Мале колко страшно звучи за кръвоизливчета на ушетата на децата. Добре че за сега няма при нас такива случки. Аз разпитвам Криси и той казва че не им се карали за бой не е споменавал изобщо.
Моля се да е така. За нас най-голямата трагедия е че не му дават да си взема двете плюшени маймуни. Решил си е че те са страшни и го пазят там на яслата и си ги иска. А лелките не дават защото били плюшени..... 
Така ви завиждам за партито искам и ние.... но тогава вече ще съм на американска земя ако е рекъл господ.

Нищо ние тук в клубчето ще организираме празник около 22-23 за децата с дядо Коледа ( в ролята на мъжо). Майките който искат могат да си донесат подаръци и Дядо Коледа да им ги подари на дечицата.
Ох толкова ми е мъчно че точно тези празници няма да съм със семейството си, но няма пълно щастие. Успокояваме само мисълта, че ще бъда с моето страхотно братче, което не съм виждала цели 2 години и половина.

Хайде стига че стана много дълго..
Ние в момента сме без кола, не пали, няма гражданска, направо я зазимихме. Ползваме колата на свекъра, когато е свободна разбира се, но незнам дали ще заминават тогава някъде, в общи линии не искам да разчитам на тях. Ако клюбчето е по в центъра и сме здрави....ще дойдем, но не искам да се ангажирате с мен. Уговорете се както на повечето от вас е удобно пък аз ще му мисля. 
Много щастие и любов ти пожелавам и весел празник!

.
.
.
- той повтаря точно последната дума от всеки ред, но ще видим..........