"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 435
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Sve_dim, съжалявам за това което се е случило, дано съвсем скоро нещата се наредят по най-добрия за теб начин.

Style, правилно си ни разкрила, Ема е в Мечо Пух, и с Тетевен сме замесени и сме си говорили с тебе за там (не че аз много съм ходила де  Rolling Eyes).  Hug

По въпроса за Дядо Коледа, както го решите, в яслата на Ема ще има Дядо Коледа, така че, тя така или иначе ще се сблъска с него, съмнявам се да и хареса, каквато е притеснителна, но то ще си покаже. Сестрата в яслата каза, че по-малките обикновено доста се дърпали. Но пък може да им посвикне на Дядовците като се срещне с повече, кой знае  Simple Smile

pepena стискам палци, успех!

# 31
  • Beyond the Frontiers
Нуше, това за което ти казваш е така. Горе долу мога да преценя клиентите и да ти кажа, определено не са такива, които работят на по няколко места. Напоследък ми идват клиенти, които се чудят къде да отидат на по-луксозно място и цени, от които на мен ми прилошава, ги приемат като едното нищо. Истина е и,че българите за празнуване не се скъпим.  Peace

# 32
Добро утро! Hug
Хайде по едно кафенцеееее:
Алекси,дано се оправи бързо Боби,че като чуя за болници косата ми настръхва.Гушки и за двете ви бонбончета! Hug Hug Hug
Пепе,стискааааааааам! fingerscrossed

# 33
  • София
Истина е и,че българите за празнуване не се скъпим.  Peace
А тук си права. Ние пари нямахме, ама избрахме най-скъпата екскурзия с круиз по Нил  Laughing

Алекси, дано Боби да се оправи бързо и не е нещо сериозно. Ей писна ми от тези болести, а тепърва предстои зима  ooooh!
Незнам дали ви писах, ама след като цяла седмица не можехме да дишаме и двете с Вики, накрая едва говорих, се ядосах, спрях капките на двете, един ден големи сополи беше, голямо течене, но не беше онова задънване от предния ден и на следващия ден вече ни нямаше нищо  Laughing

# 34
  • гр.Варна
Здравейте момичета!
Све,много е непочтена е постъпката от страна на шефа ти.Но какво можеш да направиш в крайна сметка?Така е преценил,така е направил.Доста е неприятно,но съм убедена,че ще попаднеш на по-добър работодател
Ние имахме тежка нощ! Криси се буди в 1:30ч. С адски рев.След като му дадах Панадол и намазах венците с Пансорал(ние сме все още с 11-12 зъбчета),той се поуспокои и заспа.В 3ч. Отново се събуди.Започна да се мята в леглот,рита и нищо и никой не може да го успокои.Вземах го на ръце,носих го из стаята,не и не.Та....ходихме до Спешното на Окръжна болница.Педка ни каза,че се водим в друга болница и трябва да идем в тамошния спешен Shocked Shocked #2gunfire.Преди това ни преслуша и каза,че гърдите му са ок,както и коремчето,но нямала прибори,за да му прегледа ушите,за които се съмнявах,че са отново възпалени.Каза ни да се пробваме да отидем в отделението „УНГ”,което е в двора  на същата болница,но на около 500м. От мястото където бяхме.Та с Кико на ръце,пеш до там в 4 сутринта.Жива душа нямаше.Отидахме до отделението,но не ни отвориха:( #2gunfire #2gunfire
Доста се ядосах.Всичко това си беше пълно безумие.После обратно до колата  и ...........до другата поликлиника.Там млад и вежлив доктор ни прегледа.Каза,че сме 3-тите с такива симптоми за вечерта,но другите били и с темп.Каза,че венците му са адски подутии избиват 3-4 зъба едновременно.Кто се прибрахме му дадох АМ,при което последва такова повръщане.......но детето се успокои и заспа.За жалост като стана имаше 38.1 темп.Надявам се да е от зъбите.....днес сме си в къщи по този повод....
Сори,че Ви натоварих,но исках да се оплача от здравната ни система(не че другите са в ред де) у нас Rolling Eyes

# 35
  • Попово
mama_na_kiki, днес защо не заведеш Кико на ушен, Генчо така ми боледуваше само от уши и симптомите които описваш ми го напомниха. спомням си че нагрявах олио със счукан чесън и му слагах натопен тампон памук в ушите докато не се консултирам с доктор, облекчаваше го.

# 36
  • гр.Варна
Забравих да отбелжа по-горе.Доктора на второто място ни гледа ушите и каза,че едното е добре,а другото-леко зачервено и че не смята,че оттам е проблема.
Пепенка,замислям се по въпроса за УНГ и днес,но ще видимка е детеъто.В моемнта е така,сякаш нищо не е било....Стискам ти плаци... Hug

# 37
Леле......мама на Кики много неприятна нощ сте изкарали. Знам за какво става въпрос. При нас е така от 3 месеца, както споделих по-нагоре в темата.
Незнам дали е правилно да си обясняваме всичко с никненето на зъби. И при нас са 12 броя, а сега пробиват 4 кучешки едновременно. Много добре, че си потърсила лекарска помощ. Аз няколко пъти бях на ръба да не хукна към болницата, но ме спираше мисълта, че незнам какво да обясня на лекаря........ "много плаче и буйства и ето водя го да го прегледате", а и като знам отношението на медицинския персонал ...........винаги казват:  "Вие майките прекаляваме с притесненията, а на детенце нищо му няма"
Дано всичко е наред и да е от зъбите  Praynig. Аз пробвах скоро едни свещички, които се поставят в дупето. Те наистина помогнаха на Кало при болките от никнене на зъби.

# 38
  • София
Честито на патерици Blush на именниците, рождениците и празнуващите годишнина!  bouquet

Све, много е неприятно това. Обаче ти не се настройвай негативно, въпреки че си представям колко ти е криво. Както ти е казала Ара, предлагам да се настроиш за семейна и топла Коледа /отдава ти се възможност за малко почичица и време за семейството, каквото все не стига на работещите мами/, а после изобщо не се съмнявам, че ще намериш по-добра работа, знам го! Peace Hug

Ели, и мен много ме дразнят медиите с тая криза, преувеличават ужасно! С какво се изразява една финансова криза за обикновения човек? Най-напред с падане на цени. Вие представяте ли си такова нещо да се случи в Бг?! Аз не! Съгласна съм, че в световен мащаб ще фалират някои фирми, борси и т.н., ама хайде сега, това не е повод за масова истерия и паника. А в случая на Све, ми то такива неща /сливания, вливания, продажби на предприятия и т.н./ са част от икономиката и има изисквания как да се прави така, че да се защитят правата на служителите, ама финансовата криза е удобно извинение. Tired

За харченето за екскурзии напълно подкрепям  450 Peace! Щото иначе човек се обръща назад и след десет години установява, че в живота му не се случва нищо, което си струва да бъде запомнено. Склонна съм да пестя от парфюми, дрехи, бижута и т.н., да работя повече, но да изхарча много пари за пътуване и/или почивка. Да не говорим, че посещаването на различни места и сблъсъка с различна култура обогатява човека по неповторим начин, прави ни по-толерантни, по-богати душевно и по-усмихнати. С две думи - човекът е човек, когато е на път! Пътувайте, съфорумки! Peace

Хрис, ужасни преживелици, човек трябва да има железни нерви и волско търпение с нашите институции. Crossing Arms

По въпроса за Дядо Коледа за партито, много ми се иска да има. Надявам се, че Калината няма да се уплаши, отсега се гласи той да й носи подаръци, на теория всичко е ОК, дано да е така и на яве.

Пепе, fingerscrossed

Ашли, Калина изпадаше в истеричен плач без да можем да я утешим по никакъв начин след посещение при педиатърката /това продължи седмици/, а също и след като махнах бибата /също седмици/. Сега, да чукна на дърво, без биба спи непробудно до сутринта. Peace Е, от време на време си бърбори нещо и сумти, но то не се брои, аз бърборя повече от нея. Joy

# 39
Хриси, кошмарно е било! Дано Кико бързо да се оправи! ох, тия зъби...

Неци, честита 30 годишнина на патерици!!! Пожелавам ти много любов, късмет и здраве!

Светле, ужасно неприятно е това, което ти се случва! има ли шанс да се прехвърлиш някъде на друга работа? стискам ти палци!!!

За Дядо Коледа - и аз съм ЗА, но пак да питам - няма ли някой татко, който би се преоблякъл, за да раздаде на децата подаръците?!

Амалия е с насинено око - изкара ми акъла. Плонжира се върху една стъклена маса, за малко да извади око! масата я бяхме свалили само за този ден, защото татко Лам си празнуваше рождения ден, но е имало да става...

ох, тия деца!

# 40
Хрумна ми нещо, но не зная как да го осъществим!

можем да си отпечатим календари за 2009 година с колаж от снимки на априлчетата. имаме достатъчно материал до момента, а и коледните срещи може също да помогнат.

искате ли да помислим по въпроса? можем да питаме други мами с по-големи дечица дали са правили и къде?

# 41
  • Beyond the Frontiers

можем да си отпечатим календари за 2009 година с колаж от снимки на априлчетата. имаме достатъчно материал до момента, а и коледните срещи може също да помогнат.

искате ли да помислим по въпроса? можем да питаме други мами с по-големи дечица дали са правили и къде?
чудесна идея, виждала съм в разни фото ателиета да го правят, или ако някой има връзка в печатница  newsm78

# 42
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

чудесна идея, виждала съм в разни фото ателиета да го правят, или ако някой има връзка в печатница  newsm78

Ние в отчетната тема за декемврийчета 2004 си правихме календари с колаж на децата за 2006 г. Една от майките направи колажа и друга имаше връзки в печатница която ни направи отстъпка. Цените зависят от бройките, колкото по-малко бройки са толкова е по-висока цената за брой.

# 43
Хриси, наистина ужасна нощ! Надявам се, че Кико сега е по-добре!  Praynig
И на Александър му избиха 4те кучешки и един горен предкътник едновременно! Какво ли преживяват малките душички?! Sad Сега се борим с последния горен предкътник, но е доста кисел и се буди нощем през 30-40 мин. Едва гледам вече... Tired
Алекси, дано и при Боби няма наистина нищо сериозно! Hug
Пепе, палците са стиснати! fingerscrossed
Да, и аз смятам като 450 и Илит за екскурзиите и удоволствията в живота! Засега само на теория успявам да съм на това мнение, но много се надявам като се приберем да го приложа и на практика!
Ламичке, такива календари се правят и във фотоателиета, така че можем да помолим POLLY за помощ и съвет! Ние миналата година направихме тук такива за бабите и те се разтопиха от удоволствие! Надявам се на партито да успеем да направим една групова снимка на малките! Това си е истинско предизвикателство: да ги съберем за 2-3 мин. на едно място!  Laughing Нашият татко никак не става за Дядо Коледа...по-скоро за някой от помощниците му...хи-хи! Дано да се намери доброволец за  santa2!   offtopic Еее, къде изчезна Мистър Бийн? Александър се забавляваше с него и се опитваше да прави същите физиономии!  Laughing

# 44
 wavey малее 2 седмици ме нямаше а вие сте изписали 1 тема и кусур-да чета отивам и после ще пиша Wink

Общи условия

Активация на акаунт