Наистина има много неуредици в държавата, за които първо властимащите трябваше да се погрижат преди да влезе този закон в действие. А именно да се задължат всички работодатели да осигуряват на реалната заплата!
Тази петиция и този нов закон ощети много бъдещи майки както е Нани. Аз лично бях против подписването й, но Калин ме накара. Защото ме обвини, че след като не ме касаело не съм права да не подписвам! Е не беше точно така, но както и да е, подпписах я.
Според мен старият закон с 9-те месеца майчинство беше доста по-добър от гледна точка на вратичките които осигуряваше на майките които ги осигуряват на минималната да реагират и да се осигуряват на по-голяма заплата. Прекалено беше искането от 1г., но това си е пак само мое мнение. Едно изказване на майка в репортаж по БТВ много ме подразни с изказването си..."ами ако го направят 2 години ще е най-добре"

Според мен има и други насоки върху които е хубаво да се погледне. Пример ще дам само един....към боните деца за които държавата изобщо не ги боли онази работа, и родителите трябва да се спасяват по единично.
Много разводних темата, за което моля да ме извините.
И поста ми стана объркан....
Нани, кажи после как е минал прегледа.

Хубав ден!

и така

Нямаше как и тръгнахме обратно за Варна.Мъжо ми обяви,че вече ако тръгнем някъде ще ми изхвърли теефоните на границата още.
Дано да не боледува скоро пак защото ще имам нужда от психиатър
После ще ви чета че отивам на кафенце с приателки а таткото ще гледа беба
Ама е мн тъпо измислено,дааа
Държавата май е най-надалавера от цялата работа..

ко да праим, почивките са солени