Все още НОЕМВРИЙЧЕТО празнува,за първата годинка то палува

• 8 789
  • 220
  •   1
Отговори
# 15
Дианче  Hug вече се чувствам по-добре,но буцата в гърдите ми си остана  Sad Разочароваха ме някои хора,вече ще си имам 1 на ум  Naughty  Благодаря,че попита   bouquet Ти да не хапваш пак пред компа,ааа  Mr. Green Целувки на Павката Heart Eyes ,кви са тия колики по никое време сега  Thinking

# 16
  • Хасково
хайде да се запиша и аз в новата тема   bouquet за Дес

И разбира се Да е жива и здрава нашата малка рожденичка днес - Михаела!!! Да е весела, палава и умна, за радост на мама и тати!!!

и за най-щастливата мама днес:

Стела се събуди и ще ядем... затова по-късно пак ще се включа  Heart Eyes

# 17
Охх аз май съвсем изтрещях Close Ми снощи бих се заклела че писах на 13 или 14 стр. в старата тема,а днес поглеждампоста ми на 17-та #Crazy То ако се бях усетила още тогава щях да я пусна темата,ама.... Rolling Eyes много съм зле дами ooooh! То това не че е много важно ама мен си ме човърка и също състоянието ми взе да ме притеснява.
Сега по същество......
Сутринта с родилни мъки успях да взема урина от Хриска,че вече изтича месеца аз се моткам с тия изследвания.Първо я измих,дезинфекцирах гърнето с препарат,после 90 градусов спирт,ама мноооого обилно.Седя си детето на гърнето почти час и няма и няма пико.Междувременно изпи едно шише с вода и не и не.Викам си няма да стане,сложих и колектор,но тя не се спира и съответно като погледнах колектора опикан,а вътре в него нииищо #Cussing out И се отказах.След малко обаче си викам,айде за последно да я пробвам и О, чудо събрах ценната течност и я понесох към лабораторията.Писна малко като и боцнаха пръстчето,но нищо сериозно общо взето.Върнах се след час за резултатите,нося ги на док,тя :"ааа добре,много добре.." и в един момент "А Shocked - 10-12 левкоцита в седимента".Откачих ви казвам Sick Миналата седмица на Стефи същата работа,отидоха на др сутрин никакви левкоцити няма,само се бяхме ошашкали.Док ми каза да не се притеснявам щото на тези лаборантки често им се привиждали несъществуващи неща и каза да мина някога за нов талон и пак да дадем урина #Cussing out #Cussing out #Cussing out Аз ако трябва в някоя Софийска Лаборатория ще довтасам,ама при тия вече,не #2gunfire МАкар,че след като това стана и със Стефи изчетох много неща,наистина ставали много грешки,но ако в действителност има нещо подобно никак не е добре Tired Та хем си викам да не се безспокоя,хем съм си паника.
И така.....

Честит празник Верик!Да ти е жива и здрава Михаела Hug Heart Eyes bouquet!

Аз днес съм почивка,имаме празник на училището,та затова пиша по това време Wink С такова нетърпение чаках да си остана един ден през седмицата,че той взе че свърши Tired

# 18
  • София
Здравейтеее  newsm47

Деска, мерси за темичката  newsm51 и не си ти зле, наистина снощи беше по-малка цифрата на страничките Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШКАТА НА ВЕРИК
  bigdance2 newsm59  newsm38

Дита, то и аз ви сънувах снощи с Моната, странно как не сме се засекли със Софи  Joy Joy

Сладурка, добре си си дошла, лиспсваше ни много, браво за изпитите, не се престаравай, важно е да ги отмяташ, след време никой няма да те пита колко си имала по еди какво си  Hug

Дианка, аз нали много ти вярвам  Hug, значи и ти смяташ, че може да има колики  newsm78.Че у дома само ме подиграват, но Александър нощем само се мята и пръцка /пиша го умалително, щото е бебе, да не прозвучи грубо, ама...  Mr. Green/и ми казват, че няма човек с колики на годинка.Целувки  Heart Eyes

Момичета, да ви се оплача с тая диета-първата седмица дето смъкнах 3 килограма и това си е, вече четвърта седмица започнах и нищо  newsm45, надявам се да отпочна изведнъж пак да свалям, че ще се ядосам и  ще видят едни пици срещу офиса  smile3503

# 19
  • София
Такаааа, привет и от нас - какво беше - ЦООООП !

Цеце, относно менюто - нали не епроблем там да се поръча. Въобще не съм наясно с настроенията на Нина и токо виж и ни съм яла ни съм пила - както обикновенно на такива мероприятия. И да пъръчам е ще нещо което име удобно да направят в момента.

