Дядо Коледа ела и зарадвай Юлските деца

• 22 023
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Пепи-ти от къде разбра, че има доносник Laughing Тя нещо намекна ли ти? Голяма работа, че четат, нека да се знае, че няма да остане ей така, само с удара на детето. Говори с нея. Не чакай! С теб сме  Hug Hug Hug
Да ви се похваля. Моето слънчице вече познава някои буквички. Дори днес му купих книжка с бг азбука. Без проблем си ги откри и ме пита за нови. Зарибих го с word. Пускам буквите на най-големия шрифт и го питам къде е дадена буква и той я търси на клавиатурата и я натиска.  Heart Eyes

# 106
  • София
Здравейте, момичета,

първо да честитя рождения ден на Сузи. Много, много здраве, щастие и късмет ти желая и на теб, и семейството ти!

Извинявайте, че не се включих по-рано, но вчера нямах интернет. Аз не съм питала в клубчето Теди все още, исках да разбера за кой ден, пък и останах с впечатлението, че сте по-навити за Слатина. Ние сме с кола и няма проблем да стигна до там. Но утре ще питам - за 21-ви, от 11 часа, нали така?

Анет, Нита, съвсем скоро си мислех за вас. С тая работа кое по-напред да свършите, ама е хубаво да се разписвате от време на време  Hug.

Ели, и ние сме имали подобни случки с изчезване от погледа, така че те разбирам напълно. Онзи ден уж излизаме тримата, Яна вече обута, аз мета на вратата калта, дето я разнесе Яна с обувките, а мъжът ми се сеща, че не трябвало с тия чорапи да ходи  Rolling Eyes. Докато се моткаме ние, Яна си излязла по коридора, там била отворена вратата към стълбите (а не би трябвало) и слязла цял етаж надолу  ooooh!. Изтръпнах, като не я видях нито по коридора, нито по стълбите  ooooh!. Сума време й обяснявах, че не трябва сама да ходи, че съм се изплашила и че може Лошият чичко да я вземе.
И при свекърва ми в Кюстендил имахме подобен случай. Яна уж е с баща си, приготвят буркани някакви да взимаме. Аз стоя в хола, защото мразя да участвам в това - свекървата търчи в паника и ни преследва с буркани и храна, за които ние й обясняваме, че не са ни нужни  Laughing. Яна се свряла в спалнята зад вратата, докопала някакви кремчета и се маже  Laughing. Сътветно не се обажда, като я викам, за да не й се скарам. Аз виждам, че всички врати са отворени чак до портата, а оттатък е пътят за София, където летят коли, не е някаква тиха уличка  ooooh!. Така се развиках, че свекървата си помисли, че няма да идем повече там  #Cussing out.

Анет, и Яна много обича да реди пъзели. С 20 части се справя сама, с 30 й помагам, защото й омръзва и започва да се разсейва. Имаме едни със Снежанка и 7-те джуджета, които са два по 20 части. Вчера много й се впечатлих, като ги разсипа заедно и аз й казах да си ги раздели. Нещо ги премята насам-натам известно време и както си бяха уж нахвърляни, взе кутията и капака и без ги гледа много-много, ги наслага на двете места. Аз преброих едните, бяха 19 и си помислих, че ги е объркала, ама не беше, просто едно парченце беше паднало на земята. Викам си "брей, какво ми е умно детето, ще го похваля във форума"  Grinning.

Ети, четох, че не е проблем да се понаучат да познават буквите и по-лесни думички и по-раничко и затова и ние ги учим. На гърба на стари визитки й пиша буквата и до нея рисувам животно или плод, което започва с тази буква (проявявам си таланта в рисуването  Laughing). Дотук сме научили 10 букви, днес й показах 11-та.
Играем и една игра с числа - на три визитки съм написала 1,2 и 3 и съм нарисувала съответния брой точки. Аз имам неща "за продаване" и тя си ги "купува". Казвам й, че например тази книжка струва 2 лева, тя трябва да ми даде картончето с 2 и тогава й давам книжката.

На успелите да ме изчетат - поздравления  Wink. Утре ще питам и аз за клубчето и пак ще пиша.

# 107
  • През девет земи в десета
Добро утро!

Betta за 21-и или за 24-и,не знам вече,ако е на 21-и Рони може да не успее да дойде,24-и е почивен ден,но пък дали ще има време да се приготвим за празничната вечеря.Казвайте момичета на кой как ще му е удобно,за мене няма проблем да е и двата дни и без значение къде. Peace

Нита и Диди,на вас удобно ли ще ви е Теди?

# 108
Пиги, благодаря за кафето, определно имама нужда.

Гери роз, има ви вече на 1-ва страница благодарение на isi_kam.   bouquet

Ели, какво си изживяла в този магазин...  ooooh!

