Родих се мъничко човече, а какъв юнак съм вече!

• 18 705
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Midi4ka* Режима на Вики е :
1.  5 или 6 часа  АМ
2.  9.30 - 10.00 часа закуска / попарка, кускус и т.н./
3. 14.00 часа обяд /един ден месна, един ден зеленчукова манджа 180 гр./
4. 16.00 сок - фреш /ябълка, круша и т.н./
5.  18.30 вечеря /зеленчукова манджа, кисело млеко,/
6. 9.00  АМ

то май станаха 6  Blush  Blush Blush

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 15:24 от t_U2

# 76
Може да има такива, дето ще ми се смеят и ще кажат ,че съм ку-ку.Но, аз давам на Жоро постоянно да яде, все има по-нещо в ръцете му.Сутрин като се събуди яде /попара ,макарони, чай с филия и масло/,към 10 часа давам банан или банан с бисквити /ЗАКУСКА БИСКВИТИ/.След обедния сън ,давам готвено и към 20 часа давам пак готвено.Иначе ,или бисквита държи   в ръчичката или пастичка .Постоянно тъпчи нещо GrinningКупувам вече Данонино и давам по-веднъж на ден PeaceИ така Hug    забравих да ви питам ,дали давате пастет на дечицата си?Педи ми каза, че имало детски пастети дето били много хубави. newsm78Не съм търсила по-магазините и незнам ...дали на толкова малко дете пастет може да се даде Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 15:30 от GERI844

# 77
Ама аз ви моля,ако може да ми кажете и количествата(всички по възможност-поне ориентировъчно) Embarassed Embarassed. Че аз май й давам прекалено като количество. Ей това ме интересува повече. Много се извинявам,но вече взех да се вманиачавам Blush.

# 78
Гери, има детски пастет, моя Жоро много го яде. Тука по нашите магазини съм виждала съм два вида "Приказка" и "Макс и Мориц".

# 79
  • София,
ГЕри, аз купувам един детски пастет, на Фирма Янев, казва се тТрите прасенца, ама само ние с баткото си го ядем  Mr. Green, не че не бих и дала и на Вероника, ама трябва да го пасирам с филията Mr. Green. как ми се ще и на мен да ядеше филии Sick.
Аз недавам нищо между храненията освен вода, нече не ми се ще ама няма смисъл  Sick, тя не яде нищо - бисквитите само ги рони навсякъде и ги лиже като котка. Солетите ги чепи със зъби и плюе навсякъде. как нейното тясно гърло ще преглътне такова нещо.
Мидичка, аз и приготвям на хранене по едно бурканче от пюре - това е 190 гр. или около 200 и нещо милилтра, имам си една чашка - дето тя не ще да пие от нея и си я ползвам вместо купичка, та гледам по нея, че тя е разграфена отстрани Ама давам и като почне да зее да повръща и спирам. Понякога успявам и повече отт 200 гр. да натъпча - ама това е рядко. Още повече, че сега гледам нещата да са по гъсти и да не ги пасирам чак толкоз, та уж да свиква с по големи парчета, ама нещо нямаме никакъв резултата. Тя почва да се дави, и понякога се налага да препасирам нещата отново  Sick. КОГА ли и ние ще се научим, а има вече доста зъби и то и предкътници, ама неще да дъвче Sick

# 80
Здравейте момичета.
Дундурела много се радвам, че Вероничка е по - добре.
Гери има детски пастети, обаче и аз все още не съм давала на Коки, но от племениците ми знам, че този Макс и Мориц е хубав.
Мидичка Коки яде и през нощта, нашият режим е следният:
1. 5 - 6 часа - 120 мл. АМ.
2. 9 часа - половин кофичка кисело мляко с 3 бискивити нарендани.
3. 12 - 13 часа - около 200 мл. от основното ястие от детската кухня.
4. 14 часа - един банан с десерта от детската кухня.
5. 17 - 18 часа - месно пюре или каша.
6. 21 - 22 часа - 120 мл. АМ.
7. 2 - 3 часа 120 мл. АМ.
И Коки е от ранобудните, може да спи до 8.30 часа ама задължително се буди към 2 - 3 часа и към 5 - 6 часа да яде, така, че като стана два пъти през нощта и сутринта съм като пребита.

# 81
Днес, ще намеря от този пастет.Ще мажем филии и ще ядем Simple Smile

# 82
Ние ядем филии,кашкавал,кексове а бе общо взето всичко без плодови пюрета,не ги ще и това е!Иначе сме на 4 часа по 200гр,ако яде пюре от купените издържа 3часа.Днес например изяде почти цяло пюре в 14ч и след 1ч пак яде,но това се случва рядко,по принцип е като часовник на 4ч по 200-220гр падат се 5 или 4 яденета на ден зависи от часа в който е станала.
Само да не ми се смеете,но ми дойде музата Joy
1во-Мило сладко мъничко човече
       Дядо Коледа пристига от далече
       Носи той подаръци безброй
        да зарадва малкия герой
2роХо-хо-хо Коледа е вече-мъничко човече
                     Подаръци милион-ти носи тя с поклон
леле има и още hahaha
                                           Мъничък герой се смее-Дядо Коледа му пее
                                           Играчки и закачки ще има-ала най вече здраве тая зима!
пак апелирам да не се смеете,просто пробвам.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 17:56 от fashion_lady

# 83

И Коки е от ранобудните, може да спи до 8.30 часа ама задължително се буди към 2 - 3 часа и към 5 - 6 часа да яде, така, че като стана два пъти през нощта и сутринта съм като пребита.

Aleksi_Koko Разбирам те напълно  Hug

fashion_lady Браво на теб  newsm10 няма за какво да ти се смеем  Wink нека има заглавия

# 84
Ами става ли моето заглавие? Crazy  " Мила моя мамо, колко те обичам само!"   По-простичко е ама...

# 85
  • София,
МОмичета страхотни заглавия, то даже няма да можем да ги изпобзваме всичките, сигурно, ама ако се опретнем  като днес до Коледа със сигурност ще ги напишем Mr. Green
А ще имаме нужда и от заглавия за след Коледа така че, дерзайте
ГЕри  Hug

# 86
 fashion_lady заглавията са ти супер и са много подходящи за Коледа.

# 87
Момичета, моето дете много бавно си подобрява здравословното състояние. Свита ми е душата

# 88
Момичета, моето дете много бавно си подобрява здравословното състояние. Свита ми е душата
Tiredза съжаление ,не всеки път се минава с вентолин,и урбазон и антибиотик включват понякога

# 89
  • София
Да ги натъкмим така:

"Мило сладко мъничко човече, Дядо Коледа пристига от далече"
"Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон"
"Мъничък герой се смее, Дядо Коледа му пее"
"Играчки и закачки ще има, ала най вече здраве тая зима!"
"Дядо Коледа пристига от далече, носи той подаръци безброй"
"Носи Дядо Коледа подаръци безброй, да зарадва малкия герой"

След малко ще ги добавя в 1вия пост.
Добавих Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:14 от AnMary