"Дядо Коледа към нас пътува, а АПРИЛчето вече подаръци сънува"

• 12 476
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the Frontiers
Това отпред е паролата за албумчето ни.  Peace

# 91
  • Попово
добре, когато се уточни цената за календара и транспортните ще изпратя парите на мамата, която ще се ангажира с изпращането  Hug
за сега ще пусна снимка на общата поща за колажа  Grinning

# 92
Изпратих 2 снимки за колажа.

# 93
Ей, много сте ми милички Hug! Толкова сте загрижени и съпричастни...

Ей сега и аз ще избера снимки за колажа, а за изпращането на календара и аз предпочитам предварително да си платя и цената му, и транспортните разходи. Дори си мисля, че варненки сме доста и транспортът ще е символичен, като си го разпределим.
Аз имам едно въпросче: мамите на априлчета ще имат ли нещо против да изпратя снимка и на двете си деца? Така няма да нараня баткото и да се чувства пренебрегнат...

Хриси, прати ми GSM на лични, защото твоят номер замина с откраднатия ми телефон, а и аз съм с нов номер (онзи беше служебен). За кафенце винаги съм готова.

Пепе, честито за колата! Чакаме Ви с новото возило във Варна.

Страчи, много е гадна тази работа с бенките... Една приятелка получи страшен сепсис от премахване на бенка. Едва не умря... Некадърници има във всяка професия.

# 94
  • София
Лично аз нямам нищо против, даже ще се радвам и каките и батковците да присъстват. Та те са част от групичката къде без тях.  Hug
А до какъв срок трябва да пращаме снимките? Защото на 12.12 ще имаме фирмено парти и тогава има професионален фотограф. Миналата година беше направила страхотни снимки на Вики, та се чудя дали ще е късно ако изчакам да пратя от тези снимки.

# 95

СРОК за изпращане на снимки, за да има време да се направи колажа и да се напечатат, защото по това време на годината си е лудница - 5.12.  Peace

# 96
  • Варна
Изпратих снимка  Peace

# 97
Портретни снимки ли пращате?

# 98
  • Попово
Аз имам едно въпросче: мамите на априлчета ще имат ли нещо против да изпратя снимка и на двете си деца? Така няма да нараня баткото и да се чувства пренебрегнат...
Hug нищо против   Simple Smile
мислех си да направя фотосесия на малчуганите Тошко и Василена барабар с бат' Генчо и да спретна няколко работни календара за бабите и дядовците Wink поне няма да мисля за други подаръци  Mr. Green
П.С пратих снимка, ако не е подходяща мога да пусна друга по мостра  Hug

# 99
  • София
На Кулинарката и Скандалджията с глас съм се смяла!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страхотни сладури!!!
Пепена, честито ви ново возило! Безаварийно и на хубави места да ви вози!
Иве, готино това барбаронче. А пълнежа имаш ли идея какъв е? Нещо като стиропор или? От доста време съм намислила нещо подобно да направя, като основната ми идея е да събера вътре плюшките. Те и без това не са на почит в нас, поне нещо полезно да им се случи Wink
Дейзи, дано леко изкара Теди шарката Praynig Питай педиатъра ви как да засилиш имунитета след това, че варицелата е много коварна Confused
Поли, в продавалника цари такава болест "Да помисля, да премеря, да пробвам...." Ако имаш на удобно място поща - пускай нещата като "малък препоръчан пакет " излиза под 2 лв. Явно затова мацката се е оказала изненадана от цената Heart Eyes

Днес (вчера) нашия тати има(ше) РД - та досега оправях след първата серия гости. Навърши 33, затова ще празнуваме 3 пъти Wink
С моите неволи с техниката напоследък освен, че затрих снимките от 1 год. назад #2gunfire сега не мога и да си ги свалям от апарата с кабела немога да ви пусна навреме виртуална почерпка с реалната торта. Но тези дни чакам картриидера и ще ви пусна Wink
По същата причина и снимка за колажа ще пусна по-късно... до 5-ти все се надявам да се впиша

# 100
  • София
Пепе, честита придобивка и леко и безаварийно на пътя. Peace

Марини, абе знам си аз, че свеки е умна жена, като си 'заплю' Алекс за зет още преди месеци. Joy Чудесно детенце! Hug

Аз нямам нищо против да има и други дечица по снимките, Сашко на Марта, разбира се Руми на Стайл и Ида на Ара, и Петьо на Ларсен, а естествено и малките - Калина и Василена, изобщо всички, да не изреждам, нали сме си едно семейство. Hug

При мен дилемата е какви точно снимки да пратя... искам да направя на Калина коледна снимка, приготвих интериор, аксесоари, обаче не мога да я накарам да си облече коледната рокля Twisted Evil, а то без това няма да са коледни снимки... ще видим до 05-ти има малко време.

Поли, аз мисля да са портретни, иначе ще станат много малки на колажа... вие как мислите? Според мен трябва да са най-много от кръста нагоре, иначе личицата им ще се изгубят в малкия размер на снимките. Това всъщност е въпрос на последващо решение де, Страчка може да направи всяка снимка портретна, при малкия размер, на който ще се отпечатват, няма да има значение, че ще се орежат малко, така мисля. Но все пак, нека и Поли да каже, защото знае как стават на практика календарите. Аз също гласувам доверие при избора на вид календар, важното са дечицата, а не останалото. Peace

Ара, честит ти рожденник! Огледай си хубаво компютъра, обикновено им слагат слотове за карти отпред, виж дали нямаш такъв, за да не чакаш карточетеца. Peace

# 101
Здравейте,

супер идея за календар на Априлчета с братчета и сестричета.

Между другото ние хич не сме малко. Дали няма да станат много малки снимките, е разбира се не всички мами от първата страничка пишат.

Аз също бих искала да пратя хубава снимка на двете ми деца. Сега трябва да ги издебна в хубав кадър не мърдащи (мисия почти невъзможна) и да ги снимам, е имам 1 седмица.

Ние решихме за по празниците да отидем на балкан и да се боричкаме с децата в снега. Сина ми от миналата година има сноуборд и трябва да се научи, а и на мен ми се карат ски, така че решихме 4 дена на Нова година с децата ма Пампорово или Чепеларе. Няма да видим кой знае какво от празника, но пък децата ще са с нас Simple Smile Първия вариант беше в чужбина само двамата с половинката, но на мен сърце не ми даде да оставя децата.

# 102
Ако не успея да направя коледна снимка, много моля Илит да пусне една от последния купон на априлчетата! Ще ти пиша допълнително, нали може?

Сега ще се върна да чета назад какво сте решили.

# 103
И аз се замислих, че най-хубавите фотоси на Белослава са направени от Илит и Страчи на априлския купон  Laughing. Ако до пети декември нямаме коледна снимка ще пусна някоя от тях. Peace
Ара - Да ти е жив и здрав рожденика. Много здраве и късмет да има.

# 104
  • Beyond the Frontiers
А, не може ли календарите да са с размер на постер и така ще излезнат снимките по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт