Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 790
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейтееее  newsm47

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИАН, ГЕОРГИ И АЛИНА

Много радост и за мамите и хубаво изкарване на празника

Катюшка, лекувай се  Hug

Галакси, ти не се притеснявай предварително, чакаме те с изследванията, миличка
 lovekiss

Скреч, не се спрявам толкова, направо си се объркала  Mr. Green, не си гледам детето, виждам го по един час вечер и почивните дни, той започна да търси майка ми повече от мен  newsm45, ужасно се чувствам от това.
Хайде, пускай сники на прозорците да видим.А на Коце браво, каквото разбрал човекът-това свършил  Mr. Green, поне има желание.Аз, като си бях у дома, само ми се искаше някой да вземе малко детето, а аз да си почина от него, не от домакинската работа и все се дразнех като ни дойдеше на гости /сега за свекито се сещам точно  Mr. Green/ и казваше, ти си гледай само детето, аз ще сготвя  smile3506

Мерги, супер клипче на леля куклата /малеее, аз като ще съм и свекърва и тя ли ще говори така за мен  newsm78/

Арабелка, звучиш много спокойно, чак не си те представям да възпитаваш с бой /в изключителни случаи-разбрахме те   Wink/.А това за японците и на мен ми беше много интересно  newsm78, дали е валидно и за балканската ширина  Laughing

Тая нощ за пореден път бяхме от неспящите  smile3518, будна съм от 2 та до сега  Mr. Green.Май са тия кътници, милото ми, само се мята и плаче  spoko hug  love001
За рязане на ноктите, аз не се спрявам, Слави ги реже още от бебе.
За плодовите млека-яде няколко пъти Данонино, но не е чак впечатлен, дай си му чисто мляко на моя млекунчо Mr. Green
Иначе и ние сме към проходилите, той си се пуска от десетина дни по няколко крачки, ама сега доста похожда, е и пада, става и все бърза и тича  Mr. Green

Нещо му става на нета ни, затова ще си дописвам после  Hug

# 196
Тали, и аз предпочитам някой да гледа тиквичките, а аз да си гооотвя и оправям на воля. Затова и не си взех домашна помощничка.

Утре идва мама за една седмица  Flutter Ще правим коледен кейк, ммммм и още какво ли не. Няма да излезна от кухнята другата седмица.

Лилчо, ами давай му на Васко от твоето ядене, какъв е проблемът? От чинията на мама винаги е по-вкусно, а и след като мама го е дегустирала, е сигурно, че не е отровно и опасно  за здравето  Mr. Green
Аз редовно вечер им бъркам в супите и от нашата манджа. Иво понякога директно отказва супата от кухнята и яде, каквото и ние.

# 197
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Честит рожден ден на Гого, Мариян и Алина! Да растат здрави силни и безгрижни дечица!

Често проходили крачета на Ема, Боян и Сашко!

А мамите да се лекуват и бързо да оздравяват, че .... май прихващам от някого  Rolling Eyes Хубавото е, че вече не кърмя и съм взела драстични мерки да си остана само със съмненията.

То и ние не сме от спящите. Вече свикнах през половин час да ми се буди. Но пък върха на сладоледа беше тази вечер като се ококори към 4 и заспа чак около 5.30  ooooh! Последния ми спомен е как се онасяхме двамата, и към 7 като се събудих го намерих в краката ми  Shocked без да го усетя. А аз от това често будене, почти не спя, или съм като мишка - да пръдне насън и да му идрънчи в памперса , ококорвам очи. Явно умората ми едва в повече, но няма и кой да ме отмени. За мъжете, вече изписахме темата  Confused

Лек ден ви желая.

# 198
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ГОГО ,МАРИАН И АЛИНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ КРАЧКИ НА  МИШЕТО, ЕМА ,БОЯН И АЛЕКС!

Момичета Гогата   проходи      newsm44 newsm68 Grinning

Дианче,ненагледна моя, имаш имен ден . На вси Светии е .  Laughing Laughing

На всички искам да направя едно гооооооолямо  Hug
Желая ви весело изкарване на РД!

# 199
Привет от Северния фронт! Joy

Честити рожденни дни на Гого, Мариян и Алина!

Честито прохождане на Ема, Боян и Сашко!

Ние тази неделя се наканихме да правим прощъпулник. Ами чаках Рони да проходи стабилно, за да не се изложи, а то не трябвало да се чака. Позакъсняхме с мероприятието, но нищо. Wink Остава да омеся някоя питка, която да става за ядене.

Изписали сте света, мярнах по диагонала много интересни теми. После ще чета подробно.
Излиза, че аз възпитавам Рони почти като японците. Wink  Предпочитам да скрия опасните неща, вместо да повтарям по 100 пъти "Не", "Не може" и т.н. В резултат на това холът и спалнята са вече много просторни, кон може да се язди. В кухнята влиза само с придружител и рядко по друга причина освен да се нахрани, т.е. тогава си е в столчето за хранене. Понякога го пускам на разузнавателна обиколка, но всички шкафове и чекмеджета са заключени, освен тези с кърпите. Подозрително тесните и високи шкафове вече са монтирани за стената. А фурната включвам рядко. Mr. Green
Искам поне известно време да живее в дружелюбен свят, почти без забрани. В това "почти" влизат заключените шкафове, скритите кабели и монтираните за стената мебели - те са деликатно забранени. hahaha

Уплашихте ме с тия кътници. ooooh!

Таш, сънувах те като медицинска сестра... Joy Пратиха те да се грижиш за мъжа ми, но аз отказах. Mr. Green Казах, че искам да доведат главната сестра, защото знаех, че тя е мъж. Това идва от реалността - в болницата, която оперираха мъжа ми "главната сестра" наистина беше мъж, поне да му казваха "главен брат", а то... hahaha

# 200
Честити ходещи крачета на Гогата, Боянски и Сашко! newsm68

На нас пък днес една позната мама ни даде каишки за прохождане, ама Симона все протяга ръчичка да я хвана. Mr. GreenМамина пъзла. Освен това днес се люля на люлката с такъв кеф, за първи път.  1swing До сега не е проявявала особен интерес, но днес се хили с глас. Heart Eyes Мамина сладка. Също така днес се видях в чудо докато гледах Моната и една 6 месечна госпожица, чиято майка отиде да ни вземе кухнята. Та госпожицата писна, дадох й чайчето, Симона реши, че й се пие точно от чая на Ники и писна и тя ooooh!, докато извадя на Момонка чая, Ники си изтърва шишето и писна с двойна сила, Симона реши да не изостава и удвои рева и тя. Laughing Купон ви казвам. Овладяхме положението, де.  Wink

Плодови млека не съм давала, Светльо е много против ( що ли го питам, де  Whistling), ама и това ще стане скоро. Wink

Ооо, Ванилия, баш ми драго. Wink Честито прохождане и на Ронката! Heart Eyes

# 201
Момичета, изследванията са отлични!  Peace Peace
Спокойна съм , ще чета сега и после ще допиша....

# 202
Тианче, Канела, честити ви проходили Гого и РониHug Желая им безаварийни пътешествия и смело да крачат към успеха!  Peace

Гале, удари едно по тоя повод  Party

# 203
Супер, Галакси! Hug

Дита, Медхен, благодаря!
Дита, защо Светльо е против плодовите млека? newsm78  Ако е против Данонино, разбирам, има захар. Но на Хумана са без захар, обработени на супервисока температура, че даже и хладилник не им е нужен - идеални са по мое мнение. По-късно мисля да пробвам с чисто кисело мляко, смесено с плод.

# 204
Ванилия, на Хумана май скъпи му идат... Joy

# 205
Аз очаквах да сте изписали поне три страници Laughing Ние с Ивчето бяхме навънка по люлки и после малко на гости на една приятелка,така се заигра с дъщеря(трети клас е) и овърша всичкооо ooooh! Mr. Green Чак от захлас не яде,а беше супер гладна,не пожела да спи и съответно още като седнав количката и откърти. Уф,не ща така,хубу си беше преди-след разходка ядене и спане,та и аз дремвах с нея Crossing Arms Еми свърши ми рахата,ако може така да се нарече,че утре пак съм в Смолян до понеделник и след това на работа Confused
Вие пък сега с това Данонино..захар имало,ми да има-тъкмо одеве купих Twisted Evil Ива много се радва на магнитчетата Flutter
Ванилия къде се изгуби ти? Браво на Рони,хайде меси вече питата Grinning
Таш аз пък тебе те сънувах миналата вечер,ама трябва да се сетя какъв беше сюжета Mr. Green Явно просто съм се затъжила да те видя Hug Поне смени Цецето,че тя беше редовна Mr. Green
Гале радвам се,че всичко е ок,пусти му лаборатории #Cussing out,косите ще ни побелеят!

Отивам поне гърба да изтегна.

# 206
Ей ма  Mr. Green пак.
Ауу какви номера ми сроява този хлапарник.Крещи,врещи и се налага, абе на кой ще се измисляш ти бе, ейййй????  Laughing Sunglasses bowuu
Ванилия аз давам на Ники много млеката на Нестле/опаковка от 4 бр взимам тук за 4,80лв/ с Ванилия, Бисквитки,йогурти  с банани, праскови и т.н., обожава ги и често си го награждавам с тях, ама малки разфасовки са, отваряме по 2 винаги SadМнго се смях на съня ти и за сестрата Таш Simple Smile  Joy Честито ви прохожданееееееее...
Юле - еми нямало нищо сега, явно тогава нещо са видели и те кво са видели, да ме побъркват. Сега на показателите му пише отлично и най отдолу единични левкоцити, нищо друго, педи каза,че е супер.
Таш - ето ме, спокойна съм душка.
Дита - ако се притесняваш иди с изследванията или прочети й внимателно къде кво пише, ама ти си го направила де.
Катенце - да всеки път ставам и ходя до другата стая, мен ме побиват тръпки само като си помисля,че детето ще спи при мен и като по-голямо, 1-2-3 г. Нещо не ме кефи идеята, а друго е че спя ужасно леко и всяко шавване и скимтене ме събужда и си стоя на полусъединител цялата нощ, докато Николай дори и бебефона да му е до ухото и да пищи силно, не се събужда и на сутринта като ме попита :"Мило, става ли" отговарям бясна, ДА...15 пъти... Sad  #Cussing out Rolling Eyes

# 207
Гале, аз пък не мога да си представя нощем да направя повече от 1 крачка  Laughing И често вземам Дани при мен точно за да не ставам, в просъница го обръщам (той не може с чувала) или му давам биба и обръщам гръб и пак заспивам. Да трамбовам до друга стая, че нали ще се разсъня, после отиде един час да се приспивам и таман да заспя и пак да ревне, не  Mr. Green  Ти си герой.
А като казах на майка ми, че смятам да ги отделя в друга стая, след като малкия стане на 3 години и тя вика, а не, малки ще са още, недей  Joy
Ние спяхме 4-та в една стая с нашите, поради липса на други стаи (гарсониера) Crazy чак докато станах 3-ти клас, а брат ми - на 4 години. Като се преместихме, нас ни изместиха в собствена детска и не си спомням да е имало драми. И двамата бяхме много доволни и горди, че вече си имаме наша си стая.

# 208
Привет,
аз днес съм много щастлива - Стеф си е в къщи и от сутринта се гледат с Моника. Поспах си до 10 ч. (през което време малко ги чувах как се надвикваха  Laughing, но ги оставих сами да се оправят.  Peace Успяла да строши една от вратичките на секцията, ама кво ми пука... Ходих после до работата си и той взел, че я преспал (лесно и бързо). Ццц, не е честно. Еми това дете спа 3 часа и половина  Shocked  Сега броди из стаята, бодра и засмяна готова с пълна пара за милион белички  hahaha

Вчера консултацията мина добре - е, пак си порева от сестрата, ама тя си е страшничка. Вече е 10 кг и 75 см. Най-накрая да кажат, че е пораснала малко - 3 месеца я изкарваха все 71 см. Аааа, тя че си тапашонче, ама чак пък толкова  Crossing Arms

Плодови млека давам на Данонино, а също и на Мегле - и двете ги харесва много.  Peace

Нокти вече режем мноооого трудно - голямо премеждие си е...

Супер съвети за възпитанието - благодаря ви.

ох, после пак ще пиша, че тука има нашествие на малки ръчички  Mr. Green

# 209
  • някъде там
ЧЕСТИТИ ПЪРВИ СТЪПКИ НА ГОГО, БОЯНСКИ, РОНИ И САШКО смело напред  newsm68

по идея на Галето   bouquet взех от плодовите млека на Бор-чвор с горски плодове и ягода, май се одобриха от Ема
 дано няма проблем че и дадох горските, но то вътре няма плод истински
ще дописвам после че Ема спи върху мене

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ГОЛЯМ ПРАЗНИК НА МАРИЯН,и ГЕОРГИ да расстат здрави и силни мъже

за техните мами

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 17:32 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт