АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 961
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Миси, честит ви Филип!   bouquet Да е здрав и да ви радва много! Hug

Татянка, дойдоха ли гостите? Hug

При нас нищо ново - ремонтираме, та няма място за коледната украса, но съм доволна от това, как се получава. Купихме на децата обзавеждането - ще е изненада за тях, но на когото сме го показали на картинка - много шарено било... Веселба!
Grinning

# 136
Енви, искам да видя Embarassed Heart Eyes

# 137
Янче  Heart Eyes,
тя картинката е в един хартиен каталог, а не го намирам в нета.
Когато финализираме ще показвам, да.
Wink

# 138
Енви, съгласна съм и на този вариант Hug

Добро утро казах ли  Blush

Аги, не я слушай Данчето, аз съм родена на 8, понеделник. И да ти кажа не съм нито едното от двете Mr. Green

# 139
  • Варна
Добро утро и спорна седмица от мен!
Аз съм на вълна Никулден, и таз година сме на най-евтината риба  Embarassed Сега се чудя как да я приготвя да не съвсем като миналата година. Та рибата е толстолоб.
Мисче, честит племенник! да ти е жив и здрав, хубаво име има. Аз много го харесвам, но мъжа ми е против...Исках да имам Филип и Александър у дома, сега си имам Николай..да ми е жив и здрав. Joy
Аги, стискаме палци да устискаш! Права е родата, намери и плати на лекар. Аз нали се прецаках така без да плащам...никога повече. Даже знам всики процедури как се търси как се дават парите, уговорки.
Кога ще украсявате за Коледа, аз нямам търпение, а мъжа ми се дърпа..рано било.
Моя дивак много бързо дръпна напред, приказва все повече, пее си , танцува дори... Направо съм изненандана. Абсолютно всичко почна да разбира.
Накрая от солидарност и мен ме хвана проблема на Николай...То бива връзка между майка и син, ама това прекалено бе..и толетните несгоди са ни еднакви hahaha
Вени, мила, стискай зъби, че от стрес яко се закъсва, я виж мен...все съм болна.

# 140
Добро утро  Hug

Мисче, жив и здрав да ви е Филип, на майка му бързо възстановяване   bouquet

Аги, когато и да е събитието, успех  Hug, дано устискаш до срещата  Grinning

Данче, и тогава е студентския празник, като стане голям ще има да празнува, ехеее...  Crazy Laughing А защо си определила 2012 г. за детеродна ? Grinning

Аз съм в процес на събиране на дрехи, старите на Яна и мои, които не нося. В събота има акция пред Народния театър. Който има ненужни дрехи да свирка  Wink

Дескааа, така се радвам, че подаръците дойдоха. Моята любима къща скоро ще я видя  Laughing Ако си с кола на партито, може тогава да си ги вземем, а?

Малко по малко започва да ме обхваща коледното настроение и съм много щастлива, миналата седмица преминах през някаква ужасна черна дупка, не ми се живееше.

# 141
Добро утро и от мен!   bouquet
Мисче, да ви е жив и здрав Филип!!!! Бързо възстановяване на систърката  Hug (И аз имам племенник роден на 29.11  Mr. Green)
Аги, нали щеше да оставиш дрешките на бабите да ги гладят  Laughing А за дата - когато, тогава Crazy Защо гледате заплащането за раждане като рушвет, а не като на заплащане на труд  Rolling Eyes
Данче, някои сме родени пък в неделя, искаш нещо да ми кажеш ли  Crossing Arms
Енви, ще чакаме с нетърпение снимките

Аз мисля довечера да поукрасим, колкото и да се дърпа татито, не поиска да ни купи голяма елха  Confused Мини срещата беше приятна, Юлката е пораснал много, а Ванчето става все по-фина мадама  Laughing С две думи - добре им се отразява морския климат.

После пак ще пиша, че все пак днес е понеделник и работа, колкото искаш  Whistling

# 142
Добро утро, мили момичета Hug

Мисче, честит ти племенник, да е жив и здрав и да е голяма радост за мама и тати  Heart Eyes

Деси, мерси за тортата  Mr. Green и аз бях силно обезпокоена да не се лишим от нея  Mr. Green

За тортата не знам как ще сметнем парите  newsm78

Аги, подкрепям свекърва ти, безумие е да се вземе решение, че колата е по-важна от раждането  Crossing Arms

Какво стана с поръчването на плодовете? Искате ли да ги купувам аз и ако да, кажете какво да взема и колко броя?

# 143

Какво стана с поръчването на плодовете? Искате ли да ги купувам аз и ако да, кажете какво да взема и колко броя?

Е как - спешъл за Данчето - 2 мандаринки с 1 банан   Crazy

# 144

Е как - спешъл за Данчето - 2 мандаринки с 1 банан   Crazy

Данче, по-голям ли да търся  Mr. Green

# 145
  • София
Привет!
Аги, ми да стане по-голямо бебето затова след 15-ти!

Красе, знам, явно стреса от болницата вече си е казал думата, защото точна на другия ден започнах да кашлям, а тоя вирус поне 2 седмици съм го носила, защото Лора кашляше така преди 2 седмици.

Нуни, я кажи по подробно за акцията с дрехите?

# 146
Абе те бабите и без това ще имат много работа, от днес започват да взимат Тони от ясла. Да се молим само да е здрав, за да може да ходи, че ако примерно е болен, а аз съм в родилното не ми е ясно какво ще правим.

За мен голям банан, моля!  Mr. GreenОт тази секс-диета направо започнах да сънувам секс  newsm48 Еротиката ме залива нощем, и правя секс "внимателно" аха-аха да не получа разкритие  Joy ама в сънищата си.

Даааа, ям доволно храна, пия сок и дебелея уж, дано да минем 2500! Praynig И да е здраво бебето де, че то и по-малко да е ако всичко му е наред на ритчо , мама грижи няма да има с него!

Тони-бони на моменти е толкова мил, онзиден ми гали корема и вика "Галя пупата и бебето", решил е че пъпа ми е от решаващо значение за идването на бебока /той не е изхвръкнал, но почти се изравни/. Или като пъшкам започва да ме гледа разтревожено. Аз пък преливам от някакви супер топли чувства към него и само го мачкам и целувам, а Саш го наблюдавам, че на моменти го гледа с такова умиление, изобщо голяма идилия.

Пак си лягам!

# 147
# 148
Аги, тъкмо вчера си мислех ,че много смело постъпваш, ако е нормално раждане става, ама за секцио ей така без да е планирано си е напрежение най-вече за теб. 

Нуни, ще се включа и аз. Моите дрехи ги прочиствах скоро, но от на Ема има какво  да отделя. Само да видя как ще се  замъкна до там с Ема, но в краен случай ще се метнем на автобуса.

# 149
Тинче, коя седмица си вече? Имаш ли коремче  Blush Говориш ли на Ема вече?

Общи условия

Активация на акаунт