"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 451
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Чехия
Привет мами...записвам се за темичката.
 Hug
Вижте на какво попаднах за кресълцето Барбарони, само остава да се намери пълнежа..сами може да си го изработите.

http://www.wikihow.com/Make-a-Bean-Bag

# 76
Досега се забавлявах с етюда на Алекс и кулинарните умения на Алето! Ей, невероятни дечица.
Марини, Алекс има страхотен "изнесен"/сценичен/ глас. Много добре би се справил и като актьор и като певец  Laughing.
Пепина - Честита ви нова семейна придобивка. Хайде пък следващата да е ВАН. Joy
Све - Много ми стана мъчно, даже се вбесих, като прочетох как са те изненадали неприятно в службата. Знам, че ще си намериш, Дай Боже, много по-хубава работа, но все пак точно преди празниците ли трябваше да се случи. Много мога да пиша по темата, но не ми се иска да  вгорчавам емоцията от предстоящите празници.  Hug
Stra4i - И аз имам една голяма бемка на гърба си и от доста време мисля дали да не я премахна. Колкото й да се пазя от време на време я закачам с бельото. Не знам обаче дали няма да остане белег след като я махна newsm78

# 77
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, да ви се похваля че и Теди от вчера е с шарка. При нея пъпките са основно по лицето

# 78
  • Попово
здравейте сладкиши  Hug
я кажете последно снимките за колажа на общата поща ли да пращаме и каква големина? и после ще се ангажирате ли с изпращането на календари за мамите които не са от Сф?  Heart Eyes
slance80, както е тръгнало ВАН няма да ни е достатъчен... по скоро някой "кремиковски" автобус  Joy Joy Joy

# 79
Здравейте,
за изпращането на календарите аз мога да поема ангажимент, но понеже досега се ядосвах с една майка,на  която и изпратих космонавтче по куриер и ми го върна защото и се видял скъп куриера - около 8 лв. излизаше до Пазарджик, се чудя дали няма все пак скъпо да дойде изпращането.

# 80
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
за изпращането на календарите аз мога да поема ангажимент, но понеже досега се ядосвах с една майка,на  която и изпратих космонавтче по куриер и ми го върна защото и се видял скъп куриера - около 8 лв. излизаше до Пазарджик, се чудя дали няма все пак скъпо да дойде изпращането.
ами по пощата ще ги пратим, не е проблем Peace ама още никой не се е навил да прави колаж Embarassed

# 81
  • София
P0LLY направо не мога да повярвам какви хора има  ooooh! Тя не е лизнаела предварително, че е с куриер и колко горе долу се плащя за тях? Или си е мислела, че е за без пари  newsm78 А предполагам, че календарите могат да се пратят и по пощата, не по куриер. При мен като поръчват от ларедут си плащат нещата предварително, то и друг начин няма, защото за да ги ппоръчам трябва да има пари в картата, та които платил, той получава. Едва ли някоя мама ще се обиди, ако си плати пощенските разхори и календара предварително.

# 82
P0LLY направо не мога да повярвам какви хора има  ooooh! Тя не е лизнаела предварително, че е с куриер и колко горе долу се плащя за тях? Или си е мислела, че е за без пари  newsm78 А
Ох, и аз това се питам. А и като било с куриер не можела да го види.......  Може би си е мислела, че ще и го нося аз в Пазарджик.
Сканирах 2 мостри на календари, да видите за какво става въпрос. Тези могат да са до размер 20х30 см. Има различни оформления. Отделно имаме такива които седят на бюро, отпред снимката отзад датите, джобни календарчета и за стена по-големи но фабрично отпечатани върху които се лепи снимка.

# 83
За колажа - аз мисля да се заема, пращайте снимки на общата поща и моля пишете името на детенцето и ника на майката, р-ра няма значение, аз ще ги оправям, възможно най-големия р-р и резолюция е най-добре  Peace
slance80 , остава съвсем малък белег, разбира се има такива като известния хирург др. Сердев , който ми махна бемката от брадата и си остави ръцете, та чак и втора операция за намаляване на белега, та стана по-голям и половината белег не ме беше хванала опойката, та ме ши и аз си чувствах всичко  #Cussing out Още помня болката...  #2gunfire Но повечето не са такива... или поне се надявам, че в тази държава всеки, който се "наяде" повечко с пари и почва да си претрупва работата 
#2gunfire

# 84
Снимките коледни ли да са?

# 85
  • гр.Варна
Здравейте!
пепе,честито за новата кола!!Незнам каква е била старата,но определени Ви е трябвало нещо по-големичко:) като комбито или някой мини-ван
Страчи,коя беше общата поща???Тази,която е на първа страница,пробвах да вляза в нея,но не става!Мислех там да пратя снимка,но щом там не може да се влезе......нямаше ли още една поща???mamiapril@abv.bg,защото тази на 1стр е друга
Све,какво става с теб?в къщи ли си си?ако си,обади се да пием кафенце тези дни.Нали си ми на една крачка от службата!!
Варненки,искате ли този уикенд да се видим в Анжелика?Ние като по чудо сме с малкото момче и мислим да го заведем някъде да полудува:)
Кики,вече е по-добре.В някакъв момент вчера беше с 38.5 темп,но Слава Богу,бе само за няколко часа.После за нула време темпа спадна до 36.5.Водих го и при още един лекар за консулт.Каза,че детето си е добре,но ни никнат 3 кучешки зъба наведнъж и това го мъчи.Милото вчера беше само на течна храна и постоянно си докосваше,но съвсем леко венците,където трябва да избият кучешките зъбчета!Дано по-скоро се подават,че аман вече.Иначе днес е без темп,т.е. от вчера е так и го пуснах на ясла.Обадих се,и леличките казаха,че е много добре,храни се,играе:)
Ако някой има желание,моля да гласува за моята сладка племенница Денислава(в най-долната част на списъка е):
http://www.azibebe.com/index.php/bebe-i-dete/konkursi/bebe-na-mesec-noemvri.html
Това е засега от нас
Целувки Hug Hug

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 15:11 от mama_na_kiki

# 86
Деси, снимките по-добре да не са Коледни, защото все пак цяла година ще си гледаме календара...  Peace А ако имаш коледна прати и нея за колажа за 1-ва стр.  Peace
За пощата -  newsm78 и съм забравила коя ни беше...
пощата май си права ни беше - mamiapril@abv.bg pass: aprilki

# 87
  • гр.Варна
Моля,ако някой може,да смени пощата на 1 стр тогава,за да не се обърка някой и да прати симките там!
Благодаря

# 88
Определете дата до която да се пращат синмки на пощата

# 89
Здравейте!
За колажа със сигурност няма да изпратя коледна снимка, понеже нямам такива. В момента се чудя между няколко от лятото и най-вероятно ще е някоя от тях.

Поли, тази "дама" сигурно е очаквала да се вдигнеш от София до Пазарджик и да й занесеш дрешката лично. Какви хора има, не е истина... ooooh!
Всички календари са хубави, аз лично нямам претенции какъв да бъде.

Хриси, малката красавица има един глас от нас.  Peace

Пепена, честита ви придобивка Simple Smile Да ви вози удобно и най-вече безаварийно.

Общи условия

Активация на акаунт