Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 735
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Честит мъж на Пламена! Ех че голямо човече Hug Hug Hug
  bouquet Да е жив и здрав и да радва цялото ви семейство  bouquet
Есес, стискам ти палци! Много се ядосах на разказа ти за Шейново  #2gunfire , дано да имаме скоро инфо за нов фонд #Crazy

# 151
Ей, докато успея да вляза вие сте изписали почти цялата тема и ново бебче ни се е родило.
Да е живо и здраво момчето на мама Плами.
Нека всички раждаме безпроблемно независимо от това дали ще е секцио или нормално. И да се възстановяваме по-бързо, та да можем да се радваме на нашите малчовци. Praynig

Абел, страхотен разказ!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 14:48 от Karacheviyska

# 152
  • Бургас
Честит голям мъж на мама Plam!

# 153
ЧЕСТИТ СИН НА ПЛАМ! ГОЛЯМ ДА ПОРАСТНЕ И ДА СЛУША МНОГО!  newsm44 newsm10

# 154
  • София
Момичета, аз утре мога да се присъединя за лекцията в ЦУМ, но не съм се записала и се надявам да има места. Само ме ориентирайте къде точно е това заведение, на кой етаж.

# 155
Здравейте, чак сега ми пуснапа нета цял ден кукнах вкъщи  Rolling Eyes

Моя младеж от вчера е много кротък, незнам дали му е тясно или какво ама сутринта ме стресна като го побутвах доста време и не се обаждаше...явно беше заспал дълбоко. Сега си мърда ама по леко от преди  Thinking

Момичета благодаря ви за хубавите думи  Hug Heart Eyes

Деси да ти е жив и здрав рожденника, скоро да бъде най-щастливия татко  bouquet

Абелче така се развълнувах от разказа ти, поплаках си от щастие.Благодаря ти, че сподели с нас този незабравим момент  Hug  bouquet

Ели кой е филма да взема да го гледам? Чистенето, горещите душове и секса не помагат Crossing Arms Laughing

Честит син на Плам да и е жив и здрав, много да радва всички около себе си!   bouquet

# 156
Честито ново бебче! По-красива Коледа едва ли сме чакали някога, с тези бебоци.
Момичета, сега бях в сайта на Шейново и гледах ценоразписа. Не разбирам защо пише, ". Нормално раждане 650.00 лв." , Избор на лекар или екип /раждане/ - 150.00 лв. Това означава ли, че всяко нормално раждане без уговорки е 650 лева. Нали то беше безплатно, а ако избираш екип - тогава 800 или там колкото е. Аз искам да отида без уговорки, без избор на екип и доколкото бях разбрала за това не се плаща. Аз ли нещо не разбирам? Има ли други като мен, които искат да отидат просто така?

# 157
  • София
Честит син на мама Плам!!! Леле, какво голямо бебе, страхотно, все едно е на 2 месеца. Мама да се възстановява бързо и скоро да излязат от болницата!  Hug   Hug

Абел - много хубав и полезен разказ. Благодаря!   bouquet

Деси - честит рожденик! Да му подариш най-очаквания и красив подарък!

# 158
  • София
Мира, лекциите се провеждат в ЦУМ, на 3-тия етаж (ако не се лъжа). Няма начин да го сбъркаш, ако се ориентираш по коремчетата. Всички са за там  Simple Smile

# 159
Invisible, незнам кой е бил филма, но се надявам Бамби да каже. Чувала съм че бебетата се кротват малко преди да излязат...може би ще е съвсем скоро  Praynig

Моята щерка и тя ме изплаши днес сутринта така. Два часа ни вопъл ни стон. Бутам, говоря, ям сладко..нищо. Та после вече се успокоих. Ох...не е лесно...така ме боли кръста че не мога да ставам от леглото, а за киселините дори не ми се говори. Непрекъснато ми се повръща  Sick

# 160
  • София
честита синя радост, мамо Плам! много здраве и щастие на цялото семейство! честито и на щастливата баба, пуснала съобщението!

# 161
INVISIBLE   ФИЛМА КОЙТО ГЛЕДАХ ДО ПОСЛЕДНО Е ,,ГЕРОИ,,-ХИРОС,,   Joy Joy Joy
А и да ти кажа от ,,ОПИТ,, bowuu ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРЕДИ ДА РОДЯ ПОЧТИ НЕ УСЕЩАХ ГОСПОЖИЦАТА И НАПРАВО СЕ БЯХ ПОБЪРКАЛА ЧЕ НЕЩО НЕ Й Е НАРЕД А ПЪК ТО.... КАКВА БИЛА РАБОТАТА Joy Joy

# 162
  • София
Честито на мама, татко, баба за новото бебче Simple Smile)
и днес не сме без нови попълнения!
Да ви се похваля и аз какво си купих днес за бебо - само ме е яд че е студено и няма да може да се вижда като излизаме навън - ще си го нося в къщи Simple Smile

# 163
  • София
Упс - неуспешен опит за качване на снимка Simple Smile)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9097034

# 164
Бамби дано да се е кротнал от това Praynig Simple Smile мерси ще взема да го гледам и аз филма дано има ефект и при мен Hug Joy

Латка
това слинг ли е? Страхотен е  Heart Eyes от къде го взе и колко парички?

Общи условия

Активация на акаунт