Ние с Нина днес направихме един пазар  Joy. Тя се сдоби със строител ( подарък  ) и слонче-люлка а мама с нови обици ( за ИД от татито  Mr. Green ).

Дианче, ти ли си от моята партия - аз напоследък само пред компа хапвам   Blush .

# 20
  • София
Забравих да спомена с какво нетърпение чакам тоя общ рожден ден  Embarassed, толкова искам да се запозная с някои и да видя други вече познати  Hug.Дано успея да ви видя, де, щото Сашката сега прохожда и аз съм му непрекъснато по г*за  Mr. Green

Цеце, много ми е домъчняло и за теб /да го напиша пред всички откога не сме се виждали, че да се засрамим  EmbarassedHug Hug

# 21
Няма луди  Naughty снощи бяхме на 12 страница,опитах се да разгадая какво се е случило,но нищо  Crossing Arms а съм много любопитна  Mr. Green

# 22
Таш, що да няма колики?  Те не са приоритет само на бебетата. Дани още има колики и не стига това, ами и иска непременно да суче, за да може да пръцне. Иначе номерът не става, не знам защо. Яде, пръцва, спира да яде , самообибва се, обръща ми гръб и заспива. Типичен мъж  Crossing Arms
Иво също имаше понякога колики на тази възраст, а и досега понякога има след настинка или след някоя по-тежка храна. Само че неговите с епроявяват при следобедния сън, нощем - много рядко.

Дес, проблемът не е в теб. Броят мнения на страница май е намален и затова се е получило такова преоразмеряване на темата.

# 23
  • Pierrefonds, CA
Няма луди  Naughty снощи бяхме на 12 страница,опитах се да разгадая какво се е случило,но нищо  Crossing Arms а съм много любопитна  Mr. Green

работиха по сайта снощи доо сутринта рано в БГ и са омотали нещо...

Честит рожден ден на Михаела ! Здрава и красива да расте !

Юлче
, откъде го избара този ник  Laughing ? Мария не, че е било някаква рекция на непоносимост към белтъка и т.н., ами като и дадох лъжичката и лизна кис. мляко направи физиономия на повръщане и хоп веднага повърна кашата, която беше яла..Отврати се от вкуса му. Молко , по малко ще свикне, има напредък  Simple Smile

Роси, не сме с американски хол, аз не исках  Grinning

# 24
КОйто е измислил ниските холни масички, да получи постоянен запек дано. Не стига, че Данката се катери по столовете в кухнята и на дивана, сега вече го свалям постоянно и от масичките (имаме си две  Rolling Eyes ). Дайте му само опора за краката и се е покатерил навсякъде.

Ели, никът е един стар ник на брат ми, от някаква песен е  Laughing

# 25
  • Pierrefonds, CA
КОйто е измислил ниските холни масички, да получи постоянен запек дано.
rotfImao

Този ник приляга на някой бездомник, клошар, не на теб  Grinning  Wink

# 26
Юлче,как да помогнем на камиончето да стигне по-бързо до вкъщи,пък после ще мислим за света  Mr. Green  Много ми хареса  Peace
А ти недей да кълнеш така  Crazy добре,че е покойник горкия човечец,голям зор щеше да види  Sick

# 27
Хак му е, Мерги. Не стига, че постоянно ме преследват, за да ме изритат в глезените, не стига, че непрестанно ги местя, щот все не мога да им намеря място, ами сега и тендовагинит получих да го отлепям малкия със сила от тях.

# 28
  • София
КОйто е измислил ниските холни масички, да получи постоянен запек дано.
Е***си , все едно съм ги измислила аз  Embarassed Embarassed Mr. Green
Тя Дита е виновна, че не каза, че диетата има странични ефекти  Mr. Green

Галакси, къде си, хубавице  Hug, съмнителна си нещо следобедите  Wink

Този ник приляга на някой бездомник, клошар, не на теб  Grinning  Wink
Ели, как обаче категорично сме добили някаква представа за Юлчето и само определяме кое и отива и кое не  Mr. Green

Вчера си харесах една червена голяма чанта на витрината на Фурла, ама реших, че няма смисъл да влизам  newsm78.Сега, като Дита не се сети да ми вземе /и да ми я спазари на добра цена  Wink/ от почивчицата, ще трябва да навивам Цецето и Ванилия  Mr. Green

# 29
Таш, с Ели сме се виждали  Laughing Тя си има доста точна представа за мен Laughing

А ти си пий овесените трици всяка сутрин с обезмасленото мляко на гладно. И сигурна ли си че нямаш нищо общо с проклетите масички?

Общи условия

Активация на акаунт