Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 791
  • 220
  •   1
Отговори
# 150
Рени - честито ви проходило детенце и крачета. Тортата дето изтипоса на фон направо ме уби, нямам хляб в нас, не мога да слезна да си купя, сама съм и тази торта ме утепа.  Whistling
 КЪДЕ СТЕ ВСИЧКИ! ????!!  #Cussing out Sick #Crazy

# 151
Милички мерси за загрижеността Hug
Ми на зле отива работата,поне все още не се е разкашляла де.Ама аз вече като препатила си знам,че току така лесно не минава при нея,както при Вяра например Rolling Eyes Tired Много ми е скапано...
Тианка,пак ли е болен батито?Какво става с това детенце?Дано всичко се оправи бързо,милия Hug

Мерги,душка защо да ти се сърдя,не.Дори се върнах в постовете ти назад да видя да не съм пропуснала да ти отговоря на някое запитване newsm78 Май не пткрих.Ако има нещо кажи ми и знай че не е умишлено bouquet

Честити ходещи крачета на Еми! Heart Eyes

Лека вечер Hug

# 152
Добър вечер на всички!

Честит рожден ден на Бобая! Много здраве, щастие с трите дечица, късмет и успехи!

Тъй като вчера не успях да пиша, с малко закъснение:

Честит рожден ден на Наско! Да е жив и здрав, да не слиза усмивката от лицето му, като на мама Сонче, да порасне умно и добро дете като бати Тони и да стане силен и грижовен мъж като тати Антон!

Тиана, да си жива и здрава и ти и много обичана от тримата си мъже! Желая ти и по-малко тревоги около дечицата! Бързо оздравяване на Ицко и зима без болести оттук нататък!

Рени, честити ходещи крачета на Емка!  Grinning Да става все по-стабилна и да върви само напред!

Публикувам, че нета много прекъсва. По-късно ще гледам да пиша повече!
Чао засега!

# 153
TiankaHug
Гале, като нямаш хляб яж пасти  Mr. Green (една знатна особа го е казала  Peace)
Рени, честити проходи;и крачета, все по гладко и по-равно да вървят и все в правилната посока!!!!!   bouquet

# 154
ЕЛИ пасти няма, ама си поръчах пица и яммммммммммм..... Mr. Green Party Party Mr. Green

# 155
Галеееее, ПИЦА ЗА ЕЛИЦА  Naughty  Mr. Green

Дес, дано не си права  Confused

# 156
Галеееее, ПИЦА ЗА ЕЛИЦА  Naughty  Mr. Green

отговора е

като няма пица, яж пасти   Peace)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 157
Здравейте милички,

Изтървах ви за няколко дни, та ми трябваха още няколко да ви изчета Whistling. Сега ми е каша в главата, но да знаете, че съм прочела за всички празници и съм честитила мислено на всеки поотделно. Сега само искам да пратя най-искрените си пожелания за здраве и щастливо детство към всички порастнали дечица. Искам да поздравя и всички именници, които съм пропуснала (Катета, Александър, Александра, Тиана), Честит Рожден Ден и на Бобая! Дита, май и Све имаше рожден ден, да ти е жив и здрав (дано не пропускам някой)

За РД по-добре не ме бройте, няма да бъдем в Сф, ако случайно успеем да се приберем ще се обадя. Много ми се искаше да ви видя всички да знаете.

Дес да нацелуваш сладките проходили краченца от мен и бързичко да оздравява Хриската!
Мерги ти също.
Ренка честити проходили краченца и на вас. Аз съм очарована от питката на Валенсия. като ни дойде времето може да се пробвам да я направя. (за първи път ще ми е Blush)
Маруся честит нов дом. Много здраве и любов на цялото семейство. Ще си намериш нови приятели и ще свикнеш бързо според мен, а и времето и без това не става за дълги разходки вече.
Юлче ....какъв ник само Grinning Шля ми звучи добре  Grinning.  С Дианка пак сте дали много мъдри съвети, страхотни сте.
Аз също се изнервям на моменти и вече се карах доста на Васко 2-3 пъти. Ужасно кофти ми е след това имам чувството, че съм луда Sad Иначе забелязах, че е абсолютно безмислено да му се карам, например когато реве докато го обличам, като се карам реве още по-силно, а ако започна да му пея любимите песнички млъква и се усмихва, големи душички са Heart Eyes, ще ме превъзпита мен това дете, бях една нервачка преди това Laughing А иначе с не-то мисля че ме разбира, дори преди да пипне нещо забранено първо ме поглежда, усмихва се и тогава се захваща Laughing
Скреч то не е лошо и пари да изкарва Коце, не се ядосвай. Като си сам в Сф без баби си е трудна работа. Моя мъж ми помага много, всичко вършим заедно-чистене, къпане и т.н. Всяка вечер си е вкъщи, за да къпем заедно малкия, не работи извънредно и въпреки това докато се прибере то станало късно, с тези разстояния няма как. Мисълта ми е че и да ти помага много, като е на работа през деня и сами си гледате детето едва ли ще усетиш много. Ама според мен си го превъзпитай или евентуално той ще се повлияе от теб. На мъжа ми мнението е, че освен работата трябва да имаме достатъчно време за нас, да си почиваме и да си общуваме и винаги е поставял това на първо място. За него са важни простички неща и да имаме време за нас си. Айде похвалих си го, но той пък си заслужава. Та така при нас аз се кротнах покрай него, че моят работохолизъм и чистофайничество край нямаха. Но пак някой път ми идват идеи вечер за чистене Crazy  

Улях се, не успях да напиша доста неща, но ще ви оставям.

Лека нощ

# 158
  • София
Здравейте, ненагледни!

Изчетох ви само на диагонал, че да не съм назад, даже нямам време и за разписване, ама рекох да се понапъна, че накъде без мен  Mr. Green

Майка ми днес дойде за ден-два, сега се гледат с Василия у нас, а аз съм в сестра ми. Правихме си рибна вечер, натъпкхме се доволно с тлъста сьомга и разни други работи и сега ще пускаме домашното кино.

Днес търчах като финикиец, че едни събития се заформиха около мен /за хубаво са, ще споделям по-нататък, като имам резултат/. Утре вече ще съм си в нормално време на компа и ще се включа по-пълноценно.

Хубава вечер и лека нощ на всички! Hug

# 159
Ох ама като
след хиляда години раздяла
връхлитам като зимна хала
Рожденичките и рождениците
Да Ви честитя
Със здраве и усмивки
Да Ви нагостя Joy

# 160
Добър вечер!

Ренка, честити ходещи крачета на Емата! Heart Eyes

Гале, пица, а? Аз пък една лещена чорбица стъкмих, мммм, много обичаме  chef Какъв е тоя моя мъж - на чорби и то постни налита. Mr. Green

Тианче, Дес - бързо оздравяване на болните дечица! Hug

онда, здрасти!! Hug

Юлчето, хиляда пъти й казах на моята мома, че ако седи да й изрежа ноктите на краката ще е невроятна красавица, ама пак не седя, бе. Laughing Пък иначе суетна иде - като я облека сутрин и веднага ме тегли към огледалото да се види, аз й правя "малееййй, цей,цей, каква мацка", а тя се хили като репичка и се опипва тук там. Joy Освен това ми подава фиби да й кича по главата, слага и на мен... ooooh! Laughing, абе мамина кокона. Heart Eyes Ама с ноктите удрям на камък.  Crazy

Другото интересно при нас е, че Симона откри фулмастера и  неговата невероятна способност да драска...навсякъде. ooooh! Не успях да спася чаршафа, а скъпият ни диван се сдоби с невероятно "красиво" покривало - едно одеало. Crazy Под безмилостния фулмастер обаче попаднаха доста голямо количество списания, една английска граматика и една книжка с тестове. Laughing Самата художничка се разхожда цял ден със силно описани ръце, чоропогащник и блуза в синьо и червено. Извода - утре отиваме да купим моливи. Naughty Утре ще ви пусна и първата картина на Моната. Grinning

Лягам, милички. Лека нощ! Hug

# 161
Ми в кратце:
няма нет, та затова... ме няма по света...
Бебчо вече е голям
ама не ще да спи сам...
Сериозно, реве си и това си е..., капризен е в храненето,имаме 2 горни и 2 долни зъба/предни/, 2 пред пробив и съответно, рев.
Каката е на 5 и вече да си кажа има пробив - абе говори се с нея като с човек Grinning, кога порасна това дете newsm78.
Моя светлост - на нищо не приличам, днес бях на зъболекар, егати и развлечението...да си освободиш време за зъболекар Laughing, ама е симпатяга, зъболекаря...
Много поздрави съвсем сърдечни и искрени  bouquet

