Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 011
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Кажете сега за клубчето, да питам ли, за коя дата, колко хора са желаещи? То може и да няма възможност, но поне да се преброим  Wink.

И на мен не ми беше никак коледно, обаче днес влизахме в един магазин за играчки и продавачката заговори на Яна за Коледа и за подаръци. Отделно, че магазините вече са украсени и ходим да разглеждаме лампичките и топките. Та Яна набързо си поиска някакви играчки, разказах й за дядо Коледа по-подробно, а тя пожела да украсим елхата. Имаме една малка изкуствена, обещах й уж утре да я украсяваме, като баща й си е вкъщи. Обаче той като си дойде и тя пак се присети за тая елха. По едно време аз съм в спалнята, а те се появяват с кутията с елхата. Викам му "ти ли я извади?", а той "аз мислех, че ти си я извадила". Та тази елха стои в един шкаф с неща, които не искаме Яна да пипа и не отваряме в нейно присъствие, за да не й привличат вниманието. Затворен е с една от тези бебешките заключалки на Чико, дето са с лента и 2 маргаритки, като едната трябва да се завърти, за да се извади лентата. А елхата не я е виждала, откакто сме я прибрали там миналия януари. Значи нашата помни отпреди 10 месеца, че е там, отворила си е закопчалката, за която ние си мислим, че държи шкафа затворен и си извадила кутията. Ние бяхме Shocked.
Викам й "ти от миналата година ли помниш, че е там?", като че знае тя какво е миналата година  hahaha. А тя, нали си е папагалче, ми вика "Аз помня от миналата година, че е там"  Joy. Та набързо я украсихме, утре ще си купуваме лампички.

gery_roz, и аз не те поздравих  welcome. Не си спомням каза ли в кой квартал си? Ще се включиш ли и ти в нашата среща (ако успеем да се организираме, де).

Много болнички има, бързо да оздравяват всички  Hug.

Моят колит дано успее да се позакрепи до празниците, че да караш на супи по Коледа си е тъпо Confused. То не е ясно кое точно трябва да се яде и кое не, на едно място казват бял хляб, на друго черен, едни казват без цитруси, други казват, че били подходящи  Rolling Eyes. Май ще трябва сама да се ориентирам по метода на изключването  ooooh!.

# 61
  • През девет земи в десета
Бетта ,нас ни брой само да сме здрави и предполагам по празниците едва ли ще имам ангажименти,Рони  да каже кога ще пристигнат в БГ и най-вече кога ще и е удобно след толкова дълъг път.Яна е станала опасна,Цеци все още не смее да прави такива посегателства върху забранените шкафове,но тя по принцип  не си пада много,много по бърникането из неща които не са нейни,най-любимо занимание и е да се кара и заяжда с батко си Laughing

Пепи аз не съм се включвала,че от децата ми само Валерия пусках на градина и то за три месеца и нямам опит в подобни ситуации,обаче ми звучи ужасно и сигурно ако бях на твое място щях да съм бясна,не знам как точно да постъпиш,но май най-добре е да не си затваряш очите пред подобни неща и да вземеш мерки да не се повтаря за в бъдеще.

Нан,идвай,ще чакаме с нетърпение Peace

Диди,не  съм чак толкова претенциозна и в "Елмо " става,където намерим свободни часове за резервация.

Ние сме на морето и понеже не сме си у дома,а в хотела на една приятелка и кръстница на Цвети не мога да спя,климатика само как бучи и утре ако продължи така не знам какво ще правя,напоследък все по малките часове си лягам ooooh!

# 62
От Надежда съм Peace
С удоволствие ще се вкл. стига да има на кой да оставя бебката PeaceА ако таткото е в къщи може всички да дойдем LaughingБебата вече е ходила на Патиланци и още някой и друг клуб hahaha

# 63
Пиги разкажи защо не си ги давала на градина,ти ли си ги гледала? newsm78Нали е задължителна май предучилищната поне?И как се справи , аз не си представям Юл да е в къщи до 6 год Rolling Eyes

Ее Бета подсети ме че и ние щяхме да украсяваме към 1, но то е понеделник и се чудя да не направя ли събото- неделно украсяване newsm78 newsm78

# 64
Добро утро момичета.

За клубче и аз нямам претенции, още повече, че сега едва ли ще намерим някъде свободни места. Дано все пак ни излезе късмета.
Ние ще пристигнем на 20 вечерта или 21 сутринта. Значи на 22 и натам ще съм на разположение. Peace

Бета, голяма лисичка е Яна. Simple Smile Ема също бърка по шкафове, но ние сме вдигнали всичко което не трябва да пипа на високо.

Диди, не съм ги виждала малките сладури, защото братовчедка ми живее в Италия. До сега все се разминаваме с престоя ни в Бг. Иначе тя е много печена, големият й син е на 2г. и 8м. Майка й много й помага, иначе не знам как би се справила.
Много неприятно, че не си успяла да свършиш работа в Социалните. Но не си единствена, аз няколко пъти съм ходила с Ема и мисията е невъзможна! Хубаво е, че на Калин работното място беше близо до Соц. грижи та той идваше по спешност да я гледа докато аз свърша работа.

Хубави почивни дни!  bouquet

# 65
Пиги разкажи защо не си ги давала на градина,ти ли си ги гледала? newsm78Нали е задължителна май предучилищната поне?И как се справи , аз не си представям Юл да е в къщи до 6 год Rolling Eyes
Ели, набор 1996 беше първият, на който беше задължителна предучилищната. Зная, го защото Гоги беше от първите. Simple Smile
Ели мързи не да правя украса. Чакам Гоги да се навие и да я направи. Той от 4 години се грижи за коледната украса  Crazy
Тук е много гадно времето. Хем студено, хем вали. Sad Много ме подтиска такова мрачно време и нямам никакво настроение. Дори музика съм си пуснала и пак не помага.
Пиги® -ако можеш помоли приятелката ти да даде печка, за да можеш да се наспиш.
didito. -не сте единствени. И аз не ходя никъде с Венцито по магазините. Най ми е смешен, като отидем някой хранителен и като почне да си проси. На първо място-мляко, после за ядене и най-накрая десерта. Хората си мислят, че го държа гладно това дете. Като ходим на гости в комшиите/те са ни кумци/ умирам от срам. Води мацката до хладилника и я пита: Какво ще ям? Crazy Поне съм спокойна, че гладен няма да остане. Simple Smile Ако пък е в магазин за дрехи винаги си говори с продавачката. Blush Но аз да пробвам нещо - Не  Naughty Въобще не дава. "Няма бличаш се мамо" "Туй не убаво" и не ме оставя на мира  hahaha
Рени-и аз искам камера в яслата Sunglasses

# 66
А да, за магазините. Ние винаги ходим с Ема, поради простата причина, че няма на кого да я оставим.
При хранителните стоки си избира само някакви десертчета и сокове. А при играчките не пипа, само въднъж съм й казала, че не се пипа, по повод дрехите. Но тя явно си го асимилира, че нищо не се пипа. И когато аз взема да видя нещо, тя веднага започва "мамо, не пипи", да не пипам. Laughing
Иначе в специализирани магазини за играчки (там всичко е позволено да се пипа, и дори повечето артикули имат мостри), пипа каквото й харесва радва му се и после си го връща на мястото. Като цяло не се налага, че иска нещо. Обяснявам, казвам да каже чао на играчките и до там. Wink В такива магазини влизаме само когато ще й купуваме нещо, иначе излизането е много трудно. Просто не иска да си тръгва, а да разглежда и пипа всички играчки.

# 67
Одеве в магазина изгубих Юл Close,както бяхме при играчките и тя разтуря аз подреждам и крещя,търчи дивее,хванах я да тръгваме към касите да си бута малката количка и като се стрелна, не мога да я хвана, и се изгуби измежду рафтовете,търся, викам,няма-то малък магазин ама с много рафтове- като лабиринт и не мога и не мога,оставих количката на касите ,питах охраната - не е излизала,някъде в магазина трябва да е,обиколих го целия,ходих до играчките няколко пъти не  и не,никъде я няма,хиляди мисли ми минаха през главата от- как събаря някой рафт,до- някой я взима и край,е не няма го това дете,обикалям обикалям,ама то като са много рафтове лабиринт и иди намери някой,ужас,най - накрая я съзирам от далече при играчките седи награбила с две ръце разни неща,една огромна близалка гумена няква,един сок държи един дядо коледа шоколадов,ох отрепах се да я търся тя си пазарувала  Rolling Eyes  вече никакъв магазин с нея  Naughty

# 68
  • София
Ох,Ели,разсмя ме!Хем ми е смешно,обаче,хем знам как си се чувствала.И аз изгубих Влади в парка преди  месец за около пет минути,които ми се сториха вечност.И при мен така-хиляди мисли ми минаха-как са го отвлекли,какво ще му направят и тъкмо си представях какво описание ще дам на полицията и го гледам нашия на една пързалка.
Ние още не сме купили елха,на миналогодишната и се счупи отдолу поставката и сега ще трябва да вземем нова,но и на мен още не ми е дошло коледното настроение.
За клубче се сетих едно,незнам дали някой е ходил-сравнително ново,много уютно,просторно и светло,няма много дребни играчки,а пързалки с топки,в които падат, възглавници за "бой",големи плючени играчки.За момиченцата има кухничка и колички за кукли.Аниматорките са много мили,много играят с децата,има меки кожени дивани за мамите,столчета и масички за малките,а масивна врата отделя клубчето от страхотен бар/за мами пушачки/,през който е входа за клубчето всъщност.Обстановката е луксозна,кожени мебели,мек килим,плазми,има хубава вентилация и не е опушено.
За съжаление нямат сайт,но изрових техни телефони.Само верно да уточним дата и брой деца.
Намира се на ул."Слатинска"1 CLUB Camay Бизнес Център"Слатина".Някой,ако се сеща да си каже мнението.Но мисля,че там е много подходящо. Peace
Иначе успях да си свърша работата в Социалните,но се препотих три пъти-с малкия вече никъде по работа,но като няма на кой да го оставя повечето пъти навсякъде го мъкнем.

# 69
Ели, определено си е стряскащо да ти изчезне от погледа детето. Важното е, че всичко е с добър край.

Диди, знам къде се намира клубчето, но не съм ходила там. Много добре звучи от описанието което си направила.

Днес за първи път от месеци наред загледах "Море от Любов". Така се наревах, и то не заради любовни истории, а заради голямата мъка на едно семейство загубили сина си в нелепа катастрофа във Варна. Cry
Детето 15г. деня преди катастрофата е написало много трогателно есе, което за пореден път ме накара да се замисля за нещата отживота, и най-вече на това, че трябва да се радваме на малките неща, и да ценим това което имаме!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 18:10 от Ронка

# 70
И аз го гедах Ронка,хванах го към края неразбрах имат ли шанс за друго дете?Поне са останали заедно и се обичат,дано могат да имат друго детенце,иначе това е нелепо ужас 15 години да го имаш и някой тъп алкохолик да ти го отнеме,и кво 8 години само Sad

# 71
Здравейте момичета,прибрахме се още днес от морето,много е гадно времето и нощес климатика в хотела не спря да бучи,не може явно да загрее стаята и почти не е спирал само за секунди и после пак,а сутринта като видяхме,че вали и решихме,че няма смисъл смисъл да стоим там след като не можем да се разходим,а работата си я свършихме още вчера Peace

Гери и бебката вземи,все толкова жени ще я гледаме,само с транспорта как си?

Цвети е като Емето на Рони,не пипа нищо в магазините,междувременно обожава да пазаруваме или просто да се мотаме по магазините,ако не е в количка за пазаруване или в нейната си собствена,стои плътно до мене докато аз зяпам.Ония ден минаваме покрай Билла и като се развика,че искала в "Големия" магазин да пазаруваме и мамо,мамо спри колата,паркирай,умрях от смях.Иначе говори доста правилно и почти всички думи изговаря като хората когато не бърза,забърза ли кара си както ги казва по бебешки.Р-то ни е перфектно,но незнам защо е решила,че тази буква не може да се сложи в нито една дума и я заменя с ль  Laughing

Диди,аз съм съгласна,да кажат другите мами дали ще им е удобно и ако искате да се видим по-раничко,не като се стъмни,примерно 10,30 или 11ч.,предполагам по това време ще има повече свободни часове.Ти ще можеш ли да питаш как стои въпроса, не се сещам къде е това клубче newsm78

Ели,ние с мъжО тогава си имахме собствен бизнес,магазин с кафе към него и сега си го имаме,но 6 месеца след като се роди Цвети решихме(в частност той го реши) да затворим.Та децата сме ги влачили с нас непрекъснато,бабите не са ни помагали кой знае колко,бяха работещи тогава,обаче само да уточня,че на свекърва ми къщата е отзад.Оставяли сме ги двамата сами вътре и не сме имали никакви проблеми ,да се карат,да рахвърлят,никога Naughty Просто бяха много кротки и послушни,като Цвети,но  в още по-голяма степен.Те също като Цвети нито са се тръшкали за каквото и да било,нито са ми създавали проблеми по борсите или в други магазини.Като поотраснаха и тръгнаха на училище започнах да работя във фирмата в която съм и в момента,а след обяд помагах на мъжа ми и така сме го карали докато се роди Цвети,а първите 6 месеца и тя ги изкара по борсите и в склада на собствения ни магазин или с  мене в офиса.Само дето на моя мъж му дойде малко нанагорно да се лиши от ценното ми присъствие(понеже Цвети започна пораства и да си иска внимание,а аз не мога да се разкъсам) и затвори магазина.Аз пък си останах в къщи,а паричките започнаха да свършват,на едно майчинство не се живее и всички видяха дебелия край.Майка ми с която имахме уговорка да я гледа след като се роди най-накрая се взе в ръце и сега се забавляват двете,само дето нещо нямам вече хъс да тичам толкова колкото преди и искам да имам повече време за себе си и за семейството. Wink

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 22:23 от Пиги®

# 72
  • София
Ох,и аз гледах предаването,и аз плаках много.Голяма мъка,няма по-голяма. Sad

Пиги-ще попитам в клубчето,а утре ще пиша къде по-точно се намира-ще питам мъжа ми,той е шофьор и ще обясни по-правилно.Изнамерих едно клипче от там,но съм снимала съвсем малка част,имаше рожден ден и не смеех да снимам да не се разсърдят някои родители.Ето горе-долу:
http://vladislav2006.multiply.com/video/item/24/Snoopy
Но пак казвам-това е само пред вратата,зад мен са пързалките и мостчетата,а отстрани голяма зала с барче,масички и други играчки.Утре ще проверя как стоят нещата.А да питам ли за детска програма или само ще си се видим?

# 73
Диди,мисля,че няма смисъл,да се видим и децата да поиграят, май ще е най-добре така.Мисля,че са достатъчно изобретателни да се занимават и сами,пък и там нали си има какички,които да ги наблюдават.Обаче ако заради празниците се предлага програма и не може без нея няма да я върнем Mr. Green .Само момичетата да кажат дали им е удобно там,аз съм с кола и ще го потърся предварително да не се мотая после,пък и часа дали ви устройва Peace

# 74
  • somewhere over the rainbow
Добро ви утро Hug
Аз изпратих мъжете /Павел и брат ми/ на село да варят ракия Crazy Mr. Green и мисля да поработя на спокойствие. Не, че не ми се иска да зарежа компа в неделя, но цяла седмица Дая е вкъщи и не мога да довърша проекта, над който работя, а трябваше още миналата седмица да го предам. Днес ще се назоря да го свърша, че да ми плащат вече Money Добре, че момчето, с което работя, е разбрано и не ми прави проблем, като му казах, че малката е болна. Тя е при другите бабовци и дядовци Grinning и вече няма сополи. Ще видим сега на яслата как ще е. Thinking

Я ми кажете вие за кога го планувате това събиране? Че моя мъж е плътно на работа, почива събота и неделя и евентуално тогава можем да дойдем. Ако е през седмицата, ще е трудно, че той малко мрънкач си пада /мъже! Confused/ и едва ли ще се навие да взима отпуск или болничен за един ден ... но не е невъзможно Whistling

При вас как е времето? Тук е измамно слънчево Mr. Green

PS. Ето малко снимки от нас. Оттук нататък http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82748&pid=9150416

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 11:20 от N_A_N™

Общи условия

Активация на акаунт