Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 355
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
да, греяната ракия се движи по-бързо от Зайо, който не успя да покори света.

# 91
тити, изпреварила си ме, щях да слагам камиона в подписа си  Grinning
В клюто днес ми харесва сълзливата романтика. Дано не е въпрос на време някой да нагази с кални обуща в романтичните теми.

# 92
Раними душички мили. Романтика и камиони с ракии. И топки.

# 93
  • София
Днес станах, мих си зъбите, правих онези неща в тоалетната, после пих кафе. Облякох детето, направих му закуска. Свърших още куп неща. пазарувах. Споделям, че съседите ремонтират, общината ремонтира, брат ми ремонтира. Ох, ще вали май. Дано не се намокря. Готвих за Пътуващия, дано да го хареса. Ех и днес ще мине, утре пак ще ви разказвам. Споделям, че пих вода. Сега ще слагам децата да спят. Да си подремна ли. ще си споделя  и дрямката. Като стана.

# 94
Споделям ви лют чай от джинджифил и лимон. Лют, лют като мен и зимата взети заедно. Добре, че има и лимони, та подобаващо да киселея.

# 95
  • Варна
Да споделя, че темата да купуваме българското ми беше много смешничка. Сладичка. Grinning

# 96
  • Sf
Не ща вече да съм руса...

# 97
  • До хладилника, който обичам
А после как без оправдание?! Mr. Green

# 98
Избройте романтичните теми, да не влизам там.
Днес аз не се трая. Във ваш интерес е, споделих.

# 99
  • Sf
А после как без оправдание?! Mr. Green

Хехе, тогава ще казват: "О, тя беше руса... Затова..."  Mr. Green

Ще се направя като Анджей сан!!!

# 100
Избройте романтичните теми, да не влизам там.
Мда, Сопрано, какво стана с обзорите ти?

# 101
  • Sofia
Една кандидат мама беше пуснала такава тема, разтревожена, че слюнката убивала спермчетата.
Останах с впечатление, че смята първо да прави свирка, а после да плюе където трябва.
Ако е напред с йога, може.
Дали има някакъв начин да прекратиш простотиите, преди да ми се наложи да мина с фадромата върху творчеството сътворено през последните часове? Искам да напомня, че дори да трия, следите остават и потребителите помнят, което изтърква истинността на постановките. Чувството за мярка е хубаво нещо.

# 102
Има начин, няма проблем. Сър.

# 103
Получих подарък от Лондон. Благодаря ти, бейби, знам, че четеш Simple Smile

# 104
Еййй, не пропусна да се изфукаш  Laughing

Залепнала съм за копирната от сутринта. Ако е имало живи яйца в мен, не вярвам да са останали.

Общи условия

Активация на акаунт