# 162
Ондааа Simple Smile включването ти е за пример, страхотно ни действаш. Стягайсе и залгай на това да имате нет,че виж колко хубаво пишеш, че увлекателно, това е факт!
Дита ноктите на крачетата на Ники до сега съм рязала само когато е бил буден, слагам го в количката  и той си седи кротко, обикновенно режа, когато точно става от сън и не е много буен , хаххах на мен ми е ясен той Simple Smile
Дес - спокойно, капи на Хриска разтвор от клеева тинктура, знаеш, ти сама писа за действието й, Ники така се справи доста бързо, а Виброцила само му изсуши лигавицата на детето.
Цеци  звучиш страхотно, чакаме новината,която ще споделиш с нас, като му дойде времето! Страхотно е да си направиш рибна вечер, нашата май ще е в събота.  Hug
Лилчо - душица си ти.
Просто аз - е добре, пишем си в Скайп, изключително рядко.Най е проходила и Деси е много ангажирана с нея.Мисли да мести мястото на компютъра и да се вясва по=често.Още не са се преместили и те. Неколкократно ме е питала за РД на децата, но аз оставям само съпбщения и незнам нейното решение.Предполагам ако идва би се бадила.Незнам и аз.
Дита - аааа аз избягвам такива цапащи неща да му показвам,че ни е малко рано да се омазваме. Иначе ме е страх да не си бодне в оченцето с тези остротии, че и моливите, нали са остри отпред.  newsm78 нИдей бе Деска.

# 163
Минавам само набързо да кажа, че Боян и той взе че проходи.
Тооо по-скоро е "протича", че директно включва пета Mr. Green Mr. Green

Ако се поосвободя ще пиша.

# 164
Добра вечер  Hug
Много ми е зле и си бях легнала с Габи,но станах за да си изгледам сериала."Забранена любов",първите няколко серии бях много резервирана и го зарязах,но сега ми е много интересен,много се радвам ,че се е получило добро филмче  Simple Smile А искам да ви драсна това онова  Rolling Eyes
Дес,не съм те питала нищо,просто напоследък хич не ме виждаш  Wink та затова. Hug И Габи онзи ден се събуди с една река сополи,но започнах веднага витамин С и капки и сега е добре душичката,дано не я заразя  Praynig Бързо оправяне на Хриска.
Лилчо,и без да го хвалиш твоят мъж,незнам защо,но в моите очи сте идеално семейство,двойка която се обича и живее в синхрон  Rolling Eyes незнам как съм стигнала до това мнение,но определено не съм сбъркала  Hug
Тиана,и на твоят батко бързо оздравяване  Hug
Галакси,пица ааа,и на мен ми се дояде.
Рени,честити ходещи крачета,смело напред и нагоре да крачи Бадема.

Гледам за възпитание си говорите,да взема и аз да кажа нещо по въпроса  Simple Smile ...Написах сто неща и немога да си подредя мислите  Outta Joint Сега с две думи,абсолютно съм съгласна с казаното от Дианчето и аз също действам така.Не отклонявам вниманието с нещо друго,защото тя трябва да разбере,че даденото нещо не се пипа и точка,ако всеки път и отклонявам вниманието ... ooooh! Наистина така пише по много книги и теми за възпитание в интернет,но аз не съм съгласна.Когато и вземам нещо и обясявам защо аджеба съм го взела,защо неможе да си играе с него и т.н.,не смятам,че им е рано,разбират прекрасно вече.Аз имам една позната според,която детето започва да се възпитава след третата година,дотогава нямало смисъл.Възможно е да има някакво научно обяснение на това и след третата година да осмислят и запаметяват нещата,сега вероятно се ориентират по интонацията и погледа на родителя например,но как едно дете което три години е правило каквото си иска,ще стане цветенце изведнъж,доста повече трудности ще срещне въпросния родител.То ходи,бие се с децата,удря възрастни,бърка по чужди чанти и на въпроса-"Защо не му правите забележка на детето?",майката отговаря."Ами ,че тя е много малко още,нищо не разбира,като стане на три ще и обясня,че така не е правилно "  ooooh! Може да ви звучи невероятно,но е факт.

Немога повече,това го пиша от два часа  ooooh! има 5-6 нови отговора вече,отивам да ги прочета и да се пробвам пак да кача клипчето на Габи,защо не става  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт