Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 186
  • 426
  •   1
Отговори
# 180
tutune ,ако имаш напредвид за мобилна връзка той тръгна без телефона си в суматохата около тръгването го забрави.

# 181
  • Варна
Р,Р,darito_71 за повече информация можеш да отидеш и да вземеш от вашия мобилен оператор информация за роуминга,Там пише всичко в коя държава кои са операторите и цени,Във всеки офис ще ти дадат брошура,дано съм била полезна,Чао

# 182
  • Варна
Иман впредвид моб,връзка и интернет наи добре да попиташ,Ако си е вземал лаптоп не виждам причина да не може да пише зависи може би от интернета,Честно да ти кажа ще ми се да съм по полезна,Наистина съжелявам,Аз миналия месец ми се наложи звънях на нашия оператор да ми обяснят как да пращам съобщения от компютъра на мобилен,и съм сигурна че твоят съпруг не ти прави напук а просто няма възможност да ти се обади,И тяхната не е лесна да са далече от семействата си,Като се чуете и се успокоиш пиши,Горе главата 

# 183
Благодаря ви за успокоителните думи, много сте мили!  Hug
Моето момче е готвач, също не е от висшите кадри.  Grinning
darito_71 - относно интернет връзката- зависи много....Моя понякога хваща с лаптопа, на кораба има обособена зала /като нет кафе/, но не е разрешена за персонала.
Твърде вероятно е твоя човек из моретата и океаните да няма нет, ако и там няма достъп за екипажа. Ох, и аз вчера му писах един гневен мейл и сега ми е гузно и тъжно, а и той не е писал. Иначе в събота говорихме повече от час- връзката по скайп беше кристално ясна, чак се учудих, но в неделя сечеше, разпадаше се и нищо не се разбрахме.
Преди като работеше тук, излизаше рано и се връщаше след полунощ, нямаше и почивен ден. Пак не се виждахме и по празници бях с моето семейство, за да не съм сама /защото той неизменно е на работа/, но е друго като знаех, че по някое време през нощта ще има кой да ме гушне. Пфуууу, разкиснах се.

# 184
darito_71, корабния интернет не може да се ползва свободно, от БМФ има огромни ограничения, ползват го на мостика, само служебно и по опис за всеки имейл и контакт.
Иначе могат да се обаждат по Инмарсат, от корабния телефон, и тези разговори си ги заплащат.

# 185
Боже ,благодаря че ви има момичета.Вие сте страшна подкрепа.Просто ми е толкова тъпо ,че не мога да го опиша .За 2 път тръгва и още не мога да свикна .Все съм под напрежение.Страшно много съжелявам че се изпокарахме като тръгна,но и на мен не ми е лесно както и на него може би.Ще ви пиша ако се обади .Дано ...........Tutune благодаря ти специално.

# 186
Джини радвай се че около тебе ще има след време едно малко прекрасно същество което ще осмисля живота ви и на двамата.Толкова много ангажименти ще имаш около него и толкова радости .Пожелавам ти от сърце безпроблемно носене на бремеността, колкото ти остава а след това едно малко съкровище ,живо и здраво. На всички ни е трудно трябва да си вдъхваме кураж да се подкрепяме най вече.

# 187
  • Brokenpromiseland
darito_71, корабния интернет не може да се ползва свободно, от БМФ има огромни ограничения, ползват го на мостика, само служебно и по опис за всеки имейл и контакт.
Иначе могат да се обаждат по Инмарсат, от корабния телефон, и тези разговори си ги заплащат.

Мисля, че цената беше  около 2 долара на минута, но не съм съвсем сигурна.
Така или иначе беше си трудно обаждането по държавно време, а сега в частни ръце...по-добре да не се набива много на очи.Интернет връзка има, около клубовете в пристанищата, но не навсякъде.Изключително лоши е направил, че си е забравил телефона....не се забравя такова нещо.. Confused
вариант няма ли да го пратиш по някоя от смените....или поне да си вземе телефон отвън и с предплатени карти да се чувате където няма нет..един sms дори действа страшно успокоително.

# 188
Права си мама_ на_ фъстъче .Ние сме говорили и от Щатите миналата година с някаква карта която си купува от пристанището за 5 долара около 40 мин.но сега незнам.А относно смяна проверих но няма да имат смяна поне така ми каза инспектора .Нищо друго не ми остава освен да чакам нали знаете покрай служебни ангажименти  и семейни трудности времето минава ,но как само ние си знаем-чакащите.Ще чакам и ще пиша ако имам резултат.

# 189
   newsm51  Здравейте мили, всеотдайни, моряшки момичета!                            Чета ви от февруари и съжалявам- до сега не съм знаела,че ви има.  Направили сте нещо изключително полезно,а също много красиво като дизайн и то с такава любов и всеотдайност! bouquet  Благодарност и признателност от сърце ! Kissing Heart  БОГ да ви връща доброто, което правите и да закриля и пази семействата ни!  Мама_на_фъстъче Two Hearts  душата ти е чист планински ручей, даряващ жадните с вода!  Благодаря за написаното във форума!!!  smile3525

# 190
Сега за Корабния телефон -миналите лято и до ноември се чувахме по него, но сега 2009г. като тръгна каза,че вече от БМФ са забранили да се използва.Internet също не може на кораба.За GSM-a в АЗИЯ малко трудна работа с операторите .В Индия се чухме с купена предплатена карта на техен мобил. оператор.Това горе-долу добре, ама в Пакистан му откраднали GSM-a taka,чe darito 71мила, всеки си има едни изпитания в живота.От тях не може да се избяга-забравил телефона така е трябвало да стане.Мъжа ми си купи нов телефон и така тръгна-  Да ама Не ...както казваше преди време един журналист.   Съдба...  Да сме живи и здрави, за да има за кого да мислим да изпращаме и посрещаме .  А в морето ....   има някаква особенна магия, но тя се усеща само там и с думи не може да се опише не е същото! Пожелавам ви поне по веднъж да попътувате в открито море лятно време застанали на носа на кораба- като там във филма ... на Титаник!  newsm10

# 191
Мила argobg2009 благодаря ти за милите думе.Дано наистина да имаме възможност на това изживяване за което пишеш.Наистина в БМФ настъпиха големи промени но относно сателитния телефон незнаех че е забранен.Знам че при първа възможност от негова стана ще се чуем.По принцип съм голям оптимист,но това чакане ме убива направо.Знам няма как,но въпреки това покрай вас и вашите писания като че ли ми е по лесно.Страхотни сте.

# 192
Хей мили дами нека ви разсея.Усмихнете се и вижте че има и хубави неща.Черпя с торта  party023за 7-мия рожден ден на малката ни госпожица.

# 193
Marka 74
да ви е жива и здрава малката дама много безгрижни игри ,весели случки и много ,много приятелчета и пожелавам. Весело изкарване на празника.

# 194
  • Brokenpromiseland
marka_74 да ти е жива и здрава рожденничката!  ura Желая й много безгрижие, успешно учение (тепърва май предстои) и незабравими мигове.

argobg2009, благодаря за милите думи!   bouquet
Нека не забравяме обаче, че темичката ни е такава благодарение на всички нас... Hug

Общи условия

Активация на акаунт