Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 803
  • 220
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Честит рожден ден на Насенцето! Сонче, много да е здравичък, все така усмихнат и позитивен и много, много любов да среща в живота!

Жу, гласувах навсякъде за теб  Grinning

Имаше какво да пиша, стараех се да запомня и забравих. Много се ядосвам, че не си отворих нов прозорец за да пиша своевременно в него.

Ние сме ОК. Павката дивее и пада непрекъснато. Още не ходи сам, но не му пречи да обикаля бутайки един стол Simple Smile Пада и лазейки, при това доста умело си нацелва носа. Mr. Green
На Любака отлагат операцията за незнам кога...има лека кашлица и не може да мине под упойка. Няма хрипове, няма сополи...и чакаме да отшуми, била остатъчна.

# 91
  • София

Тиана, честит имен ден! Бъди много здрава, усмихната и обградена с любов  Hug

ПП. Значи ли, че и аз имам имен ден? Rolling Eyes

# 92
С 300 зора ,успях да почерпя :oops

За това ме извинете ,че не мога да поднеса виртуален подарък на Насето и Сончето и всички други прекрасни дечица,които съм пропуснала да поздравя. За това
МИЛИЧКИ ,МЪНИЧКИ СЛАДУРКИ И СЛАДУРИ!ЧЕСТИТА 1 ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!   ura

на вашите прекрасни мами пожелавам много ЛЮБОВ! smile3525

Днес празнуват Стилияните.Св. Стилиян е покровител на малките деца.

ЛЕле Embarassedза малко да забравя
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА ХРИСКАТА! Heart Eyes

# 93
  • от Луната
Дес, благодаря за новата тема  bouquet

Софче и на теб мила благодаря за почерпката  bouquet

После ще ви чета и пиша, че малкото не ме оставя, а сме и малко болни-сополи, запушено носле и малко кашлица Confused

# 94
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО

За неговата очарователна мама Соня /и наша любима съфорумка  Hug/

Много целувки и неповторим празник, мила!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще дописвам по-късно, че ще трябва да обиколя обектите  Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 95

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА SAILY! ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО! СОНЧЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТВОЕТО МОМЧЕ ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ В СЕМЕЙСТВОТО ВИ! ХУБАВ ДЕН И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ИМЕННИЦИ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ!
                                                                                     ТИАНКА   bouquet

# 96
  • Хасково
Честит рожден ден на Насето!!! Да расте здрав, весел и щастлив!!! Да дарява с радост и гордост мама, тати и батко!!!

Честит празник и на Сончето!!!

Тиана, Честит имен ден и на теб!!! Носи със здраве и радост името си!!!

Дали това означава, че Стела също има имен ден днес  newsm78 Досега се рових в нета, и до единодушно мнение не стигнах....
Не мога да ви изчета момичета и не мога да се включа по никоя тема  Embarassed Стела е ужасно крива от тези сополи  Crazy Сега заспа и дано поспи повечко, че колко работаме чака.... #Crazy
Само на Дита да пожелая бързо възстановяване на свекърва й. Вярвам, че ще се справи и тя и вие и всичко скоро ще бъде наред  Praynig Hug
Дианка стискам палци и при вас нещата да се оправят скоро.  Praynig
Стела има някакви пъпчици по лицето. С връхче и доста червоно около тях петно  newsm78, появяват се и изчезват за един ден, на следващия е цъфнала на друго място Thinking Някакви идеи
А и благодаря   bouquet на тези, които се включиха по въпроса ми за удрянето на главата, което Стела, като че забрави на последък  Crazy
Жу и аз гласувах за теб  Hug и на двете места. Успех!!!
друго не се сещам. отивам да измия чиниите  Mr. Green
лек ден на всички  bouquet Heart Eyes

# 97
Мацкииии, ще дърпаме ушите, в живота ми толкова много пъти "патка" и "шматка" не са ме наричали  Crazy hahaha Mr. Green, еми ко ся, работата е там,че аз се видях с Роси точно сигурно преди 2-3 седмици, запознахме си и това е. Ама вчера нещо не ми заприлича много на нея,а и нали ви казвам,че аз погледнах вече когато минувачите/т.е Роси и Сашо/ вече бяха надалеч в гръб.Нещо не бях в настроение да викам и тичам да видя дали е Роси.Още повече с еобърках като си помислих,че тя би споменала,че ще идва в града и още повече,че дори и случайно да идва ще се обади да се видим.И си викам, абе глуспоти бе, Роси и Ст.З Simple Smile "Да бе да:"!!!!  Laughing Laughing Laughing Peace

Честит празник на мама Сонче, да й е жив и здрав Рожденника. Само здраве, щастие и много късмет в живота му да има.

Честити Имен ден на Тиана.И също така на всички останали именници в този ден

Ние се прибрахме точно и седнах да ви погледна какво сте свършили,ама сте се оляли, нямахме сутринта няколко часа ток и излезнахме на разходка, верно времето е супер яко,ама сега излезна нещо вятър и се прибрахме.

Ники си играе повечето време сам на земята с купища играчки, които сменям от време на време,че бързо му омръзват.Най-вече ако е нервен започвам да му показвам да си пуска кубчетата в жирафчо и той забравя проблемите си, които до скоро са го тормозели Simple Smile
Ние масичка в хола, нямаме от може би 6-8 мес, сега е огромно празно пространство и никъде не съм обезопасявала, аз съм на мение,че той трябва да си мине през тези удрянки и да знае кога и от какво да се пази, както и сега знае,че от дивана се слиза с дупето и краката се пускат първо,а не с главата надолу... Simple Smile

Нашата Одисея с неспането си продължава с пълна пара,вече 10 ден....вечер неспокоен, проплаква, гладен е защото през деня ми отказва да с ехрани и през ноща озверява, хапне ли моментално си заспива, но сутринта не можех да отлепя от възглавницата, оставих да ми пее от другата стая, унесла съм се и в 9ч ставам на пожар, много се уплаших,че съм се унесла и незнам какво е станало, а то детето си говори и играе в кошарата, поглеждам и ми прималя,, свалил си долнището на пижамката, омацал се в акота Simple Smile и по чаршафа и по дрехите.... разхлабил му се памперса и той омацал всичко, всичко  Sick Embarassed Mr. Green
Ама нали нямахме ток, котела на газта не се зарежда без тока, измих го набързо с хладка, до студена вода, сложихме нови дрехи и започнахме почистването Simple Smile... много се смях и после проветрявах сума време.
еми това е от нас, айде лек ден, дано не ви е замирисал поста ми многооооо

# 98
  • София
Честит 1-ви Рожден Ден на зетчето Наско!
 Да е жив и здрав, да е все такова енергично, усмихнато и слънчево дете! Да е умен и добър като батко Тони и много да слуша мама Сонче!
Весел празник, свате!

По-късно ще пиша, че сега ще полягвам с детето  smile3524

# 99
Пфуууу много трудна работа това с менюто,знам ли какво ще ми се яде  Rolling Eyes За сега поръчвам два броя Френски тост с:- шунка, топено сирене, кашкавал, домат   пък там на мято ще видим друго  Peace

Тиана,честит имен ден!Желая здраве на теб и семейството ти   bouquet

Сонче,едно букетче   bouquet

Роси,дано не съм оплескала нещата  ooooh!

Галакси,кой ти каза,че п```а,значи патка  hahaha Joy Mr. Green

# 100
Да , добре коригирам се и п***ка. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sick

# 101
Сега вече съвсем ще се разсърди Laughing
Тианче честит ти имен ден! Пожелавам ти много хубави емоции!
Дианче дано се оправи Любчо и безпроблемно да мине операцията! Praynig
Еличке Лена как е? Пооправя ли се,дано да я пуснеш скоро на ДГ Hug

Ей това мойто шило е заспала права,ама не-няма да се отпусне Crossing Arms Залита вече,даже успя да си цепне устната,защото падна,е не и не! Сега ще заспи в 16.30 после ще ми спи до 1и довечера пак ще лапаме мухите до късно Tired

# 102
  • някъде там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО

за прекрасната му майка

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО!!!ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!!!

СОНЧЕ,МИЛА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!ТОВА Е ЗА ТЕБ

ТИАНА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВИНАГИ УСМИХНАТА И МНОГО ОБИЧАНА СЪПРУГА И МАЙКА!!!

Жу чакай да добавя още към пикантините за теб  Mr. Green Честита ти награда от играта на фирма "Панагюрище"   bouquet

# 104
Как сме народе, нещо замълчани сте , а???
Аз уж полегнах и детето се събуди, ей това най-мразя като стане. А то все така става.
Сутринта и кафе не съм пила,че нали ви казах , че нямах ток.
Умирам за сън, ама седнала съм на леглото и ям една Милка шоколад, горката, такава картинка съм само,
 добре, че никой друг не ме вижда.... или ме виждате, еми виждате ме ми, като вие сте същите
Simple Smile  hahaha hahaha hahaha Joy

Сладурче - Ааааа как ще се обиждам бе., че аз съм си онова с п***а... Simple Smile

То и вие сте, какво , ааа само на мене ще викате,аааа ма келеши с вас .  Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

Айде чао,че имам още шоколад да доям, няа и троха да ви оставя пък, чао.

Софи, какъв е този ник сега, нали си ти, да не бъркам с някой друг.?Ти си, си видях снимката в аватара.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:02 от Galaxy_26

Общи условия

Активация на акаунт