Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 806
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
Елица пък днес е спала само 30 минути за цял ден.
Пратих я сутринта с баща й на разходка. Не знам какво я е правил, защото тя преди обяд не спи, а в количката пък абсурд, но към 11.30 заспала. Явно й е било доста скучно  Mr. Green Laughing
И към 12 я събудил и ми я води, защото нали трябвало тогава да яде  ooooh! ooooh! ooooh!
След това вече не успяхме да я приспим. Всъщност след 17.00 престанахме да правим опити, а напротив, стремяхме се да я задържим будна още два часа  Mr. Green, че къде да ми спи по никое време.
сладурка и аз я оставям доста да си играе сама. Но при нас е лесно. Като я пусна в стаята на сестра й и си намира интересни работи сред нейните неща, за ужас на въпросната сестра  Mr. Green Поне по час сутрин и следобед откарваме там.
В кошарата вече не иска много да стои, но и там по малко се заиграва с играчките или книжките. Или й давам някое списание или притурка от вестника и го разглежда, мачка, къса. Ако се заблея се случва и да го похапне.  Laughing
Иначе заедно  разглеждаме книжки или снимки, играем примерно на тиганички /т.е. само аз пляскам по ръчичките и много се радва/, пея по някоя друга песничка, бутаме една количка за кукли, обикалме из апартамента, подхвърлям си или търкалям една топка  Crazy Има една голяма кукла и много обича да ми я подаде, пък аз да й задавам въпроси от рода на "бебе, ти на колко годинки си", "как вика патето, бебе" и т.н. и да си отговарям с преправен глас  Mr. Green, а тя само се хили като ряпа. Разни закачки, дзак, мак, хвър-хвър и т.п. Някоя друга разходка и така...деня минава бавно  Mr. Green
За играчките, не мога да те посъветвам точно какво да й вземеш.
Аз също съм се уляла, като всички ни, предполагам и вкъщи има какво ли не. Пък и планове за такива, които си мисля, че ще са й страаааааашно интересни  Mr. Green колко имам  Whistling
Заиграва се с всичко, но няма някакъв фаворит, който да предизвиква повече интерес от останалите. Пък и вско дете е различно.
Само в едно съм се убедила - че е най-добре да няма хаос около детето. Когато е заобиколено от много играчки или книжки, в един момент не може да се концентрира и не обръща внимание на нищо. Аз ги  трупам в два чувала  Mr. Green /не съм купила още някакъв кош/ и в кошарата или на пода я оставям с минимум играчки или книжки. След два-три дни ги сменям. Така си играе много по-добре, отколкото, ако е затрупана с играчки.
Дита, стискам палци за бързо възстановяване на свекърва ти! Дано домашната обстановка и близостта и с вас, й подейства положително в тази насока!
Роси, Гале, изумихте ме и мен   Laughing Как може да сте се срещали вече и да не се познаете, бе мацки  Shocked Пък и да ви е срам да се повикате   hahaha
И аз взех да се питам къде е Канела  Rolling Eyes, липсва ми.
Хайде, чао и лека нощ и от мен!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 00:42 от арабела

# 61
Уф, пак аз  Laughing
Поддържам номинацията на Цецето. Да се обажда /разбирайте похвалва/ и някой друг,ако иска да участва  Laughing
Мен може да ме номинирате за най-мързелива булка  Embarassed
Роси, ами късмет  Confused Явно точно снощи са работили по сайта, местели са теми в архива и предполагам, че по-старите са ги изтрили. Отчетните ги трият, да.
И да знаеш и аз ще ти се карам за тези постоянни извинения, обяснения и притеснения. Само ми ела във Варна  Heart Eyes
Хайде вече, лека нощ!

# 62
  • София
Честит първи рожден ден на Наско! Сонче да ти е жив и здрав младежа!

Роска Какви сръдни, бе, душко! Хич не съм сръдлива. Напротив. Това за оригиналността го казвам сериозно- наистина всички тук сте много интересни личности и затова общувам с вас, а щом се харесваме взимаме по нещо назаем една от друга, съзнателно или не. Това е хубавото на приятелството- помага да се променяш към по- добро.  Hug Да не си посмяла да си мислиш втори път, че мога да се обидя от каквото и да е.

Сладурче Ако мислиш, че Константинчо не ги яде книжките  Laughing Те са му най- любимата храна. Не се ядосвай за щяло и не щяло. Вярно, че е късно, но пробвай да я събудиш няколко пъти в  6-7 часа и после не я оставяй да спи повече от два часа пред деня и ще ти окапе още в 8 вечерта. А като си легне можеш да си сипеш от камиончето на Шлябада и да забравиш и нерви, и мъж и всичко.
Щом Ивчето е така лепната за теб я пращай да ти донесе нещо и после да го отнесе на друго място. хем обучение, хем игра, а и ще си има собствена мисия детето и може да те остави на втори план. Ако и това не става тук сме бая гърли все ще измислим нещо друго, с което да я отлепим от теб.

Цеце Мерси за комплимента.

Хайде сега наистина лека нощ! Grinning

арабела е писала, но утре ще чета, че казах "наистина лека нощ".

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 01:02 от само за снимка

# 63
Ох, да спя спокойно тогава, Снимчице   Hug

Арабелка
, мился по въпроса  Hug

Лилия още се гъзурчи и аз стоя тук като кукувица, да не я разсея  Crazy Ама ще лягам, че утре пак няма да успея да ви изчета заранта  Crazy

# 64
Ау Роси Shocked Лили още ли не е заспала Shocked Аз да си трая тогава Rolling Eyes
Снимчице мислете Mr. Green,щото като почна работа трябва Ива да заспива рано,че иначе не се виждам Tired,а как ли да я събудя в 6-7 като на мене зверски ми се спи точно тогава Thinking
Арабела благодаря ти и на теб Hug Ако имаше още едно хлапе вкъщи щеше да е лесно-те си се търсят децата Flutter Пък и у нас няма къде толкова да ходи-само две стаи са Confused
Дианче аз така се присещам да ви питам всички на порции Embarassed-добре ли сте вкъщи? Нали за някакви операции говореше...дано са се разминали Praynig

Аз си изгледах серийката,а сега се разсъних..е няма угода! Ама ще си натискам парцалите да лягам де(а винаги по това време и зверски огладнявам,защо ли)

# 65
  • София
Здравейте!

Честит Рожден Ден на Михаела!

Вие не знаете, но аз - да, защото стоя до късни доби и ще ви издам, че тази нощ нашите администратори и модератори се трудиха усърдно. На това се дължи и увеличаването броя на страничките ни. Защото са ги намалили по дължина.

Ели, защо Шлябада приляга повече на бездомник? Какво означава?
Роси, Галакси, лелеее, какви сте самооо  ooooh! Как може така на косъм да се изпуснете?Значи Роси и Сашо са се гушкали а  Heart Eyes  Какво се притеснявате, че сте се припознали, пък вие? Вижте СЕМ как вика :"Гале, гале..." . Братовчедка ми един  с език я разцелува и да видиш ти майтап, като видя, че не е неговото гадже  hahaha Ама войниче беше човека и явно отдавна не беше виждал лИбоФта.
Дитта, кой ще гледа свекърва ти?
Сладур, Митко го забавлявам като седя с него на пода и си подаваме един на друг предмети или му показвам кое как се отваря и затваря, а той после опитва сам. След това той си играе сам, а аз трябва само да клеча до него. Това е единственото му изискване - да бъда на пода. Предпочита да слага предмети един в друг и после да ги изважда. Работа върша само когато спи, или го слагам в слинга, иначе настават страшни писъци, че съм изправена, а не на пода при него. Поради тази причина още не съм си подреждала гардероба след ремонта  ooooh! Та за играчките - аз не купувам такива работи. Той има достатъчно подарени, но играе с кутия от клечки за уши, кутия от мокри кърми, кухненски съдове...
Цеце не мога да разбера защо, но аз не успявам да отворя това меню. От двете връзки, които си дала и от сайта им, все не успявам. Или не успява да се свали, или пък го свалям, но ми излизат празни полета. Е, в крайна сметка ще поръчам нещо, за което си имат заготовки хората. Може и пица.

Може ли на мен, като вечно недоразбрала, да ми повторите(или потретите  Outta Joint ) в колко часа ще започне празненството ни? Коце е на работа в неделя и ако се налага, ще си врътне смяната.

# 66
Честит рожден ден на малкото пораснало момченце Наско! Да бъде много здраво дете, да порасне голям и силен мъж и да жъне успех след успех!

За невероятната и всеотдайна мама Соня:

# 67
  • София
И аз, и аз:
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ПРЕКРАСНАТА МУ МАЙКА, СОНЧЕТО!

# 68
Сладурче, тя си спи от 9.00 до 8.00 някъде. Нямам проблеми, ама сега нали повърна заради тъпата луканка  Twisted Evil и явно и е кофти на стомахчето  Confused

# 69
  • Pierrefonds, CA

Не знам защо, такава асоциация правя , скреч  Rolling Eyes

Честит Първи Рожден Ден на Наско ! Да е здраво и послушно дете !
Сонче, весел празник!   bouquet

# 70
Хеййй, Билкаааа, здравейййй!

Лилия не заспива  Shocked Shocked Shocked  ooooh! ooooh! ooooh!  Tired Tired Tired

# 71
Здравейте, мили мами!  Hug  Аз не съм ви забравила и често си мисля за вас, но за съжаление времето никак не ми достига да се гмурна пак в темичките...
Първо да почерпя със закъснение за първия рожден ден на сина ми:

Всъщност на рождения си ден той бе доста крив и кисел, въпреки вниманието, с което бе обграден (и въпреки, че му купихме ботушки за 50 лв  Rolling Eyes  )  Явно още не бе излязъл от сатурновата си дупка  Laughing  Затова пък на следващия ден бе слънчев и лъчезарен, готов за нови бойни подвизи  bowuu
За протокола:  има 6 зъба и пониква 7-ми, ходи нетърпеливо, хванат за ръка, но не смее още да се пусне, пълзи и се катери по всичко, което види,  тежи 8,150 кг и е висок 76 см. Върви дребничък, но е много жилав и енергичен, иначе си яде с апетит и още се кърмим по нощите (и денем, когато трябва да го успокоя)   Бъбри много сладко, а ако много му липсвам, ужасно трогателно казва: Мамо!  Обожава да играе с кака си, сега се радва на баба си и дядо си, които дойдоха от Бургас да ни видят. В събота ще празнуваме рождения му ден със семейството и  близките ми.

Ще се опитам да позачета темите по-назад, когато имам време към края на седмицата, за да вляза в час полека-лека.
Засега - на патерица -
най-хубави пожелания за всички едногодишни момчета и момичета! Да растат умни, жизнерадостни и здравословно палави! Да радват родителите си и да имат късмет в живота!
Здраси, Роска!   bouquet

Ето и малко снимки, сравнително актуални, отпреди 2 седмици:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300434&pid=8513659

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 03:01 от bilkata

# 72
  • София
Добро утро, мами!  Hug

Докато още не ме е ядосал някой /не от вас - от работата/, да черпя по едно кафенце и да ви пожелая един прекрасен ден със слънчицата! Hug

/непушачките да ме извиняват, но моят ден започва така...../

На зетя ще честитя СПЕЦИАЛНО, като се включа в по-нормално време, че сега ефирът ме зове!

Чаоооо! Hug

# 73
  • София
Честит Рожден ден и от нас с Нинчето на Наско! Сонче, дати е жив и здрав и много да ви слушка.   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=lo9u88U4wwo

Tired Аз се оказах май болничка. Уж само нямах глас, уж нищо не ме боли или сърби, а току виж съм с гнойна ангина. Днес ще ходя на доктор - досега се лекувахме по телефона с хомеопатични и имуностимулиращи лекарства, но май има нужда от нещо по сериозно. Ако не се стегна май ще пропуснем неделята с Нина  Sad

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО. ВСЕ ТАКА ДА ИЗПРЕВАРВА НАБОРЧЕТАТА И ДА РАДВА МАМА, ТАТИ И БАТИ!

Общи условия

Активация на акаунт