АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 964
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може ли една майска майка да дойде на коледното ни парти? Май имаше и една купена книжка в повече. Всъщност вие я познавате. Тя е идвала с мен в парка.

Весела вечер!

# 121
Айдеее, Вени, Данче, хваля се  bowuu Станах леля за сефте най-накрая. Снощи половин час след като писах тук стана и голямото събитие. Измъчено раждане каза систъра, но успя да роди нормално. Нали имаше вероятност за секцио заради миомата, но се справила геройски. Малкия се казва Филип и тежи 3450гр и е дълъг 50 см. С Крис разликата им е само в 50-то грама. Днес целия следобяд бях при нея и за това не се вяснах. Бебчо беше при нея и се редувахме да го държим с татко му. Предадох и първият си урок по кърмене bowuu нали съм много веща вече Mr. Green. Иначе тя още не може да става, едва успява да се замъкне до тоалета, явно наистина много тежко е било. Дано влезе в час скоро. Аз след нейните преживелици снощи се чувствам късметлийка че се разминах така леко, просто никога не трябва да се оплаквам от моите раждания.

Вени, моля се за твоето семейство, дано Лора се оправи скоро, милата.

Данче, по Коледа стават чудеса, може и да те огрее нещо желано скоро време, не се отчайвай.

Красе, дано и при теб ситуацията просветлее, съчувствам ти. Майка ми в момента е в процес на търсене на работа и ако теб те смятат за стара за нея просто тогава няма да коментирам. Това е главната причина, поради която не може да се класира за подходящи длъжности.

Смин, честитки и от мен! Дано желанието ти за мома ви огрее много скоро Hug Ако барна ваксина ще те уведомя. Иначе Татянка е права, и аз го знам това за хладилника и за това нямаше как да си я нося с мен от Американско. Аз о'време бях питала доктора ама не ме огря.

Аги, кротко бе, жена, начален тласък ли искаш д му дадеш на дечко? Ама страшна си, баш преди термин на какви мероприятия се хвърляш, само така!

Бубс, дано скоро се похвалиш и ти, нямах представа че сте преживели такова разочарование Praynig

# 122
  • София
Мисче, да ти е жив и здрав племенника! Поздрави на сестричка ти! Поздрави и на теб за най важния урок!   bouquet
Да си призная - много се дразня вече на всичките бебенца, бременки, одеалца и тн и тн... трябва да устискам до 2012та  Mr. Green

# 123
Мис, да е жив и здрав Филип, а майка му бързо да се възстановява.

Деси, и аз съм доволна за тортата  Heart Eyes.

Нека до неделя сме наясно на кого по колко парички дължим , за да се приготвим , не там да губим време в сметки.

Ренка, измъчихме се с тая работилница  Whistling. На Ема желанието се изпари на втората минута и ние с баща й сгъвахме и лепихме два часа.

# 124
Мисче, лельо, хайде честито! Да е много здрав. Много хубаво име. Поздрави сестричката и бързо да се оправя.

# 125
Уф, уплаших се за миг, че сте поръчали пица, а не торта! В 10 часа си е за тортичка ако питате мен!
Как да смятаме?За мен 2 парчета ще има ли /т.е. за мен+Тони=2  или за Саш и Тони  Wink , зависи в каква конфигурация се явим, , живи и здрави да бъдем само/

Вчера бях на мерене на тоновете, ами какво да ви кажа - имам активна дейност, пратиха ме в родилното приемен кабинет за становище за дата за секциото, където никой не ми обърна ГРАМ внимание щом чуха, че ще раждам чак по Коледа.
Ревах малко, ядосвах се и после еваш-еваш се поразходих с мама около пазара Красна поляна /тя дойде от работа, излезнала по спешност като ме чу как цивря/. Купих си разни неща и едва се завлякох до една приятелка с Тони. Ама направо се побърках от контракции и болки, едва си взех детето от ясла. Майка ми и баща ми бяха на гости вечерта, трудно се отървах от майка ми, която психяса и не искаше да ходят. Та с Тони отидохме при моя приятелка , за да не съм сама с детето в къщата, после й оставихме Тони да играе с нейния и ходихме на частен преглед при Генчева. Та на жената като й обясних как стоят нещата и тя ме качи на магарето, установи, че нямам разкритие, обаче шийката е на половина слегнала и прегледа бебо на УЗ, та в крайна сметка съм затворена вкъщи - никакво ставане, мърдане, пазар, никакви взимания на детето от ясла, само лежане с книга в ръка по цял ден. Компа ми е забранен,  ей сега си лягам, само прелитам да ви се обадя. Саш ще ми урежда лап топ за идните дни, дано да задържа. Казала е лекарката, че стискаме до 7.12, от 8.12 ми давала зелена светлина. Пия но-шпа и магнерот в конски дози и така....Дано успея да намеря доставка в нета на тези лабиринти с дървени топчета, за да ги поръчам и да ми дойадт тук, да съм готова и с това. Дрешките на бебо са изпрани, някои се доизсушават и сладам в пликове, за да са чисти, нека гладят бабите.

Така че лека нощ, мили приятелки, да не ме тупат, че съм седнала Rolling Eyes

# 126
  • София
Мисче, честито бебенце! Много харесвам името Филип! Да ви е жив и здрав!

Аги, никакъв 8-ми, 15 е най-раната дата - дала съм ти срок!

Рали, знаем я, естествено да дойде!

# 127
Здравейте и от нас!  Simple Smile

Бандата е същата, толкова мило ми стана. За съжаление нищо не съм чела назад. Включих се за да видя дали организирате нещо за Коледа, но се разочаровах, че е точно на тази дата. Тогава за съжаление съм ангажирана служебно и толкова ме хвана яд. Домъчняло ми е за вас. Кога мина това време и колко много пораснаха децата - да са ни живи и здрави.

Е, .... от нас с Марти ви пожелавам весело изкарване на празниците!!! Simple Smile

n.b.  ако има други срещи звънкайте по някой телефон.

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 20:28 от PetyaP

# 128
Мисче, честит ти племенник. Да е жив и здрав, и голям късметлия в живота.

# 129
Лельо З, да ви е жив и zдрав Филип   bouquet

# 130
  • София
Кате, не ти честитих имения ден в понеделник, но да знаеш, че се сетих и имах желание! Та да си ми жива и здрава!   bouquet

# 131
  • софия
Мисче, честит племенник  bouquet newsm59 да е жив и здрав и само хубаво покрай него да видите Hug

# 132
Кате, не ти честитих имения ден в понеделник, но да знаеш, че се сетих и имах желание! Та да си ми жива и здрава!   bouquet

О, благодаря. Трогната съм  Hug

# 133
ПетяП, ама ти наистина се изгуби някъде!  Wink
Мис, да ви е жив и здрав Филип! Да расте добър, послушен, умен и красив!  bouquet

Леле, 2 дни вярно не съм скиторила, но с майка ми и малко помощ от страна на Саш лъскахме къщата. Успяхме да преборим по-голямата част от кочината, сега имам за задача да държа подредено и да доуправям на порции.
Имам да гладя купища с дрешки, непрестанно пералнята пере и се простира нещо, че то и ние сме хора и ние цапаме.

В сряда свеки ще идва с мен на запис на тоновете /пу-пу, да добутаме срядата/ и ще говорим за планиране. Направо вчера ми каза, че идвала с мен, за да не съм сама. Тя е на мнение, че ще правя избор на лекар, идвала с мен, за да го стори без да коментираме Rolling Eyes Вчера даже като се събраха тук всички вечерта семейния съвет реши, че аз и бебето не сме страдали от счупен крак, а сме щели да се раждаме, та някой трябвало да отговаря за нас и ...абе ще видя какво ще стане. Може и да се решим да звъним на Ташков, дано и той все пак да поеме операцията, така и така и първия път той ме резна.
Това е реакцията след като свекър ми се обади след като бях излезнала в петък от болницата и бях ревала яко, зълвата /систъра на Саш/ повтаря от месеци, че трябвало да платим за лекар, а не за ремонт на колата, та навярно е скърцала на баща си по този повод и те....ние нали им караме колата, сега решиха Саш и баща му, че колата има нужда от лекарска намеса и изкихаха 400 лв за ремонти, има и още да се прави, а аз се опитвам да пестя от раждането. Та женската част от семейството май е на мнение, че техниката не е по-важна и сега ще трият носове. Wink
Е, ще го мислим още де.
Оплаках ви се Embarassed

Вени, защо пък сега 15-ти? Rolling Eyes
То да не е на Николчов ден, че хем ще кажат всички как си идва с името, хем ще изпусна еклеровата торта с баварски крем!  Laughing

# 134
  • София
Добро утро  Hug

Аги, раждай в понеделник 8ми - хубаво число /за китайците числото на парите/, понеделник /в понеделник се раждат красивите/, ще си хапнала тортичка, ще си заредена с положителна енергия от партито - 4 довода - какво ще кажеш  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт