Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 810
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
           Честит рожден ден на Наско!Да расте здрав,усмихнат,обграден с любов! 
            Сонче,да ти е живо и здраво момчето,само радост да ви носи!
             Весел празник!

Цеце,мерси за кафето и цигарката,прекрасно начало на деня!
Дес,Мерги,поздрави за успешния ви домакински ден,изпратете от вашата енергия и желание за домакинстване и на мен,че аз все не успявам да свърша заплануваното.
Гале,Роси,посмях се над случайната ви среща,ако може да я наречем така!
Дитта,желая ви много сили и оптимистично настроение,ще се справите.
Катюша,взимай мерки и започвай лечение(аз в такива случаи си правя гаргара с чай от лайка+хлябна сода и хапвам повече лимони)

Хубав ден,здрави дечица!

# 76
  • София

Катюша,взимай мерки и започвай лечение(аз в такива случаи си правя гаргара с чай от лайка+хлябна сода и хапвам повече лимони)

Такова количество цитруси изяждам, че ще ръждясам скоро време.

# 77
Честит рожден ден на Наско! Да е здравичък и усмихнат и много да радва мама, тате и бате!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ НАСКО! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВО И ДОБРО ДЕТЕ! Hug

ЗА ПРЕКРАСНАТА МАМА СОНЧЕ Hug:

# 79
Мили момичета, благодаря ви от цялоооото си сърце!
Да сте живи и здрави и вие и всички около вас!
Благодаря ви, че ви има, че сте тук и сте толкова страхотни!
Целувки за всички!

Заповядайте да се почерпите:

# 80
Момичета да ви почерпя по случай имения си ден

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:44 от Tiana33

# 81
Честит първи рожден ден на Насето! Да е здраво и послушно детенце му пожелавам!

и едно подаръче за прекрасната мамана Насето Hug

# 82
Мами, хайде да си подкрепим нашето момиче Жу:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350704.0

# 83
Тианка, честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива с твоите трима мъже!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАСКО! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ДА РАСТЕШ УСМИХНАТ И ПОСЛУШЕН! ДА СТАНЕШ УМЕН И КРАСИВ МЪЖ!  Hug СОНЧЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК И ЗДРАВЕ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! ДА СЛУШАШ МНОГО МАЛКИЯ ПРИНЦ!  bouquet

Тиана, честит имен ден, желая ти здраве!   bouquet Кой светия се почита днес?  newsm78

Роси, Гале, ще ме убиете.  Joy

Дес, Мерги, печелите приза за домакиня на годината  Peace
Арабела, съжалявам но в категорията в която искаш да се състезаваш, вече има безспорен победител и това съм АЗ. Така, че си избери друга класация да се включиш  Mr. Green
Жу, бива ли да не пуснеш линкче към конкурса  Naughty Гласувах  Peace

Все се каня да ви напиша за Дара на Марианка и все изпадам в дупка... Та Дара е станала едно сладко детенце вече. Има си и кукуригу (косичка с панделка). Разбира много и се смее хитричко, както само дечицата умеят  Heart Eyes

Цеце, ние с алекс ще поръчваме на място, защото или ще сме се нахранили вкъщи и само за пиене ще вземем, или ще сме умрели от глад и ще изплюскаме света там. Може да отидем малко по-рано за да успеят да ни сготвят преди да са дошли другите  Mr. Green Ако Марианка още е навита да вземем тортата, може алекс като дойде днес да ти донесе парите, да му дадеш бележката за капарото и аз да й я предам в събота на английския.

Дита, ще се справите с грижите за свекърва ти. Няма да ви е лесно, но най-важното е тя да не унива. Стискам палци да попаднете на добри специалисти и да се възстанови до степен да може сама да си се грижи за себе си  Praynig

Катюша, дано се оправиш бързо и да се видим в неделя  Peace

# 85
Мами, хайде да си подкрепим нашето момиче Жу:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350704.0

Ударих едно рамо  Wink

Честит рожден ден на Наско! Пожелавам му много, много здраве, щастие и късмет. Да порасне добро и послушно детенце за радост на мама и тати.

# 86
привет маменца.много сте изписали.аз нямах възможност да пиша защото сменяхме апартамента.ве4е сме в новия ни апартамент.на квадратура е по-голям от квартирата в която живеехме до сега.апартамент в който живеем сега е на свекърва ми.тя си купи по-голям и ни даде нейния като ние ще доизплатим ипотеката и и след това ще остане за нас.митко много трудно свиква тук.по цял ден плаче и стои само до мен.а ако го оставя сам в някоя стая изпада в истерия и плаче неспирно.то и на мен не ми е много лесно да свикна тук.не сме далече от досегашната ни квартирата но в това студено време не мога да ходя да се виждам с моите съседи и приятелки и ми е много криво.а тук не познавам никой.

митко иначе е послушен.хапва почти всичко.вече му давам кисело мляко данонино.и не се  обрива.давам му и краве кашкавал.явно се израснали пустата алергия към кравия белтък.

сигурно ще дойдем в неделя за рождения ден.само да сме здравички.

катушка оздравявай че много кофти да си болна.

ами аз ще хвана да по разтребя малко и да разопаковам последния кашон.кофтито е 4е 4акаме вратичка за един шкаф където ще си държа тави и тостера и сега някои неща ми стоят по пликове.то апартамента не беше пригоден за живеене на дете.и сега правим много промени за да ни е удобно и за да не казвам постоянно на митко "не пипай ту","не ходи там"и т.н
айде за сега това е от мен.

# 87
Браво, момичета!
Аз още онзи ден видях и гласувах, ама се замотах и забравих да пусна линк  Embarassed

Деска, вярвам, че всичко с Галя ще бъде наред, щом вие сте до нея  Heart Eyes Домашната обстановка, любовта на околните и силната подкрепа и вяра понякога вършат чудеса  Peace

Мерги, Дес,
браво, майчета! Гласувам за вас за челните места  Heart Eyes

Медхен, Арабелка, направете едно местенце и за мен до вас  Blush

Арабелка, изключително си права за играчките  Peace Правилото е на детето да му се подава една-две играчки, а нова да се вназя едва когато омръзне старата  Peace

Аз също оставам Лилия сама да се занимава. Тя и не търси друг за игра, освен батко си. Скучно и е с нас  Mr. Green Даже и книжките сама си разглежда  Whistling Аз въобще не обичам да и се подаряват подаръци, в които трябва да взимам дейно участие  Mr. Green Ето майка ми искаше да и вземе колело, дето се бута, ама аз и отказах  Crossing Arms Ама свекитата не се допитаха и и взели. Еми да си я бутата сега  Whistling

Времето ми свърши  Mr. Green

# 88
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

НА МАМА СОНЧЕ   bouquet  bouquet  bouquet И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

Роси, как ме разкри  Blush Много благодаря момичета за подкрепата  Hug Hug Hug, обаче аз се записах в другия конкурс - от 0 до 3 годинки, а в този над 3 незнам защо са ме сложили  newsm78
Ето го другия линк : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350717.0

Дита, надявам се свекърва ти да е по-добре вече  Praynig

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА Tiana33

Юлче, давам едно рамо на ракийката  Mr. Green тъй като още кърмя обаче, ще я подкрепя само виртуално, но обещавам като приключа да наваксам  Mr. Green

Катюша, дано по-бързо се оправиш.

Роси и Галето - как няма да се разпознаете, много обичам такива случайни срещи, само да завършват със среща де  Mr. Green Ама нищо - другия път няма да е така  Wink

Аз днес нещо не съм в кондиция, едно ми е странно такова - вие ми се свят, боли ме главата...дано се поосвестя до обяд, че Стефан ще ме подлуди иначе.

Айде, отивам да просна преди да се е събудил дребосъка   bouquet

# 89
  • Варна
Здравейте и от мен

Честит Рожден ден на Наско! Да расте здрав силен и безгрижен!

Ммм, Сонче страхотна почерпка. Всичко е по вкуса ми  Mr. Green Чак лигите ми потекоха
  Mr. Green
Тук е страшно топло. В 9 часа беше около 15 градуса. Дано се задържи и следобеда, та да можем максимално да използваме времето за разходка.
От много отдавна дечко не е заспивал толкова рано, и аз сега мога да си изпия кафенцето на спокойствие с вас.

Дита, от моята приятелка - кинезитерапевт -знам, а и сигурно лекуващия лекар ви е казал, че много е важна рехабилитацията. Ако не - подпитайте го.Дори и на частно ако трябва, наемете такъв човек. Свекърва ти е млада, мисля че ще може да се възстанови, а и се надявам де - заради Вас, Симона, а и заради самата нея.

Само за снимка, и ние от около два месеца сме без холова масичка.  Mr. Green И на нас много ни хареса визията на хола, какъв просторен стана. А нашия хол с трапезария си е доста голям. На всичкото  отгоре, масата беше и правоъгълна и стъклена. Бая треперехме за децата. Но пък масата в трапезарията остана. И там пренасочихме пиенето на кафе  Mr. Green
Сега пък, любимото място на Влади е под тази маса. В началото се изправяше и доста си чукаше главицата. Но вече се научи  Naughty Сега  само пълзи, прескача краката и една летва отдолу . Ако се кротне знаем къде да го търсим  Mr. Green

Абе Канела да не би да е в Милано?  newsm78 Нали имаше подарък почивка от мъжа си  Grinning  

Билка от кога не сме те "виждали" . Я колко е пораснал Наско.  Wink

Роси ама то нищо скрито няма от тебе. Как пък го откри тоя конкурс.  Laughing Разбира се че веднага гласувах. Дали може по няколко пъти  newsm78

Отивам малко да се пооправя за разходката. Лек ден

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 7
 нови отговора.   ooooh! после ще ги чета

Общи условия

Активация на акаунт