ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИАН, ГЕОРГИ И АЛИНА
Много радост и за мамите и хубаво изкарване на празника
Катюшка, лекувай се

Галакси, ти не се притеснявай предварително, чакаме те с изследванията, миличка

Скреч, не се спрявам толкова, направо си се объркала
, ужасно се чувствам от това.Хайде, пускай сники на прозорците да видим.А на Коце браво, каквото разбрал човекът-това свършил

Мерги, супер клипче на леля куклата /малеее, аз като ще съм и свекърва и тя ли ще говори така за мен
/Арабелка, звучиш много спокойно, чак не си те представям да възпитаваш с бой /в изключителни случаи-разбрахме те
/.А това за японците и на мен ми беше много интересно
, дали е валидно и за балканската ширина Тая нощ за пореден път бяхме от неспящите
, будна съм от 2 та до сега

За рязане на ноктите, аз не се спрявам, Слави ги реже още от бебе.
За плодовите млека-яде няколко пъти Данонино, но не е чак впечатлен, дай си му чисто мляко на моя млекунчо
Иначе и ние сме към проходилите, той си се пуска от десетина дни по няколко крачки, ама сега доста похожда, е и пада, става и все бърза и тича
Нещо му става на нета ни, затова ще си дописвам после
Ще правим коледен кейк, ммммм и още какво ли не. Няма да излезна от кухнята другата седмица.
Последния ми спомен е как се онасяхме двамата, и към 7 като се събудих го намерих в краката ми

До сега не е проявявала особен интерес, но днес се хили с глас.
Мамина сладка. Също така днес се видях в чудо докато гледах Моната и една 6 месечна госпожица, чиято майка отиде да ни вземе кухнята. Та госпожицата писна, дадох й чайчето, Симона реши, че й се пие точно от чая на Ники и писна и тя
), ама и това ще стане скоро.
Еми свърши ми рахата,ако може така да се нарече,че утре пак съм в Смолян до понеделник и след това на работа
,косите ще ни побелеят!

Мнго се смях на съня ти и за сестрата Таш
чак докато станах 3-ти клас, а брат ми - на 4 години. Като се преместихме, нас ни изместиха в собствена детска и не си спомням да е имало драми. И двамата бяхме много доволни и горди, че вече си имаме наша си стая.
взех от плодовите млека на Бор-чвор с горски плодове и ягода, май се одобриха от Ема