Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 794
  • 220
  •   1
Отговори
# 45
Ох,нямам сили даже да се хваля  Confused
А така исках да понапиша това,онова...
Роси,Галакси,големи сте п```и  Crazy викай,питай,ако си се припознала голям праз,нали няма да те видят повече  Mr. Green а сега се ядосвайте.И какви са тези номинации  newsm78 май съм пропуснала нещо,не за друго ами ако са всеобщи номинации,да следя за себе си  Joy
Таш,не се ядосвай,нали има и такъв период,който е в застой и после пак започваш да сваляш,ноооо като свърши диетата...всъщност тя не трябва да свършва,ако искаш да не станеш пак със същите килца  Sick Аз не съм ви казвала май  Rolling Eyes но след като се провалих с Дюкан,реших да си мина на моя изпитан вариант-само вечеря,през деня нищо...е ако ми се яде си хапвам,но стомаха ми се нагоди по светло да не огладнява  Crazy та съм -13 килца  Flutter не че няма оооооооще за сваляне,но и това е добре за сега. Hug сииииииииилно те прегръщам.

Щях да ви казвам за Стелла(Stella B),Стела да не се разсърдиш,но тези дни си мислех къде зачезна и взех да прегледам дали е писала и очите ми станаха  Shocked Помислих,че е бременна,но май не е...обачееее май мислят за второ  Wink Стела,хайде драсни два реда да споделиш,да кажеш как е Миташки,сърдиш ли се  Rolling Eyes

Взеха ,че ми дойдоха малко сили да се похваля какви ги свършех днес-сутринта излязохме с Габи рано,свършихме много задачки,които все отлагам,после се прибрахме ,детето си заспа и аз започнах ... Mr. Green "Изпрах" килима,сложила съм го в кавички,защото пране е силно казано,с препарат за килими го освежих,търках като луда,но светна  bowuu после украсявах елхи,стаи и съм много доволна от резултата,после правих сладки...не съм много доволна от резултата  Mr. Green после готвих,а през останалото време гледах,храних,мих дете,пях,подскачах,играх на криеница... ooooh! и се скапах.Хич не е в мой стил да се хваля,ама айде веднъж в годината може,а и тази е вече към края си,та да не си пропусна шанса  Joy

Дес,като четох с какъв зор си взела урина,се поуспокоих,че не съм съмо аз с такъв проблем,вече втора седмица се опитвам да стигна до лабораторията  Blush но утре сутринта вече ще действам яко,то ще изтече срока на направлението  ooooh!

Цеце,утре ще гледам меню,немога сега  Tired

Лека и спокойна нощ  Hug

# 46
Ехооо, ДЗЯяяяяК!

Ей, ма на/както се казва/!

Честит рожден ден на Михаелка и честит празник на мама Верик! Да сте живи и здрави цялото семейство и много щастие, радост и любов ви желая!

Роси, Гале, ама може ли такава излагация Rolling Eyes? На какво прилича вашето, ама-ха! И да ви е съвсем непозната, отиваш, хващаш за ръката мацката и "Право куме в очи" - Ти Галето ли си или не си?
Какво е това , ама да не бъркам, да не би да не е тя, позната ли ми е? Следващият път и двете пред строя. Вие не сте ли се виждали, вече?

Дес, благодарим за темата и браво за ползотворния ден, макар, че все си мисля, че можеше и да си починеш newsm78!

Ох, мойто малкото маймунче, все още не е заспало  - няма умора това дете!
Отивам да го приспя и ако имам време и възможност, после ще дописвам.

# 47
Аууу, Роска, Гале, малиии за бой сте, бе!! Shocked Как може да не се спрете и да се прегърнете? Аз още помня уникалната ми среща с Жу, там някъде си Mr. Green и после не по-малко готината с Лилчо. Ама айде, ще има и друго поводи за среща. Wink

Софи, Таш, айде де, сънували ме, и кво?? Да гадая ли ? Naughty Отчет.

Таш, Фурла...Това не е ли синоним на много пари. Thinking Замисли се дали не е по-добре да си фанеш мъжЪТ и да литнете до Тунис, хем почивчица, хем пазарлък на чанти. Wink Mr. Green Ако не - прати мене, бе, 'наш ква червена прелест ще ти спазаря! Mr. Green Дюкан запича. Гадна работа. Ама нали ти казах, мацко - мноооого течности и овесени трици, както пише юл4ето! Naughty Минус 3 само, хм. Как редуваш дните, имам предвид колко само белтъчни правиш и после колко със зеленчуци?

Дес, браво на добрата майка и домакиня! Hug Охооо и Мерги се е изявявала. Wink Оф, съвсем ме наплашихте с таз урина сега... Tired Още нямам колектор, а до петък трябва да съм успяла. ooooh!

ГърлЗ, изпизват свекърва ми в понеделник. Което е и много радостно и доста плашещо. Тя не може да върви и да говори т.е. ще имаме още едно бебе...трудното започва. Светльо е страхотен куражлия и голям оптимист, но го усещам, че го прави, за да подкрепя баща си... иначе и на него хич не му е леко. Ама ще се справим. Wink

Айде гуш! Hug

# 48
Дита,ще се справите  Hug Бъдете силни и позитивни,желая бързо възстановяване на Галя и много сили на вас  Hug

# 49
Ива още не е заспала,та ще карам по кратката процедура,мислех повече да пиша,ама Outta Joint
Роси,Гале наистина сте големи ш****и Laughing Ми викайте бе,викайте Mr. Green
Гале как е настроението днес? Май просто ти писна да си седиш самичка?
Мерги аз те питах за работата какво стана,ама явно си ме изпуснала измежду редовете Thinking Браво за свършената работа!
Дес браво и на теб за днеска Grinning Не се тревожи за тия левкоцити,виж хората са ти казали,че резултатите оттам излизат странни...

Кажете ми с какво си забавлявате децата? Ивчето като обиколи двете ни стаи и вече и е скучно,а в това време не можем да излизаме,само пръска Tired пея и аз чат-пат,уча я да казва думички,че тя само си пее едно сладко"па-пи-па-та" Heart Eyes Mr. Green Виждам,че и е скучно,какво да правя или каква играчка да и взема?
Ох,още не ще да спи..какъв е тоя режим у нас не знам,у баба си спи следобед три часа и вечер в 21.30 е заспала Whistling

# 50
  • Pierrefonds, CA
Мерги, не знам дали мисли Стелка за второ, но едно време докато аз влизах в "Искам бебе", но не пишех, имаше доста силна група там.. Правиха си срещи и т.н. Та си мисля,  4е заради компанията  там  е в този подфорум  Simple Smile

Дитта, дано бързо се възстанови свекърва ти ! 

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:15 от E&M

# 51
 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505

Станахме за резил с Галето  Embarassed

Ай, мълчете сега! Да си остане между нас  Crazy

Аз да ви се похваля. Вече си имам сигурен ученик Heart Eyes Ех, момченцето ми порасна, бе мами  Rolling Eyes Записах го в 1-ви клас. Днес цял ден ми е едно смесено такова, хем мило, хем леко носталгично, пълнят ми се очите хем от радост, хем от малко тъга...Да ми е жив и здрав и дай Боже добър ученик, ако ли не, здраве да е  Laughing

Както всички вече разбрахте  Mr. Green днес ходихме за бързичко до СЗ. Оборудвахме се с разпределител и от  утре спирачките ни би трябвало да са наред. Купих малко подаръче за РД - нищо особено, но от сърце  Heart Eyes, и вече само изключително лошо време би ни спряло да дойдем   Mr. Green

Запознах се с новата, вече стара изгора на сестра ми тъкмо на време, че на 27 може би заминават за Норвегия   Confused Confused Confused Признавам си много ми е кофти, ама само тя да е щастлива, жива и здрава, пък всичко останало свързано с нея ще го преживея  Mr. Green

Аз вече съм напълно гинекологично здрава. Имам си отрицателен тест за микоплазма. Сега обаче от недохранване ли, от стрес ли, от силни АБ-ци ли,  newsm78 нещо все ми гризе под ребрата и болиииии, еля като ми се подуят червата умирам от болка, ама Дианчето ми е спасението в случая   bouquet Та от 2 дни, да чукам на дърво, гризе си ме, ама поносимо  Wink

Друго май не се сещам да ви се изфукам    newsm78 Утре ще ви чета, че днес ми е много изморено  Rolling Eyes 

Обичам ви!

Лека нощ!

# 52
  • София
Здравейте, прекрасни мои приятелки! Честит празник на празнуващите, които не съм поздравила напоследък! Само здраве и щастие ви пожелавам!

Ditta Кураж със свекърва ти! Hug Наистина ви престоят тежки времена, но всичко зависи и от състоянието и волята и. Щом не може да говори явно е много тежък инсулта, но дано по- бързо да се възстанови и раздвижи. Божа работа е всичко при инсулта! Praynig

Цеце Няма нищо да поръчвам от менюто, а на място вероятно ще изпия едно кафе и вода, че ще ми е малко рано за друго. Благодаря ти още веднъж за организирането на празненството!  bouquet

Роска Ако съм те копирала е несъзнателно, но вярвам, че си го приела като комплимент. Трудно е човек да е оригинален, а аз съм се нагледала на всякакви резили на хора стремящи се на всяка цена да са различни и с чисто сърце усвоявам от другите, онова което ми харесва и може да ми бъде полезно.  Hug

Дес Браво на теб какви си ги свършила в свободния ти ден!

Шлябада Новият ти ник е супер! Напомня ми за нещо приказно. Злодея в тази приказка е ясен, но аз го елиминирах като изхвърлих гадната холна масичка още преди два месеца. сега ми е едно просторно, хубаво и безопасно. Е, като дойдат гости си държат чашата в ръка, но то с дете наблизо и без това няма друг начин. Незнам при вас дали е възможно, но само споделям, че като изпъдиш гадината е много по- приятно. Wink

sofchenceto Горе главата! Няма да униваш заради глупостите на другите!  Hug

Сладурче Поздравления за изпитите и добре дошла!  bouquet На въпроса ти- опитвам се да го оставя да се забавлява сам. За мен е много важно умение за едно дете да може да си развива въображението и да е самостоятелно. Примерите сред по- големите деца на мои познати, които не могат и две минути да си играят сами винаги са ме ужасявали. А и малчо сега се опиянява от походката си и само обикаля и иска нещо да ръчка и рови. хич не ще и да си помисли за мен и забавленията, които мога да му предложа. Ако съм в упорита фаза стоя с една книжка на дивана и като дойде до мен му показвам кравата и той казва Ммммммммм, а следващите животни само ги поглежда, но от месец и половина си знае само кравата. Като ми писне книжката го питам на колко години е и му отговарям, а той, в най- добрия случай ме удостоява с един боен вик и поема накъдето е тръгнал.
Играчки повече не купувам. поне засега. Майка ми ми направи забележка, че сме имали колкото за една детска градина и сигурно е права.  А най- сложните и завъртяни имат най- малък успех. Кофички, които се слагат една в друга, кубчета и такива са му най- интересни. При момичетата незнам какво ще има успех.

Някой знае ли Канелска къде се загуби?

Еми, толкова от мен. Ще ви оставям, че сме си даунлоуднали един епизод от едно сериалче и отивам да го гледам. Лека нощ и приятни сънища на всички!

# 53
  • София
Здравейте.

Аз набързо, че вчера си изписах писалото и сега ме мързи  Embarassed

Днес с Василия му ударихме 4/четири!/-часов следобеден сън  Shocked Направо бях потънала в небитието и не знаех къде се намирам, като се събудих. Имах нужда от едно такова наспиване, сега съм свежа като репичка, но мисля да не окъснявам много-много, че да си запазя ефекта от хубавото наспиване.

Гале, Рос, големи сте шматки. Телефоните нямате ли си бе, мацки? Пък Роси да беше звъннала, че ще ходи в СЗ, ама аз ли да ви уча. Срам ги било....Нямам думи за вас.

Сладур, скучно й на Ивчето викаш...  Thinking Ами книжките интересни ли са й? Вземи от тия картонените с много картинки ги разглеждайте, казвай й кое какво е...Пускай й музика....В краен случай едно пластмасово шише от кола с нещо дето да го бута вътре и да дрънчи пак ще свърши работа, тъкмо и пари няма да даваш за играчка  Joy А, тя и Снимчицата писала, и аз много я оставям Василия сама, но не за да не ми се пречка, а защото също смятам, че има нужда да си изгради свой собствен свят. Тя много си играе сама и някакви сюжети си реди....

Василия тая вечер пак си набара мокрите кърпички, а оня ден като беше с баща си, докопала Судокрема  Crazy Първата кутия я ползвахме една година, сега тая и 3 месеца не можа да изкара  Crazy

Да кажа, че всички пари, които са ми пуснати по сметката, вече са налице Peace Което значи, че парички имам от Сонче, Креми, Снимка /на която вече знам и името, едно от любимите ми женски имена, ама няма да ви го кажаааа smile3534/, Мими, Юлче, Катя, Катюша. Всичко е точ! Медхен, пък ти не ме ядосвай, моля ти се, ами си гледай детето да оздравява и в неделя в пълен състав в Петлето! Hug

Дита,  напълно разбираемо е, че не върви сега да пътуваш... Confused Виж и се свържи сега със Сончето, да ти даде координати на докторята, защото сега е най-важно как ще се подхване лечението и възстановяването! Прегръщам те и много кураж и за Све!

Ооох, Роси, аз на моя племенник като съм ходила на откриването на учебните години, какъв рев съм изревала  Blush, пък за мойто не знам...Представям си какво ти е вълнение  Hug

Канела да не се спотайва такава, а да се яви бързо на отчет! Надявам се всички в къщи да сте добре! Нали не си се уплашила от рокерско нашествие през март? Joy Ние ще бъдем на хотел, няма да досаждаме, само аз малко ще ти подосаждам, за да се видим     bouquet

И аз ще си пускам една серийка, чао и лека нощ!

# 54
Брей, Снимчице, ти сега ме хвърли в размисъл  newsm78 То верно, че доста мамаи наведнъж се включихте, когато се включи и ти, ама аз като че ли съвсем ясно си спомням, че след един от първите си постове беше написала нещо от сорта на"Роси , малко те копирам, но...." или нещо такова  Rolling Eyes Дано не съм те обидила с нещо  ooooh! Просто в духа , в който пожелах "Лека нощ!" много ми напомни на теб, затова написах онези неща  Rolling Eyes Много ми докривя  Confused Далеееч, дале съм от мисълта, че си тръгнала да ме копираш умишлено. Боже опази! Ти мен??? Снимчице, много те моля, извини ме  Praynig

Ааа, еми това е  Confused Станали еуфорична, все ще сгреша  Confused

# 55
  • София
Снимке, скарай й се сега ти на Роси, че да не го отнесе от мен!

Забравих да честитя на рожденичето ни днес, за което се извинявам!

Честит 1-ви рожден ден на сладката Михаела! Да е жива и здрава и с много обич да топли сърцето на мама! Верик, честит празник! Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:25 от Цецето

# 56
  • София
Дзак! Mr. Green

Юле, на теб забравих да кажа - явно си влязла в някаква шлябададайска фаза, харесваш ми така  Joy Много обичам аз греяна ракийка,  ама тая зима ще пропусна, че много шекер вътре, бе!  Crazy

Номинирам Дес и Мерги за булки-къщовници на месеца!  bouquet

# 57
Цеце, ти правосъдие ли раздаваш тази нощ  smile3534
На Галето не се обадих, защото и аз днес разбрах, че ще ходим  Rolling Eyes Тръгнахме към 12.00 и понеже оставихме Лилия на свекитата, трябваше да се върнем по-бързичко, а и Ицко от градината да вземем в 17.00  Peace Нямаше за кога да си уреждам срещи, а и мола хич не беше заплануван. Оказа се, че сестра ми е изпозвала момента да ни запознае с Агрон и ни покани да ги разведем из мола, че в мол не беше стъпвала  Peace Ей такава една стана никаква  Confused, ама поне да се бяхме познали с Галето или престрашили да подвикнем на "непозната"  ooooh! ОФСИ  Sick Абе аз подвикнах :"Я, Галя!" , ама въпросната девойка не реагира никак и...нищо. Време, времеее има много  , какво ви се обяснявам Heart Eyes

Лилия повърна докато спеше  Confused Имаше едно парченце лукакнка в повърнатото, за което го отнесе баща и, щото не успял да я опази  ooooh!

Мерги
, смятах да ти пиша тук, ама айде на лични  Hug

# 58
Ееее няма такова гъзурчене,смучене на крака и прочиеее TiredЧак сега заспа Ива и то като я пляснах два пъти по пампата и се разкрещях вече,ми така де...кое време е вече??Гушках я,сърих и се,люшках и не ще-калпазанка! Накрая мъжо пак заключи,че съм истеричка,ама и аз се изморих,то верно не бива д аи викам,ама направо прекалява всяка вечер все по това време Tired
Цеце,Снимчице-много ви благодаря за съветите Hug Явно мойта Ива все по келеш от другите трябва да е,книжките ги яде и не ще да чува коя животника каква е,бутилки съм пълнила с какво ли не..и пак така,три минути се занимава и все ме търси и мрънка Outta Joint Нищо като хората не мога да свъша,я Цецето пак какви красоти е наснимала във вкусната тема,пък аз някоя манджа набързо и хич ни време,ни мерак имам и на вид да я аранжрам.
Ама и аз съм #Silly
Честит рожден ден на Михаела на Верик! Голямо и послушно момиченце да порасне Hug Hug
Дита ама аз май бая материал съм изпуснала...свекито ти има инсулт ли Confused Ох....много кофти работа...акоимате нужда от съвет и препорука за специалист,веднага се отзовавам! Нали сега това и на мойта глава,даже днеска ходихме с майка и до Хасково..
Юлче,свате аз все забравям да ти кажа колко и на мен ми харесва новия ти ник Peace И искрено се забавлявам да чета как те "работи" Дани Mr. Green
Изморена,не изморена ще си пусна една серийка от моя сериал пък! Може да не се изкъпах и лакирах,ама нА(напоследък все повече се занемарявам и хич не ми харесва тая работа)
Лека нощ!

# 59
Много тъпо. Реших да си копна старите публикации, за да избера важни неща, които съм споделял за Лилия и гледам няма ги  Sad И в Архива ги няма и то нашите Ноемврийски теми  Confused По какъв признак решават коя тема да изтрият и коя не?

Общи условия

Активация на акаунт