Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 016
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета

Мале колко страшно звучи за кръвоизливчета на ушетата на децата. Добре че за сега няма при нас такива случки. Аз разпитвам Криси и той казва че не им се карали за бой не е споменавал изобщо.  Praynig Моля се да е така. За нас най-голямата трагедия е че не му дават да си взема двете плюшени маймуни. Решил си е че те са страшни и го пазят там на яслата и си ги иска. А лелките не дават защото били плюшени..... Rolling Eyes Мокета им е от времето на баща му когато е ходил на ясла ама плюшените дето ги пера всяка седмица са по вредни... smile3505

Така ви завиждам за партито искам и ние.... но тогава вече ще съм на американска земя ако е рекъл господ.  Peace
Нищо ние тук в клубчето ще организираме празник около 22-23 за децата с дядо Коледа ( в ролята на мъжо). Майките който искат могат да си донесат подаръци и Дядо Коледа да им ги подари на дечицата.

Ох толкова ми е мъчно че точно тези празници няма да съм със семейството си, но няма пълно щастие. Успокояваме само мисълта, че ще бъда с моето страхотно братче, което не съм виждала цели 2 години и половина.  Hug

Хайде стига че стана много дълго.. Heart Eyes

# 91
Бетта,Нанни,казвайте на вас как ще ви е удобно.

На мен лично клубчето на Бета по ме устройва, понеже незнам дали ще може някой да ме закара тогава. Доколкото разбрах е близо до К. Величков и Метрото или греша? newsm78 Ние в момента сме без кола, не пали, няма гражданска, направо я зазимихме. Ползваме колата на свекъра, когато е свободна разбира се, но незнам дали ще заминават тогава някъде, в общи линии не искам да разчитам на тях. Ако клюбчето е по в центъра и сме здрави....ще дойдем, но не искам да се ангажирате с мен. Уговорете се както на повечето от вас е удобно пък аз ще му мисля. Peace
Данката цяла нощ е хъркал, пак е със задна хрема. Tired

# 92
  • Варна
Честит Рожден Ден на Сузи!
 newsm59Много щастие и любов ти пожелавам и весел празник!
  newsm59
Мацки от Варна заповядайте на благотворителния карнавал на 7.12. Ние с Тошето ще бъдем там и ще ви чакаме да се забавляваме.  ura Tada  4uu
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347398.0

# 93
ЧРД Сузи! Бъди обичана и уважавана майка и съпруга! Много здраве и професионални успехи ти желая! newsm51

Анет, отдавна не си се включвала. Кажи как сте, как я карате с твоите мъже? Hug

Момичета, ще ми кажете ли как се дава пчелния прашец? По колко, и дали мога да го слагам в чая? Не съм запозната, сега ще й давам за първи път, тъй като свърши меда с пчелно млечице.

За срещичката в София ще се обадя и на Боби(синеочка) да дойде ако може.
А 24 не е ли почивен ден, или се работи? newsm78

# 94
  • Варна
Благодаря ви момичета.Много сте внимателни.Почерпете се за мое здраве.

Анет,ако сме здрави непременно ще дойдем.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 17:13 от suzi_a

# 95
  • София
Мила,Сузи,желая ти здраве, за да сбъднеш мечтите си, желая ти щастие, за да се радваш на малките неща в живота, любов ти желая, за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет, за да те сполетят само хубави моменти! Честит рожден ден и Наздраве!

Ронка-чудесно си се сетила за ден през седмицата,който се пада празник-бравос!Мисля,че се почива-да кажат работещите.Не мога да кажа за пчелното млечице,защото не съм ползвала.Знам,че Дю е специалист. Simple Smile
Нанни-къде живееш?Ние сме постоянно по пътищата с нашата кола или тази на свекър ми,не ни тежи да дойдем да ви вземем,да ви докараме и закараме. PeaceНо откровенно казано,не разбрах къде е това клубче. EmbarassedЛекувай малкия сладур. Hug
На мен и на двете места ми е удачно.
Мамо Дани-много странно това с маймунките.Спомням си,че като поотраснахме,майка изпра всичките ни плюшени играчки и ги подари на близката детска градина.За тях беше добре дошло,но ние със сестра ми,въпреки,че бяхме вече големи,много страдахме за една Чебурашка и крокодил Гена. Simple SmileДълго не можехме да и простим!Както и да е-весело изкарване и в клубчето,и в Америка!

# 96
  • През девет земи в десета
Рони ,почивен е, от 24 до 28-и декември са почивни дни,само казвайте дали ще се справите после с приготовленията за Бъдни вечер.
Що се отнася до това ,в кое клубче да отидем ,на мен ми е все тая,важното е да не е заето с някой РД.

Бетта не знам дали чете,ако не, казвайте дали да и звъня,Рони на вас дали ще ви е удобно в района на "К.Величков"?

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 19:52 от Пиги®

# 97
Деси, за мен няма никакви проблеми в кой клуб ще сме. К. Величков или Слатинска, все ми е тая. Та ние ще изминем 2500км. та това разстояние от слатина до центъра ли да ме притесни. Wink

# 98
suzi_a Честит рожден ден!
АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЩАСТИЕТО,
ПО ЦЕННО И ПРЕКРАСНО ОТ ЖИВОТА,
ПО ЖЕЛАНО И НЕОБИКНОВЕНО ОТ ЛЮБОВТА...
НЕКА БЪДЕ ТВОЕ!!!

# 99
Момичета, благодарение на помощта на Пиги  Hug ще бъда в София за няколко часа в четвъртък. За съжаление ще е около обяд само. Ако желаете може да направим една малка срещичка на по кафенце.  Simple Smile

# 100
  • През девет земи в десета
Примерно в МОЛ-а на бул."Ал.Стамболийски",че ще ни е попътно,Ети ще уточни в колко часа ще пристигне Peace

Момичета хайде да се преброим горе долу колко човека ще сме за коледната среща,Нита,Диди на вас ще ви е удобно ли в това клубче?

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 20:17 от Пиги®

# 101
Честит рожден ден мила Сузи  bouquet
Ронка,най-добре го слагай в кисело мляко с мако мед,тъй като така не се усеща.Задължително трябва да се разтвори преди да се изпие,тъй като в противен случай може да доведе до болки в коремчето

# 102
Мила Сузи, честит рожден ден!!! Желая ти щастие и усмивки!!!

Ронка, аз слагах една ч.л. пчелно млеичце в плодово мляко. Приготвях го горе-долу 2-3 часа преди да го дам, за да може да се разтвори. Опитах с кисело и мед както Тиция е писала, но Гергана явно го усещаше и не искаше да го яде. С плодовото минаваше номера без проблем.

# 103
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хей, мацки, привет!

Сузи, честит рожден ден! Здраве, усмивки и щастие!

Ех, че ми се идва и на мен на клубче!!! Да подивеят малките и заради Вяра!
След това, което споделих с вас тук за случката в яслата, вече май си имаме притеснен герой  newsm48.
Аз лично все още не съм говорила с нея, колебая се дали да го направя или да подходя по друг начин, но нещата няма да останат така - детето онзи ден не пожела да яде мандарини /които обича толкова много/, понеже бяха по-кисели и й щипеше на устничката, където се е цепнала  #Cussing out.

Асе, радвам се, че се включи! Целувки на Мимата! Дай някоя снимкa насам да я видим колко е пораснала!

Иначе Вяра пaк е хремава и кашля. За сега е на Фитолор за гърлото и низита за носа.

Аз започнах да умувам на кого какви подаръци да купя за празниците. Идеите обаче са кът  Sad.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 22:22 от pepi111

# 104
  • Варна
Ронка ходя на работаааааааааааа! От септември месец и двамата са ученици и повярвайте ми се чувствам друг човек. Живнах Laughing Най-странното е , че имам вече време и за себе си.
Иначе Тошко много е порастнал. Вече реди пъзели  с 15 елемента без никакъв проблем - фук, фук  Embarassed. В яслата са му дали стихотворение за коледното тържество от 4 реда  Embarassed За мен е мисия невъзможна  hahaha - той повтаря точно последната дума от всеки ред, но ще видим..........
Пепи Тошко също преди месец ми каза, че ухапал едно дете и лелята го ударила през устата. Това беше в петък и аз едва изчаках да стане понеделник. Още повече, че ми я каза по име / а аз даже не знаех че се казва така/. Първоначално се опитаха да ме нападат, че уж и на мен нямало да ми е приятно ако него го ухапе дете и т.т, но на следващия ден взеха да ми обясняват че лекичко го шляпнала през устата и че имало камери на всякъде и т.т.   аз само казах, че всяка вечер го разпитвам какво се е случило в градината и се притеснявам и не искам да се повтаря. Не съм се карала с никого, просто исках да им кажа, че от тук на татък ще имам едно на ум ...........Да не говорим, че яслата е частна............

Общи условия

Активация на акаунт