Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 799
  • 220
  •   2
Отговори
# 105
  • от Луната
Честит Рожден Ден на Наско! Пожелавам му много здраве и цялото щастие на земятаСонче, пожелавам ви само щастливи дни. Почерпката е страхотна Grinning

Тианче, Чеестит Имен Ден! Бъди все така щастлива мама и съпруга  bouquet  bouquet  bouquet

Сладурче, Мишка от 2 дена си играе с една кофичка от плодово млекце и една метална лъжичка. Тропка си, бърка си и е голям кеф. До преди 15 мин спа и как отвори очичките, цункахме се и си хвана кофичката и си играе-пу  пу Mr. Green

Арабела, Медхен, по-мързеливи от мен просто няма как да сте Mr. Green Mr. Green Mr. Green Добре, че ми е кротко детето, а и мъжо е същия мързел кат мен иначе сигурно или да м е ошамарил или изхвърлил Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Жу, успех и вдвата конкурса Peace

Маруся, честито ви жилище  bouquet

Гале, ма тази миризма от вас ли е била Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green, аз мислех, че сме забравили и бутнали без да искаме пампа с ако от Мишката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уф най-накрая успях да ви изчета и отразя, но благодарение на втори прозорец Embarassed

# 106
Еййй, пишете като фортуни -  smile3523 Още не съм прочела новата темичка, но бързам да отговоря на Цецето за менюто.

Цецееее, аз като казвам, че съм шемет  Crazy - кой знае какво меню съм гледала - май някакво старо (още като гласувахме в кой клуб да сме, тогава си дръпнах менюто, но те явно са го обновили и променили). Сега по същество - шопска салата с една ракийка  Mr. Green и вероятно 2-3-5 от бейби пиците. 

После пак ще пиша, като ви изчета, че се омотах от едни отчети дето правя  Tired

# 107
  • София
Здравейте, милички  Hug

Тианка, честит имен ден   bouquet

Сега се връщам измръзнала, мокра, а ботушите ми сигурно са ми сърдити  Sad.Такава кал е по тия строежи, срамота  Mr. Green.

Дита, спокойно за Галя, най-важното е, че имате желание и сили да и помогнете.Поздрави и за Све, на него сигурно му е най-тежко.Обичайте се и всичко ще е наред  Hug

Галакси и Роска, вярно сте сладки малки шушумижки  Joy Joy.
Аз, ако наближа Стара Загора на 50 км, няма начин да не се обадя  smile3534.То малко като приказката за Рим, ама да не се видите...  Wink.Роси, ти май не трябваше да си признаваш  Mr. Green

Мерги, минус 13 килограма  Crazy?????Ето това е резултат  omm.Ако не беше ти, можеше да не си вече от любимките ми  Mr. Green
Браво на вас с Дес, ама сте големи подмазвачки, какво сте се разчистили и разготвили, ще се разчуе и ще ни чакат и нас така  Laughing.

Софинце, мина ли ти  Heart Eyes

# 108
  • някъде там
днес ходихме да дадем матРиал за профилактичните изследвания, момичето се държа кат' мъж ни гък ни стон  Heart Eyes накрая и дъжда ни хвана, екипирах я яко я одеалце, чувала и дъждобрана и тя спа ли спа, на дъжд нали най-хубаво се спи  Wink

наште опити за ходене стигат до 3-4 крачки самостоятелно и търси опора или сяда на гъзето  Mr. Green, а относно играчките и забавлението Ема се заиграва сама дори и аз да съм в стаята, обича да гледаме и учим животните, да си се занимава с уолкъра и плюшките, понякога не ме оставя и за секунда да изляза от стаята, а друг път не и прави впечатление че ме няма, много обича и музикални движещи се играчки, пускаме ги и тя почва да танцува  Mr. Green, играем на ''бау-бау'' /криеница/ тя се крие под масата и пада голям смях  Laughing

bilka мом4ето много е пораснало  Heart Eyes, добре че пусна снимките да се уверя че ползвам правилно каишките за прохождане, ей голямо чудене с тази техника кое как но ........ сега е наред  Hug

