеш добавката АМ. Учудващо е лекар да ти организира кърменето по начина, по който твоята док го е направила. Би трябвало първо бебчо да изсуква всичкото налично мляко ( от двете гърди ако се налага) и после да се мисли за дохранване. Може би и тя като много други смята, че за по-малко от 6 ч. не може да се образува достатъчно кърма   Whistling. Мисля тук доста мами отдавна се убедихме, че не е така
Преведоха ми наведнъж болничните за септември и октомври плюс една стара невзета сума от миналата година и се чувствам заможна  Laughing. Мина номера с допълнителните осигуровки за поледните 6 мес. преди майчинство т.е. взех си голямата сума въпреки, че в счетоводната тема на няколко пъти ме убеждаваха, че НОИ няма да ми признаят допълнит. осигуряване щом е по граждански договор.

# 192
Алис, ба, регулиране другия път...

Май имаме прословутата "криза на растежа", днес от обяд ми е през един час на гърдите... и ги сменяме по пет-шест пъти, само и само да цокне последната капка.. щото а се забавя минутка -а ревва като гладно детето. И това е от няколко дни, но пък беше епизодично, днес се развихрихме със страшна сила.

Ще чакаме развръзката, пуснах аз въпроси и в кърмаческия, и в кабинета звънях

Hug на всички!

# 193
Лелей, много пишете бре.

За качването на снимчици на първа страничка, ще кача на тези които са ми пратили ЛС, но не веднага, че трябва да ги "обработя", а компютъра ми се рестартира през 5 минути и ме хващат лудите.

Пуки, прекъсваш отношенията с тази банка, но след компенсация от тяхна страна  #2gunfire

За нослето, ние се мажем с Бактробан, маз за носле 10 дена мажа, 10 почивам и сега пак 10 мажа, но предупреждавам че е антибиотично и без педито ви да е казал, да не си го мажете на своя глава.

# 194
  • София
Параходке, явно е криза на растежа, защото днес Олег цял ден е неспокоен, цял ден мрънка и попридремва за малко, но не реве, а мрънка и си хапва човекът, ама си е кисел.

Общи условия

Активация на акаунт