Съпруги, чийто мъже пътуват 7

• 60 196
  • 426
  •   1
Отговори
# 195
Честито на малката рожденничка!
 newsm59  ura Пожелавам и да расте здрава и много шастлива! Нека съдбата да я пази!  bouquet

Доколкото за телефонните връзки със моя съпруг се чуваме само чрез ИНМАРСАТ и е доста скъпо, като те нямат интернет, и това не ми харесва особено.Някоко пъти съм му званяла и за 3 секунди, коиото се броят за 1 минута платих 10лв с ДДС.Когато има възможност купува карти за телефон и говорим от държавата в която се намира.
Днес ми се оплака ,че имат много работа и  бил"умрял, но още не бил разбрал". Казах му какво е положението на колегите му от БМФ и той каза че при тях има недостиг на кадри и го карат всеки път да остава повече.

# 196
  • Варна
marka_74 да ви е честита рожденничката здраве и щастливо детство и желая, balloon balloon balloon

# 197
  • Варна
На рожденничката честито, а също така и на майка й! Simple Smile

За телефонните разговори - и ние ИНМАРСАТ ползваме (само че ми звъни той от кораба - предплаща се), и евентуално карти от брега, когато е възможно.
Ако вие звъните от БТК на ИНМАРСАТ, мисля, че беше 10 или 12 лева на минута... То даже от GSM, ако звъните, е по-евтино - за Globul и Mtel цените бяха някъде около 7,50 лв. Най-евтиното, което аз успях да намеря в тази връзка, е 1010 на nexcom, където към ИНМАРСАТ цената е 4,50 лв. на минута +/- двадесетина стотинки.

# 198
Здравейте мацки!В моята ситуация явно нищо друго не ми остава освен да чакам  и да се надявам .Както казаха по горе -  това е съдба.Каквото е писано това ще е .Почнах да си давам кураж.И пак казвам благодаря че поне вас имам.Да си каже човек болката и да получи подкрепа-това е голяма работа.

# 199
здравейте!и аз реших да пиша.моят мъж пътува вече от 6 години и още немога да свикна.всеки път го изппращам с голям рев Cryи особенно сега останах сама с бебе на 3 месеца.още по ми е трудно,а преди мислех че когато не съм сама а с дете ще ми е по леко.а се оказа обратното.сега даже ми е още по тежко.гледам да се даржа заради бебето ама немога да се успокоя.незнам как ще я карам след като и занапред ще баде така ooooh!

# 200
Знаеш ли niki2009.Наистина е много трудно особенно когато остана сама вечер .Моя син е голям и естественно си има своите занимания.Имам много приятелки и приятелски семейства които почти не ме остават сама но друго е когато мъжа ми е при мен.Разбирам те напълно,и се успокоявам че е" само" за 4 месеца -колко са те си казвам.Но уви..............Гледай си малкото детенце радвай му се и мисли за хубавите неща които ще направите заедно татко като се върне.Няма как това е съдбата ни на моряшки жени.Пиши във форума има страхотни събеседнички няма да си сама.

# 201
  • Варна
Здравейте, момичета!

marka_74, честито ви рожденничка! Да ви е жива и здрава! Много усмивки, весело и слънчево детство и много нови приятелчета на есен в училище!

Добре дошли на новите мами в нашите редици!

Отдавна се съм писала и обещавам да бъда по-редовна.Сега ще имам повече време за темата.
Ние от тази вечер сме без тати. Закарахме го на кораба и се прибрахме. Беше 2 седмици на ремонт в Делфина и утре тръгват.
Сега ми е тъпо и гадно, но ще ми мине, като ме налегнат ангажиментите, нали съм пак майката- баща и трябва да мисля за всичко.
Като е тук така се отпускам, има кой да мисли за сметки, пазаруване, готвене,прибиране на деца, но като замине  обичам всичко да под мой контрол. Като направих груба сметка, днес го изпращам за 12- път и мисля, че май съм свикнала да изпращам и посрещам, да си свикваме отново и да се чакаме с нетърпение.

По повод телефоните, ние караме на съобщения и като дойде в Европа се обажда да се чуем. Имало е случай, когато са в преход по цели седмици не знам как е, къде е.

niki2009, трудно е наистина, но като се мобилизираш и си организираш деня, ще бъде по-лесно. За всичко има изход и решение.
Аз останах сама с бебета близначета, пристави си го само, твоето  положение само че в двойна доза и кака на 6г.

darito_71, не се притеснявай, ще се обади.Дано се сети поне на колега телефона да ползва да драсне един sms, че да се успокоите всички вкъщи.

Нещо ме натискат дечурлигата да ставам, че четирима си борим за компа.
В събота ще ви пратя снимки от ремонта или как се намира работа на моряк в почивка.

Чао и лека вечер!

# 202
Здравейте и мен! Ех, раздвижи се темата, мъжете тръгнаха и жените се появиха тук Grinning!
Няма свикване, от колкото и време да пътува мъжа, има просто нагаждане със ситуацията. И при мен е така- много ми е тежко , особено първия месец до като посвикна, но като ме завъртят задълженията - деца, къща , работа  и нямам време да мисля. Тежко ми е вечерите,почивните дни и празниците - най- много тогава ми липсва...но ние сме силни и не се предаваме, нали Wink!
Илиева,чакаме снимки! И аз бях запланувала нещо за моя моряк, но той започна работа тук, на  брега, че от БМФ му изпразкаха за няколко години отпуските, а трябва да се яде Laughing 

# 203
Не минава сутрин да дойда на работа и да не ви пиша.Естествено е много трудно вечер да се внедря на компа от сина ми .От както съм ви открила отърване от мене няма.Имам проблем .Развали ми се мелницата за мелене на боклук.Нали съм мъжа и жената у нас и аз като вас предполагам.Знае ли някой сервиз във Варна за това .Рових 2 часа в нета и нищо.Свикнах с тоя малък гевезелък и сега направо беснея.Реших сама да я поправя та сега даже не мога да я монтирам като хората ,че отгоре на всичко и протече.Готова съм да черпя само да ми стане уредчето, че е голям кеф.Помощ........Разчитам на вас.

# 204
darito_71, виж какво намерих http://uniss.eu/Instructions%20full.pdf
Дано ти помогне да си я монтираш отново.  Hug

# 205
Джини страхотна си .Благодаря ти довечера си имам занимание оле.........Дано да стане но поне е нещо.Защото нищо не можах да открия казаха ,че даже няма сервиз във Варна.

# 206
  • Варна
Привет мили момичета и аз днес изпратих моя мъж кораба на Варна Запад и ще правят един рейс а и днес моята дъщеричка става на 10 год, и ми се искаше да ви почерпя  party023  party023  party023До после сега ще я изпращам на училище

# 207
Tutune честито ви рожденичка.С пожелания за много здраве,усмивки и щастливо детство.

# 208
благодаря за подкрепата!наистина е много трудно ,а аз мислех само да имаме  дете и няма да ми е тежко кат оставам сама,ама не е така пак ми е много тежко 4ак вече завиждам на жените ,които мъжете им са постоянно до тях.

# 209
  • Варна
Привет, момичета!

Tutune, честито ви рожденничка! Да ви е жива и здрава! Много щастие, късмет и успех в училище!
Привет мили момичета и аз днес изпратих моя мъж кораба на Варна Запад и ще правят един рейс

На кой кораб е мъжът ти? Да не би да са заедно? Моят е на Верила.

Общи условия

Активация на акаунт