АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 970
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
  • София
КрасеHug Дано да излезе нещо подходящо и за теб в скоро време, че тази година много се наказа.
За проблема на Никича педиатъра не дава ли съвет. Някакво разхлабващо средство не предписа ли?

За партито съм ЗА каквото и да изберете - Емо яде всичко.
Янче мерси за книжките  Hug
Смин, пожелавам ви хубаво време и страхотна срещичка в Бургас. Можете да свирнете и на Дея  Wink

Деси, ако можеш да ми вземеш многото подаръци до работата ще си пратя таткото ни да ги прибере. Той работи в района ви.
ТатянкаPraynigя удари една аритметика колко парички да дадем на Деска спрямо грамажа.

# 106
  • Варна
Наде, тъпче се с активия та пушек се вдига..е, нищо. Пие една като айрян и после с плодовете голяма разфасовка. И нищо  ooooh! Аз ако изпия такива количества смятай колко време ще ми трябва Mr. Green
Раче, ще почваме да даваме лактоза. Така каза, поне няма да са толкова твърди и няма да боли.

# 107
Ра4е  Crazy направо ме раzби с таzи аритметика. Няма как то4но да го напражя понеже от другия сайт нямам кг пък и 4естно каzано нямам никакво време, както обясних ве4е. Вие сте 9 моми4ета, които сте поръ4али от 2та сайта, това вкл. и Десито.  Вярвам 4е Ще се раzберете някак си по между си  Hug

# 108
  • София
Съвсем изключих, че са от 2 сайта  Embarassed Ще се оправим тогава сами. Таничка сори, че те вкарах в час по математика без време  Hug

# 109
Момичета, кажете последно ще поръчваме ли торта за партито или не? Да не ми се сърдите после ... аз след 15 мин тръгвам и ми се ще да знам какво да им кажа, искаме ли меню, или торта или?

# 110
  • София
Деска, какво стана? Днес нямах достъп до нет и затова не се включих. Ние с Реа утре можем да минем през вас (т.е. до блока ви), за да си вземем игра4ката и да ти се издължим.

Бабълче, аз съм изпуснала явно, чак сега прочетох!  Hug

Красе  Hug

Наденце, хайде оправяй се вече!

# 111
  • софия
и Рая няма претенции какво ще консумира на партито Joy щом другите ядат и тя ще яде...

за парите за митница, предлагам да делим на равно на брой поръчали и готово...те и едни пари Laughing

# 112
  • София
Колко е лошо да работиш на място без компютър  Sad Сега ако съм останала без торта?! Дес, кажи, че си поръчала  Praynig Моя злоядко, само това би хапнал, пицата ще бъде за мен  Mr. Green Само аз ли имам такова диване, което не яде?

Аги, пиши нещо Коледно, любящо, разтапящо и с твоето чувство за хумор. Ако стане дълго ще помогна с писането.

# 113
  • София
Привет!

Бяхме в Пирогов! През ноща срещу сряда имаше силни болки и диария и Милен я закара там. От там казали, че за сега нямат остования за притеснение, но да дойдат утре пак. На другия ден, Милен я заведе и те решиха, че има подозрително стегнат корем или так, каквото напипват и я приемат. Така че два дни бяхме там, като още вчера се разбра, че не е хирургична, левкоцитите и от 21 в сряда, вчера бяха 9 и стана ясно, че си е вирус и че даже е отминал. Днес оставихме проба от ако, но дори и то вече беше добро, а не течно като предния ден.

Благодаря ви за загрижеността! Много ви обичам.

Мати е добре, беше и още е при свекърва ми, че да не го мешаме още със сестра му. Много ми е мъчно. Мен пък енщо ме тресе, от два дни кашлям - в ужас съм да не се разболея точно сега. Имам ДДС да правя другата седмица, едната фирма, която ми дадоха е доста завъртяна и специфична и нямам време за болести.

Благодаря ви за организацията на Коледното парти - тази година съм пасивна, ама...така се случи!

# 114
  • София
Ей радвам се Вени, че Лоричка вече е добре  Hug А ти - се стягай! След преживяния стрес много е вероятно да гепнеш някой вирус, затова почвай си хомеопатичните лекарства докато не е станало късно, ДДС имаш да правиш все пак  Mr. Green нищо не разбирам от счетоводство  Mr. Green

# 115
Такаааа, ходих до клуба и поръчах:
торта (еклерова с баварски крем), малко детски менюта със сандвич и пиенето там ще си поръчва всеки ... Оказа се че на място нищо не може да се поръчва за ядене и затова реших все пак да поръчам 10 детски менюта ... за да има за всеки по нещо, торта поръчах 40 парчета (включих в бройката и големите, че и на мен ми се яде торта Mr. Green),  надявам се че не съм объркала ... Оставих пак капаро и така живот и здраве, другата неделя сме на линия ...
забравих да ви кажа и цените: парче торта е 3 лв., престоя на дете за двата часа е 5 лв., детското меню ако добре си спомням беше 5,50 лв.

Рамама, аз няма да съм тук събота и неделя, отивам на тийм билдинг Wink чак неделя привечер ще се приберем ...
Вени, браво на Лори, да се оправя бързо и ти не се давай на вирусите Hug

# 116
Леле, колко много събития съм изтървала ooooh!

Седя си тук и наваксвам с темата, дори не мога и да ви коментирам. Сестра ми ражда в тоз час и мен нещо не ме лови сън. Всичко живо спи тук пък аз кукувам. Стана близо 4 часа от както се чухме за последно и горката едва говореше, та може и да съм станала леля вече ама да не знам още. Дано мога да вляза утре да се похваля с добри новини.

# 117
  • София
Айде, Мис, похвали се!

# 118
Супер Деска, ще ядем торта  Hug. Ще оправим сметките на Коледното
Вени дръж се Peace
Весел уикенд

# 119
  • София
Дес, отдъхнах си  Mr. Green т.е. още сутринта го направи като се обади да кажеш, че има торта.

Ако искате да сметнеме на кой колко и тн, за да оправиме бързо тази работа.

Аги, като измислиш пожеланието/ията може да ги пратиш и ако са дълги да ги напишеме на лепящи се листчета - само предложение.

Мисчеееее, щом те няма толкова време значи си станала леля на здраво и хубаво племенниче - чакам да се похвалиш!  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт