Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 712
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Поли, Ако имаш уговорка с лекар, дреме ти, той ще те резне! Но ако един те е следил, а отиваш при непознати да раждаш, тогава те откъде да ти знаят историята?Затова и пише, че искат Сцезареа от ЖК, където са те консултирали, понеже така и така. На моето също пише, че съм за СЦ.

# 211
Някой спомня ли си адреса в който имаше размерите на главичката,крачета и коремче на бебето.Преди няколко теми някой го постна но не мога да го намеря?

# 212
Честито на мама Ивет...леле като се замисля, ние с нея сме с термин на една дата Grinning

latka - много е красив този ваш слинг, със много здраве и любов да си го ползвате! Hug

Утре и аз съм на линия за лекцията, въпреки че пак не съм записана  newsm78 като гледам наистина е интересна темата та си мисля, че може и да не ни пуснат ако има много хора и всички дойдат ама здраве да е, ние пък нали се записахме вече за следващите 2,3  Simple Smile нали Деси  Wink

invisible - то не остана така като ти гледам линийката Simple Smile стискам ти палци

eses - и аз съм чувала хубави неща за 2ра градска, само дето една позната роди там преди 1 месец и имаше проблеми с някаква инфекция където я бяха заразили от болницата, това не го казвам за да те плаша  Naughty само да провериш пак!!! сега вече и тя и бебо са добре! И на теб стиснати палци Simple Smile

# 213
Честито на новите мъжки мами и техните бебоци! Много здраве и усмивки на всички!

Румяна, аз ще раждам без никакви уговорки, но в Т.Киркова. Ако си с направление по ЗК не плащаш нищо за раждането, освен ако не изкаш упойка, ВИП или нещо такова.

Деси, честит ти рожденник! ...Много да помага... Joy

Успех на всички мами чакащи скоро своите съкровища!  Praynig

Утре и аз съм на линия в ЦУМ.

# 214
 newsm44 newsm51 newsm51 ЧЕСТИТО ЗА НОВОТО НИ БЕБЕНЦЕ ДА НИ Е ЖИВО И ЗДРАВО  Hug

# 215
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на мама Ивет! Да й е живо и здраво мъничето и много да слушка! На мама и бебо бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 216
  • На брега на реката
Честито на ИВет, чудесен завършк на деня с чудесна новинка!
Да им е жив и здрав, да расте щастливо и обгрижвано  Mr. Green
Есес, това ще ти свърши ли работа? Цък

Аз....се извинявам за глупавия въпрос, но имате ли болки там долу, между краката. Болка е силно казано, но не се усещам както преди. Никак не го обясних, но и не мога по-качествено  newsm78

# 217
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА ИВЕТ ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ АЛЕКСАНДЪР!

Цюрих, малкия Пресиан е много сладък! Направо ще му изям муцунката  Laughing

Поли, има ли как снимките на Цюрих и Абел да добавим към нашия албум за да не са така разпиляни?

# 218

Поли, има ли как снимките на Цюрих и Абел да добавим към нашия албум за да не са така разпиляни?
Те на Цюрих снимките са в албума с родените бебчета,само на Абел са в нейн личен албум.Когато има време може да ги качи в общия албум.

# 219
  • София
Аз....се извинявам за глупавия въпрос, но имате ли болки там долу, между краката. Болка е силно казано, но не се усещам както преди. Никак не го обясних, но и не мога по-качествено  newsm78

Пупинка, и аз усещам не точно болка, по-скоро като натъртено. Явно тазът се разширява, а това е добре  Simple Smile (Поне така се надявам) Истината е обаче, че това усещане ме кара да ходя като пате  Simple Smile

# 220
  • Пловдив
Честит син Александър на мама Ивет   smile3525 smile3525 smile3525
Много е хубав Пресиан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 221
Честит син на мама Ивет!Да расте жив и здрав за радост на мама и тате!!!
Болките са от разширяване на тазовите кости.И аз ги имам и то от около два месеца!
Хайде да видим коя е следващата!
Желая лека вечер на всички!!!

# 222
Pupinka благодаря ти   bouquet

# 223
Честито на новите мами!Да са им здрави бебоците и много да ги радват![/[/size]

Деси,честито ти рожденик!Да е жив и здрав и много да ти помага!

Абел,разказът ти е направо страхотен,просълзих се!Дано всички срещнем такова внимание като теб.

Ние утре смятаме да пазаруваме усилено.Благодаря ви момичета за отговорите на въпроса ми за магазините във Варна.Ще видим утре какво ще свършим.Днес си купихме кошара и съм много доволна,даже и я сглобихме.За утре съм направила един дълъг списък пък ще видим ще успеем ли да купим всичко.

# 224
Честит син Александър на мама Ивет   ylinfant  smile3525   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт