Много е дебел - като му го обувам едвам намирам крачето в крачола, че да го издърпам навън
Много му топли 
Хомеопатията според мен е много хубаво нещо, но не да отречеш напълно съвремената медицина

А лимфните възли при мен са подути заради сливиците. Много ме боли, едва преглъщам и едва говоря. Знам, че не бива да се мажат с нищо. Трябва да си минат сами. В моя случай ще помогне и АБ-то.
Важно е какъв е хомеопата и как лекува. Ели искаха да я приемат по спешност в болница, за една вечер се оправи с хомеопатия, след като 1 седмица традиционната медицина нищо не успя да свърши...Както и да е, различни сме, за едни помага едно, з адруги друго, всеки прави своя избор и така е най-добре, затова имаме глави на раменете си

И Сашунко също
И аз като се разболея,първо се чудя как ще си гледам детето и дали няма и на нея да лепна 
,но без да се отхвърля традиционната медицина.Най-пресния пример ми е моята приятека,за която стискахме палци.След 3 аборта,при които и биха всякакви възможни хормони-резултат 0.2 години на хомеоптия и забременя успешно.За спешни случаи,много ясно,че няма време за хомеопат,но както казва Голден фол,наистина доказан спешен случай след поне 2 мнения.Пък и ако Хомеопата е точен,е длъжен да отговаря по вс. време,както и лекаря де.
Бързо се оправяйте.
За един ден
Но определено не съм отрекла и другата медицина. Не обичам с лека ръка да отричам каквото и да било. Не съм "кон с капаци" все пак. Най-обичам да може да се комбинира. Според случая. За това се дразня и на някои хомеопати, които твърдо отричат другата("нормалната") медицина. 
Аз винаги така съм се оправяла. Или с гаргара със сода и чай от лайка. Това от мъжа ми го знам, че той нали с йога се занимава. Да, обаче сега не помогна. Пробвах и други нехимични методи, които си знам, че действат - не и не.
Лошото е, че възпалението отиде в ушите. А аз преди години от подобно нещо щях да си загубя слуха. Всъщност почти го бях загубила, но да е жив и здрав един възрастен лекар от първа градска (всъщност даже незнам дали още е жив
Затова сега се налага да пия АБ. Просто няма друг начин. От този лекар (който между другото ме оправи неоперативно и без химия) запомних, че още едно такова възпаление и си губя безвъзвратно слуха. Така че сега просто нямам алтернатива. А и не бих се осмелила да рискувам.
Препоръчани теми