Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 734
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Леле момичета днес ми е много нервно и искам да излиза това бебе!
Незнам как ще чакам до 15.12. Надявам се юнака да реши да излиза по-бързо, че ще се побъркам.  #Crazy

# 166
Честит юнак на мама Плам, да е жив и здрав и все така да си расте, пу-пу!

На мама бързо възстановяване и скоро да е пак при нас  Hug

Ани, разказът ти наистина ме просълзи, беше чудесен. Ама аз и не се съмнявах, че ще е чудесен де  Wink

Знаеш как да ни заредиш с положителни емоции  Hug

Деси, честит рожденник, да е жив и здрав и скоро да си гушка подаръка  Grinning

Еми, според мен срещата ще е скоро. Аз също съм чувала, че последните дни преди да излязат се кротват. Да не забравиш да напишеш 1-2 реда като се започне. Да знаем, кога да стискаме палци  Heart Eyes

Поли, ти утре ли влизаш в болница или направо в петък за срещата със съкровището?

# 167
  • София
Latka, слинга е много хубав! Аз съм голяма мераклийка на един, ама още се чудя какъв модел.

Еми, хайде дано да е скоро и твоята среща с бебо Praynig Чувала съм, че помага и измиването на прозорците Joy Joy, но сега времето не е особено подходящо Laughing

# 168
Хоп за сега разултата е 7 на 7 да видим кой ще натделее разовите панделки или сините пантофки.

Поли, ти утре ли влизаш в болница или направо в петък за срещата със съкровището?
В петък направо,казаха ми че нее задължително да оставам вечерта.

# 169
Първо, ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА ПЛАМ! РОДИЛО СЕ Е НА ПРЕКРАСНА ДАТА - ДНЕС Е СВ. СТИЛИЯН, ЗАКРИЛНИК НА БЕБЕТАТА!  bouquet БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА И ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ !

Бях на ЖК - акушерката /сестра/ каза, че коремът ми се е смъкнал. После на УЗ излезна със седмица по-ранен термин - 18.12  Shocked, а доки ми каза, че щом ме боли така при контракции - да се готвя  ooooh! Леле, дано всичко е наред, утре да отида в Т. Киркова за замерване на тонове, запис и т.н., че ако и те видят зор да ме резват. Хвана ме шубето.... Praynig

# 170
Еми, днес цял ден си мисля за теб и като те нямаше онлайн се надявах бебчето да е тръгнало, но явно му е много добре вътре Simple Smile И все пак би било хубаво да се срещнете вече (пък и ние искаме да го видим), така че стискам палци това да стане колкото може по-скоро!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За лекциите в ЦУМ, кафенето е на третия етаж http://www.tzum.bg/bg/pubs/4.html и почти винаги има достатъчно места за незаписани - аз вече цял месец ходя така и ме записват на входа на заведението. Надявам се и утре късметът ми да проработи, че лекцията е важна.

Лати, много хубави покупки, а контролът на качеството е супер Simple Smile

Нина, Чаено момичеHug

# 171
Честита синя радост на мама Пламена! Да е жив и здрав, силен и послушен големия юнак! smile3504

Ето го и дебюта на мама Соня и малкия Пресиан тук и  тук Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Деси, Нена  Hug дано да е така, че вече ме притеснява чак колко е кротък ....размърда се се леко и се кротва дано е решил да излиза вече Praynig Praynig

Чаена стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

ух че е сладък Пресиан  Heart Eyes Heart Eyes

# 173
  • София
Голям сладур е малкия Пресиан Heart Eyes

Чаена, Поли fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 174
  • София
Didi, благодаря за отговора.
Маято, Деси благодаря и на вас за информацията за ЦУМ. Ще дойда утре и дано да има свободни места.

Чаена, Поли стискам палци всичко при вас да е наред.  fingerscrossed

# 175
На 25.11 Yvet роди син Александър с идеалните мерки 3кг. и 50 см. секцио.
Изпраща поздрави на всички.

Да им е жив и здрав и много да ги радва.

# 176
Честито на мама Yvet и на гордия татко да им е жив и здрав малкия Александър, много да ги радва!!!  newsm51

# 177
  • София
Ехааа, още едно бебе Simple Smile

Честито на мама Yvet! Да им е жив и здрав малкия Александър! newsm51

# 178
Iliana30 благодаря ти за отговора.
Честито на мама plam да им е жив и здрав сина много да ги радва!
Момичета аз снощти имах доста контракции а днес не толкова но като че ли вечер се засилват.
Някой знае ли кога трябва да си изберем педиатър???? Че аз не съм си изяснила този момент а моя приятелка ми каза че след като ни изпишат на следващия ден трябва да ни посети педиатър. Между другото има ли някоя мамичка която да живее в Овча купел аз живея там и ако има бихме могли да се видим много ще се радвам.

# 179
Педиатъра го избрах в 8-мия месец, хубаво е по-рано да се ориентираш за да се разберете като се приберете вкъщи да дойде на първо посещение Peace

аз съм живяла в Овча Купел 1 близо 20 години Simple Smile сега мама живее там и често ходя ще се радвам да се видим някой път.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт