Пратих я сутринта с баща й на разходка. Не знам какво я е правил, защото тя преди обяд не спи, а в количката пък абсурд, но към 11.30 заспала. Явно й е било доста скучно

И към 12 я събудил и ми я води, защото нали трябвало тогава да яде

След това вече не успяхме да я приспим. Всъщност след 17.00 престанахме да правим опити, а напротив, стремяхме се да я задържим будна още два часа

сладурка и аз я оставям доста да си играе сама. Но при нас е лесно. Като я пусна в стаята на сестра й и си намира интересни работи сред нейните неща, за ужас на въпросната сестра

В кошарата вече не иска много да стои, но и там по малко се заиграва с играчките или книжките. Или й давам някое списание или притурка от вестника и го разглежда, мачка, къса. Ако се заблея се случва и да го похапне.

Иначе заедно разглеждаме книжки или снимки, играем примерно на тиганички /т.е. само аз пляскам по ръчичките и много се радва/, пея по някоя друга песничка, бутаме една количка за кукли, обикалме из апартамента, подхвърлям си или търкалям една топка

За играчките, не мога да те посъветвам точно какво да й вземеш.
Аз също съм се уляла, като всички ни, предполагам и вкъщи има какво ли не. Пък и планове за такива, които си мисля, че ще са й страаааааашно интересни

Заиграва се с всичко, но няма някакъв фаворит, който да предизвиква повече интерес от останалите. Пък и вско дете е различно.
Само в едно съм се убедила - че е най-добре да няма хаос около детето. Когато е заобиколено от много играчки или книжки, в един момент не може да се концентрира и не обръща внимание на нищо. Аз ги трупам в два чувала

Дита, стискам палци за бързо възстановяване на свекърва ти! Дано домашната обстановка и близостта и с вас, й подейства положително в тази насока!
Роси, Гале, изумихте ме и мен

И аз взех да се питам къде е Канела

Хайде, чао и лека нощ и от мен!