Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 729
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Не знам ,предполагам че не е,но понеже на мен ми казаха че независимо че бебо е седалищно ще раждам нормално  #2gunfire,затова ми написаха причина.
Ами ще се спра на 2 гр.б. прочетох хубави отзиви в форума а и от вас  Hug сега само се чудя да ходя ли да планираме дата или да чакам до последно бебо да се обърне пък ако не се обърне а тръгне да е секцио по спешност  newsm78 май е най добре да отида в болницата хем да я видя хем да попитам какво биха ме посъветвали.Вие какво мислите?

# 196
Според мен го планувай, като ще е секцио поне да си спокойна не до последно да се чудиш какво ще се случи. Аз съм привърженик на естественото раждане, но все пак мисля че ще е по-добре да си знаеш Peace

Интересно, че преди седалищното предлежение не е било повод за секцио тези дни си говорих с поне 3 жени мои приятелки които са раждали преди няколко години и на всичките бебетата им били така разположени но са раждали нормално  newsm78 казаха че в процеса на раждане лекарите им ги обръщали по някакъв начин Thinking

# 197
  • София
Привет Simple Smile
ЧЕСТИТО за новото бебче !! smile3501[/b] Направо вече наистина не мина ден без поне една мама да се похвали!

Да - слинг е това и аз много се чудех какъв да взема и реших като за начинаеща - с халки - взех някаква модификация от тук - http://slingbg.wordpress.com/  студиото ми е близо и ходих на място да избера цветовете та за това.

Момичета - четох случайно в правилата за форума /като се мъчех да вмъкна снимка  Laughing/ следното:
"С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр. И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега."
Замислих се че може и темите да ги оставяме на по 20 стр... Simple Smile)

# 198
latka точно това забелязах от вчера и мислех да го напиша. Така, че вече пишем същите на брой съобщения, но на 20 страници.  Simple Smile

# 199
Тъкмо се бях притеснила, че изписахме бързо-бързо и тази тема. Heart Eyes

# 200
  • Бургас
latka, я разкажи по-подробно от къде може да се купи слинг. В Бургас не съм виждала по магазините, а е по-добре да се види на живо, а не да се купува по нета.

# 201
Според мен го планувай, като ще е секцио поне да си спокойна не до последно да се чудиш какво ще се случи. Аз съм привърженик на естественото раждане, но все пак мисля че ще е по-добре да си знаеш Peace

И аз предпочитам естественото раждане ,затова и се чудя какво да направя,но си мисля че за първо раждане ако бебето е седалищно да раждам нормално е излишно мъчение и за мен и за бебо

# 202
latka, а ти Dee Dee sling  ли си купи, че аз се чудя точно какъв да си взема newsm78 А иначе и аз съм харесала същото място за слингове!

# 203
Здравейте!
   Ех, че хубави новини- нови бебчета  bouquet Честито на техните семейства и бързо възстановяване на мамите! smile3525

Аз цял следобяд бях по болници. На ЖК измериха доста висок пулс на бебчо-над 190 #Crazy, И от там в Тина Киркова за запис на тоновете-нещата се поуспокоиха, като пулса на бебчо беше почти в норма. Реших, че от глад бебчо се е ошашкал, и хапнах добре. След това като измериха пулса на ЖК-акушерката каза , че всичко е о.к. Утре пак на записи и ЖК и после , ако успея ще се видим на лекцията.
  Лека и сокойна вечер на всички

# 204
  • София
latka, я разкажи по-подробно от къде може да се купи слинг. В Бургас не съм виждала по магазините, а е по-добре да се види на живо, а не да се купува по нета.
Ами за съжаление май само за София знам Simple Smile в И-нет като се разровиш за "слинг" освен този сайт има още няколко - цените са между 40-60-70 лв.. аз се свързах с тази мацка по скайп и се уговорихме - от една приятелка знам, че и тя преди да го купи /от друго място де/ е ходила и са й показали и обяснили... Аз само 3 сайта съм ровила - но всички са в София Sad
Ако ви е интересно:
http://www.zilana.com/12contact.html
http://bebe.to/sling/sling.html
http://slingbg.wordpress.com/

# 205
rumyana_pld,

разчисти си малко личните, че не мога да ти отговоря:о) (изчерпала си си лимита)

# 206
Честито на мама Ивет и мама Плам!

Утре и аз съм на линия в ЦУМ!

# 207
Честити юначета на мама Плам и мама Ивет. Да са им живи и здрави и да растат много щастливи за радост на мама и тати. На мамите бързо възстановяване и връщане вкъщи със сладките бебочета!
Деси, да ти е жив и здрав рожденика и много да те обича и помага за бебока!
Аз днес бях на запис на тонове. Нашият малък мъж има идеални тонове, аз нямам никакви контракции и май беб няма никакво намерение да напуска топлото си скривалище засега Simple Smile

# 208
  • София
Честито бебе Александър на мама Ивет. Много здраво и послушно дете да расте. На Ивет бързо възстановяване.   bouquet

# 209
  • Пловдив
Честито бебе Александър на мама Ивет.

Общи условия

Активация на акаунт