Аз събрах урината за изследвания, таткото отиде да я носи, а младежта спи. Ще се опитам да драсна два реда преди да се събуди.
СкречСъчувствам ти за Коце. Ще се оправят нещата, но според мен тук голяма част от мъжете така са свикнали. Изкарват пари и смятат, че това е достатъчно. Аз, с риск да ви раздразня, мога само да се хваля с моя мъж. Работата му е такава, че може да върши голяма част от нея и от вкъщи и гледаме заедно детето. Така се и бяхме разбрали още преди да забременея и сега си делим по равно всичко вкъщи, защото все пак и детето и домакинството са общи, а не само мои. Изобщо не харесвам патриархалния модел семейство и смятам, че мъжа най- много страда от това, защото след време става много по- малко способен от жената в много отношения. Еми, жената може и да работи, да гледа децата и домакинството и е много по- бърза и ефективна във всичко. В същото време мъжа вятър го вее на бяла кобила и като срещне същата тази жена в работата тя го отвява по всички показатели. Вижте колко от шефовете вече са жени. Това не е никак случайно. Станах многословна, но наистина е трудна работа да се променят навиците и традициите. За твоя мъж съвет няма как да дам, защото не ви познавам, а и да ви познавах мисля, че всеки човек знае най- добре как да си реши проблемите. И ти ще се справиш.

Сладурче Давай го по- спокойно. мине се не мине и започваш да се самобичуваш. Правиш най- доброто, което можеш и детето ти си е съвсем добре, а за по- добре винаги и във всичко може да е по- добре, но кому е нужно да станем перфектни и да се възнесем в небесата.
Гале Нали съм социолог да ти кажа моята версия за възпитанието, която има някакъв научен корен

Исках още нещичко да напиша, но младежта се събуди и ще трябва да ви оставям. Лек ден на всички и както казва Карлсон- Спокойствие и само спокойствие!