"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 435
  • 275
  •   1
Отговори
# 15
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
и аз да се запиша.  Mr. Green

Ashli, и моят Борис е така. Има и доста неприятни периоди, когато се буди по няколко пъти на нощ с рев. Направо ми изкарва акъла. Но явно е някакъв период.

Скритите фотошопки, не е ли време за една коледна снимка на малчовците. Да сменим вече тази в началото. Ако някои се наема да я направи да свирка. Страчи, тази е твое дело, нали. Лина 06 и ти си показвала разни красоти.  Peace

В нашата ясла ще има коледно тържество с подаръци, но няма да има дядо Коледа, защото миналата година децата са се изплашили от него.  Rolling Eyes

Помощ за организаторите на Коледно парти - София
СЪБОТА, 27-ми ДЕКЕМВРИ, 10.00 часа, КЛУБ ФЪНИ.

Илит   + Калина + татко
Страчуна + Мая и татко
Марини + Алекс + татко
Све + Боян, батко му и татко им
Алекси + Бобо + Калина + татко им
Ая  + Бобо и Вико + татко им
Слънце + Бела + таткото
Стайл + Гери и Руми + татко им
450 + Вики + таткото
ДейзиГ с Габи и Теди + татко им
Емили + Аля + ?
Неци + Монко + татко
bobi ko + Белослава + татко
Мелодия + Петърко + татко
Ламята + Мия + таткото
Marjo + Филип + батко + татко
Pepetia + Ема + татко
Нисти + Кари + Стефан + татко
МАРТА + Ели и Сашко + татко им?

За сега са уточнени  1 торта от Л-А-Г-У-Н-А еклерова /дори само за нея завиждам  Embarassed/
Обсъжда се присъствието на Дядо Коледа.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 20:04 от elku - elena

# 16
Прекрасна нова темичка, да се запиша и аз Simple Smile

elku - elena, ти си цяло организаторско съкровище!
А за коледната снимка може би е по-добре да поизчакаме истински коледни снимки или от сега да щракнем дечицата с коледни шапчици ........ Спомням си колко сладки бяха пловдивските априлчета като мънички джудженца Simple Smile

Ashli, не се притеснявай, обикновено това са съвсем нормални периоди и са свързани и със зъбчета, и с нова обстановка, а най-вече с израстването и осъзнаването. При мен в момента по-сериозно бълнува каката, но и Гери от време на време говори на сън и пръпълзява до мен.....

Pepetia , всъщност май правилно съм се ориентирала в разконспирирането ви, особено, ако кажеш, че Ема е в яслата Мечо Пух и имаш от тетевенско по мъжка линия Simple Smile

bobi_ko, предварително парички на никого...... оставила съм достатъчно да капарирам, така че сметката ще се чисти на място след партито Simple Smile

# 17
И Дани понякога бълнува и мисля, че е нормално. Наистина трупат много впечатления вече. Иначе плач има около зъбки при нас.

# 18
Ако не беше новата тема, сигурно нямаше да се разпиша, ама така пък имам възможност да Ви се оплача. Изпаднала съм в шок, стрес и т.н. Вчера на обяд шефовете ми съобщиха, че продават фирмата; новият собственик е тлъста софийска риба и мастита счетоводна фирма му движи счетоводните дела. С две думи: вече няма да има нужда от мен. Днес беше последният ми работен ден, защото фирмата е настояла да получи цялата счет.документация преди фактическото финализиране на сделката по покупко - продажба (прави са си хората да не вярват на декларираните счет.данни и финансови резултати...Искат да прегледат цялата документация; става въпрос за много пари в много печеливш  бизнес: застраховането.). И така...Освен мен съкращават още маса народ, и то все опитни и кадърни хора. Едната ми колежка е пред пенсия и е срамота, ама... Както каза шефа (вече бивш): финансова криза, няма как. Мама им... Сори за лирическото отклонение, но имах нужда да Ви споделя.

# 19
  • София
Све.... Sad Нямам думи... Как така от вчера за днес??? Освен че е супер некоректно не е и законно #Cussing out
Всяко зло за добро - уверена съм, че следващото работно място ще е по-готино, с по-печени колеги и по-доходоносно от това! Praynig
Сега се отдай на любимите мъже и изкарайте чудесна Коледа и НГ!
Style, Руми до обяд ли е на детска?
Мия вече 2 сутрини остава вкъщи с жената, докато заведа Ида на градина - Направо съм очарована от детето - питала е и ме е търсила, но не е плакала, играли са си, заварвам я спокойна и усмихната Heart Eyes

# 20
Све.... Sad Нямам думи... Как така от вчера за днес??? Освен че е супер некоректно не е и законно #Cussing out

Платиха ми едномесечно трудово възнаграждение като обезщетение за неспазен срок на предизвестие... Но, по дяволите, не е въпрос на пари...Освен това аз се водя официално в отпуск за гледане на малко дете до 2 год. и без разрешение на Инспекцията по труда (или мое изрично съгласие) не могат с топ да ме мръднат до 28-ми Април 2009г... но се чудя дали да се закучвам или да не се занимавам (при което губя обезщетението от 240 лв месечно, освен ако не намеря някой познат с фирма да ме назначи на работа за 1 ден и след това отново да изляза в майчински; което пък означава ново подаване на документи и т.н.). По дяволите!

# 21
  • Варна
Здравейте момичета,

Много поводи е имало за празнуване. Честито на всички именици и рожденици, които пропуснах! Да са живи и здрави!

Све, много е неприятно това, но всяко зло за добро. Една моя приятелка казва "Когато ти се затвори една врата, не знаеш калко ще ти се отворят след това"  Hug

elku-elena нямам нищо против да направя коледно колажче на мъниците ни, но аз не съм чак толкова добра. Освен Страчи и neci може да се включи, тя е доста напреднала вече  Peace Но ако решите няма проблем да го направя.

# 22
СвеHug! Е, това е доста нечестна постъпка! Поне не ви ли бяха загатнали, намекнали...За да имате време да потърсите нови варианти?! Надали вчера са финализирали преговорите за продажбата!!!  ConfusedНаистина е некоректно от тяхна страна и в този смисъл и ти не им дължиш коректност и ако нямаш вариант за бърза, нова работа би могла да си потърсиш правата за това, че си в майчинство! Иначе какво? До април догодина ще си без никакви доходи, така ли? А ти даде ли съгласие да ти прекратят трудовият договор? Иначе как биха го направили? Ако имаш нерви, време и знаеш как точно трабва да се постъпи в такава ситуация, направи го! Ако не - желая ти много бързо да си намериш нова, по-добра и високоплатена работа!   Hug
Ели,   bouquet, както винаги, перфектна!

# 23
Све,доста неприятно.Ако си спомняш и аз бях споделила преди време тук,че и моят договор го прекратиха от 01.09.2008.Рових се из КТ и се оказа,че по члена,по който съм назначена, хем не са длъжни на предизвестие,хем не чакат писмо от Инспекцията по труда.А можеха да ме изчакат да се върна след майчинство и тогава да ме освободят.Просто липса на човещина от страна на моята директорка/бивша вече/.Оставиха ме с вързани ръце и не можех да търся правата си,защото нямах такива-нищо ,че съм в майчински.Незнам дали и ти има смисъл да се разправяш,щом фирмата се продава.Питай и ако имаш поне малка възможност ги дърпай до последно.Аз реших своя случай като ме назначиха за 2-3 раб.дни и сега отново съм в майчински.
Дано намериш по-добра работа с достойно заплащане. Hug

# 24
  • Попово
Све Hug изключително неприятна ситуация,но както казва моя съпруг палачинката има две страни, така че дерзай и не унивай Naughty
за колаж- само кажете къде да пратя снимка, че нещо не смогвам нито да прочета всичко нито да пиша  ooooh!

# 25
Sve_dim, много неприятна ситуация. Дано намериш нещо, което те удовлетворява повече. А засега наистина се отдай на любимите мъже. Успех и от мен!

# 26
ей, мами, вие не спите ли???ааа???
Све, не унивай. Да, на палчинката едната страна може да е намазана със сладко, но другата със шоколад и сметана. Hug
Ели, чудесна си   bouquet
Дядо Коледа, опитвам се да навия таткото, евентуално да се направи на Дядо Коледа, за да раздаде подаръци. За повече не знам дали би успял.Но той нито е много артистичен, нито е от едрите.....Та , би било изнтересно с един червен дядо Коледа, но....дали няма да се изплашат децата.
А аз сега си чакам мъжете - прибират се от болницата. Ники заведе Борис по спешност, днес започна да вдига темпеаратура, легна си с 38, нищо притеснително, особено с факта, че извади първия горен кучешки. Но до 22 часът запчна да кшля, едно хриптиво, дишаше затруднено, и се обадихме на спешен лекар, който дойде, преслуша го и каза да го водим в болницата, педиатър да го види. И така......сега се връщат, с някакво лекарство и бързите успокойтелни думи на Ники, че не е сериозно. Подробностите като си дойдат.

Та, по този повод, много здравички да са ви дечицата и вие, и стига болести тая зима.......

# 27
  • Попово
мацки, стискайте ми палци днес, а по-късно ще ви споделя защо  Blush

# 28
  • Beyond the Frontiers
пепена, и на краката, ако е нужно  Mr. Green

Светле, неприятна история и то преди Коледа  Sad Пожелавам ти да си починеш сега покрай празниците, да се насладиш на времето с децата и Новата година да дойде с нова, по-добре платена работа. Peace Дръж ни в течение. Hug

А, сега добро утро.
Тази криза е плод най-вече на медийте, ами като от всякъде ти разправят криза - криза и те хората почват да си вярват. Елате, да видите как почивки за по 1000 -2000 лв на човек свършват. Програми в Египет, Дубровник, Тунис, Виена - няма места вече....И те ще ми разправят криза.

# 29
  • София
Светле, отвратителни са хората като цяло. На тях нищо не им пречи да те назначат докато ти изтече майчинството, а не да те поставят в такава ситуация. Казвам не пречи, защото от работодателя докато си в майчинство не се иска нищо, държавата ти поема майчинството. Не се иска нищо освен малко човечност, но в този кучешки живот който водим все по-малко са ХОРАТА. Жалко, но е истина.
elku - elena това за почивките не си много права. Всеки решава за себе си за екскурзиите. Ние например ходихме преди няколко години до Египет. Сумата беше доста жестока при положение, че ние работихме по на две места и двамата за да изплащаме заема за апартамента. След няколко години живот по този начин решихме, че за 10 годишнината от сватбата ни трябва да направим нещо, че живота си минава само в работа и сън и че един ден ще се събудим стари и няма да помним нищо. Сега се стараем колкото и да е трудно от време на време да си доставяме някакви удоволствия, защото тогава 3 години не бяхме ходили на кино дори. Така че всеки има свои аргументи за почивката. Казвам го, защото цялата рода веднага отсече" Те имат пари щом имат за екскурзия" а никой не се интересуваше колко безсънни нощи на едната работа минаваха в тежък работен ден на другата. Аз затова съм малко по-спокойна за гледането денем на Вики, а нощем на работа. Минавала съм по този път, трудно беше, направо нечовешко, но оживяхме. Значи може. Значи и сега ще успея, още повече, че денем поне ще бъда с моето съкровище, а не с някой друг шеф и неговите претенции.
Аз вчера  ходих с Вики до работата си да подам документите за да се върна на работа. Много се надявам, че ще оценят жеста, че си прекъсвам майинството за да им помогна поне малко. Беше ми хем малко интересно, приповдигнато да отида пак до работата, да видя колегите, да си припомня много хубави и лоши моменти, а от друга страна ми се свиваше под лъжичката колко много има да уча и да си припомням. Мда, ще бъде тежко  Sad

Общи условия

Активация на акаунт