Дитта стиска палце свеки бързо да се възстанови  Peace
Жу
имаш моите гласове  Peace
Маруся
честито ви новодомство  newsm74 само щастливи мигове
Весе идея нямам от какво може да са пъпчиците  Thinking, с Ема имах едни такива чуденки в акото и се появяваха едни неща черни нещо като слуз, ту ги има ту не, не открих връзка с храна сега ще видиш от днешните изследвания резултата и ако има /дано няма де  Praynig/ нещо ще изследваме и ако, питах педи и според нея е реакция от някаква храна, но аз не съм давала нищо ново
Гале и Ема мина през един такъв кошмарен период, когато денем не се храхеше а нощем като вълче гладна, просто беше обърнала деня и ноща, безсъните нощи и неяденето ме довършваха но слава богу отмина като и избиха зъбите, дано и при вас мине скоро

Тиана

майчета гледам продават се едни йогурти с разни плодове в по-големи кофички, дали са подходящи за децата
  newsm78/

# 109
Таааааааааааш,разсмя ме от сърце,радвам се,че все още съм ти сред любимките,защото иначе щях да съм с разбито сърце  Hug

Отивам да се попаря под душа,че май се разболявам  Sick

# 110
ку-куууу, ббббрррррррррррррр    бауууу !  Party Embarassed Laughing Peace

Никви ви няма май, не ми ааресва тая работа, притеснени сте за предстоящия РД на децата и на възрастните де, къде без вас.
Кажете, признайте си дее......

Роси, кажи кво взе за детенце/подаръче, ама какво/?
Таш - и окаляна ще те взема бе Simple Smile Ама измръзнала,,,,,  Party , стига да не мрънкаш,че ти е студено Simple Smile
Билка - така мило ми стана като те видях отново сред нас.
Рени - дано мила и това е фаза, която скоро, много скоро да мине/надявам се/ и да се успокои, ей го сега заспа и проплала миилото, няма да се спи пак Sad
Маруся - аз преди бях писала,че много се радвам за вас,че сте на ново място и сте уредили проблема с жилището.Честито и само красиви моменти ви пожелавам да сглобите в дома си.
Дита - успех миличка, дано всичко се оправи бързо, надявам се да не се почувстваш с 2 деца изведнъж.
Жу и аз гласувах з атеб, разбира се, да почерпиш после ей Simple Smile
Сем - никакви 2-3-5 пици/дори и бейби/ не ме карай да идвам Simple Smile, а ма ха ще си разваля фигурата  Naughty
Вери - от нас е била миризмата, спокойно Simple Smile 

# 111
Еличка, мерси за комплиментите към Дара  Embarassed Embarassed( второто е тя). На мен пък ми е домъчняло за Лената, що не кажеш на Алекс да дойдат с вас в събота да си поиграят.  friendship За тортата не съм се отказала. Давайте бележката  eat

# 112
Честит Рожден Ден на сладура Аaтнас!От сърце желая здраве и късмет в живота!
Соня,да те радва много и да стане голям човек от него!

Aз като едно бившо щъркелче се включвам от последните с поздрав към Насенцето и мама Сонче.Спомням си как много рано сутринта(беше тъмно) на 27ми миналата година си погледнах телефона и видях смс,който гласеше:
"Дес,само да ти се похваля,че тази вечер в 18:52ч.,след много тежко раждане което накрая стана секцио се роди моят втори син Атанас .Поздрави на wсички!SAILY2"
В просъница не видях накрая името и реших,че майкатa е забравила да си напише името.По късно чак на светло видях,че всъщност си пише Grinning И познайте какво си помислих -"лелееее това момиче чакаше мадама,а то се оказа мъж" Mr. Green Това съм и го казвала на Соня.Незнам защо бях ешила че тя трбва да има момиче и все се надяявах,че някой път тя щесподели че е било изненада.Уви,не,Сончето каза, че е знаела от много рано че чака момченце Embarassed Ама все още не е късно и за една сестричка де Sunglasses
И сега след това предълго предисловие,да честитя:

# 113
 newsm51 Тиана, честит имен ден! Много здраве и весел празник! newsm51

Ехо! Ще лягам, ама да драсна малко. И ние днес давахме мат'риал за изследване, събрах 5 капки пиш Mr. Green, ама наличните мами в скайп чата ми казаха да ида да пробвам (медхен, Жу   Hug) и то взе, че мина. Симона плака като започна лелята да й стиска пръстчето  Sad Сега малко съм притеснена, че левкоцитите й излязоха малко повече  Confused Confused Confused, звънях даже на педи, но тя каза, че всичко е наред, нормално било и спрямо другите показатели били добре. За всеки случай след 2-3 седмици пак ще пуснем кръв.

Тази вечер казах някои неща на Све, които не трябваше и сега сме малко обтегнати. Weary Явно напрежението ни избива вече, трябва да се стегна и да мисля, мамка му, преди да говоря. Tired

Лягам. Лека нощ. newsm46

# 114
На мен нещо ми се скапа денят Rolling Eyes Прибрах се с една колежка и по пътя тя ми разказа много тежки неща за 2ма ученика от класа и,които и аз уча,не подозирах.Охх направо съм потресена от родителско безхаберие и скапаната ни държава които обричат умни и способни деца на пълна мизерия.Извинете ме че се разприказвах,направо сърцето ми се къса,дано да успеем да помогнем с нещо Praynig

След като се прибрах смазана психически,у дома нова изненада - Хриска се разсополивила Cry Confused ,като знам че при нея току така не минава направо ми иде да крещя.Почти съм убедена,че аз я простудих вчера,чакайки я над час да седи на гърнето ooooh! ooooh! ooooh! Заради тъпата урина #Cussing out #2gunfire С тези новости направо си казвам да ни отпишете от списъка за партито.Убедена съм че няма да сме във форма.И така.
Иначе вече сме почти професионални пешеходци - сяда,става сама,тича,носи разни неща по големи от нея Mr. Green За 5-6 дни много напредна на мама златото.

Лека вечер Hug

# 115
За пореден път и то не само днес, да кажа, че сте СТРАХОТНИ!
Мили мои, БЛАГОДАРЯ на всички ви!

Трогнахте ме изключително много, а и всички, които ми се обадиха лично - Лучи, Мерги, Роси, Ели/Медхен/, Тали...Нямам думи. Невероятни сте!

А разказа на Дес .... ме просълзи, наистина - признавам си Cry Blush!
Първо, защото бях забравила точният час на раждане на Насето/сега да не ми се смеете Embarassed/ и след това , че съм писала, че ми е било тежко раждането, което си беше чиста истина, но с времето всичко се забравя. Дес, благодаря ти от все сърце, че сподели с нас този момент, защото в ужасното ми ежедневие вие сте един прекрасен и светъл лъч на спокойствие, радост и утеха.

БЛАГОДАРЯ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   

П.П. Дита, утре ще ти пиша, разни работи, но искам само да те успокоя и да ти кажа, че всичко е поправимо. Не ес отчайвайте!
Просто сега трябва да загася компютъра, заради Тони, че му преча. Ох, кога ли ще си купя лаптоп само за мен  ... и ще ви се "отдам" тогава с чисто сърце.
Ох, големи глупости ръся - някои да ми вземе думата!

Айде, бай!

# 116
Сонче, вземам ти думата  Mr. Green

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО. ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ДА Е РАДОСТ ЗА МАМА, ТАТИ И БАТИ!   ura

ТИАНА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН. МНОГО УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!  smile3503

Гале - посмях се за сметка на Ники и мацаницата...  Laughing Милата душица  Hug
Сладурка - на маймуна съм се превърнала - пеем, играем, скачаме... всички играчки и после пак отначало  Crazy Да живеят рекламите - само тогава се кротва и гледа като че ли всеки момент ще излезе и ще купи точно този прах за пране на леля Мария  hahaha Но както е казала и Снимката, хубаво е да се учат и сами да се заиграват. Моника се заиграва - сутрин поне 40-50 мин. си играе в кошара преди да й доскучае (за което съм и сърдечно благодарна за толерантността  Laughing ) и да реши, че вече и ние не трябва да спим. През деня също се заиграва - всичките й играчки са на земята и каквото й е интересно взима си го... Последните дни доста се занимава с топки - бута ги, ходи след тях... Музикалните играчки, обаче са на почит - пуска си музичката и си поклаща дупарата. Много е смешна. Само музика да чуе и почва едно клатене newsm35 dance Днес беше върха на сладоледа - наредила си всичките 4 муз. играчки (два вида телефони, една къщичка и нещо като мини пиано) и ги натиска постоянно - в период от 15 мин. всичките звучаха едновременно  #Silly, а тя се хилише и поклащаше.  newsm44 smile3555 Леко луднах...
Книжките ги похапва - все що е хартиено бива прилежно скъсано и хоп в устата. Накъсала е всичките списания на баща си (пази Боже да му потрябват за порт-фолио  ooooh! ) Иначе знае някои животни. Особено как правят рибките  hahaha

Билката, страхотни снимки. Насо много е пораснал. Идвах онзи ден да ви видя, ноооо едно девойче беше на работата...
Маруся, честито ви нов дом. Децата по-трудно свикват с промените. Разбирам те. Ние нали правихме разместване и сменихме стаите - сега спим в предишната всекидневна. На Моника й е трудно - хем съм й налепила всичко познато от старата стая, но тя се усеща... Ще свикне, но трябва време. Бързо свикнване и на теб и много нови приятелства да заформиш  Peace
Галеее, каква фигура бе - аз съм търкалящо се кИфте... Оф, да не подхващам, ще ми иде да взема ножа (да поизрежа тук-там)  Mr. Green мИсо за цяла зима ще имаме  Joy Нали не забравяш, че това на аватара е след основен ремонт с фотошопа  Mr. Green Mr. Green
Дес, дано бързо се оправи Хриска  Peace  Hug
Дита, нагушкай го Све и се оправяйте (както искаш го разбирай  Wink ). Наистина напрежението не ви е малко. Много прегръдки от мен и Мони  Hug

Така, изчетох ви... Почти ви отразих, но толкова ми стигат силите.

Последно - Скреч, незнам дали Стеф ще успее да остане на общия РД. Има друга работа и май само ще ни докара, но ще видим - може и пък да го уговоря да зареже другия ангажимент. Знам аз как да го примамя, ама ще изгоря много калории  rotfImbo  Mr. Green Но той ако дойде, ще е все едно на работа - ще прави мноооооого снимки  Peace
Таш, аз преди няколко месеца смъкнах 14-15 кг - затова ли не съм сред любимките ти  Thinking  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ццц, ще взема да те подкупя с нещо, че малко милост да проявиш    newsm51 cheers

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:58 от SEM

# 117
Ива заспа преди 20 мин Tired Хем днеска заспа чак в 16.20 кактопредполагах и спа час,нещо се стресна,почти цяла вечер рева за без нищо Outta Joint Ами не се заиграва сама...или ако се случи то е за 10-ина максимум минути Tired Уф,все някъде греша-със заспиването проблем,със заниманията също Whistling не мЪ бива нещо вече newsm78
Дита,Дес Hug Hug Hug Пожелавам ви хубави новини при вас скоро!
Сонче и за теб Hug
СЕМ Моника направо е мечта за гледане Heart Eyes

Очаквах нощната смяна на Таш,Скреч,Цецето,Катятг...ама нещо се изпозаспали май всички newsm78

# 118
  • София
Аз съм доста скапана тази вечер, но поне при мен май се отпуши ситуацията и минаха по-тежките времена  Praynig  Praynig  Praynig

Целувки на лека нощ на всички!

Сонче, да ти е честит рожденника и много да те радва и слуша!

# 119
  • София
Здравейте!

Митко заспива късно от около седмица. тази вечер заспа в 12h.  Tired но не е кисел. съвсем спокойно си премята играчки или усърдно ме скубе.

А от монотонния ми живот започва лекинко да ми писва. По-точно ми писва от графиците на Коце  Crossing Arms . Излиза рано сутрин и се прибира вечер, всеки ден без изключение. Занимава детето, докато сготвя и или си ляга след това, или гледа филм и си ляга. А аз не мога още да оправя от след ремонта, защото хлапето минутка не може да седи само. Всичките ни дрехи са извън гардероба и чакат да ги гладя и да ги прибирам. Не мога даже прах да избърша, заради това, че Митко си има само майка  #2gunfire . Когато благоволи да заспи вече толкова ми се спи и на мен, че мога само да дрема пред компютъра. Най-малко мога да кажа, че съм се уморила от работа, но аз не искам да чистя в 00h егати. Искам да почина от хлапето. Всеки ден ми минава по един и същи безмислен начин - ядене и играене с детето. И един час почивка на ден, в който мия съдовете, поошетвам и край. Следващият ден е пак безмислен и вече започвам да перколясвам  smile3511 Идва ми да хвана гръцмуля на Коце и да стискам, стискам...  Twisted Evil  И какво като ще изкара някой лев повече, а вкъщи не знаем какво е да има мъж и баща1 Не му ща парите, ако все така ще живеем. Но за него всякаква заплата е малка и все търси още  ooooh! Била съм искала да купувам това, онова... Ами искам, защото като не му виждам очите, поне и аз да имам изгода някаква. А, сега се сетих за тия пусти пердета и ме хваща още повече яд. Абе може ли повече от година ние да нямаме пердета!? А полилеите са от на баба ми века  Close . Нямало пари. Ми нали ужким за това те няма по цял ден. Каква полза?
 Ааа ма ха! Как се подпалих  Twisted Evil

Я да ви прочета сега.
Билче, Насето все по-хубав става  Heart Eyes . Много ми допада хлапето ти! Някак усещам излъчване, като на моя Митко, макар да не си приличат. И ти не се издаваш, но аз ще те наклюкаря, вече имаш работничка и би трябвало да си с повечко свободно време  Naughty . Коце ти е клиент, да знаеш  Grinning
Жу, имаш моя глас  Grinning
Маруся, честито ви жилище! А пак ли сте в Младост?
Гале, Ники станал майстор по акани шедьоври  hahaha
Ей, Дес, нищо не се знае. Една болест минава бързо, друга бавно. Дано пък се оправи хлапето за празника Praynig
СЕМ, е той и Коце е на работа, но ако успее да се врътне с някой ще ме придружи на бала  Flutter
Сладур, аз? Заспала? Нееее, мила, моето хлапе заспива в 00:00h. Страховито а  Laughing

Обмислям вариант да започна през вечер да ви пиша, че да мога да си оправям, но от друга страна не ми се ще, защото много ще ми липсвате, няма да мога да ви изчитам, а и за да изгладя двата тона дрехи ще трябва да ги пренасям в хола заедно с дъската и ютията, и после да ги връщам пак в спалнята, че там нали спят принцовете  newsm78 . Ама ще видим. Ако не се променят нещата в семейството, ща не ща ще гладя и ще пускам прахосмукачка в 2h през нощта  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт