Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 832
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Да се запиша и аз в Младоската тема Simple Smile
Приемате, нали?

# 91
Хехехе, Сиско, заповядай  Hug! Време беше да се запишеш  Wink! Дай повече инфо ако искаш да те изтипосам в първия пост,, когато имам възможност   Mr. Green!

# 92
Въпросник за включване в списъка:

1.В кой район на Младост живеете?
  2.Име.
  3.Ако сте бременна: термин и евентуален пол на бебчето.
  4.Име и рожденна дата на детенцето/децата ви .

Младост 2
Светла
Васил - 06.08.2000 - учи в 125-то СОУ - 2 клас и Жана - 11.05.2008

# 93
Ах ти СИСКО,появи се!Ами добре си ни дошла! HugЦелувки за прекрасните ти дечица!

# 94
  • София
Ако дам детето в ДЗ - независимо частно или общинско, има закони, според които хората там отговарят за това какво правят - или не правят... Ако го поверя на детегледач/ка, бих могла да опиша подробно задължения в договора... а с какво се обвързват тези 2 лелки със сурията деца?.. Ми, притеснява ме...
А детските центрове и парти-клубове също не работят "на сиво".

# 95
Ако дам детето в ДЗ - независимо частно или общинско, има закони, според които хората там отговарят за това какво правят - или не правят... Ако го поверя на детегледач/ка, бих могла да опиша подробно задължения в договора... а с какво се обвързват тези 2 лелки със сурията деца?.. Ми, притеснява ме...
А детските центрове и парти-клубове също не работят "на сиво".
За това си права, но мисля , че си твърде скептично настроена в случая, никой не е казал, че лелките и частните гледачки са без никакъв "статут", а какво пречи да има договор и с лелките?  newsm78 Едва ли всеки си избира детегледачка от агенция за детегледачки... На този принцип всяка жена наета да гледа детето /ако не е от агенция за детегледачки/ би трябвало да се подлага под съмнения.
Пък и какъв смисъл има от договори , когато даден човек навреди по някакъв начин на детето?

# 96
  • София
 Thinking

# 97
С доста закъснения,но запис  Peace

# 98
И аз да побутна темата,че вие къде хукнахте-за подаръци ли?

# 99
Знам, че е писано и преди, но моля ви, дайте един добър педиатър, по възможност от поликлиника "Младост", че съм се замислила да сменям нашата, а май сега му е времето.  Confused

# 100
  • Страната на чудесата
Знам, че е писано и преди, но моля ви, дайте един добър педиатър, по възможност от поликлиника "Младост", че съм се замислила да сменям нашата, а май сега му е времето.  Confused

Доволна съм от Димитров, но закъсня за него-предаде списък с нови пациенти в Петък, знам, защото презаписвахме и таткото при него(като личен лекар, нищо че е педиатър)

# 101
Не си избирай Ивайло Тодоров, не защото е некадърен, но ще си отвисиш по опашки. Много е муден, вечно е отнесен... ние сме при Елида Вашева. В 25-та ДКЦ са.  Peace

# 102
  • София
И ние с детето сме при Вашева и нямам оплаквания от нея, но и не сме боледували кой знае колко. Аз така или иначе винаги ходя късен следобяд - вечер за да няма хора пред кабинетите по принцип.

# 103
И аз да побутна темата,че вие къде хукнахте-за подаръци ли?

В петък сме на покупки. Избрали сме прахосмукачка и кухня. Надявам се да ги намерим в различен от розово цвят. Дали производтиелите са се сетили, че и момчета обичат такива игри?! Намерих в един магазин детски тенджери в иноксов цвят, ще вземем и тях.  Mr. Green

# 104
  • София
Михалко, разсмя ме!  Laughing Ние цяло лято си бутахме лилава количка за кукли. Честно ви казвам, почувствах облекчение като се счупи - беше ми писнала - с нея лягаше, ставаше и ядеше.
Между другото лилави прахосмукачки видях днес в Кауфланд - на Симба, 15 лв., но не знам дали имат някакви функции.

Общи условия

Активация на акаунт