Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 785
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
  love001 newsm03 newsm53 smile3503 newsm47
Обичам ви!
/Просто ей така, без повод/

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 18:16 от Galaxy_26

# 211
Честит рожден ден на порастналите Алина, Мариан и Георги.

Честито и на проходилите дечица. Hug

Ние днес ставаме на 1 месец и минавам да ви почерпя.

# 212
Честита първа месечинка на Михаела и мама Лейдибейби newsm51 smile3541

Честито и на рожденниците днес Георги,Мариан и Алина! newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada  dazzler1 dance newsm67   Gift  bdbaloni baloni hbday happy bd baloni  

Честито и на проходилите дечица и на тези които Протичаха

Гале и ни ете обичаме newsm03 Браво за изследванията  smile3521

Сестра ТАШ как сте?Да нацелуваш малкия вагабонтин че много ми е мъчно за вас smile3518

Ноктите ги режем по следния начин: Взимам го да седне пред мен на дивана,давам му целия несесер с пенсети,пилички,лакчета и т.н. Използвам докато се занимава с едната ръка ,аз режа другата,а на краката е още по-лесно,защото занимавайки се с двете свободни ръце ,изобщо не обръща внимание какво се случва с краката му.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 18:42 от Luchka

# 213
Днес едно момченце е ухапало ужасно силно Лена по бузката. Много е синьо и има отворена рана  Cry Знам, че се случва често в яслите, но много ми домъчня. Захапало я е едно момченце, което май всеки ден нахапва зверски по едно детенце. Но лелката ми каза, че като го е взела майка му и е разбрала какво пак е направил го е била доста. Явно редовно го бият детето и то е станало агресивно. Докривя ми и за това момченце  Confused Тя си вилнее както обикновено, не ми изглежда травмирана, но си ми е мъчно, нали си е моето  Sad

Но пък може сега като ме срещат комшийте и ме питат какво й е на Лена ще казвам, че кучето я е нахапало  Mr. Green Тези, който познават Арт няма да ми повярват, но другите, които са потресни, че ги гледаме заедно  Laughing Ще му излезе име на кученцето в квартала  Whistling

# 214
Ох,Еличке...и на мен ми стана мъчно честно казано Confused затова си викам,че сега докато са си само до нас е най-добре,толкова агресия има дри при бебетата вече Confused И за момченцето ми стана мъчно...хич пък не мога да си представя да биеш такова малко дете,а на мен ми е съвестно дори като я перна през ръчичките или я тупна по памперса Confused

# 215
Ех , Елице, как може  Confused Милата Лена  Heart Eyes Чак толкова ли я я захапало това диваненце? Ама права си, че децата не са виновни  Rolling Eyes Не знам дали си спомняш онази случка с Лили и едно детенце, дето я ощипа здраво по бузките, та и нейната майка така все я биела и и се карала да не пипа и закача малките деца и то се озлобило детето към мъничетата  Confused И хем го разбира, п*****а и с п***а, и пак така постъпва  Confused

Целувай малкото съкровище от мен  Heart Eyes

# 216
Ох, Ели, да нацелуваш сладката Лена по дупарата. Не знам как бих реагирала на подобна случка. Само да ми се мерне пред очите тази майка  #2gunfire.

Дара пък днес се събуди от следобед с температура. Мрънкаше и явно не си беше доспала, а бузките и горяха. Педи каза да и дам повечко течности и да не бързам с Панадола, че не била висока темп (37,2). Така и направих и след час нямаше и помен от температурата  #Crazy. Странна работа.
Хайде сега ви оставям, че имам дълго домашно по английски.

# 217
  • някъде там
 много Hug за Лена
сетих се за подобна случка извършена от мен но в детската градина, една глезла имаше още я помня, майка и с някви протекции се ползваше та покрай нея и детето, и както си играех аз тихо и кротко в пясъчника с едно сито девойката дойде и ми го отмъкна от ръцете, аз не ис е дадох и я ухапах, било е доста силно щот направиха родителска среща заради мен и викали на майка "вие това дете не го ли храните с месо"

Мариянче чела съм че веднага след сън и по време на игра не се мери Т защото тогава децата нали се затоплят, дано от съня да и е станало топличко и да няма друго   Hug

Лейди честита ви първа месечинка, няма да усетиш кога ще ти честитим и първата годинка  Heart Eyes

момичета лека от мен  Hug

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:48 от renyto

# 218
# 219
  • Pierrefonds, CA
Deс, темите ще се заклю4ват на 20 стр. вече, според новите разпоредби  Wink

Елица, милата Лена ! Много мъчно ми стана  Sad

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 01:51 от E&M

# 220
  • София
Здравейте!

Първо, докато не съм забравила ПАК, да честитя, макар и на патерици, именния ден на Тиана, че я пропуснах онзи ден. И всички други пропуснати да се чувстват поздравени! Hug

Да се похваля, че нааааааай-накрая изби пущината и си имаме второ зъбче! newsm44 Тая вечер го видях. Дано да ги подкара вече по-бързо, че с тая скорост верно има да чакаме до първи клас, а и ми се измъчи детето.

Медхен, с тия прояви на канибализъм в невръстна бебешка възраст нараво ме разби  Shocked Много ми е мъчно и за Лена, че е трябвало да понесе тази болка, и за другото детенце, че до там са го докарали възпитателните методи на майка му  Confused

Честито прохождане на Бат Боян, на Гого, на Рони и на Сашко /тя Таш не разбрах сега похвали ли се офиицално, пита ще меси ли за прощъпулник. Но щом пристъпва, пишем го проходил Grinning/. Ееей, разбързаха се вече и момченцата ни, че да настигат момите  smile3534

Доколкото виждам, има още отпаднали от купона, но пък предполагам, че болшинството от "несигурните" ще дойдат. Аз имам едно единствено притеснение, че няма да има много място за татковците  Rolling Eyes Чудех се дали да го пиша, да не ме разберете накриво, но когато търсих място се водех по броя на мамите и съотвено децата. Ясно ми е, че повечето явно ще разчитат на половинките, за да се занимават с децата, но имайте си едно наум, че може да възникне такова неудобство, с което изобщо не намеквам да не си водите мъжете. Все ще се нагласим някак. Нашият тати също ще дойде, но ще ходи някъде наблизо на пица и бира, докато приключим и ни прибере, а Василия ще я пускам да си играе в залата с играчките  Peace

При мен доста бурни събития се заформиха тия дни, но още не са финализирани нещата, за да се хваля. Днес прекарах 4 часа след работа по институции, прибрах се като парцал, но Васето явно ми влезе в положението и пак откъртихме 4 часа двете до 6 и половина. Сега съм кукуряк, майка ми я командировах в сестра ми, че да си види и другия внук, и ще се отдавам на киноразвлечения  Grinning

Не се наемам да коментирам всичко, което сте писали тия дни, но успях поне да ви изчета. Да кажа само на Билката, че Наско е станал страхотен мъж! Hug Направо не мога да го позная!

По отношение на възпитателните методи не искам да давам мнение, защото смятам, че децата с различен темперамент се нуждаят от различно отношение и по различен начин трябва да им се казва "не" или да се поощряват. Ако майката е разумна и интелигента жена, винаги ще намери верния път и правилния подход, а ние тука все такива сме се събрали smile3521

Това е засега от мен. Ще ви чета, ако има дежурни по смяна, и може пак да пиша.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт