По време на смяната на същата тази кака/лелка в понеделник Вяра се напишала 3 пъти /от месеци не го прави/ и когато майка ми отишла да я взема вечерта, й казала, че на другия ден ще й сложи пелена
Просто намери среден вариант, така да кажеш на госпожата, че няма да и стане на нейното. Успех, в каквото и да решиш и стискам палци всичко да мине и да замине
,
, а после се оказа, че все пак е колит. Единият хирург направо си ме пращаше да се уговарям за операция, но във Военна болница казаха, че няма такова нещо
.
. Купихме си и такъв пъзел и си го редим. Аз пък съм джуджето Сърдитко 
даже вече съм говорила с майка да гледа беба
Чашата преля обаче когато отидох да го взема и не почуках а направо отворих и видях как лелката говори по телефона а Дени се пресяга за някакво камионче и тя се опита да го плесне по ръчичката
той се дръпна преди да успее а аз викнах на вратата
и тя се стресна.Поговорих си с другата лелка и тя се отнесе с голямо разбиране и нз какво е говорила с нея но оттогава се държи много добре но винаги имам едно на ум.Не ми харесва тая жена от началото ама какво да правим.Не оставяй нещата така.Вярно че децата послъгват ама щом детето си повтаря едно и също нищо чудно да е истина
Надявам се скоро и това да бъде измислено в България 
Дано това лято се засечем, много ми е мъчно, защото много си обичам кака, и малките душички.
То верно, че с деца на пазар, особено в детски магазини е мисия невъзможна, но като няма на кой да го оставя. Тръшка се за глупости, изпроси си една топка, взех му я, после иска количка, после пак топка....е не му ги купих. Та рева милия, дожаля ми много, ама не искам да се учи така. Иначе не беснее в магазина, но ми сочи какво иска и седи като магаре на мост, няма тръгване. Едва излезнахме през вратата с дърпане, да не се разправяме в магазина, та отвънка вече пусна сълзичките. Сега ми се пазари утре да съм му купила Роли - ананасчето от "Плодчетата", та ще му взема един истински ананас, да видиме какво ще го прави и дали въобще ще го яде.

А ти защо не беше ги виждала-и те ли бяха в чужбина,какво беше?