Чакаме те с нетърпение, Дядо Коледа - Юнските деца 2004

• 40 194
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледам,че пак има болни,то в това шашаво време само бацили се носят.Ние засега ги прескачаме Марио като си е у дома,но пак да не викам Дявола Mr. Green

Краси,какво е тива ДК  newsm78 ,за първи път чувам.

Днес ще ходя на фризьор,ще се правя хубава Mr. Green,макар че аз така се подстригвам,че никой не забелязва промяна Laughing,но все м,е е шубе и не ми се рискува да прасна нещо различно,че после ако не ми хареса незнам какво ще правя.

Лили,утре ще преведем парите,да не ни отпшишеш Grinning

# 76
Краси,какво е тива ДК  newsm78 ,за първи път чувам.

Детска консултация. WinkТъкмо ще се приготвяме сега.Че ще минавам и аз преглед и не мога да пия кафе,ще ми взимат кръв...Да отиваме и да се връщаме да пия,чееееее #CrazyОткачам без кафе Mr. Green

# 77
  • София
Боже,детска консултация!!!Марио го мерят около рожденният му ден,иначе си го наблюдава редовно,нали е все болен като тръгне на детска.

Аз обаче отивам да пия кафеееееееее Mr. Green,че имам нужда.Това ежедневно ставане около 7,нещо ме съсипва.Ееееех къде е маминка да помага Joy

# 78
Боже,детска консултация!!!Марио го мерят около рожденният му ден,иначе си го наблюдава редовно,нали е все болен като тръгне на детска.

Аз обаче отивам да пия кафеееееееее Mr. Green,че имам нужда.Това ежедневно ставане около 7,нещо ме съсипва.Ееееех къде е маминка да помага Joy
На шест месеца ни викат нас newsm78
Не споменавай думичката "кафе" ако обичаш Mr. Green Joy Joy

# 79
Хайде още една кафеджийка в кюпа Mr. Green
Аз допивам вече...
Руми, ставам не около 7, ами в 6.50 Crazy Ама и преди ставахме в 7 /малкия ни будеше всички/, та може да се каже, че съм свикнала вече Mr. Green
За ДК, и нас ни викат на 6м., което ме подсеща, че доки беше звъняла един ден и май е за това /не си бях чула телефона, пък после тя не ми вдигна.../
Ама май ще и издиктувам мерките по телефона, че не ми се води детето в тая вирусна обстановка там!
А доки с мен не се закача, че знае, щом кажа нещо и точка, ако иска, ако не майната и на ДК, знам колко ми е пораснало детето Laughing В детската ги мериха преди месец и половина Naughty

# 80
  • София/Сливен
Привет и от нас!
За консултацията - ами имам смътен спомен (от големия) - че беше казала на 6 месеца до 3 годишна възраст, после на 1 година. Ние ходим както дойде. Обикновено когато отиваме за преглед. Тошко го водех до по-късно през 6 месеца, заради Велина - водя ги винаги и двамата, няма къде да го оставя. Ама сега като порасна и тя... Обикновено около рождените им дни гледам да комбинирам нещо (те са през 20 дни) - миналата година в началото на май изкараха варицелата, на контролния преглед мина и меренето и тегленето. Когато има много болни нашата докторка не настоява да се влиза изобщо в болницата.

Велина вече е с конюнктивит и на 2-те очи, с 2 болни уши, запушен нос, зачервено гърло. Имаме си капки за навсякъде дето може да се пъха - очи, уши, нос, и хапчета за смучене.

Аз пък не пия кафе, не съм пила никога, щот не ми харесва. Даже миризмата му не ми харесва.

# 81
Меги,ужас!Дано по-скоро да ви мине! Praynig
Тъкмо днес с доки стана въпрос,че вече рядко се виждаме. LaughingАнелия от миналата зима не е пила АБ,дано да е все така! Praynig
За кафето,какво да кажа! LaughingВ момента изобщо не му усещам вкуса,дори ми е гадно някак като го пия,но пусти навик! Mr. GreenПросто като стана и първо пускам кафемашината да загрява,тая сутрин направо едва издържах. Joy
За капак ,мъжо е пил сутринта,преди да тръгне за работа и си оставил чашата до лаптопа ,да се дразня. Crazy
Той от утре е отпускарче,та май чак до 5 януари. LaughingТая година и доста гости ни се очертават.Гласим се  да ходим и до Варна малко,но ще видим как ще е времето,дали ще сме здрави... Grinning
Уф,трябва да ходя да готвя.За това станах уж.Така ми се спеше още! Laughing

# 82
  • София
Меги,ужас!Дано по-скоро да ви мине! Praynig
Тъкмо днес с доки стана въпрос,че вече рядко се виждаме. LaughingАнелия от миналата зима не е пила АБ,дано да е все така! Praynig
За кафето,какво да кажа! LaughingВ момента изобщо не му усещам вкуса,дори ми е гадно някак като го пия,но пусти навик! Mr. GreenПросто като стана и първо пускам кафемашината да загрява,тая сутрин направо едва издържах. Joy
За капак ,мъжо е пил сутринта,преди да тръгне за работа и си оставил чашата до лаптопа ,да се дразня. Crazy
Той от утре е отпускарче,та май чак до 5 януари. LaughingТая година и доста гости ни се очертават.Гласим се  да ходим и до Варна малко,но ще видим как ще е времето,дали ще сме здрави... Grinning
Уф,трябва да ходя да готвя.За това станах уж.Така ми се спеше още! Laughing

Да не вземете да си омръзнете пък сега Mr. Green Joy

Меги,вие пък пълен комплект сте направили,дано се оправи бързо Велинка.

И аз ще ходя да готвя,че само се шматкам днес.Е,сутринта врътнах един бобец,ама съпружеството беше взел на Марио едно къбапче с хляб и тъй като за него не си взел,само точеше лиги и вика " Марио,не е ли ти неудобно,ти ми ядеш кебапче,а баща ти боб ще млати?" Mr. Green Та сега взех кайма и ще правим нещо с топено сирене и кремвирши,незнам точно какво ще излезне.Ама опитал го някъде и много му харесало,незнам ако той забременее кво ще го правя hahaha В този ред на мисли забравих Лили-ако ти се прияде казвай къде да пращам Laughing

# 83
Да не вземете да си омръзнете пък сега Mr. Green Joy

За разнообразие винаги можем да се поскараме. Mr. Green
Стаси би трябвало да е изписана вече.
Вчера малката имаше имен ден,аз даже не знаех,но това е друг въпрос Laughing и се обадих на мъжо да и купи някакъв подарък,като се връща от работа.И подаръка се оказа едно голямо плюшено магаре,което цяла нощ ревеше в леглото и,понеже тя го натискаше докато спи. #CrazyДано по-бързо да му паднат батериите! Joy Joy
Сега ще го носи и в градината,да го показвала. Laughing

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 07:44 от Крaси

# 84
Mеги Hug Hug Hug Дано се оправи по-бързо детенце  Praynig
Краси, честита ти именничка на патерица  bouquet
И на мен преди години ми сервираха, че на Св. Ана съм имала имен ден, била съм Ди-Ана (демек два пъти Ана newsm78) /почерпи ме една адашка за имен ден тогава hahaha/ Ама аз не съм чак на такова мнение Crazy
Вики е на детска, малкия още не, колежката сега каза, че ще си спре детето за известно време от градина, че било пълно с болни деца там #Crazy /в една детска са с Вики, ама в различни групи/. Е писна ми вече, верно ще надера някоя майка вече! ooooh!
Лилееее, не се покривай ей, че те мислим Hug
Руми, как можа така да оставиш старото куче да точи лиги по на палето манджата hahaha

# 85
  • София/Сливен
Здравейтееее
Днес Велина си отвори очите нормално, не бяха залепнали. Носа и обаче е задънен яко. И често иска да пишка, макар че пуска само по 2 капки, и казва че я боли след като я измия. Това вече ме притеснява.

# 86
Здравейтееее
Днес Велина си отвори очите нормално, не бяха залепнали. Носа и обаче е задънен яко. И често иска да пишка, макар че пуска само по 2 капки, и казва че я боли след като я измия. Това вече ме притеснява.

Меги,пуснете стерилна урина да видите да не е цистит.За очичките-браво! Hug
Дианче,мерси! HugЧестито и на теб тогава!  bouquet

# 87
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. На болните скорошно и бързо въстановяване. Аз тази вечер ще си имам дете най накрая - 10 дни от както не съм го виждала и вече се побърквам. Но знам, че ми остават още няколко часа.

# 88
  • София/Сливен
Краси, сега и погледнах гащичките - има някакво течение, което по-скоро е влагалищно (по-назад е). На някой случвало ли му се е подобно нещо на малко дете.

# 89
Краси, сега и погледнах гащичките - има някакво течение, което по-скоро е влагалищно (по-назад е). На някой случвало ли му се е подобно нещо на малко дете.
Меги,веднъж доки се съмняваше за Анелия ,тя също нямаше течение и ме накара да пуснем урина.Явно не е задължително да има,не знам... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт