Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 733
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Честито бебе Александър на мама Yvet и таткото! Да е жив и здрав! smile3525

Соня, много е сладичък Пресиан!  Heart Eyes

# 181
честито на мама Yvet да е  жив и здрав Александър и много да ги радва

# 182
Ихааа, имаме си още едно юначе newsm44

Прекрасно име, да е жив и здрав и много да радва мама  smile3504

Iliana30, добре е вече да се срещнеш с педиатър, че те обикновено са доста натоварени и може да ти откажат. На мен първата при която отидох ми отказа. На djudjana също й бяха отказали 2-3. Днес се срещнах с една много приятна педиатърка, та вече сме спокойни, че ни прие и двете. Нашата е точно на Славейков. Щом си от Овча купел най-добре е и педиатърът ти да е от района. Потърси в здравен справочник, тук във форума. Има много полезни телефони, адреси и мения за педиатри от различни райони  Peace

# 183
ООо, честит син Александър на мама Ивет и таткото!
Да е здрав и силен, смел и добър!

Е, момичета, трябва още да стискам. С контракции и без разкритие мога много да изкарам, ха дано, че му е рано да излиза, нека още малко заякне! Hug Мерси за палцестискането!

# 184
БРАВО ОЩЕ ЕДНО БЕБЧЕ smile3501
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР newsm51

# 185
Честито бебче на мама Ивет! Да е здрав и много усмихнат. Бързо възстановяване на мама.

# 186
  • София
Честити бебчовци на Yvet и Plam! Да са им живи и здрави, и много да ги радват!

# 187
Ихааа 2 бебета докато ме нямаше.Честито на родителите и добре дошли на бебетата   bouquet  bouquet Да са живи и здрави.
Аз ходих при моя лекар в 3 гр.б. видяхме се там с Жени и Чаената  Hug
Та като казах на акушерката как са ми казали в шейново че ще раждам нормално при все че бебето е седалищно и решихме проблема,прати ме при очна лекарка да я помоля да напише че имам проблем с очите и че е желателно да раждам секцио.Та сега в направлението ми пише че поради проблем с очите и седалищно разположение на бебето се препоръчва секцио.Реших ако бебо се обърне да си раждам нормално но ако не се обърне секцио.Само се чудя дали да отида да планираме секцио или да чакам докато бебо сам си тръгне.Другата чуденка ми е тя ми препоръча да раждам в 2 гр.болница а аз нищо не знам за тази болница,някой има ли инфо?И дали ако чакам бебо да си тръгне и не се е обърнал там ще могат да реагират адекватно за секцио?  newsm78 newsm78 newsm78 Нооо за всеки случай шейново излиза от списъка ми с болници.

# 188
Есес, без да съм имала собствен опит..за Втора Градска съм чувала само хубави неща! Това е първата болница, която ми препоръча моят АГ, но аз имам лични причини поради които не искам да раждам там!
Доста от януарските мами ще раждат там (аз нали съм записана и в двете отчетни) Hug

# 189
  • София
Честито бебче на мама Ивет   bouquet

Цюрих, много сладко бебче  Hug

Относно педиатъра - мисля, че вече е време да се избере  Simple Smile Ние ще сме при педиатърката на моя племенник. Днес сестра ми е говорила с нея и са се разбрали да й се обадим, като се роди бебето, а тя ще дойде, след като ни изпишат. Хареса ми, че е препоръчала бебето да се кърми. Казала д се изцеждам още в болницата, за да имам кърма.
Педиатърът е изключително важен и аз се надявам тя да реагира адекватно.

# 190
Еses писах ти на лични

# 191
Ехааа, вдигнахме мизата на две бебета на ден! Супер!

Честит малък мъж на мама Ивет, да са живи и здрави и двамата!

А днес и моя позната е родила момченце, така че татко ни, който искаше бебе за рождения си ден, получава три  Joy Joy Joy Още веднъж ви благодаря за хубавите пожелания и да ви се връщат!   bouquet

# 192
Есес, аз също съм чувала доста добри отзиви за тази болница. Разрови се из форума, според мен ще има информация и там. Напълно съм съгласна с теб, че Шейново трябва да ти отпадне като вариант, наистина държанието им към теб е безобразно  Crossing Arms
Според мен е по-добре секциото ти да е планирано (ако бебчо не се обърне), да не разчиташ на случайността и на благоволението на лекарите ... но все пак решението си е твое  Rolling Eyes

# 193
  • София
Eses, за 2ра градска съм чувала хубави неща специално за родилното им отделение. Основното е, че доколкото знам, болницата е една от малкото, сертифицирани като "приятел на бебето", т.е. там би трябвало да следват естествените родилни процеси и активно да подкрепят кърменето.  Полудявам като чуя за подсладена вода и адаптирано мляко, които се дават навсякъде!
Това, което не ми хареса за тази болница е, че преди се говореше, че там раждат много циганки. Все едно в МД или другите държавни болници не раждат....

Barboran4e
, монтирала си си уникална снимка с коледен бебок! Точно така бих екипирала моята девойка ако имам възможност и ако се роди по Коледа - нова година!

# 194
Браво на Ивет честито им малак бебок Александър .Бързо въстановяване   bouquet  bouquet
Леле Пресианчо какъв е сладур  Heart Eyes  Hug
eses задължително ли на направлението трябва да пише причината за секциото?Защото на моето нищо не пише само планово но няма изтъкната причина  .
Чаена fingerscrossed да устискаш още малко.

Общи условия

Активация на акаунт