Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 012
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Обаждах се в клубчето,питах за 22 и 23-ти.Каза,че по принцип няма нищо записано,но се пада събота и неделя,а тогава се организирвали доста рожденни дни.Предложи да отидем делничен ден,когато било много спокойно.Клубчето отваря в 11часа,така че ако отидем тогава няма да има хора/няма да се налага да плащаме за залата/,ще е чистичко и проветрено,изобщо-няма да има проблем.
Ако искате да се уговорим за тогава -24-ти понеделник.
Ще се опитам да обясня къде се намира-
От бул.''Мадрид" направо,подминавате голямото кръстовище в близост до гара''Подуене,хващате пътя в дясно,който води към"Редута",след това има светофар,подминавате отбивката за "Редута" и продължавате направо около 1км. и ще го видите-нов Бизнес Център на два етажа.Има разклонение на пътя/сградата е посредата/,завийте в ляво,има паркинг за коли.Входа е откъм кафето/с тъмни стъкла/CLUB CAMAY.
Ако без да искате завиете в дясно,клубчето ще ви се падне отляво-ще го видите.Там също може да се паркира,но в треволяците,а предполагам тогава може и сняг да е натрупало.
Дано ме разбрахте.

п.с.Сега се сещам,че повечето майки работят...значи за понеделник може и да не стане,кажете на коя кога и е удобно.Ох,сега виждам и поста на НАН,така че май ще е най-добре уикенда.
Ами ще се обадим предварително тогава,да не би да запазят час за някой РД.

# 76
Пиги трудно ви е било Rolling Eyes

Днес е Андреев ден имаме ли именници? newsm78

Юл да ви кажа не е болна ама я закарахме на преглед  и и изписаха сумати лекарства  ooooh! антиалергично,хомеопатично за гърло,капки за нос  ooooh! луда работа,тез хора си връзват гащите изписват винаги нещо Whistling

# 77
  • През девет земи в десета
Диди,по моя календар 22-ри декември е понеделник,аз ли нещо бъркам,календара ли ми се е сбъркал newsm78  24-и е сряда,я пак да погледна,точно така е на компа и на стенния календар все едно и също показва Peace Ако искате да се разбираме за тогава и всеки да си прави сметка,да не е в последния момент.Уикенда се пада 20-и,21-и и Рони няма да може,остава 27-и,28-и,но пък се пада след Коледа и преди НГ newsm78 Мислете момичета,няма време,ако искате да си резервираме залата все пак,нямам идея как е,ако резервираме за два часа после плащаме ли допълнително за престоя на децата в залата за игра или не,май по-добре да няма досадници.Диди,на тебе близо ли ти е да провериш как стои въпроса.Трябва и датата да уточним ако ще резервираме. Мамите,които не са от София,пробвайте и вие да дойдете!

# 78
  • София
Леле,много съм зле!Аз съм гледала на календара за ноември! ooooh!
Значи цените са: 2часа-6лв. за дете.Другия вариант е 200лв.запазване,но мисля,не е удачно в нашия случай.
Ако искате да изчакаме и офертата на Бетта.

# 79
Леле,много съм зле!Аз съм гледала на календара за ноември! ooooh!
Значи цените са: 2часа-6лв. за дете.Другия вариант е 200лв.запазване,но мисля,не е удачно в нашия случай.
Ако искате да изчакаме и офертата на Бетта.
Peace

# 80
Щом е за предпочитане да е почивен ден, нека е 21-неделя. Ние ако тръгнем както планираме на 19 вечерта, то на 21 със сигурност живот и здраве ще сме на Бг земя. Защото ако пък се обърка нещо с нас, няма смисъл да се съобразявате.
Мисля, че ще успеем де, ако ли не, ще се видя само с мамите от София, то може да е и след празниците. Просто не искам да ви подвеждам, защото както виждате при нас всичко е предпоследно. Crazy Ние сме си затръгвали от Октомври то стана Декември! Embarassed
Диди, да разбирам ли, че за почивните дни трябва да се запази залата, или ще я караме на късмет, ако до тогава не е запазена?! newsm78

# 81
  • София
Рони-трябва да се обадя предварително и да кажа,че ще идваме.В събота и неделя се организирват много РДни и задължително трябва да се обадя.Начините на плащане са два-запазваш залата за 2часа за 200лв. или за всяко дете по 6лв.При втория вариант,доколкото разбрах,може да пускат и други деца,ако дойдат.Момичетата ме увериха,че по това време няма хора.Така че незнам.

# 82
Момичета черпя за именния ден на мойто бебче Деа

# 83
Гери, жива и здрава да е малката Деа!

Диди, според мен по-добрия вариант е, да се плати по 6лв. за всяко дете. Няма смисъл да се запазва цялата зала. Въпреки, че има малко противоречие в това, че хем имало РД, хем пък нямало хора. Или може би имат предвид, че към 11ч. няма РД и съответно наплив от хора?!

# 84
Гери, добре дошла в тайфата и от мен!
Много здраве и хиляди усмивки за  малката Дея!

Пепи, аз НЕ смятам че детето си е измислило случката.Още  са малки за такива опашати лъжи.
Съвет за това как да постъпиш в случая не мога да ти дам.Имаше подобен случай при нас, но не в ясла и за мен беше много лесно да насмотан "човека" и той да остане само лош спомен от миналото за нас.
Струва ми се обаче, че каквото и да направиш, психиката на тази жена с приказки не можеш да промениш.Вяра едва ли е най-непослушното дете, което я предизвиква да удари за първи път дете.Според мен жената просто не е родена за педагог и е изгубила част от човещината си някъде.Удряла е, ще удря и едва ли дори поведението й към собствените й деца ще бъде по-различно.Стискам палци да намериш най-правилния начин да спреш това  отношение към детето.Нацелувай Патиланка от мен Hug

# 85
Здравейте момичета!
Влизам много набързо, за да ви кажа, че и ние с Калоян ще дойдем. На линия сме, само да не е работен ден.
 lovekiss

# 86
Диди,6лв на час или за два часа?Значи 21-ви неделя се пада.Рони вие как ще се справите с толкова път,за вас май ще е удобно след обяд.Ако е така да се обадим все пак че ще отидем в неделя.

# 87
  • София
Или може би имат предвид, че към 11ч. няма РД и съответно наплив от хора?!
Точно така,момичето ми каза,че повечето РД са следобед и вечер.Голяма рядкост са сутрешните.Каза също,че по това време няма хора./няма смисъл да плащаме наем,за да я запазим само за нас/,но пък и да дойдат едно-две чужди дечица,не мисля,че ще е голям проблем.
Пиги-за 2часа-6лв.
Нита-веднага се сетих за вас и се канех да ти звънна,за да ти кажа,че се събираме. Hug
Тогава ще звънна на Амери,ако тя не е надникнала да види.
Значи трябва да гласуваме за 21-ви декември-неделя!
Все пак нека изчакаме и Бетта да се включи.Ако на болшинството им е по-удобно в клубчето,което тя предлага,може и там да отидем.

# 88
Бетта,Нанни,казвайте на вас как ще ви е удобно.

# 89
  • София
Олеееееее, да знаете и аз как искам да дойдем на срещичката и да се видим.Ама най вероятно към 19.12 ще тръгнем за Равда при свекърите,че там планираме да сме за Коледа и пак няма да мога да ви видя,а така ми се искаше.Ейййййй,ама много ме е яд,да знаете.И с бебо щях да помъкна даже.
Нищо де,живот и здраве друг път,а вие да си искарате страхотно.
Ние тук в квартала си организирахме коледно парти.Казвам им аз на майките давайте да запазваме кварталното клубче и да правим купон за децата.Те разбира се всички са съгласни,запазихме си за 15.12 и подаръци ще си разменяме,та и Дядо Коледа си осигурихме.
Пепи,за този инцидент в градината хич не дей мълча.Какво става бе хора,то това излиза че си се случва навсякъде.И при нас майките на децата ,които тръгнах на ясла тази година от това се оплакват.Кръвоизливчета на ушите на децата,някакви налашени станали и не спели спокойно.Незнам това е ужасно и ако всеки си мълчи децата ни ще продължават да са подложени на този стрес.
Люската нещо е много пресипнал от два дни и сутрин здраво кашля.И сополки някакви текат,че съм много притеснена да не стане по зле.
Нещо много се разписах.Спирам и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт