Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 034
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Нани, Ася, както казах и по-горе не искам да обидя никого!!!
Наистина има много неуредици в държавата, за които първо властимащите трябваше да се погрижат преди да влезе този закон в действие. А именно да се задължат всички работодатели да осигуряват на реалната заплата!

Тази петиция и този нов закон ощети много бъдещи майки както е Нани. Аз лично бях против подписването й, но Калин ме накара. Защото ме обвини, че след като не ме касаело не съм права да не подписвам! Е не беше точно така, но както и да е, подпписах я.
Според мен старият закон с 9-те месеца майчинство беше доста по-добър от гледна точка на вратичките които осигуряваше на майките които ги осигуряват на минималната да реагират и  да се осигуряват на по-голяма заплата. Прекалено беше искането от 1г., но това си е пак само мое мнение. Едно изказване на майка в репортаж по БТВ много ме подразни с изказването си..."ами ако го направят 2 години ще е най-добре" ooooh!
Според мен има и други насоки върху които е хубаво да се погледне. Пример ще дам само един....към боните деца за които държавата изобщо не ги боли онази работа, и родителите трябва да се спасяват по единично.
Много разводних темата, за което моля да ме извините.
И поста ми стана объркан....

Нани, кажи после как е минал прегледа. Hug

Хубав ден!  bouquet

# 181
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,ние преди малко се прибрахме от Солун,голямо обикаляне му дръпнахме и не успяхме да си тръгнем снощи,добре,че носех една раница с дрехи на Цвети Laughing .Купихме подаръци на всички и съм много доволна,поне това няма да го мисля.На Цвети не съм купувала играчки,има си достатъчно,тя май се радва повече на дрешки,чантички ,нали е мацка и все иска нещо и за нея да купуваме Mr. Green ,но и дрехи си има доста,няма смисъл,та си купихме нов стол за хранене,че стария е пред разпадане,а тя само в него седи когато се храни,видя го де,няма как,но казахме,че Дядо Коледа го е донесъл за нея в магазина Mr. Green

Диди,не съм се отказала от срещата,ама никой нищо не пише по въпроса,Бетта е проверила в едно клубче на "Теди"на "К.Величков" и понеже на Нанни и е по-трудно придвижването ако нямате нищо против с Нита да се видим там или в "Елмо" Hug Казвайте,че няма време,да звънна на Бетта да се разберем,че не знам дали чете в момента Peace

Нанче,Нанни само се"води" на работа в една фирма и си плаща сама осигуровките ooooh! ,докъде ни докараха само.

Ст.Г.,много е пораснала Цвети Hug За стрептококовата инфекция единственият съвет ,който мога да ти дам е да не чакаш прекалено дълго,важни е да кърмиш бебата,но понякога ако стрептококите достигнат до маточните тръби и матката в следствие на възпалението може да се стигне до стерилитет.

Аз пък второ искам,само че мъжо не знае.Мисля че няма да се навие с  толкова малка разлика.
Mr. Green
Рени,браво Hug,няма да е толкова малка разликата ,3 години и половина,тамън идеална Wink

# 182
  • София
Знам къде е "Елмо",ходили сме няколко пъти.Само кажете кога.
Нанни-да кажеш как е минала консултацията. Hug

# 183
Ехоо не мога да смогна да ви прочета,вчера си имах именник и не съм седнала грам две питки месих 3 шарана пържих,руска салата домашна бърках,други салати дробих,дойдоха гостите слагай вдигай до 1 Юл не се спря,днес пък пак чакаме гости ,ще се боядисвам и после на шопинг за утре  ,,ще празнуваме сериозна компания аз съм със двама кавалера  Crazy Flutter и така

Картичките да ви кажа нямаше да правя нищо тази година за базара защото нямам време ,но то когато решиш и желаеш се намира време за сега са само 3 имам 46 да направя а те са от една подаръчна торбичка от мин година,държах вътре играчките за елхата и като я украсих хвърлих торбата,после викам гледай то си е на квадратчета само трябва да се изрежат и да се лепнат на картон и готово и така се навих да направя нещо,поне  по 1 лв ще се продадат Thinking

Ставам че нямам грам време

Бай

П.С. Ст я какво са стрептококи?Не може ли без АБ да ги излекуваш?

За Клубчето и аз ще помисля, татито може да ни докара ,сега последно къде ще сте? newsm78

# 184
  • somewhere over the rainbow

Нанче,Нанни само се"води" на работа в една фирма и си плаща сама осигуровките ooooh! ,докъде ни докараха само.

Разбрах Peace Щото тя пише, че е самоосигуряваща се, а между това и да работиш фиктивно и да си плащаш сам осигуровките има разлика. За да си самоосигуряващ се трябва да имаш булстат и т.н., а не да работиш за някого. По принцип не е законно да се работи фиктивно Wink Само уточнявам де, не че аз не "работех" през бременността Grinning

И аз, като Ронка, не подписах петицията, именно заради вратичката, която току-що се затвори пред нас, провинциалистите. Нека се радват майките от големите градове, които взимат големи заплати и са осигурявани върху тях. За всички останали, които са повече, старият вариант си беше по-добър Confused

# 185
Нан, всъщност Пиги правилно ме коригира, че се водя на работа във фирма ЕТ.
Ронка, никого не си обидила, просто разсъждаваме над проблема. Peace
Да не говориме, че държавата не прави нищо по въпроса да уреди места в детските градини, а дори третира горките деца още отсега като кандидат-студенти. ooooh!
За срещата само доуточнете кой клуб къде точно се намира, че им изпуснах края и дано сме здрави, че все още си влачим сополите, но вървим към оправяне. Само да кажа, че другата събота в 11ч. сме при дядо Коледа и няма да можем тогава да сме на линия. Иначе всеки друг ден ми е удобен. Peace
Цитат на: Нан
И аз, като Ронка, не подписах петицията, именно заради вратичката, която току-що се затвори пред нас, провинциалистите.
Аз не виждам разлика за хората осигуряващи ги на мин. раб. заплата, а в петицията не ставаше и въпрос да се разглеждат 12мес. назад.

# 186
  • През девет земи в десета
OK,значи ако Бетта не пише ще и звънна да се разберем по телефона Peace Ели,айде идвай,то е лесно за намиране!

Eто малко снимки с част от коледната украса,децата от два часа с това се занимават Simple Smile

Снимки от К … 77;са

Ето го новия стол,голям кеф е ,днес искаше да спи в него,не съм сбъркала с този подарък Mr. Green

Оф ,забравих ooooh!,Нанни,Елмо е точно на спирката на тройката на пазара "Димитър Петков" и "Пиротска",Метрото има спирка точно на пазара и се ходи съвсем малко пеша до "Пиротска",ако ти е трудно ходенето, мога да те чакам там с колата,ние нали говорихме за около 20-ти,няма да се засечем с Дядо Коледа! Peace

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 22:36 от Пиги®

# 187
Привет и от мен..Аз да се наоплача едно хубаво с моя кучи късмет Cry
В четвъртък след едно мое дело в София тръгнахме с мъжо на планираната екскурзия до Италия и Барселона.Бяхме два  дена в Гърция и в петък вечер се запътваме към ферибота за Италия и ми звънят от офиса,че се е получила призовка,по която до 7 дена трябва да дам отговор ooooh!Идваше ми направо да се гръмна #Cussing outНямаше как и тръгнахме обратно за Варна.Мъжо ми обяви,че вече ако тръгнем някъде ще ми изхвърли теефоните на границата още.
По повод Гърция..какво да ви кажа,пълно скъпотия и цигания.Вчера останахме и в Солун и честно казано ,втори път няма да стъпя там.Общо взето и в Космос, и в другите им магазини ,цените са като в нашите молове,но в евро.Просто ми се струва адски безмислено да се пазарят същите стоки като тук на двойна цена.А,относно това прословуто Джъмбо,врненските магазини по 1 лев,в които гърците през лятото се втурват като луди,са по-добри/не че съм им фенка на подобни битаци/      Mr. GreenЧак се ядосах на себе си,че накарах Пламне да спре на връщане,за да го разгледаме.Във Вега-та играчките са много по-добри и на по-сносни цени.
Честно да си кажа,къде на шега,къде сериозно,няма да се учудя някой грък да е платил на нашите подкупни медии да лансират в публичното пространство,че в Гърция има големи разпродажби и е по-евтино от БГ. newsm78
Жорка,имам една съседка,на която синът е вече на близо 4 години и ака само в гащите.Заради това не може и на градина да тръгнеМного кофти работа,но още не могат да се оправят с този проблем.

# 188
Пиги, като се разберем с точност къде и кога, ще ми трябват и повече напътствия. Няма ли го на карта това клубче в нета?
Иначе не се притеснявай, аз си ходя, само че бавно... Laughing, то не че с Дани може по-бързо. Той на всяко камъче спира и ми задава въпроси.
Много готин стол, удобство си е. Peace С Дани така и не ползвах, но с второто мислим да си вземем.

П.П. Всеки път като погледна, нещо ново си добавила в горния ти постинг....ей, ще изпусна нещо. Grinning

# 189
Добро утро и от мен
Дени вече е на ясла JoyДано да не боледува скоро пак защото ще имам нужда от психиатър hahahaПосле ще ви чета че отивам на кафенце с приателки а таткото ще гледа беба Grinning

# 190
Добро утро!
Аз миналата седмица пък си взех документите от фирмата,в която работех.Те и без това щяха да ми ги връчат скоро,така че аз избързах и си ги поисках първа.Правя си аз планове,ето сега ще ме назначат на някаква длъжност във фирмата на съпруга ми,ще се осигурявам на по-висока заплатка с надеждата и аз да взема някой лев,все пак български гражданин ще раждам.Ама на ей какво стана.С първото на минималната,сега пак парички май няма да взимам повечко с този закон.И детски не ми дават,защото видиш ли фирмата на половинката има повечко доход.Та който успял,успял.Не е честно спрямо другите майки,но ето как ни принуждават да лъжем държавата заради децата си. ooooh!Сега ми се и получи и прекъсване,заповедта за освобождаване ми е с дата 26.11,утре ще ходим при счетоводителката да говорим какво да правим,на колко ще се осигурявам,да изчакам ли още 2-3 месеца или няма смисъл и да мятаме второто. Mr. Green
didito:когато пътуваме в чужбинско,Зоя не я взимаме.Почти винаги сме тръгнали,заради някой концерт,а няма как да я оставим сама вечерта.Пък и целта е все пак почивка за нас двамата,въпреки ,че се скъсваме по цял ден от обикаляне.Оххх,нямам търпение вече да стягам куфарите. Laughing
Изчезвам за сега.

# 191
Аз също не я подиписах петицията,понеже не ме късае засега.  Whistling Ама е мн тъпо измислено,дааа  Crossing Arms Държавата май е най-надалавера от цялата работа..

Арлина  прекъсване е ако е повече от 1м.  Wink

Тиция голям карък сте.  ooooh! Дано все пак да намерите време да отидете.

Пиги столчето е мн яко.Ние на 16-ти ще имаме Дядо Коледа в яслата.  Party

Ст г най-добрият вариант за теб в момента е хомеопатията/колкото и банално да ти изглежа/.Това е единственият начин да се лекуваш и да кърмиш едновременно.Аз самата съм се лекувала от течение по този начин.От гъби също.  Wink Потърси класически хомеопат във Варна  Peace

# 192
  • Варна
 Hug Hug Hug

Момичета,моля ви стискайте палци,брат ми го оперират днес.много ми е напрегнато Sad

Поздрави и целувки на всички  bouquet

# 193
Ехо, как сте днес? Hug

Аз преди малко се върнах от консултация: мерки, теглилки, кръвно...поне му чух тоновете. Имам право на 3 ехографа за цялата бременност и сега не го погледнаха, така и предположих и затова не се и надявах, че ще го видя.
Преди месец лекувах гъби, но сега пак имам  #Cussing out, ами като казаха таткото да не се лекува. Сега ми предписаха някакви спринцовки с крем /2 бр. за през 7 дни/да си изтисквам Gynazol, а Жоро да се маже с един крем. ooooh! Аз съм взела и други мерки де, като се оправя, ще ползвам нови кърпи, купих си 8 чифта бикини, ще си изпера хавлията на 90 градуса,ако правим нещо ще е с презерватив, па белким се отърва от тях. ooooh! Страх ме е вече да не навредя на бебчо, но и от инфекция се страхувам, дано не се появят поне до раждането. С предната бременност такива проблеми въобще нямах, всичко е толкова различно. Thinking

jorjito
, какво му е на братчето ти?  Praynig Praynig Praynig

# 194
Нанни споко,нали знаеш че всички бременни им се появяват,аз бях така през цялото време,и на края вече преди да раждам слагах две седмици свещички,не че през цялата бременност не слагах,но като раждам поне да е чисто та помня две седмици слагах някакви....то имунна система то всичко се понижава и се лепват гадините Close

St q ти не каза какво е това дето лекувате?стрептококи- пак ли е гъби някви newsm78

Аз пък лекувам едни гадни гадини, лепнали сме ги от басейна дето ходихме във Велинград 1000000% съм сигурна, щото иначе трябва да има трети човек ,ако не е басейн Mr. Green а аз съм си сигурна в моя тъй че,внимавайте с басейните хора,мн се съмнявам и за Юл така се напикава, Crazy и дето беше зачервена 2 месеца все мажа с тридерм изчезне после пак се появи зачервяване и така,дано вече сме се излекували и няма последствия,но 6 мес с презервативче само казаха #2gunfire ко да праим, почивките са солени ooooh! Rolling Eyes  та след ШЕЕЕЕЕЕСТ месеца ще завторваме то тамън Юл ще да тръгва на градина ще ни е скучно без нея Mr. Green Heart Eyes

Пфуу  Close сега се обадиха на мъжа че утре трябва да е на линия в 11 а аз си мислех че ще осъмним таз нощ,ама ще се прибираме рано

Купих си много сладко комплектче за довечера, рокличка(туника) със горно късо такова елече ли е кво е,и така,боядиса ме свеки и от снощи се търкам не мога да си измия челото от боя тя маза маза кат невидяла до веждите ме оклепа Mr. Green тамън и се беше паднало да съм и в ръчичките и ме омаза  Mr. Green

хайде бай оставям ви

Общи условия

Активация на акаунт