# 109
Гери роз, има ви вече на 1-ва страница благодарение на isi_kam.   bouquet
Много благодаря Hug  bouquet
дени е хремаш и педито го остави тая седмица.По принцип той много бързо прави бронхиални спазми но този път навреме го хванах.Сега сме на капки и сиропи и противоалергичен сироп за да не слезе на гърдите че се почват инхалации Rolling EyesИначе в къщи е малка лудница той само търчи наляво надясно правел ремонти hahahaа беба мрънка в кревата а майка им непукиската си пише ои форумите hahaha
Ужас ако не се обадя до края на седмицата ви чакам на посещение на Четвърти километър

# 110
Добър ден! Hug
Момичета, за срещата аз предлагам да не се съобразявате с мен! Защото наистина не знам дали ще успея за 21, пък 24 си е празник и си трябват приготовления. Пък с вас ще се видя след празниците някоя събота или неделя. Peace

Пепи, понякога е хубаво, че и странични хора надничат в темичката ни! Wink

Деска, мерси за кафето, прекрасно е!

Анет, ако знаеш как ти завиждам за работата. Браво, радвам се, че се чувстваш добре. Да нацелуваш двамата си ученика от нас с Ема. Heart Eyes Ако имаш време може и някоя снимка да метнеш насам да ги видиме.

Гери, бързо да се оправя Дени. Наистина е весело при вас, но пък ми изглеждаш оправна, ще се справиш няма да има нужда от посещение на 4-ти километър.  Simple Smile

Ети, я бързо казвай какви ще ги вършиш у Софийско? Wink

Мерси за отговорите за пчелния прашец.

И да ви се похваля, от 3 дни Емата е без биба! Голямо постижение, тя ми помогна в това начинание. Една вечер просто я беше сложила някъде, не я открих и си легна без биба. 2 вечери имаше малко мрънкане, на обед още й е трудно заспиването, но ще отмине. Мислех, че ще е голяма драма, но всичко минава много леко.

# 111
Дени отказа бибата още на 4-5 месеца, но пиеше вода от шише и то по 3-4 шишета на нощ.То не е вода, сок и всякакви такива сутрин като станеше пампата му беше препълнена.Една вечер мъжа ми му сряза бибата на шишето и му казахме че баба Меца я е изяла и му е донесла нова хубава чашка и е казала че голямите мъже пият от чашки и пишкат в тоалетната и до там с шишето Joy

# 112
Привет момичета!

Благодаря на патерици за милите пожелания за ден-дена.То беше половин часово духане на свещи с Лора.Тази седмица сме болни двете и сме в къщи.Но Лора май не е толкова болна  щом беснее  ме ядосва.

Ронка,значи ще идваш скоро! С нетърпение чакам да се видим, дано да имаш време и желаниеразбира се, да погостувате у нас с Емата поне два три дена!

Хайде като прочета какво ново,ще се включа пак.

# 113
Здравейте, момичета!  Hug

Сигурно вече не ме помните, но аз не съм ви забравила!  Mr. Green Бръбазела = pearly.

Пиша ви с молба да се включите в Подписката на СНБМ за удължаване на платеното майчинство в размер на 90% от заплатата в срок от 1 година на адрес: http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html

И втора мобла - да разпратите петицията до всичките си познати и приятели възможно най-скоро, тъй като този петък ще я внасяме официално в НС.  Praynig

А ако някоя от вас желае да включи в подписа си линк към подписката, ето тага:

Код:
[b][url=http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html][size=14pt][color=red]Подписка за нашето майчинство - 90% от заплатата в продължение на 1 год[/color][/size][/url][/b]

Благодаря ви и поздрави!   bouquet

# 114
Ети, я бързо казвай какви ще ги вършиш у Софийско? Wink
Ще ходя по мъже  smile3506 . Сега ми се е паднало. Мятам децата при мама, тъкмо Дидо е още в Плевен и хуквамммммммм.  Crazy Разбира се, че се майтапя Laughing Искам да споделя след срещата в София. Но определено причината да замина не е хубава. Дано имам позитивни новини след това  Praynig

# 115
pearly, подписах преди 2-3 дни! Сега ще сложа и в подписа. Работим за 2-ро бебче, така че ще бъда много доволна ско се приеме, а надявам се и всички други майки също!

Ети, стикам палци ходенето в София да има положителен край! Предполагам е здравословно, беше писала скоро. Дано всичко е ОК!  Praynig

# 116
  • София
Днес питах в клубчето Теди и ми казаха следното: на 21-ви в 11 ч имат РД, може следобяд, но май не е много подходящо, ако съдя по Яна - сутрин е в по-добра форма. На 24-ти и 25-ти почиват и пак не става. В понеделник работят от 14 ч, така че на 22-ри също не може от 11 ч. После имат коледен празник с Дядо Коледа, но още не са наясно каква ще е цената, та не мога да дам повече информация. На 23, 26, 27, 28-ми е свободно в 11 ч. Наемът на залата е 70 лв, може и без наем, но да не се окаже, че е пълно или в последния момент е ангажирано за РД. Иначе е 3 лв на час за дете. Клубчето не е много голямо, струва ми се, че капацитетът му е около 10 деца, макар че те твърдят, че става за 20 деца. Може да се поръча по нещо за децата - детското меню е между 4 и 6 лева за дете. Ако има желаещи, може и за нас да си поръчаме нещо - някакви хапки или нещо за боцкане. Ако искате да идем в делничен ден, например на 23-ти, но пък тогава Нита и НАН няма да могат Confused  newsm78. Както решите, давайте още мнения.
Да уточня къде точно се намира клубчето - ако се движиш по Сливница към Люлин точно преди моста Баба Парашкева (този, който е след К. Величков) има светофар и на него се завива наляво, минават се около 300 м, намира се в бл. 309, който се пада отдясно.

Ети, дано всичко мине ОК в четвъртък. Аз, за съжаление, тогава имам час за зъболекар и после ще ходим при майка ми и не мога да се включа в евентуална среща.

Пърли, ще подпиша, но май ако застъпиш две майчинства, това не върши особено голяма работа.

# 117
  • През девет земи в десета
За 23-и е добре и наема е ОК като цена,изобщо мене всякак ме устройва,в смисъл дали тука или там или за кой ден ,и 24-и да е пак ще си планирам нещата така,че да си сготвя навреме манджите за празника,пък и нямам никакво намерение да си прекарам целия ден в кухнята и после да съм като парцал.

Нанче,вие как и кога ще можете да дойдете?

Бръмби-Пърли,къде се изгуби Hug И Кети никаква не се мярка насам newsm78 Подписах,отдавна при това,та дано огрее някое от децата ми ,за мен вече е късно Laughing

# 118
  • Варна
Здравейтееееееееее wavey

Сигурно сте ни забравили вече Wink

Добре сме/чук-чук/,Друндела е на ясла ,ние с мъжо циркулираме насам натам Laughing

Много нови неща около нас Crazy,вчера съпружето ми капарира една кола,и днес ще я вземе.после ще я показвам като взема ключовете Mr. Green.Не е нещо особено като година и марка,но на мен страшно ми хареса ,а и цената беше много добра Peace
Като я видях и си казах че това е моята кола.снощи цяла вечер си мислех,какво ще и взема,как ще и сложа сенниците,лепенката за бебе в колата...абе ей такива щуротии ooooh!
и така...
Предните събота и неделя бяхме на село и Димитър искаше само в трактора да седи Shocked.ще го правим Земевладелец нашето чедо Laughing

Пепи,прочетох какво се е случило в яслата с Вяра.Недопустимо е Naughty Веднага при директора.Е,ти сигурно отдавна си взела мерки,де но аз да си кажа.познавам много деца,които имаха проблеми в яслата и реагираха по този начин,с напикаване.една майка голям зор видя,докато разбере защо детенцето и се напикава,а то било заради една лелка.много и се карала.....
Блазе ви за срещичката в София Hug Миналата година ни беше много хубаво,когато и ние участвахме Heart Eyes.Много топли спомени пазя от тогава..
Ронка,този случай с детенцето  блъснато на автобусната спирка си го спомням.цяла Варна се потресе тогава.Не стига че бил пиян шофьора,ами и без книжка и с крадена кола Shocked #Crazy Shocked.Предаването го гледахме със свекървата и двете ревахме.Ужасна история.Да пази Господ Praynig Praynig Praynig
Етко,дано се оправиш мила бързо Hug
Анет,с удоволствие щяхме да дойдем на карнавала,но ще ходим да колим  Animal Pig,събота и неделя  eat

Аз да си похваля детето Heart Eyes,нали доскоро въобще не говореше.сега като се е разприказвал....да откачиш направо,и такива ги ръси ooooh!
Тъй като в къщи постоянно се слуша и гледа някой музикален канал,като си види някоя любима песен/той си има любими и такива които,въобще не отразява/,вика "Страшна песен". hahaha направо падам от смях.и ме слуша като се възмущавам ,много използвам Мале,мале или Божеееее и той след мен ,Малеееее,Божееее  Laughing.Голям смях
И по цял ден пее "Мама ми,купи днес.... новите чорапки" Joy
Трябва да го клипирам,да видите за какъв смях иде реч ooooh!

Похвалих си чавето,целувам ви и изчезвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
Жоржи честито за колата,чакаме снимки  Hug

И аз подписах петицията Peace,нищо че не съм получила майчинството си,дано го осъдя подлеца и го получа!

Общи условия

Активация на акаунт