Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 728
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честит мъж на мама Пламена!Нека малкия мъж много да радва мама и тати!На мама бързо възстановяване!  bouquet  bouquet

# 136
  • София
Честит син на мама Пламена. Да е здрав, много послушен и само да радва роднините.   smile3525

Момичета, някоя от вас си беше купила медицински чехли за болницата, може ли да каже откъде. Предварително благодаря.

# 137
Ето го и днешното бебенце  newsm44!
Честито на plam_, живи и здрави и много засмяни Simple Smile!

# 138
  • Пловдив
Честит син на мама Пламена  smile3525!Да е жив и здрав и да радва цялото семейство  Hug!На мама бързо възстановяване  Hug!

# 139
  • sofia
ЕЕЕЕЕЕЕ,аз докато си пиша още едно попълнение се появило!!!!!PLAM,ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ!!!!!!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО,И ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ!!!!!!!! smile3525

# 140
  • София
Честито бебче на мама Пламена и на цялото и семейство! Да е много здрав и послушен!  bouquet  bouquet

Мира, мисля че в Кауфланд мернах такива чехли newsm78

# 141
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит син на мама Пламена. Най-големият ни мъж, поне за сега. Много да радва мама и тати е разбирасе и баби и дядовци и скорошно прибиране вкъщи!

# 142
Честит син на мама Плами! Да е жив и здрав, голяма радост и гордост на мама, тати и щастливата баба! Бързо възстановяване на Пламена!   bouquet

номинирала съм я за изгонване от къщичката и Laughing,ама тя неще и да чуе!

Joy  Joy  Joy

# 143
Честит голям мъж на мама Плам!!!Скорошно възтановяване и прибиране у дома.Да е жив,здрав и много много послушен.Ама голям мъж си е отгледала...  Hug

# 144
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПЛАМ newsm10
Браво и на двамата!

# 145
Честит голям мъж на Пламена! Все така да расте здрав и много да ви радва!

# 146
Привет и от мен!Днес най-сетне сколасах да седна да ви прочета!
Честито синче на Плам!Да расте здраво и щастливо,а на мама бързо възстановяване!
Ники радвам се,че Алекс е добре и си наддава детенцето!Дано скоро си я гушкате у дома! Praynig
bg_desi, честит ти рожденик!да е жив и здрав и скоро да си имате подарък!
На мен днес ми е едно мързеливоооо!
Момичета искам да ви попитам какво точно усещате при контракции?аз усещам уж стягане на орема,ама като го погледна виждам,че то е от това дето се обръща бебо и ми се опъва кожата!ако може някой да ми обясни какво е точно чувството ще съм много благодарна!
Желая лек ден на всички!!!

# 147
Привет и от мен!Днес най-сетне сколасах да седна да ви прочета!
Честито синче на Плам!Да расте здраво и щастливо,а на мама бързо възстановяване!
Ники радвам се,че Алекс е добре и си наддава детенцето!Дано скоро си я гушкате у дома! Praynig
bg_desi, честит ти рожденик!да е жив и здрав и скоро да си имате подарък!
На мен днес ми е едно мързеливоооо!
Момичета искам да ви попитам какво точно усещате при контракции?аз усещам уж стягане на корема,ама като го погледна виждам,че то е от това дето се обръща бебо и ми се опъва кожата!ако може някой да ми обясни какво е точно чувството ще съм много благодарна!

# 148
опс нещо се е публикувало 2 пъти! Embarassed

# 149
Момичета искам да ви попитам какво точно усещате при контракции?аз усещам уж стягане на орема,ама като го погледна виждам,че то е от това дето се обръща бебо и ми се опъва кожата!ако може някой да ми обясни какво е точно чувството ще съм много благодарна!

Ами и аз така ги чувствам - стягане и втвърдяване на корема, нищо болезнено. Хмммм, даже се оказа, че понякога не ги и усещам изобщо - като са ми мерили тоновете, казват, че имам и контракция, пък аз ...  smile3506. И така ...

Общи условия

Активация на акаунт