Родих се мъничко човече, а какъв юнак съм вече!

• 18 708
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Въййй,AnMary,моето заглавие не ти ли харесва бе Tired?Цццц,пък аз колко го мислих !

# 91

AnMary И мойто беше коледно.... Peace

"Коледа наближава и малките герои, чакат подаръците свои." 

# 92
  • София
Гери твоето го сложих ве. Ама на Фейшъна трябваше да ги натъкмя Simple Smile
Но Тони съм я пропуснала, веднага ще се коригирам.

Предложения за заглавия на темата:

Мило сладко мъничко човече, Дядо Коледа пристига от далече от fashion_lady
Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон от fashion_lady
Мъничък герой се смее, Дядо Коледа му пее от fashion_lady
Играчки и закачки ще има, ала най вече здраве тая зима! от fashion_lady
Дядо Коледа пристига от далече, носи той подаръци безброй от fashion_lady
Носи Дядо Коледа подаръци безброй, да зарадва малкия герой от fashion_lady
Мила моя мамо, колко те обичам само! от GERI844
Коледа наближава и малките герои, чакат подаръците свои от tony19
Ще разчиствам старите теми. Значи ще има макс. 2 заключени + текущата.
Възможно е (и сигурно ще стане) да ви намалеят броя на постовете.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 22:53 от AnMary

# 93
             HugДобро утро ,момичета!!!          Ivanah, Hug

# 94
 hahaha Гери, разконспирира ме  Mr. Green

Надничам само  Wink Няма с какво да се похваля, нито пък да се оплача.
Много хубави заглавия сте измислили, браво, браво...

# 95
  • София,
Добро утро, ама и моите заглавия липсват и аз толкова ги мислих! те са на 4-та страница  Embarassed Embarassed Embarassed
Намерих ги:1. МЪнички сме ний родени, ала в приказната нощ,
Дядо Коледа с торбата ще бъде и наш гост!

2. Дядо КОледа добричък, ти ела, ела при нас и на малките дечица, дар огромен ти дари! Hug
Гери как ме изкушаваш с тая закуска и кафенце. Ама ще почака! Mr. Green
Ан - Мари ти как взимаш Цитросепта, направо от ударната доза ли започваш или първоначално почваш с по една две капки и така постепенно увеличаваш количеството, аз досега не съм го пила и се чудя какво да направя newsm78, а то пък е толкова гадно и горчиво - снощи само го пробвах - леле идеше ми да си изповръщам червата  Crossing Arms, ама трябва да го пия, за малката се убедих че не става, тя едва ли ще успее да го изпие в каквото и да го разтворя, а пък такова количество от 200 мл. наведнъж едва ли! Hug

# 96
AnMary  Hug Благодаря   bouquet

Гери, страхотна закуска  Hug

п.с. Сега забелязах , че на Dundurela заглавията ги няма  Hug, мойте постове и те достанамалели като бройка...

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 09:44 от t_U2

# 97
Добро утро и от нас Hug.
Гери-мерси за закуската  bouquet. Но аз си пия кафето с мляко Mr. Green
Как сте днес?При нас има мъгла и май пак ще сме си у дома Sad
П.С. Ан Мари-така никога няма да получа още една звезда Embarassed Crossing Arms Joy
А защо трябва да махаш старите newsm78? Аз по едно време се връщах назад и ги четях Blush

# 98
  • София
Мамм помоли да се разчисти малко форума.

Dundurela заглавието на тема може да бъде 80 символа, и двете заглавия ще ги отреже.

# 99
И аз така PeaceВръщах се назад да чета .Беше ми мъчно,  като четях моите стари постове/тогава Жоро беше още в кувиоз/.Боже, боже Tired

# 100
  • София,
Е сори тогава ще го преживеем Mr. Green, няма проблеми, нека и другите да се изявят, аз ще мисля за по нататък.
Кажи ми само за ЦИтросепта, че чакам и още не съм го пила  Mr. Green, а на Гери закуската като я гледам и ми пристъргва стомаха! Mr. Green

# 101
  • София
Аз само на Дияна давам. Всъщност първите два-дена и давах по 5 капки, после й дадох 12.

# 102
  • София,
МЕрси Ан - Мари и аз така ще направя първо по 5 капки ще пийна и после ще ги увелича. А Диана как го пие това нещо на мен ми се струва супер гадно, аз си мислех и аз да давам на Ицо, ама той едва ли ще го пие.  ooooh!
А аз само да попитам, извинявай ти сигурно си имаш и друга работа  Hug а като разчиствате цели теми ли изтривате или само отделни мнения, и тези неща ги архивирате някъде нали, та ако потрябват пак да могат да се гледат,  newsm78 или някои се изгубват тотално. Аз вчера точно четох в правилата, защо като пиша в някои теми и не ми отчита публикациите, та ми станаха ясни много неща де, ама сега публикациите ни са намалели на половина, а изтрити ли са. Предполагам, че не са важни, така че наистина няма смисъл да се затрупва интернет пространството на форума ни.
Между другото незнам дали на някой му е направило впечатление, но този форум е един от най подредените. Аз като вляза в някой друг подобен форум и направо се изнервям, нищо не мога да открия - няма никакъв ред, всичко е пълен хаос, аз затова и не пиша в тях де Mr. Green
Айде лек ден на всички от нас! Hug

# 103
по 5 капки ще пийна и после ще ги увелича. 

Dundurela
и аз мисля да те последвам и да го почна този цитросепт

# 104
  • София,
по 5 капки ще пийна и после ще ги увелича. 

Dundurela
и аз мисля да те последвам и да го почна този цитросепт
ТОни да знаеш, че е супер гаден. Изпих го, обаче и след това се наядох. Те 5 капки горчаха ужасно, а уж ги разтворих в чаша с компот, пък представям си 10 или 15 newsm78.
Аз реших да го пробвам, че нещо имунната ми система е послаба дори от тази на Вероника, и мен всеки вирус ме хваща, а и си имам една гадна и постоянна  кашлица, особено сутрин като стана, като дърт пушач съм  Mr. Green, а не пуша. Прочетох много хубави неща за него и ако ми помогне ще се радвам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт