АПРИЛските деца с трепет чакат коледната веселба!

• 18 966
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Дескааа, така се радвам, че подаръците дойдоха. Моята любима къща скоро ще я видя  Laughing Ако си с кола на партито, може тогава да си ги вземем, а?

Ами няма да съм с кола, ние сме наблизо и ще дойдем пеша ... но няма да мога да донеса на всички нещатата, че всичко е около 35 кг и е доста обемно (не можах да ги събера в багажника, а той не е никак малък) ... та вариант е или след партито да минете покрай нас да ви ги дам или нещо в последствие да се разбираме, с който не е успял да си ги вземе ...

# 151
Благодаря за всички пожелания Hug

Данче, каква е таз 2012 бре жена? Я посмали малко.

Аги, кротувай сега, малко ти остана. Дано малчо седи на топло още седмица-две.

Ние тази вечер сме без деца за сефте. Майка ми реше да се пробва да отбива Крис вместо мен (как звучи само). На мъжо му е по-нервно от колкото на мен май. Жал ми е за малкия, сигурно ще се мъчи тази нощ и после ще съм гузна, но трябва да се направи нещо по въпроса. Мъжо на место да ме окуражи само ми бута фитили да сме ходили да си го вземем и аз все повече се питам с какъв акъл го дадох. До сега не съм се разделяла от него, то нямаше и как де ( освен една вечер като беше много малък за командировка от работа).
Хайде лека от мен.

# 152
ДОБРО УТРО, ДАМИ - МАМИ!
 Hug Heart Eyes Hug

# 153
  • Варна
Добро утро!
Мисче, недей се травмира. Аз например давам Николай на бабите му при първа възможност. За първи път го гледаха като почина дядо ми, малкия беше на 10 месеца някъде. Може аз да съм егоист или коровосърдечна, но искам и аз да поспя и да си помързелувам.
Снощи пак цяла нощ ме буташе в леглото, накрая и двамата с баща му ще паднем на земята  ooooh! Прехвърля се посред нощ се почва едно тикане в мен...
Снощи излизах с колегите беше много приятно, жалко че няма да я бъде фирмата.
Айде до скоро

# 154
  • софия
добро утро и от нас Hug
ние днес сме си в къщи...комплект, двете с малката. от снощи някаква кашлица я е налегнала и днес реших, като съвестна майка Laughing, да не я водя на ясла..да видим какво ще каже лекарката и после

# 155
Ееее, вие защо така възприемате нещата?Какво като бабите и дядовците поемат грижите за децата? Хайде сега, няма да се правим на супергерои, и ние имаме нужда от сън и почивка,  от това да си вдигаш шум, а детето да спи следобедния си сън при роднините. Иначе някой ден как ще имат връзка един с друг?Или баба/дядо ще е някакво понятие само? Не съм съгласна да се чувствате виновни, не! Naughty
Ние като сме сами със Саш направо сме други хора, гледаме си филм, излежаваме се, гушкаме се, джиджи-биджи... Laughing Да отидеш на пазар без детето си е супер, няма да го дебнеш да не настине, няма да се чудиш кой му киха в лицето или зад кой щендер е застанало.
И главното, бабите и дядовците трябва да поемат грижата за детето от време на време, за да имат връзка с него. Иначе по телефона любов не се изгражда или с някой подарък - бошлав работа. Е, сега ако сте на голямо разстояние есетествено, че няма начин. Peace

Тони сутрин малко трудно става за ясла, ама малко...баща му го побутва да става, а той идва при мен на спалнята и ми вика да му направя място да се гушне. Не иска да ходи, понеже му се лежи и казва чао на татко си  Grinning, ама като му кажа, че ставаме да правим кафе и скоква. Засега нямаме катаклизми, сутрин ми дава целувка и заминават, вечер го посрещаме в добро настроение. Както вече ви казах бабите започват да се редуват по взимането, и леля му също.
Ако звънне телефона и той търчи преди нас, сяда на дивана, вдига го и започва да говори - голям телефонист се е пръкнал! Joy

Жени, дано да ви се размине!
Ние след кашлица и сополи, смених колко сиропа...Мукосолван, давах Флавамед...какво още беше...Тусавит, обаче в един момент трябва да се прецени - има ли нужда от отхрачване или не. Затова спрях сиропите. И като ими се случи да се закашля инцидентно, дадох последния път Стодал /хомеопатичния, за мен го купих/.  На мен ми мина кашлицата за няколко дни, на Тони му я пресече. Той поне не е за мокра, суха, алергична , а е универсален.
Сега започваме денят с молитва за здраве и вечер го посрещам със страх , докато не видя, че няма хрема и не кашля.
Една приятелка реши да дава Мукосолван на нейния, понеже една сутрин кашлял, кашлял и накрая изкарал храчка, и тя реши, че трябва да отхрачва с нещо...Какво направи нямате представа! Този сироп изобщо не трябваше да го дава, ама тя от страх да не би да има жилави секрети - сега малкия ще се скъса да кашля и то със слюнки яко! Ами аз това й казах - ти така го отхрачи, че сега и месец може да се влачите....

Оправям се и отивам на мерене на тоновете на бебо.

# 156
  • София
Добро утро! Ето ме и мен!  Grinning

Мисче, честит ти племенник!   bouquet

Наденце, ти нещо само подпитваш другите, а за твоето коремче нищо не казваш!  Wink

Данче, като изтървахме опцията за малка разлика м/у децата, сега ще се борим за вариант първолак и бебе, а? Grinning И аз съм привърженик, но пък 2012 мнооого далече, бре! ooooh!

Тая сутрин и при нас беше драма със ставането  ooooh! Ама снощи до 11 вилня и не искаше да заспива. Всички познати казват, че в яслата така им се изтощават децата, че после едва издържат до 8 и заспиват, пък мойто диваненце, ако след като го взема, не поседим поне един час навън да потича, не може до 12 да заспи, пък вечер навън е тъмно и студено, и са ми доста неприятни тея разходки.  Close Мислех на някакъв спорт да го запиша в детската, ама казаха, че чак от 4г. ги взимат.

Аги, дано всичко да е наред днес на прегледа и стискай поне до неделя, че ще има вкусна торта, ей!  Naughty

# 157
Добро утро  Hug
Аги, казвай после кво е станало на записа на тоновете  Wink

Кажете какво искате да има в торбичката за децата! С Янчето мислим да има банан, мандарина, ябълка + някакви бонбонки.
Ще направя 20 торбички, но имам въпрос към мамите с две деца, за правя ли за големите?

Ренка, добре е коремчето  Mr. Green похапва стабилно, за сега не мога да кажа, че личи, но като преям ми е тесен колана  Crazy Иначе мен настинката ме повтаря и съм като пребитааа  Tired

# 158
Добо утро/ден от мен Hug
Хей Наде пази се и гони далеч настинките Hug Praynig

Аз предпочитам да няма бонбони, които са за смучене, моя малчо още не се е научил на това, защото лошата му майка не му дава такива от сорта на близалки и бонбони за смучене ... но дори и да има ще ги извадя де, така че не се съобразявайте с мен, ако другите искат ...

# 159
Деси, бонбонки имах предвид Милка, тия в лилавата малка кутийка с мляко и шоколад или малки киндер бонбонки, които Янчето предложи.

# 160
Деси, бонбонки имах предвид Милка, тия в лилавата малка кутийка с мляко и шоколад или малки киндер бонбонки, които Янчето предложи.
A такива са идеални

# 161
Добро утро!
Мисче, леко отбиване!
Аги, чакаме отчет.

Ренка, ще му се завие свят на този ДК, после как ще раздава подаръците Mr. Green

Иначе и Шошка е като Вальо, заспива си в 11 , сутрин има проблеми със ставането. Не знам как да я приспя по-рано, не става и не става.
Голям рев е при влизането в яслата, днес баща и я внесе, чувах я от вън от колата "Искам при мама".  Госпожите я внасят с яке и без пантофи, тя рита и крещи. Ужас някакъв! Май единствено тя плаче. Госпожата на другата група ми се кара. Аз какво мога да направя.

# 162
Янче, Hug как така ще ти се кара, че да не би ти да искаш детето ти да плаче  #Crazy
А Симонка не беше ли свикнала по едно време? Или аз нещо не съм разбрала ...

Ренка, и Кало е като отвързан като го взема от яслата и гледам да играем колкото се може навън ... то е едно тичане, ще кажеш, че вързан е стоял цял ден ... но явно не могат да си изразходват енергията ....

# 163
Деска, беше. Но от както се похвалих, пак се започна. Всяка вечер преди заспиване си преговаря деня: "Алекс ме блъсна... Борис ме ухапа... Теодора ме блъсна и ми каза че съм малка" И притеснителното е, не че тези неща се случват , защото са нормални,  а как тя го приема и преживява. Не знам как да й помогна.

# 164
Янче, милана Симонка  Hug колко е чуствителна. Не знам как бих постъпила в такава ситуация, освен да обяснявам, че те само си играят и ако тя иска да не играе с тях.

Общи условия

Активация на акаунт