"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 435
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Хриси, ужас! Дано всичко бързо се оправи!
Алекси, кураж и на вас!
Ламичке, на мен това ми е голям страх. Добре, че е по-малкото зло.
Календари, при нас правим доста видове. Ако има интерес ще пробвам да сложа мостра за да видите за какво става въпрос. Но предлагаме към 50 модела, така че може би е хубаво да измислим друг начин как да се  видят.

# 46
  • Beyond the Frontiers
Поли, нямате ли страничка в интернет.

# 47
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Поли къде се намира вашето фото

# 48
Имаме сайт, но въпросните календари са особен вид файлове и няма как директно да се качат. Ще пробвам да сканирам един и да ви го покажа.
Дейзи, фотото се намира до пазара Римската стена. Ето линк с адреса:http://www.photo-place.org/page.php?id=4

# 49
  • Beyond the Frontiers
Имаме сайт, но въпросните календари са особен вид файлове и няма как директно да се качат. Ще пробвам да сканирам един и да ви го покажа.
Дейзи, фотото се намира до пазара Римската стена. Ето линк с адреса:http://www.photo-place.org/page.php?id=4
Ха, че баба ми е там и всяка седмица ходя по няколко пъти. Ще минем през вас да видим на живо в събота  Mr. Green

# 50
Аз предлагам ако може някой да ги види, ако не - нека Поли избере естетически някакъв модел и да действаме!

Супер стана! Ще видите какви календари ще си направим!

А как ще препратим календари за Варненки и други априлки?

# 51
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Вие ще бъдете ли там в събота? Смятам да направя календар на двете мадами или поне снимки. И без това трябва да търсим тоалет за рождения ден на Габи и ще ходим до центъра в събота

# 52
  • на североизток
Уф,добрах се до форума най-сетне Embarassed

Све,много кофти това.Търси си правата докрай.Аз поне така бих направила.
Ашли,на времето и Симо така ми се будеше.Доста е неприятно и стряскащо.Отмина някъде след като нъвърши 2 - 2.6 годинки.Мисля си,че от една страна беше свързано с никненето на зъбките, а от друга-с натрупването на впечатления и спомени и развитиеето на паметта му,както и с цялостното му израстване.
Пепе,стискам палци  Hug
Яна ходи с желание на ясла.Любимка е на лелите-както те казват много весело,лъчезарно и будно дете.Добре се е адаптирала.Вече доста говори.Успяваме да се разбираме LaughingБърборим си,повтаря думички,пее песнички-голяма сладурана е!На тази възраст децата са много сладки-нито бебета,нито пораснали дечица.
Мама на кики-дано бързо се оправите!

# 53
Благодаря ви милички, че споделихте опита си и не ми се присмяхте на притесненията  Embarassed .
Идеята за календар е страхотна, наистина!
Аз само се чудя, дали мога да пратя някоя и друга снимка на моя малчо....и той да участва. Бях изпращала за колажа, но незнайно защо - не е включен.
Нека някоя мама ми пише на лични (да не занимавам всички останали с това) къде да изпратя снимки за да е включен този път.

# 54
Хриси, дано Кико се оправи бързо... милото детенце Confused

POLLY, заинтригува ме с тези календари. Hug

На кого ще изпращаме снимки за колажа и с какъв размер да са снимките?

Све, много неприятно се е получило, но казват, че всяко зло е за добро. Поне при мен тази поговорка много пъти се е оказвала вярна.

# 55
  • Beyond the Frontiers
Една вътрешна информация - в аутлета на ул. Доспат чакат коледни костюмчета /миналата година имаха страхотни на Carters, но свършиха много бързо. Утре сутрин ще мина през тях /офисът ми е точно до тях/ и ще пусна информация, какво има. Ако някои го интересува нещо конкретно да пише на личния.

# 56
  • Попово
Аз предлагам ако може някой да ги види, ако не - нека Поли избере естетически някакъв модел и да действаме!

Супер стана! Ще видите какви календари ще си направим!

А как ще препратим календари за Варненки и други априлки?
подкрепям, а за изпращането може с куриерска фирма и наложен платеж направо от ателието  Peace

# 57
За календарите - снимки най-добре да започнем да изпращаме на общата поща, а всички мами ентусиастки, да направят колажи и ще гласуваме кой да бъде на календара.  Peace
За колажа и оформлението на коледната темата - заемам се  Peace
Све, съжалявам за случилото се, но стискам палци това е добре за теб и да си намериш по-добра работа.  Hug
За почивките и забавленията - моето мнение, че българинът наистина не се скъпи за вскакъв вид забавления. Имам голям брой познати, които всяка седмица са по кръчмите и дискотеките ( говоря за такива, които са с деца , не на моята възраст  Wink ) и в същото време искат пари назаем, защото хладилника им бил празен или детето нямало зимни обувки  Close За мен това е недопустимо. Екскурзиите са наистина хубаво нещо и ние с половинката сме запланували 2 за догодина, защото все няма време да отидем някъде, но е обещал за догодина.
Поли, аз ще се доверя на твоята преценка, че изобщо не си представям как ще стигна до фотото ви, за да видя календарите Peace
Хриси, милото детенце, да го цункаш от нас и бързо оправяне  Hug  Praynig
Пепе, стискам палци   fingerscrossed
И сега аз да ви се оплача - имам една бемка на гърба, която е много неприятна и релефна, постоянно я закачам я с дреха, я косата ми се оплете и ме боли. Та майка ми е лекар ( микробиолог и вотра специалност кожни болести ) и докато е тук реши да ме заведе при някакво светилище - Иван Ботев в Медицинска академия Кожни Болести. Първо ни викна в частния си кабинет  Close в 22ч. вечерта. Отидохме навреме и гледаме 10 човека, една жена чакала от 19:30  Shocked изчкахме 30 мин. в една чакалня, където се чуваше от съседната стая как се оперира, защото нямаше дори един транзистор и хората трябваше да слушат тракането на инструмените. Та след 30 мин. чакане прави си тръгнахме. И майка ми се уговори с него за днес 11ч. да отидем в Медицинска академия. Отиваме ние с Мая, защото нямаше къде да я оставим и се позна едно търсене на доктора, който не си беше в кабинета имаше бележка, че е в 100 и незнам си кой, тоиваме там, там пак бележка, че е в незнам си кое отделение - намираме го, при което той ни казва : ами аз сега в 12ч. ме вика шефа, елате в 12:30  Shocked Отидохме в едно кафе и нали се сещате какво забавление беше за Мая да стои на едно място 1 час и нещо. Отиваме супер точни в 12:28 пред отделението, където в коридора се опънали едни маси и всички доктори си пият винце и се черпят - това било "срещата" с шефа. Сядаме в близост до "банкета" на една пейка ( докторът ни видя ) и почва едно чакане - 30 мин. На Мая вече и се доспа супер много, позна да мрънка, да реве, да се тръшка - знаете. И тоя ни вижда и продължава сладки приказки с разни сестри и да си пие и яде, при положение, че трябва да ме види за 10 мин. да ме консултира и да запише час за операция и все пак майка ми му е колежка, непрактикуваща, ама все пак. Та в крайна сметка не издържахме и си тръгнахме.  #2gunfire И той ни видя, че си тръгваме и нищо, направо съм бясна от наглостта му  #Cussing out
Та момичета, ако някой е доволен от кожен лекар, става въпрос за премахване на бемка да ми дадете координати на някой, който няма да ме разиграва 2 дена.

Praynig

# 58
Страчи, бях писала, че скоро ходих да ми махат бенки - имам страхотни впечатления от най-обикновена кожна докторка в ДКЦ-то, където работи брат ми - МЦ Лора на Съдебната палата. Ако искаш, ще ти пратя координати - да си запишеш час.

# 59
Страчи, аз съм водила Дари при проф. Ботев, който вероятно е бащата на този при който ти си ходила. Защото разбрах, че са баща и син, но възрастния човек ми направи много добро впечатление. Жалко за сина. Въпреки, че съм чувала, че е много добър.

Общи условия

Активация на акаунт