А така исках да понапиша това,онова...
Роси,Галакси,големи сте п```и
викай,питай,ако си се припознала голям праз,нали няма да те видят повече
май съм пропуснала нещо,не за друго ами ако са всеобщи номинации,да следя за себе си 
Таш,не се ядосвай,нали има и такъв период,който е в застой и после пак започваш да сваляш,ноооо като свърши диетата...всъщност тя не трябва да свършва,ако искаш да не станеш пак със същите килца
Аз не съм ви казвала май
та съм -13 килца
не че няма оооооооще за сваляне,но и това е добре за сега.
сииииииииилно те прегръщам.Щях да ви казвам за Стелла(Stella B),Стела да не се разсърдиш,но тези дни си мислех къде зачезна и взех да прегледам дали е писала и очите ми станаха
Стела,хайде драсни два реда да споделиш,да кажеш как е Миташки,сърдиш ли се Взеха ,че ми дойдоха малко сили да се похваля какви ги свършех днес-сутринта излязохме с Габи рано,свършихме много задачки,които все отлагам,после се прибрахме ,детето си заспа и аз започнах ...
после украсявах елхи,стаи и съм много доволна от резултата,после правих сладки...не съм много доволна от резултата
и се скапах.Хич не е в мой стил да се хваля,ама айде веднъж в годината може,а и тази е вече към края си,та да не си пропусна шанса 
Дес,като четох с какъв зор си взела урина,се поуспокоих,че не съм съмо аз с такъв проблем,вече втора седмица се опитвам да стигна до лабораторията
но утре сутринта вече ще действам яко,то ще изтече срока на направлението 
Цеце,утре ще гледам меню,немога сега

Лека и спокойна нощ
Отчет.
Замисли се дали не е по-добре да си фанеш мъжЪТ и да литнете до Тунис, хем почивчица, хем пазарлък на чанти. 
Не се тревожи за тия левкоцити,виж хората са ти казали,че резултатите оттам излизат странни...

Та от 2 дни, да чукам на дърво, гризе си ме, ама поносимо
Което значи, че парички имам от
/, 
И в Архива ги няма и то нашите Ноемврийски теми