Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 794
  • 220
  •   1
Отговори
# 180

Добро утрооо  wavey wavey wavey #Shocked
Има ли други луди у форуЪ? цЪ///
Тази вечер съм ставала само в 2:30 и се погушихме малко и заспа,че чак сега в 6ч папа и заспа.Ама нали ще нося днес пак урина за изследване,че ми е напрегнато и не мога да си заспя пак, сигурно след малко към 7 и нещо ще слагам колектора.Дано взема успешно урина и да я нося в лабораторията.Стискайте ни яалци, моля ви,да е било само грешка или нещо момнетно. Praynig Praynig
 Честит Рожден ден  newsm59 на порасналите деца Алина, Жорко и Мариян.
Да са живи и здрави, буйни и усмихнати .

За майчетата им: ->

Скреч /Арабела - ама какви постове, лелееее не се шегувате вие....За възпитанието в Япония ми беше страшно интересно,Верно са много побъркана и дисциплинирана нация мамака му. То не  елошо, ама малко ми е странно.
Иначе Скреч аз съм за тези ролетни щори/вертикалните/, ние навсякъде сме с такива.Не че не поглъщат прах, ама смятам по-малко и е по-модерно и излиза същото като за скъпи пердета и шев после.
Сладур - честито ти цвят, изтипосай снимка на главата си, пллииииисссс.Не съм гледала другите снимки/свекърва ти/,ама по-късно и това,

Мацки спорен и усмихнат ден ви пожелавам! Все пак днес е петък, налиии?

# 181
  • София
Добро утро мили деца   Hug .

Честит рожден ден на Мариян. Кате да ти е жив и здрав и все така да те слушка.

И за мама

Галенце, мерси за закуската.
Не съм ви чела, че сте изписали цял ферман. Аз продължавам да съм с ангина, имам си Т, но поне налепите по гърлото ми намаляват та вече говоря членоразделно, че до сега само звуци издавах.

Ако остане време ще ви прегледам, че свекитата завинават на вилата и ми свалиха Нина вчера вечерта, та е ....знаете как.

Гале, щях да те питам - на всяко врънкане на НИкича ли ставаш да го видиш? Ние едно поне два - три пъти мрънкаме за биба. Ако не и я дам веднага и не я приспя направо става и край със спането.

# 182
Честит първи рожден ден на Георги,Мариян,Алина!Да растат здрави,обградени с любов,усмихнати!
Биси,Катятг,Бобая,да са ви живи и здрави дечицата,само радост да ви носят!Весел празник!

Гале,много си ранобудна,мерси за кафенцето!Стискам палци за урината!

Ние имахме тежка,безсънна нощ.Ангел се буди около 100пъти с плач.Сега ми е едно сънливо,а Ангел е кисел и мрънкащ.Днес ще го ваксинират,ако педиатърката ни този път е на работа.

Желая ви хубав ден,а аз ще се опитам да се включа следобед,ако малкият принц се поуспокои!

# 183
Честит рожден ден на Мариян и Георги! Много здраве, усмивки на личицата и съкровени спомени от детството им желая!

Честито на милите им майчета Катето и Биси:

# 184

Честит рожден ден на Алина, Мариян и Георги! Да са живи, здрави, весели и щастливи!

Рени, аз давам на Дани само Данонино, нали са адаши Simple Smile но е ял 2 пъти досега, откак е захранен. Иво яде Данонино откакто е станал на 2 години, повече му купувам плодовите йогурти на Мегле - те са йогурт 3% масленост и плодове, без консерванти и оцветители. Мисля, че има захар в самите плодове, но не е обявена на етикета. Едно млекце е 150 грама, има круши, кайсии (с тях почнах), ягоди и горски плодове (тях дадох след като направи 2 години). Иво много ги харесва, а понякога му правя просто кисело мляко с намачкан банан.

За отвличането на вниманието само да се доуточня - да, важно е да се каже, че даденото нещо е "не", но не може да има само забрана, защото това подсилва бойния дух и непримиримостта на детето и от друга страна намалява самоуважението му, защото го кара да се чувства глупаво и малко. Затова повечето "не" трябва да са придружени с "да" - този шкаф не може, но този - може, така хем научава кое е забранено и кое - позволено, хем има възможност да се оттегли с достойнство от битката. Защото за него в края на краищата е все едно къде се учи (за децата всичко е процес на обучение), но все пак и то е човек с чувства и се обижда. А така много ясно могат да се очертаят границите - не само като се знае кое е "не", а и като се знае кое е "да".

Арабела, aqua doodle имаше едни китайски в Бг, които ги стопираха миналата година. Иначе е перфектно за бебе.

Скреч, нашето спане е сложна работа. Първо, когато Дани се роди, спеше при нас, защото се ужасяваше да спи по друг начин, освен под мишниците ни. Иво го приспивахме при нас и после си го местехме в кошарата му (в нашата стая). После Дани се научи да спи сам в леглото си - на около месец и половина и известно време двамата си спяха по леглата. След това Иво категорично отказа да си спи в леглото и спа при нас до средата на лятото, когато разглобихме кошарата на Дани до стандартно легло и го преместихме да спи пак отделно. Дани си спеше в кошарата и сутрин го вземах и него при нас на спалнята. Сега Иво си ляга на неговото легло и си заспива, а Дани заспива в кошарата си и доспива при нас. Иво идва сутрин само да се гушне, когато се събуди. Всички спим в една стая, което на мен ми е много удобно, защото не се налага да правя повече от една крачка нощем, за да ги успокоя, ако някой се разплаче. не си пречат, обикновено не се будят един от друг, а ако се събудят, винаги са били толерантни и не се оплакват, а си заспиват сами, когато другият спре да плаче. Единственият проблем е, че не желаят да спят с баща си, а се гушат и дваматав мен и съм като филийка в тостер, ако се наложи да взема и двамата. Иво спи отвън (той разви способността да се катери насън, ако усети, че се свлича от леглото).

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ,МАРИЯН И АЛИНА!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ПОСЛУШНИ И ДА РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!!!

ЗА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАЙЧЕТА

Гал  Hug тенкю за закуската,а кафенце не ща ,щото пия само 3 в 1  Naughty   Mr. Green Стискам палци,всичко ще е наред  Peace
Снощи това моето дете първо го приспивах 1 час ,от 21 до 22 ч. После дремн 15 мин. и се събуди  Shocked  айде още 40 минути приспиване  #Crazy и на края,като заспа тя се надупих и аз  Mr. Green

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯН И ГЕОРГИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, МИЛИ ДЕЦА!

Момичета, аз сега се шашнах с тия левкоцити! Завишени левкоцити означава кръв в урината, така ли???? Shocked Защото нали ви казах, че и на Моната са й завишени, педи уж рекна, че са ок, ама това само телефона. Thinking Реално не съм й ги носила да ги види. Брей, днес няма да успея, понеделник дали ще е късно?? ooooh!

# 187
Ами аз мисля, че левкоцити не е кръв в урината. Повишени левкоцити означават инфекция някъде в тялото обикновено. Левкоцитите са белите кръвни телца, които служат за унищожаване на вируси, бактерии, чужди тела в тялото. Като има инфекция, броят им в кръвта се увеличава и затова се появяват и в урината. НО ако на изследванията пише единични левкоцити, това не е повод за паника. Означава единствено, че детето не е било добре подмито. При инфекция левкоцитите не са единични. ЗАтова има разлика между стерилна урина и просто даване на урина, нашите изследвания са за обикновена урина и затова единичните левкоцити не са притеснителни.
Кръв в урината би трябвало да е червени кръвни телца, еритроцити.

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯН, ГЕОРГИ И АЛИНА. ДА СА ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ. ДА СА УМНИ И ДОБРИ, И ДА ПРАВЯТ ПО-МАЛКО БЕЛИ!   bouquet

# 189
Мими, честити проходили крачета на Боянски. Да не стъпват в лекарски кабинет, на хубави места  и при добри хора да го отвеждат винаги.  Hug В неделя ще направят едно щафетно бягане с Лена  Mr. Green

# 190
Честити ходещи крачета на Ема и Боянски  Heart Eyes

Вери, много ти е сладка госпожицата  Heart Eyes

Болните да оздравяват бърррррзооооо  Hug

Кога успяхте да изпишите толкова страници, не успях да разбера  ooooh! Снощи погледнах и ми се стори малко, та си рекох, че днес ще чета и отразявам, ама няма да е  Rolling Eyes Не съм прочела последната страница, ама няма и да е сега, че нямам време  Crazy

За възпитанието на децата и бащите, няма какво повече да кажа  Crazy Всичко сте написали вече по въпроса  Hug Аз въпреки че знаех всички важни методи и подходи за възпитанието, не успях да възпитам Ицко правилно, понеже не го гледах сама  Confused Душичката ми израстна с много хора с различни подходи и в главичката му стана една кашаааа  ooooh! Не е лошо дете, не се бие, не удря, не взима чужди играчки, но е труден характер  Confused. Май е прекалено чувствителен и му тежат дори много дребни неща, на които ние не обръшаме внимание  Rolling Eyes Най-големият ни проблем е инатенето. Но се инати за дребни неща - обучките му стягат, потника му е по-дълъг от пижамата, ръкавите на долната блуза са по-дълги от тези на горната, лилавото е женски цвят, ....ей такива неща  Crazy Лошото е, че на всяка забрана от наша страна, отвръща с истеричен рев  Confused Confused Confused С това само аз се справям , като го успокоявам и му говоря колко сълзи ще има да лее като порасне и просто не си заслужава за такива дребни неща да се тормози толкова, но другите, особено свекър ми, непрекъснато му крещи, обижда го, дава за пример братовчед му, абе най-най-неправилните неща  Confused Но аз силно вярвам, че с времето ще израсте тези проблеми, защото носи доброто в сърцето си  Peace Баща му казва, че сам ще се озсъзнае и как няма като той е бил същия като дете  Whistling А сега знаете какъв е  Heart Eyes Та относно бащите, не мога да се оплача грам. Разбира се става въпрос за сега, че преди не беше такъв, ама аз влезнах много умело под кожата му или по-точно в душата му и успях да изградя прекрасна ценностна система в душичката му  Laughing Абсолютно всичко прави у дома, с изключение на простиране и гладене  Mr. Green Осигурява си яденето, сервира си я, отсервирва си, измива си чиниите, мивката, пуска прахосмукачка, бърши прах, мие под и прозорци, тоалетна, душ-кабина, сменя памперса на Лили, облича я, слага я да спи, буди Ицко за градина, облича го, води го, прави ми кафето сутрин, ................................................ами аз почти нищо вече не правя вкъщи  Sick само вървя след него и правя забележки, ако не е свършил нещо както трябва  Sick Embarassed Ама си го заслужих след всичките години стоене неотлъчно до него  Peace Няма право да се оплаква. И продължавам да съм до него, де. Ето онзи ден събирахме заедно картуните и после ги чистихме заедно:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311559&pid=9120382

За Лилия няма какво да кажа. Може би спокойствието, което и осигурихме, я направи такава, не знам Thinking У нас всичко си е, както преди, нищо не съм скрила, преместила, тя си ходи, ровичка си навсякъде, пипа всичко, но след като на няколко пъти и взема нещо, което не трябва да пипа, вече не го търси  Peace Аз я оставям да разучи нещата, за да и мине интереса. Единствените неща, които все още се опитва да докопа са ножа и ножицата  Laughing Ама няма и да и се отдаде скоро възможност. Сега баткото ги разучава. По цял ден режем и лепим разни нещица с него, а отскоро го оставям и хляба да нареже  Peace

Ох, защо ли пиша всички тези неща. То вие си знаете как стоят нещата У нашата къща  Hug То има ли нещо, което да не съм ви казала  Mr. Green

Хайде обични мои, лек ден ви желая  Heart Eyes

# 191
  • София

Честит рожден ден на Георги, Алина и Мариян! Пожелавам им много здраве, нмого късмет и прекрасно детство!

# 192
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯН, ГЕОРГИ И АЛИНА! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА БОЯН!

За млеката - аз давам Данонино вече и на Мегле йогуртите, Стефан си ги хапва с кеф  Simple Smile
За рязането на ноктите - аз никога не съм им ги рязала докато спят - винаги са будни, нямам проблем - траят  Wink

За шляпването и въобще за шамарчетата - още са малки, но и като пораснат пак няма ефект, единствено ти да си изпуснеш парата. Съдя по Таня - щото тя е огромно диване, голям инат и е неконтролируема - та се налага като удари нарочно брат си да я озъбтя /това така ли се пише newsm78/ някак си - е, тя става още по-агресивна. Но в нервнен изблик родителят понякога така реагира...за съжаление.
Стефан засега ме слуша, като кажа не и ме поглежда и подминава. Също съм го научила като пипа нещо опасно - печка, вратичка на шкаф и казвах ох и той повтаря ох, ох, ох и се маха  Wink
Напоследък е станал голяма попивателна - показва, че е на 1 годинка, гаси лампите като ги духа  Mr. Green, разпраща възсушни целувки и ... тази сутрин имаше интервю с една оперна певица и тя пя в ефир и нашия като запя...направо ми скри шапката, умрях от смях с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи обаче и ние бяхме в отбора на неспящите. До 1 часа се борих аз с него - дремне диването 10 мин и скокне прав  ooooh! Накрая се пренесох да спа в хола, а баща му пое щафетата до сутринта. Тъй де - по мъжки да се оправят, амаха  Simple Smile
Тези кътници са голяма мъка - мазах с калгел, давам хамомила, дормикинд...не помага нищо, но ще продължа да давам, че те пък хомеопатичните нали са с натрупване...може да даде резултат след 1 седмица.

Нищо не разбирам аз от левкоцити и еритроцити, дано всичко е наред при Галето, Дита и Дес и да е наистина лабораторна грешка  Peace

Стефан и той е такъв бъзльо - няма да се пусне скоро, но се научи да се катери много добре и усъвършенства все повече пълзенето  Mr. Green

Приятен и слънчев ден   bouquet

# 193
Честит рожден ден на Георги,Мариян и Алина!

Нямам време за повече,че дребната реве на крачола ми smile3514

# 194
Честит Рожден Ден на Мариян, Алина и Георги! Много здраве и усмивки  Grinning !

Общи условия

Активация на акаунт