"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 450
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Ели, честит празник!!!Пожелавам не вашия Стрелец много късмет, здраве и успехи! да ви обича, глези и слуша!  Wink

# 211
Ели, честит празник и от нас. Нашия татко и той беше рожденник на 2ри Дек. Много стрелци си имаме. Аз много се разбирам с него и тази зодия.

# 212

тук съм, тук съм....малко инкогнито ви чета....!

имуностимулатори- моля давайте идеи, искам да пробвам дали ще предпазят Томи от дългия страшен сопол и някои други гадорийки, които зачестяват този сезон.

# 213
Све разбра ли за спрейчето Rolling Eyes

# 214
  • София
Елку, да ви е жив и здрав таткото, много да го обичате и той много да ви обича  Mr. Green

За пълнозърнестия хляб - аз съм абсолютен привърженик на всякакви черни, пълнозърнести, ръжени, царевини и тем подобни хлябове и съм противник на белия хляб. Така, че детето яде, каквото ядем и ние. трябва да отбележа, че като цяло не яде често хляб, но дори и сухарите, които му вземам отдавна са черни, а не от белите.

Имуностимулатори - от хапчетата Изопринозин. Иначе съм давала рибено масло Ескимос Кидс, Умкалор (което било подобно на Езберитокса), от 2 дена взех и Цитросепт, слагам му по една капка в шишето с  водата сутрин, не знам длаи ще има ефект.

Прясно мляко в чист вид давам от няколко месеца, не много честно. Харесва му, не го подслаждам с нищо, пие го от чаша със обикновенна сламка.

# 215
Ели, честит рожден ден и на твоята половинка, жив и здрав да е, много обич да цари в семейството ви! НАздраве и от нас, на поредния стрелец в отбора!
и Борис яде пълнозърнест или черен хляб, рядко бял. Не знам дали му пречи, и аз това се чудех, защото често виждам цели семки, или ленено семе, като се изхожда. Ако някой знае нещо повече, ще ми е интересно да разбера.

# 216
  • София
Ели, честит рожден ден и на твоята половинка, жив и здрав да е, много обич да цари в семейството ви! НАздраве и от нас, на поредния стрелец в отбора!
и Борис яде пълнозърнест или черен хляб, рядко бял. Не знам дали му пречи, и аз това се чудех, защото често виждам цели семки, или ленено семе, като се изхожда. Ако някой знае нещо повече, ще ми е интересно да разбера.

Да ти кажа, Бобо като яде грах или царевица, кяото обожава, пак так излизат  Rolling Eyes

# 217
Елку, честит рожден ден на половинката ти! Много да ви обича и да ви слуша, и вие него също Hug

от 2 дена взех и Цитросепт, слагам му по една капка в шишето с  водата сутрин, не знам длаи ще има ефект.

А Бобо пие ли водата с Цитросепт? Питам, понеже ми казаха, че е много горчив и повечето го слагат в шишето с АМ, но Рая не пие АМ и ще трябва да й го слагам във вода.

За пълнозърнестия хляб - вкъщи ядем само такъв и също отнасям критики от майка ми, че вместо да дам на детето пуФкав бял хляб, го "мъчим" с разни тричави печива, все едно месени от кал. ooooh!

# 218
Ели, честито на рожденника ти! Да ти е жив и здрав и да се грижи много за теб и малкия Борис.

Страчи, много се смях с излизането на Мая от кошарата.  Joy И аз имах подобна случка с Валентин, когато се научи да излиза от сгъваемата кошара. Оставям го аз един ден в кошарата и спокойна отивам до тоалетната. И по едно време го гледам на вратата на банята - щях да падна от тоалетната от изненада  #Crazy. А си мислех, че съм го оставила на сигурно място. После разбрах как е излязал, но изненадата си беше изненада. Сега изобщо не смея да го оставям без надзор, че беличките много му се удават. 

Прясното мляко и аз го давам само с кремчета.

Имуностимулатори - септември давах на Валко Есберитокс. Преди две седмици беше със сополи. Та не знам доколко има ефект от имуностимулатора. Надявам се поне да го предпазва от по-сериозни неща.

Варненки, давайте да решаваме къде и кога да си направим коледното априлско парти, че то не остана време!!!
Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 219
  • София
Linofrina , наистина Цитросепта е доста горчив дори за мен, а аз обожавам грейпфрути (в чаша вода от около 200 мл. си слагам 10 капки Цитросепт и е ужасно горчиво). На Бобо шишето е 420 мл. и слагам само 1 капка. Не съм опитвала (че съм болна сега), но си го пие  Rolling Eyes , но той е голяма водна жаба (от яслата са учудени колко вода пиел). 

А иначе за имуностимулантите - те не са панацея, да не очакваме, че децата няма да боледуват изобщо, но си е друго, ако се разминат само с лека хрема, например. Важното е организма да се преборва по-бързо и да не се стига до пиене на АБ (които пък водят и до отслабване ан имунитета, та си става малко като порочен кръг).

# 220
Като стана дума за имуностимуланти, тези линкове може да са ви от полза. Не съм прочела всичко, но ми се сториха интересни.

10 начина да предпазим детето от простуда

Имунна система

# 221
Като стана дума за имуностимуланти, тези линкове може да са ви от полза. Не съм прочела всичко, но ми се сториха интересни.

10 начина да предпазим детето от простуда

Имунна система

чудесни статии, благодаря! Hug

А иначе за имуностимулантите - те не са панацея, да не очакваме, че децата няма да боледуват изобщо, но си е друго, ако се разминат само с лека хрема, например. Важното е организма да се преборва по-бързо и да не се стига до пиене на АБ (които пък водят и до отслабване ан имунитета, та си става малко като порочен кръг).

Абсолютно е така и Слава Богу досега само с това сме се разминавали. АБ трудно ще дам, макар и да са ни предписвали поне 4-5 пъти за най-обикновено зачервено гърло и хрема  #2gunfire
Доволна съм, че се повлиява чудесно от хомеопатия и като се замисля той почти непрекъснато е на някакъв хомеопатичен препарат, дори нищо да му няма. /най-малкото осцилококцинум/ Сега ще видя дали ще има полза и  от ИС.

# 222
  • Попово
450, Елку-Елена да са ви здрави половинките. любов и късмет    bouquet
Варненки, давайте да решаваме къде и кога да си направим коледното априлско парти, че то не остана време!!!

хайде тъкмо наш тати се е навил да ни извози  travel

# 223
  • Beyond the Frontiers
Страчи, ще пускаш ли Коледна тема или да пусна аз Peace

Мерси за поздравите. Нуше, при нас празника ще е утре.

Аз давам само витамини - Саностол. Пробвах и Цитросепт, ама голяма горчилка Sick

# 224
Не е ли малко рано за нова тема ? newsm78 Май темите вече са по 20 стр.

Цитат
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

Общи условия

Активация на акаунт