Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 797
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
ХАЙДЕ ПОСПАЛАНКИИИИИИИИИ,СТАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Crazy

Хайде да ви почерпя с кафенце и закуска,ама после щи ви казвам за какво,че работа ме чака сега  Party
Вижте ква съм пъргава булка  Mr. Green
Слънчев и усмихнат ден на всичкиииии  Heart Eyes

# 121
Добро утро!

Софинце, благодаря за почерпката  Hug Казвай причината?

Ние вчера следобед и за вечеря имахме гост - братовчед ми , който живее във Варна и не успях да ви прочета, та днес ми дойде в повечко и естествено нищо не си спомням  Crazy

Скреч, ама си го насолила хубаво Коце пред нас  Crazy Явно си доста изморена  Confused Щом Митко заспива в 24.00 , означава ли това, че сутрин става по-късничко  Rolling Eyes Ако е така, опитай да ставаш по-раничко от него и да си оправяш това онова докато той спи  Peace Мисля, че ще си по-организирана така и няма да се скапваш толкова. Все пак вечер след цял ден занимания с детенцето, е доста по-трудно и психически да оправяш къщата. От там ти идва нанагорно  Peace Е, поне при мен беше така  Hug Сега Сашо е до мен и ми е лесно, та ставам когато стане и Лилия, но преди ставах в 6.00, оправях си всичко и когато Лили станеше, спокойно се отдавах на занимания с нея, без да психясвам колко работа ме чака, а тя не ме пуска  Crazy Абе разбра ме каква ми е идеята  Wink

Дес, не се отписвайте толкова бързо  Naughty Казвай бързо как е Хриска днес  Hug

Вери, и вие се оправяйте бързичко  Hug

Гале, дано, както казва Рени, е само период на зъбоникнене и скоро отмине  Hug

Деска, определено сега ще ви е доста напрегнато, но е важно да се подкрепяте  Hug Успех, душицо!

Билка, Сем те издаде  Naughty Я се разписвай по-честичко  Hug

Весе, нямам представа какви са тези пъпчици  newsm78

Креми, радвам се, че влизаш в крачка  Hug

Тц, няма смисъл  Shocked Освен да раздам на всички ви по една прегръдка  Hug и туй то Laughing

# 122
Добро утро!
Само набързо, че сме се запътили за консултация. В другата стая баща и дъщеря се опитват да извлекат ценната течност, но май не успяват, а аз нахално седнах да ви прочета  Mr. Green
Сладурче, да не съм чула повече такива неща (не ставала за нищо)   Naughty Какви са тези глупости. Тя Моника изглежда мечта за гледане само отстрани. Всяко дете си е индивидуално, както и всяка майка. Важното е да го обичаш, да се грижиш за него - от това има нужда детето.  Hug
Скреч, и Стеф понякога изпада в такива фази - само работа и работа... Нооооо, аз хич не си мълча и не трая - крещя, викам, после мълча няколко дни... спирам сексчето и давам да се разбере, че трЕбва промяна. Обикновено промяната трае няколко седмици/месец-два и после пак  Mr. Green

Айде, бегам...

Приятен ден на всички  Hug

# 123
СЕМ, бе ти Стеф го изкара голям сексоман  Crazy

# 124
Здравейте и от мен  Hug

Сладурка, Лена беше същата глезанка преди да тръгне на ясла - играе си, но ако си седнал до нея, мръднеш ли - рев, бучене, драми... След като тръгна на ясла започна да се заиграва сама. И сега понякога ми прави номера, но я оставям да се нареве и след малко чувам звуците от изсипване на кутиите й с играчки и зазвучават пискливете й музикални играчки.  Crazy Мисля, че ако оставиш чудото няколко дни да си играе сама, ще се посърди и ще свикне. То прозвуча все едно си зарязвам детето само, но като се върнем трябва да изчистя пода от нечии космарлаци и няма начин. После си играем заедно.  Wink

Скреч, бая си му набрала на Коцето... Дано намерите скоро компромисен вариант  Peace
Дес, съжалявам, че така се развиват нещата  Tired Дано грешиш и да се видим в неделя  Praynig
Марианка, бележката за тортата е в мен. Ще ти я дам в събота. За жалост Лена спи следобед от 13 до към ....., иначе на драго сърце бих я довела да поовършеят с Дара  Mr. Green

Бегам да поработя и после още (това не е заплаха  Mr. Green)

# 125
Искам първо да пожелая честит рожден ден на bobaja!  Тя отдавна не е писала, надявам се да са добре с Алина и двете момченца.

Скреч  Mr. Green Напомняш ми едни времена. ЗАрежи гладенето. Важното е дрехите да са чисти. ПОкани си някоя приятелка на гости, да прави малко компания на Митето, докато ти зачистиш леко пода и подредиш / нахвърляш дрехите по гардеробите. Кани я всяка седмица и не се престаравай с чистенето. Пердетата са разсадници на прах. Не знам какво толкова им харесват хората. Аз лично обожавам външните ролетни щори. Пазят тъмно. Не събират прах. Чистят се лесно - един маркуч и са готови. Ако полилеите не ти харесват, опитвай се да ги игнорираш, само им хвърляй по един злостен поглед от време на време. МОже от срам да се счупят, тогава със сигурност ще купиш нови. Имаш мъж, който иска да си щастлива. Не е това начинът да ти го покаже, като се заробва в работа, но полека-лека ще успееш да му го втълпиш. На него мъжката му глава толкова разбира, какво да се прави. И помни - не си сама в битката (на мен ми отне повече от година да убедя Младен, че да работи на две работи не ме прави по-щастлива и тъкмо заряза нощната и аз се поуспокоих и сега пак е почнал  Rolling Eyes няма отърваване, ей).

Заниманията на Дани са - предимно крадене на играчките на бате, катерене, разхвърляне на непотребните вестници от един кашон навсякъде (на него също не му харесва цвета на мокета и иска да го скрие) и търкаляне по пода. Сигурно ще се поентя, но да гледаш две деца с малка разлика е песен. Имам предвид буквално - аз ги гледам, докато те си играят. Нали са на почти един акъл, много се разбират. 

# 126
                                                  Привет и от нас!
Софинце,мерси за кафенцето,разпали любопитсвото ни и се скри,казвай какъв е поводът!?
Дес,не се настройвай за болести,не е задължително сополките да са признак на настинка,може да е зъбче.(при сополки при нас безотказно действа Мукосептонекс 2х1капка,но ги ползвам само след като се допитам до педиатърката ни)
Скреч,това с желанието за работа при мъжете май е някакъв предпразничен период,моят мъж от 1седм.е в настроение само за работа,почти не съм го виждала,но си мисля,че след празниците ще се поуспокоят нещата,а за чистенето не се притеснявай,няма подредена къща,в която има малко дете,в нас винаги е разхвърляно.
Юлче,хареса ми това с пердетата,че са разсадници на прах,вкъщи махнах пердетата,когато Ангел се роди(оставих само в спалнята) и търпях доста упреци от роднини,но на мен така ми е удобно,съгласна съм за външните щори.
Сладурче,не се притеснявай,Ангел също с нищо не се заиграва,през 2-3дена изваждам по една играчка(от подарените му по различни поводи),той я взима,разглежда за 5мин,хвърля и повече не я търси.По цял ден късаме вестници,които той пъха в чехлите ми,тропаме с празни шишета,разглеждаме хартиени книжки с животни,понякога си хапва от тях.Днес за първи път се заигра сам за цели 20мин. със зарядното на телефона ми.

Вчера трябваше да имунизират Ангел,но след 20мин.чакане пред кабинета на лекарката сестрата ни уведоми,че педиатърката ни си е тръгнала по спешност и децата ,които са за ваксина ще бъдат имунизирани в петък.
От 4 дена безуспешно се опитвам да взема урина,слагах и колектор,но той се размества,пробвах дори с памук в памперса,но и така не се получава,утре е крайният срок да събера от безценната течност,ако не успея ще опитвам другия месец(с ново напр.)

# 127
  • София
Добро утро Simple Smile

Тиана, вчера попитах, защото ми бяха казали, че имам имен ден заедно с вас  Rolling Eyes Попитах те като именничка, но явно наистина нямам. Sad

Нама какво интересно да напиша, а и малките само ме дърпат за това-онова. Мисля днес да ги изведа за по-дълго, въпреки вятъра.

# 128
  • София
Привет  Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБАЯ
  bouquet

Дита, радвам се, че материала е стигнал, не се притеснявай за левкоцитите, щом педи така е казала   bouquet
baksisa ти как слагаш колектора? Аз много бързо и двата пъти взех урина на Стефан - залепям хубаво около пишока и слагам памперса отгоре, боди и т.н. Проверявам през 10 мин. Дано успееш да се пребориш. Кофти че сте чакали, а накрая не са ви сложили ваксината  Sad
Скреч, дано Коце се вслуша в думите ти и да вземе повече да ти помага и да се заседява у дома. А за оправянето и чистенето - колкото - толкова, важното е ти да не си изнервена, че това се отразява много на детето. Можеш да помислиш и за вариант за домашна помощница - да те отмени поне в домакинстването  Wink

Дес, стига вече с болестите, дано е нещо лекичко   bouquet

Стефан си играе предимно сам и вечер с кака си - може да стои по 1 час сам в кошарата и да си мята играчките  Wink Все още спи по 2 пъти на ден за по 2 часа, така че имам време за доста домакински неща  Simple Smile Но това предполагам ще приключи като проходи...тогава ще е екшън  Wink Аз си махнах жената, която чистеше в нас, но нищо чудно скоро да почна ново търсене. Определено си е удобно някой да ти чисти и глади...като се сетя каква купчина с дрехи ме чака отатък ooooh!

Тези кътници ни разказват играта просто. Буди се по 100 пъти вечер, но поне като цокне и веднага заспива.
Днес трябваше да ходим на имуницазия, но нали беше болен и реших да го отложа за другата седмица.

Сега докато спи дребния ще използвам да си пусна още едно кафенце, че нещо едвам гледам.
Навън уж пече слънчице, но гледам, че е минус 1 градус, поне научих Стефан да си търпи шапката и шала, че каква борба беше с тях - ставаше целият червен като се опитваше да ги отскубне от себе си и пищеше истерично.

Какво стана с ПростоАЗ? Много отдавна не е писала  newsm78
Ами това е засега от мен - следобед сигурно пак ще се включа  Simple Smile

# 129
Здравейте и добър ден !

Уффф, не съм спала пак, писна ми беееее.Не че детенцето го виня, боли го и него, ама вече ми идва доста нагорно.
Дните са съвсем  тежки и мисля,че излзиат няколко бр кътника.Опипвам с пръстче, ама не бих казала, че установявам пробило нещо, само си мисля и се надявам,че скоро ще мине зора.
Сутринта съм като застреляна, некомуникативна, гледам тъпо и не ми се говори или върши каквото и да било.Вечер лягам рано, за да не ми тежи нощната смяна, а на мен тя ми е много трудна.
Нещо не съм в кондиция да отразявам поименно, само да поздрвая Бобая по случай Рождения й ден с малко красиви цветя!

Скреч - до болка познато ми е всичко, аз също изпадам в подобни състояния.Както и не само аз де, но и доста от майките .... Вече осъзнавам,че най-добре да разчитам на себе си и да не се надявам много, че някой мисли з амен и иска да ме отмени, явно ще сме героини в нашия филм и да видим в тозжи ни живот ще ни с епризнае ли или само потупване по рамото, ама надали!
Вчера казвам на мъжа ми, че детето е вече много буйно и темпераментно/а той отговаря: Това е период и ще трябва да го тарем, е да ама аз го трая май, а не някой друг, отстрани  е много лесно да си говориш,Ники, когато чуе малко по-висок тон от моя страна и разбира че му се карам, идва и ми се инати посяга с ръчичка и ще ме бие, това ме вбесява, цапнах го през ръцете и му показах,че това е много грозно и лошо деяние! То се разплака и седна в един ълъл сам, после стана много добър и започна да ми носи разни играчки и да се заиграва, един вид извинение по детски. Всичко разбират и ако сега се качат на главите ни, отидееее.ЗНае,че не трябва да удря по огледалото,че ще се счупи върху него, карам му с евсеки ден по 50 пъти, шляпам го по ръцете и той всеки път отива там, какво да правя вече?????С думи не става, с шамапче по ръцете не става!? С какво????

# 130
Момичета, привет. Симона се е зазяпала по едни тъпи немски песнички и лигави една солета. Излизахме за кухнята, бррр, баси гадния вятър, а ако го нямаше щеше да е много приятно навън. Жалко.  Simple Smile

И аз се чудя какво става с ПростоАЗ, и в Скайпа не влиза, дано всичко е наред. Гале, ти не поддържаш ли връзка с нея? Айде, песничките свършиха. Mr. Green

# 131
  • София
Здравейтеее  newsm47

Я да видя какви са тия настроения, сърдити и болни  smile3506

Галакси, същата работа, даже с огледалото  Joy Joy.
Аз, обаче, откакто ходя на работа, съм непрекъснато гузна, че не го виждам достатъчно и му позволявам почти всичко, маман само ми се кара, че ще "му изпусна края"  Rolling Eyes.Те са малки мошенничета и всичко разбират, няколко пъти пробваме да му се скара майка ми и той бързо скрива, ако е взел нещо непозволено и поглежда разбойнически, а ако му се скарам аз-се смее  Mr. Green, голяма съм възпитателка, няма що  newsm78.Ще я видим тая работа, де, не обичам лигави хора и деца, ама може и да ми е за урок.Иначе за побъркването от това еднообразие сигурно всички го минават, на мен работата ми се отрази хем положително, хем изнервящо, но както казва мъдрата ни приятелка Медхен "пълно щастие няма"  Mr. Green.

СЕМ, не ме подсещай, че....  тъкмо бях те забравила с тия -15 кила  smile3515.

Скреч, чисти си и не ги слушай тия мързелани  smile3534.Аз ставам половин час по-рано от необходимото ми, за да мина пода и прахоляците, чистя ВСЕКИ ден сутрин и вечер и прах има всеки път.Пердета и аз не обичам, но имаме вътрешни щори, външни мисля да поръчаме, но не съм решила как ще ги почиствам от страната на неотваряемите прозорци  newsm78 и затова изчаквам  Mr. Green.
На Коце не му се сърди, поне иска да те зарадва, явно мъжете се чувстват добре, когато успяват да издържат сами семейството, та понякога се отнасят  Hug.Ако си поговорите, мислиш ли, че те разбере  Crazy

Деееес, така съм се настроила за теб в неделя  smile3518, дано са ти здрави момичетата, че ги искам и двете  newsm51.Моля тееее  Praynig

Вечер не мога да се включвам много в нощната смяна, че маман е толкова окършена от деня, че заспива до 10, а нали спи в хола и така  newsm53.Та ви попрочитам и гася, ако съм достатъчно нахална, може и да пописвам  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБАЯ

Дита, сдобрихте ли се със Све  Hug

# 132
Уф. Чета сега едни неща за пробиотици и лактобацили и се чувствам пълен идиот. И ми иде да утрепя и педиатъра в родилното, и педиатърката на Даньо. ХИляди пъти им показвах наакнани памперси, като беше новороден и всеки ми вика - нормално е. Е, не е било нормално. Еййй, ще се изям от яд. Можеше да му спестя месеци мъки на това дете, както и на себе си  Rolling Eyes

Ще ви поуспокоя още малко. Сега и да се карате, да удряте през ръцете, и да говорите - полза няма. Никаква. Не ви успокоих, май, а. НИщо. Сега следва хубавата част: почват да си изясняват нещата след около година - година и половина непрестанно напомняне. Похвалих ли ви се, че Иво вече не маже с крем? 

# 133
  • Варна
Здравейте и от мен.  Hug

На мен нещо не ми е ден днес. И не ми се пише.  Confused Забелязвам, че четвъртъците са ми черни нещо  Rolling Eyes
Скреч и при нас ситуацията е подобна. Само че моя мъж се прибира към 18, но не счита за необходимо да се занимава с детето или да помага за каквото и да е. Трябва винаги да му се КАЗВА. За една година не разбра, че има дете, и че нещата всеки ден са едни и същи повторяеми. Също така мисли, че единственото му задължение е да носи пари и с това се изчерпват ангажиментите му. Стане ли въпрос за нещо, казва - ами аз работя. А сега и аз като почнах работа - видиш ли на мен колко ми плащали - разбирай малко, пък той бил човека с многото пари  Twisted Evil
Отдавна свикнах да разчитам единствено на себе си. И да използвам майка ми, когато е налице. За нея ми е гузно малко, защото гледа Влади все пак, докато аз съм на работа.

А пък аз бях научила Влади, като кажа не, да се дърпа. Поглеждаше ме, проскимтяваше , но се дърпа. Сега, има една саксия, и що пръст изяде от нея  ooooh!. Нито не, нито пляскане през ръцете действа. Гледа ме в очите и рови.  Close И ръмжи като мечка  Grinning . Бяхме го научили така да ни плаши, и сега когато не иска нещо или не става неговата ръмжи да ни плаши  Laughing

Аз нали мислех да започвам диета, ама като ме е налегнал един глад. И то за сладки неща и най-вече шоколадови  ooooh! УжасТ . Ще си ходя дебела  Confused

И си чакам снимките от фотографа  Crazy Т.е. на Влади. И си мисля кога ще е удачно да му направя следваща фотосесия.  Mr. Green Мислех за Коледа или Нова година с разните му там костюми, ама много скоро бе. Пак толкова пари да се ръся.  Rolling Eyes Пък и той няма да се е изменил кой знае колко.  Thinking

Лек ден ви желая

# 134
Привет  Hug
Болна съм  Cry дано се оправя до утре,че иначе ще ме видите през крив макарон в неделя  Confused
Опитвам се да ви покажа Габи как се забавлява,но нещо немога да кача клипчето  Rolling Eyes сега пак ще пробвам.
Иначе исках да кажа на Галакси и Сладурка,че знам че ме питаха за работата,но все забравям-нищо няма за сега,не ме устройват наличните варианти,може след нова година пак ще търся,нека минат празниците.
Дес,май ми се сърдиш нещо  Rolling Eyes

Пак ще  се опитам да кача клипа.

Общи условия

Активация на акаунт